Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 09. kedd 17:07  #237
YvetteBaby YvetteBaby
Szerintem nem ugyanaz a pocakos és a macis pasi.
Egy igazi mackó mellet a nő biztonságba érzi magát, de egy elhizott, hájas manus mellet nem.
A mackóknak sem kell kövérnek lenniük. De egy sovány giliszta nekem se kellene. smile
2008. 12. 09. kedd 07:11  #236
mmoni mmoni
Én megmondom őszintén engem nem zavar ha a pasimnak van egy kis hasa, én szeretem a pocakos férfikat, legyen rajta mit fogni de ne legyen nagyom macis
2008. 12. 08. hétfő 19:00  #235
Marca Marca
Sajnos nincs, miért jelentkeznél? :P
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2008. 12. 06. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 06. szombat 19:42
Szia Marca,

Van macis ismerősöd?
2008. 12. 06. szombat 19:42  #234
gyorboy gyorboy
Szia Marca,

Van macis ismerősöd?
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 03. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 03. szerda 19:05
én is nagyon szeretem a macis pasikat!!!!! Sokkal jobban, mint a vékonyakat!
2008. 12. 05. péntek 12:02  #233
macó71 macó71
Szerintem ,azért érdemes a párunk kedvét keresni lefogyás ügyben,ha tudjuk,hogy evvel boldoggá tehetjük,vagy ha ettől számára vonzóbbak leszünk.Képzeljük csak el ,mit is szólnánk hozzá,ha pl.a kedvesünk talpig istenadta szőrösen állna elénk szex előtt.Én,biztosan kevésbé gerjednék rá a menetre.Ráadásul,minket gátolt szex közben a pocakom.A hosszútávú jó kapcsolat része pedig többekközt a jó szax is,nemde?
Másik felvetett téma a megjelenés a párunkal:Nekem nagyon jól esett az ,amikor a kedvesem egyik igen szemrevaló barátnőjével találkoztunk,és végignézett rajtam,majd megkérdezte:Hová lett az a poci?Egyébként,már-már úgy éreztem magamat a párom mellett,mint egy dúsgazdag,mert az emberek(főleg a magukat jóvágásúnak tartó pasik)nem értik,hogy mit keres egy ilyen jó csaj egy ilyen dagadt pasi mellett.Ezt a helyzetet viszont baromira élveztem. smile
2008. 12. 05. péntek 10:37  #232
kicsirics kicsirics
de ez így van ezért nem fogyok én sem senki kedvéért sem.most lépek mert megjött a jobbik felem wave
(Ez egy válasz diabolical_girl üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:19
Na kíváncsi vagyok arra a képre nyes nyes nyes de akkor sem hiszem, hogy bárkit le kellene fogyasztani, aki jól érzi magát úgy ahogy van smile Hiszen épp azért tetszik, vagy nem smile
2008. 12. 05. péntek 10:19  #231
diabolical_girl diabolical_girl
Na kíváncsi vagyok arra a képre nyes nyes nyes de akkor sem hiszem, hogy bárkit le kellene fogyasztani, aki jól érzi magát úgy ahogy van smile Hiszen épp azért tetszik, vagy nem smile
2008. 12. 05. péntek 10:17  #230
kicsirics kicsirics
ha már megváltoztat akkor tegye azért mert olyannak akar látni és ne pedig azért mert a "barinők" előtt meglehessen jelenni velem.véleményem szerint kenterbe verek egy-két nyálas szájú 20 kilós pasit aki mindenféle vasat meg göncöt magára akaszt.egészséges önbizalmam az van legalább és nem csap nagyképűségbe szerencsére,ja én nem mellesleg a termetem az tekintélyt is parancsol,majd dobok 1 képet a megfelelő topikba hogy tisztán lásson mindenki mire is gondolok wink
(Ez egy válasz diabolical_girl üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:13
Igazad van. Nem értem azokat a nőket, akik "szeretnek" valakit, de azért megpróbálják megváltoztatni. Könyörgöm: vagy azért szeretem, mert pont olyan, amilyen, de ha meg akarom változtatni, akkor azt szeretem, amilyennek lennie kellene... és akkor azt szeretném... vagy hogy is van ez? nyes nyes
2008. 12. 05. péntek 10:13  #229
Igazad van. Nem értem azokat a nőket, akik "szeretnek" valakit, de azért megpróbálják megváltoztatni. Könyörgöm: vagy azért szeretem, mert pont olyan, amilyen, de ha meg akarom változtatni, akkor azt szeretem, amilyennek lennie kellene... és akkor azt szeretném... vagy hogy is van ez? nyes nyes
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:11
Respect
megkövetlek a számból vetted ki ezeket a szavakat
nagyon egy (ágy)rugóra jár(hatna) az agyunk.
szóval ha tesz valamit az ember akkor magáért tegye mert véleményem szerint minden embernek megvan a maga párja aki el tudja fogadni olynnak amilyen.
mert szeretni valakit azt jelenti, olyannak látni amilyennek isten megteremtette...
2008. 12. 05. péntek 10:11  #228
Nem kell a kerek 31, lényeg, hogy 30 felett legyen smile
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:07
létom megy az érv és az ellenérv is
szó ami szó én jól érzem magam így bár még csak 31 múltam
hol van még a 35???? nyes
akkor egyezkedjünk: 100 meg 31év beka2
2008. 12. 05. péntek 10:11  #227
kicsirics kicsirics
Respect
megkövetlek a számból vetted ki ezeket a szavakat
nagyon egy (ágy)rugóra jár(hatna) az agyunk.
szóval ha tesz valamit az ember akkor magáért tegye mert véleményem szerint minden embernek megvan a maga párja aki el tudja fogadni olynnak amilyen.
mert szeretni valakit azt jelenti, olyannak látni amilyennek isten megteremtette...
(Ez egy válasz diabolical_girl üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:08
31 vagyok. És ne fogyj le smile Legalábbis max. magadért, ha úgy van kedved, de másért ne. Kicsiricsnek igaza van, tenni kell arra, akinek nem tetszik az ember. És hidd el, egy bizonyos kor fölött abszolút senkit nem érdekel, hogy hogy nézel ki, a lényeg, hogy azért szeret, mert olyan vagy, amilyen. 20 évesen nekem is fontosabb volta külső, de most már magasról teszek rá, akárcsak a pénzére. A lényeg, hogy legyen esze, szíve, és érezzem magam NŐnek mellette smile És azért valljuk be, egy 180 centis, de 60 kilós pasi mellett nem hiszem, hogy nőnek érezném magam smile
2008. 12. 05. péntek 10:08  #226
31 vagyok. És ne fogyj le smile Legalábbis max. magadért, ha úgy van kedved, de másért ne. Kicsiricsnek igaza van, tenni kell arra, akinek nem tetszik az ember. És hidd el, egy bizonyos kor fölött abszolút senkit nem érdekel, hogy hogy nézel ki, a lényeg, hogy azért szeret, mert olyan vagy, amilyen. 20 évesen nekem is fontosabb volta külső, de most már magasról teszek rá, akárcsak a pénzére. A lényeg, hogy legyen esze, szíve, és érezzem magam NŐnek mellette smile És azért valljuk be, egy 180 centis, de 60 kilós pasi mellett nem hiszem, hogy nőnek érezném magam smile
(Ez egy válasz Pitypang20 üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 15:01
Hát én néha rosszul érzem magam a kis 110kg-ommal de többnyire jól érzem magam igy ahogy vagyok ugyanolyan ember vagyok mint mindenki más.
De sajnos nem olyan egyszerü olyan lányt találni aki nem a pénzért nem a külső miatt szeret hanem azért aki vagyok.
Lefogyni nemtudom hogy érdemese de szerintem érdemesebb mondjuk kicsit átedzeni magamat hogy ugyanilyen masziv embernek érezzem magam smile
Hozzáteszem voltam kissebb koromban vékony hát mit mondjak akkor nem éreztem magam úgy hogy megtudom védeni magamat smile de most valahogy máshogy érzem ezt smile nemis nagyon mernek velem kötözködni smile
diabolical_girl te hány éves vagy ha szabad érdeklődni smile
2008. 12. 05. péntek 10:07  #225
kicsirics kicsirics
létom megy az érv és az ellenérv is
szó ami szó én jól érzem magam így bár még csak 31 múltam
hol van még a 35???? nyes
akkor egyezkedjünk: 100 meg 31év beka2
2008. 12. 05. péntek 10:04  #224
Oké, lehet velem egyezkedni nyes akkor legyen kerek 100
2008. 12. 05. péntek 09:45  #223
macó71 macó71
Csak kiváncsi voltam ,hogy figyelsz-e ,miket irok. buck
A valóság meg az,hogy nem voltam hajlandó beismerni a 111-et.Igy csak 110töl kezdtem a visszaszámlálást,meg hát.....azóta a 96 is 97 lett.Ezek kb.számok,ha igy rendben van?
Cseszegetni meg csak az bir, aki számit nekem.-irhatnám,de nem szeretnélek megsérteni,az nem az én műfajom. smile
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 22:03
macó, nem cseszegetni akarlak, de 111-14=97...
csak pontosan, légyszi vigyor2
2008. 12. 04. csütörtök 22:52  #222
tablet tablet
Beteg vagy Macika? Irány az ágy !!!!!!!!
nyes
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 22:31
OK, megegyeztünk. Kicsi macik - közepes macik -nagy macik... GUMMIMACI ?
Én betegnek érzem magam. Jó lenne egy gyógytablet(ta)
2008. 12. 04. csütörtök 22:31  #221
GUMMIMACI GUMMIMACI
OK, megegyeztünk. Kicsi macik - közepes macik -nagy macik... GUMMIMACI ?
Én betegnek érzem magam. Jó lenne egy gyógytablet(ta)
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 22:26
Izmos férfi test, irány az ágy - Erotika2007. júl. 10., kedd, 07.03.00

Erotika - Már sokat kutatták, hogy vajon mit tart vonzónak egy férfi a nőben, de most arra is fény derült, mi hevíti fel legjobban a nőket.

Kutatást végeztek az amerikai UCLA egyetemen, hogy kiderítsék vajon a férfi melyik tulajdonsága csábítja leginkább ágyba a hölgyeket. Az eredmény szerint, azok a férfiak akik jelentős izomzattal rendelkeznek, jóval több szexuális partnerre számíthatnak. A hölgyeket ugyanis szinte mágnesként vonzza a szépen kidolgozott férfi test. A kutatók azonban arra is rámutattak, hogy az izmos férfiaknak csak az alkalmi kapcsolatokban van előnyük a vékonyabbakkal szemben. A nők szexisebbnek, vonzóbbaknak látják az izmos férfiakat ám nem szívesen terveznek velük hosszú távú kapcsolatot.
Na egy kis tudományos értesülés. Különben emberre válogatja, de a macik igen jó szeretők tudnak lenni. Sok hölgytársammal együtt favorizálom őket. Valóban kedvesek, türelmesek, és aranyosak. Természetesen, ha egy pasi nem macis, attól még ugyanugy rendelkezhet ilyen jó tulajdonságokkal.
Summa-summáron a macik kellenek nekünk .
2008. 12. 04. csütörtök 22:26  #220
tablet tablet
Izmos férfi test, irány az ágy - Erotika2007. júl. 10., kedd, 07.03.00

Erotika - Már sokat kutatták, hogy vajon mit tart vonzónak egy férfi a nőben, de most arra is fény derült, mi hevíti fel legjobban a nőket.

Kutatást végeztek az amerikai UCLA egyetemen, hogy kiderítsék vajon a férfi melyik tulajdonsága csábítja leginkább ágyba a hölgyeket. Az eredmény szerint, azok a férfiak akik jelentős izomzattal rendelkeznek, jóval több szexuális partnerre számíthatnak. A hölgyeket ugyanis szinte mágnesként vonzza a szépen kidolgozott férfi test. A kutatók azonban arra is rámutattak, hogy az izmos férfiaknak csak az alkalmi kapcsolatokban van előnyük a vékonyabbakkal szemben. A nők szexisebbnek, vonzóbbaknak látják az izmos férfiakat ám nem szívesen terveznek velük hosszú távú kapcsolatot.
Na egy kis tudományos értesülés. Különben emberre válogatja, de a macik igen jó szeretők tudnak lenni. Sok hölgytársammal együtt favorizálom őket. Valóban kedvesek, türelmesek, és aranyosak. Természetesen, ha egy pasi nem macis, attól még ugyanugy rendelkezhet ilyen jó tulajdonságokkal.
Summa-summáron a macik kellenek nekünk .
2008. 12. 04. csütörtök 22:03  #219
GUMMIMACI GUMMIMACI
macó, nem cseszegetni akarlak, de 111-14=97...
csak pontosan, légyszi vigyor2
2008. 12. 04. csütörtök 21:48  #218
macó71 macó71
Jelentem:Már 37 vagyok és 96kiló.Kb. 14et lefogytam,mert nem állt nekem jól a 111 Kg a 178 magasságomhoz.Legalábbis nemnagyon szerettem a tükröt,mégkevésbé a fényképeimet.
Kezdtem önbizalomhiánnyal küzdeni,már a párocskám háza táján is,és akkor még az egészségröl nem is beszéltem.Most sokkal jobb.Azért,szerintem igyekezzünk a"macit" kordában tartani.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 20:08
Pontosítok: nyálas fejű, gizda pasik. Úgy szoktak kinézni, mint a nagycsopis óvodás a délutáni alvás után, és olyan mérges-szomorúan néznek, mintha elvette volna az óvónő az alvóstársukat.

(Azt csak halkan, vén fejjel teszem hozzá, hogy a férfi 90 kiló ÉS 35 év fölött kezdődik. smile )
/ 16