Ki szereti? Kb 10ből 1. Van, hogy nem jut más és csökkennek az igények. Mondjon akárki akármit, aki volt húsosabb majd azt leadta és inkább volt már izmos mint pocakos az tudja, hogy csajozni mennyivel könnyebb. Felesleges kifogásokat találni, tenni kell a dologért.
Ezt én is így látom!A mackós pasinak nincs párja!Imádom!!!!! (a női tagja vagyok a párnak )
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 21:36
akkor én most hazudni fogok, legalábbis szerinted! Van valami vonzó a mackós pasikban! Olyan biztonságérzete támad mellettük az embernek, amit a vékonyka srácok nem tudnak sugározni magukból. Úgyhogy igenis a mackós pasik közül kerülnek ki a legkíválóbb, legtökéletesebb, legszeretnivalóbb TÁRSak!
Megdagadtam, vagy 15 évvel ezelőtt. Semmi pozitívuma nincs.
Se a nőknek nem tetszik, sem nekem, meg kevéssé is bírom magam... De szeretek enni
Se a nőknek nem tetszik, sem nekem, meg kevéssé is bírom magam... De szeretek enni
én is pocis vagyok!!!! ugy látom nem szeretnek minket
Nos lányok ki szeret minket??
jelen pillanatban nekem is mackós barátom van nem tudom hogy miért, de sokkal jobb érzés ha például megyünk valahová és van aki ott áll melletem
akkor én most hazudni fogok, legalábbis szerinted! Van valami vonzó a mackós pasikban! Olyan biztonságérzete támad mellettük az embernek, amit a vékonyka srácok nem tudnak sugározni magukból. Úgyhogy igenis a mackós pasik közül kerülnek ki a legkíválóbb, legtökéletesebb, legszeretnivalóbb TÁRSak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 03. 27. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 15:45
A kerdes fölösleges....nem cereti senki,ki mongya igen,az hazudik...
Lányok, esetleg egy kis kérés:
Bontsuk külön:
Ki szereti a mackós pasikat és ki szereti a pocakos pasikat..
A pocakos jelzőt kikérem magamnak a rokonságom nevében...
Bontsuk külön:
Ki szereti a mackós pasikat és ki szereti a pocakos pasikat..
A pocakos jelzőt kikérem magamnak a rokonságom nevében...
Hogy is mernek a lanyok neveben.. csak egy kicsit csavarosan gondolkozam,
Fiuk ! Le kell fogyni !!!! Persze ha szeretnek mackoson is,de csak akkor,ha nincs MAS !!!!
Fiuk ! Le kell fogyni !!!! Persze ha szeretnek mackoson is,de csak akkor,ha nincs MAS !!!!
szoni! te pedig ne nyilatkozz a lányok nevében!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 03. 27. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 15:45
Felhívom a figyelmeteket a topic címére: Lányok! Ki szereti a pocakos, mackós pasikat?
Gondolom első olvasatra is eléggé egyértelmű, maradjatok a címben foglaltaknál. Ez a topic nem a "koksz"-ról szól!
Gondolom első olvasatra is eléggé egyértelmű, maradjatok a címben foglaltaknál. Ez a topic nem a "koksz"-ról szól!
Még csak annyival egészíteném ki az eddig elmondottakat, hogy aki kokszot szed, annak ugyanolyan keményen kell edzenie, mint annak aki koksz nélkül akar jól kinézni. Ugyanis a koksz és az egyéb tömegnövelők nem úgy működnek ám, hogy beveszed, és holnapra 2szer akkora lesz a karod. Ha nem edzel elég sokat és elég erősen, bizony nem izommá alakul, hanem szépen felmegy a hasra. Az ilyen tömbegnövelőket soha nem szedtem, és egészen biztosan károsak, de a tény az, hogy ezek mellé nagyon keményen kell edzeni, hogy tényleg izommá alakuljanak.
Tehát azok, akik így csinálják, azok is edzenek napi 2-3 órát, igaz, hogy más a céljuk, és más a világnézetük, de ettől függetlenül "megdolgoznak érte".
/ Ha meg ők így boldogok, akkor legyen. Engem nem érdekel, amíg másban vagy más tulajdonában kárt nem tesznek.../
Tehát azok, akik így csinálják, azok is edzenek napi 2-3 órát, igaz, hogy más a céljuk, és más a világnézetük, de ettől függetlenül "megdolgoznak érte".
/ Ha meg ők így boldogok, akkor legyen. Engem nem érdekel, amíg másban vagy más tulajdonában kárt nem tesznek.../
Gondolom milyen faszán csinálhatja ha 3 év alatt nem látszik rajta semmi. De a te véleményed szerint az a fasza ha dagadt valaki vagy ha vékony és nem edz mert az felesleges. Ez mondjuk sajnos népbetegség ma ,hogy azt aki tesz magáért hülyének nézik és nem zabálja a sok műszart amiben a vegyszeren kívűl nincsen más. Egyszerűbb azt mondani minek meg kox meg nem tetszik a nagy kar , mert sokkal szebb ha dagadt vagyok vagy ha gebe. Tényleg ,milyen ronda egy sportos test.Valóban . Régen nem volt ennyi kox és (természetesen nem is volt ennyi """ gyúros"""" ) de aki csinálta az jól nézett ki kox nélkűl is. Nézd meg a görög szobrokat. Hány dagadt szobrot látsz ? Szerintem mindegyik izmos,sportos. Mert edzettek . Az edzés nem azt jelenti ,hogy nekiállsz és 300kg -val gugolsz. Hanem hogy alakítod a testedet.Az ,hogy a fiatalok azt hiszik ,hogy minnél többet mutat a mérleg annál jobban néznek ki szánalmas ,mert a formára nem adnak. Itt az a baj,akkor érzik jól magukat az emberek ha félelmet tudnak kelteni a másikban (többi emberben) . Így nagydarabok akarnak lenni,közben meg zsíros disznók lesznek. Én nem ezekről beszélek,ebben neked van igazad,hogy a többség sajnos ez !!! Nem értem egy 15 éves gyerek minek szed koxot ,pláne azt sem tudja mi az. De van aki azért edz ,hogy egészségesebb legyen . Nekem kurva szar volt a vérnyomásom,gyógyszereket akartak felírni és szednek kellett volna életem végéig. Pacalt reggeliztem szó szerint stb... Voltam 97 kg de zsíros. Ez nem most volt. Elkezdetem edzeni,természetesen nem olvastam utána csak edzettem ettem mint a gép.Aztán mondták, ez így nem jó srác,ez nem erről szól így szarúl fogsz kinézni. Így normálisan kezdtem el enni, és az edzést is átszerveztem (sajnos akkor már a vállam bánta ,mert ugyan azt a faszságot csináltam mint a legtöbb srác,minnél nagyobb súly) . Ma a vérnyomásom teljesen rendben van, 87-90 kg vagyok de teljesen msá a teskompoziciom.Küzdősportot űzök melette versenyszinten jóideje. Egy sportot többféle képpen lehet űzni. De a te véleményed a te tapasztalatod alapján van az enyém az én tapasztalatom alapján így ezen nem veszünk össze. neked is van igazságod sajnos !
Azért ne felejstük el, hogy aki egészségesen csinálja (kokszok és egyéb izom/tömegnövelők nélkül), az is tud hasonló eredményeket elérni, csak sokkal tovább tart, és jobban oda kell figyelni hogy mit eszik.
A másik meg, hogy aki ilyen szerek nélkül napi 1-2(-3) órát edz, és emelett egészségesen eszik, annak nem csak esztétikusabb teste lesz, hanem a szervezete is sokkal egészségesebb lesz. És nem csak a pocakosokhoz képest, hanem azokhoz képest is, akik nem edzenek, de nem is pocakosok. Jópár kutatás bebizonyította pl, hogy aki rendszeresen súlyzózik (pl fekvenyomás), annak sokkal kevesebb esélye lesz egy szívrohamra. A testépítés lehet káros, de nagyon sok ember csinálja egészségesen. Nem kell mindenkit leírni.
A másik meg, hogy aki ilyen szerek nélkül napi 1-2(-3) órát edz, és emelett egészségesen eszik, annak nem csak esztétikusabb teste lesz, hanem a szervezete is sokkal egészségesebb lesz. És nem csak a pocakosokhoz képest, hanem azokhoz képest is, akik nem edzenek, de nem is pocakosok. Jópár kutatás bebizonyította pl, hogy aki rendszeresen súlyzózik (pl fekvenyomás), annak sokkal kevesebb esélye lesz egy szívrohamra. A testépítés lehet káros, de nagyon sok ember csinálja egészségesen. Nem kell mindenkit leírni.
Nem mindenki szed koxokat. Persze nem is ér el olyan eredményt,de egy izmos kisportolt test ami teljesen jól mutat az egyértelmű.És aki kicsit is ért hozzá az tudja hogy a testépítésben az hogy hogy nézel ki a konyhában dől el 90%. Ott is ha te zabálsz és zsírt eszel akkor zsírt építessz be és ugyan úgy egy tömeges dagadt leszel,csak nagy. de ha figyelsz a kajára és normális dolgokat eszel (és a rízs -csirke csak egy szlogen) akkor úgy is fogsz kinézni. És a sullyzós edzés mellett az aerob vagy kardió az igen is szükséges.
Én speciel nem nézem meg a kockahasú pasikat a strandon. Elismerem, hogy sok munkát fektetnek a testükbe, és nagyon sokat dolgoznak érte, és ezért nagyon tisztelem őket. Megemelem a kalapom az előtt, aki naponta 1-1,5 órát kőkeményen edz. De nekem nem jönnek be... Biztos valami komplexusom van...
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 03. 25. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 08:56
a nők a macis pasit szeretik stb....... de a strandon a kockahasú , izomosat bámulják, érdekes. Azért mert valaki 90-100 kg az nem biztos ,hogy mackós vagy azért mert valaki 80 kg nem biztos hogy giliszta. Sok olyat látni érdekes módon aki 80 kg és hasa van és zsíros. Nőben ugyan ez van már 55-60 kg nál is. A genetika nagy úr. Nekem is van hasam ,de jobban örülnék egy kockás ,zsírtalan felületnek ,mert sokkal esztétikusabb.De sajnos ahhoz ,hogy ez teljesüljön,ahhoz valóban be kéne fogyjak kb 10-12 kg. Úgy meg nem érezném magamat jól. Így is 94-ről 87 vagyok most. Ja és nem igazán mondják rám,hogy giliszta.Sokat sportolok .
és mennyire zavarja? mert ha hosszú éveken keresztül ezért b*szogat, akkor el kellene gondolkodni dolgokon. Mondjuk, ha csak poénból hajtogatja évekig, akkor sem túl jó a dolog. Az is más kérdés, ha az egészséged miatt aggódik, de ha csak prezentálni nem tud veled a pocakod miatt, hát akkor.... pfff... nem jellemzem inkább azt a hölgyet
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2009. 03. 24. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 21:18
én igazi maci vagyok a párom meg ez zavarja kicsit
totál ki vagyok akadva ezen
totál ki vagyok akadva ezen
Az én meglátásom az, hogy avatatlan szemek nem tudják megmondani miért is tetszik látszólag hasonló, mégis két különböző testű férfi.
Pedig az ok baromi egyszerű: izomtömeg
Aki sportol, főleg nehéz súlyzós edzésekkel és/vagy ilyen izmosabb genetikájú, jól néz ki zsírmentesen és zsírosan is.
Ha valaki 70-80 kilósan pocakos átlagos magassággal, akkor egyszerűen csak nincs rajta izom, ezért néz ki szarul.
Egy úgynevezett mackós pasi 100-120 kilósan lehet arányaiban kevesebb zsírt hordoz magán a sokkal nagyobb izomtömeg miatt. Nem mind1, hogy nagy gorilla, vagy kövér csimpánz.
A genetika valóban nagy úr, de közel sem mindenható, ezen lehet a legtöbbet változtatni: edzeni kell! Nőknek is!
Pedig az ok baromi egyszerű: izomtömeg
Aki sportol, főleg nehéz súlyzós edzésekkel és/vagy ilyen izmosabb genetikájú, jól néz ki zsírmentesen és zsírosan is.
Ha valaki 70-80 kilósan pocakos átlagos magassággal, akkor egyszerűen csak nincs rajta izom, ezért néz ki szarul.
Egy úgynevezett mackós pasi 100-120 kilósan lehet arányaiban kevesebb zsírt hordoz magán a sokkal nagyobb izomtömeg miatt. Nem mind1, hogy nagy gorilla, vagy kövér csimpánz.
A genetika valóban nagy úr, de közel sem mindenható, ezen lehet a legtöbbet változtatni: edzeni kell! Nőknek is!
a nők a macis pasit szeretik stb....... de a strandon a kockahasú , izomosat bámulják, érdekes. Azért mert valaki 90-100 kg az nem biztos ,hogy mackós vagy azért mert valaki 80 kg nem biztos hogy giliszta. Sok olyat látni érdekes módon aki 80 kg és hasa van és zsíros. Nőben ugyan ez van már 55-60 kg nál is. A genetika nagy úr. Nekem is van hasam ,de jobban örülnék egy kockás ,zsírtalan felületnek ,mert sokkal esztétikusabb.De sajnos ahhoz ,hogy ez teljesüljön,ahhoz valóban be kéne fogyjak kb 10-12 kg. Úgy meg nem érezném magamat jól. Így is 94-ről 87 vagyok most. Ja és nem igazán mondják rám,hogy giliszta.Sokat sportolok .