Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2008. 10. 09. csütörtök 08:53  #277
yody yody
Kedves tom,én nem a szakirodalmat veszem elő,hanem a farkamat és amikor olyan kemény mint a fagyott kutyalábszár akkor is gond nélkül tudok pisilni,legfeljebb véknyabb sugárban , viszont messzebbre.
A párom tudna erről mesélni,de ha nem hiszed küldök videót!
Úgyhogy óvatosabban azokkal a szakvéleményekkel! ejnye1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 10. 08. szerda 23:57
a gond a mesédben a biológiai korlátoknál van!
vegyél elő egy szakirodalmat, és rá fogsz jönni arra, hogy jogosan kételkedtek a szavaidban!
(keményre meredt, akcióképes farokkal fizikailag és biológiailag sem lehet pisálni! ha már lekókadt, ill. puhább, de még benne vagy a pinában, akkor lehetséges!) buck
2008. 10. 09. csütörtök 07:47  #276
extremehairy extremehairy
Ha nem is könnyen indul el, de simán lehet álló farokkal is. Tapasztalatból mondom.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 23:57
vegyél elő egy szakirodalmat, és rá fogsz jönni arra, hogy jogosan kételkedtek a szavaidban!
(keményre meredt, akcióképes farokkal fizikailag és biológiailag sem lehet pisálni! ha már lekókadt, ill. puhább, de még benne vagy a pinában, akkor lehetséges!) buck
2008. 10. 08. szerda 23:57  #275
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17107)
2008. 10. 08. szerda 22:35
Nézd, ha hiszed, ha nem hiszed, számomra nem túl fontos. Nem vagyok hazugságbajnok, amit leírtam megtörtént. Lényegtelen is lenne színesnk tűnő történeteket leírni. Mindenesetre: Álló farokkal, nem túl hétköznapi és egy nyilvános washington clubban talán tényleg nem kivitelezhető lenne, ez azonban tartalmában és a helyzetet tekintve is teljesen más. Hidd el, lehet ilyet produkálni. Némi erőlködés szükséges lehet, a te szervezetedet te ismered...
Lepedőt pedig igen hamar cseréltünk, bár ez nam tartozik rád. smile
2008. 10. 08. szerda 22:35  #274
Nézd, ha hiszed, ha nem hiszed, számomra nem túl fontos. Nem vagyok hazugságbajnok, amit leírtam megtörtént. Lényegtelen is lenne színesnk tűnő történeteket leírni. Mindenesetre: Álló farokkal, nem túl hétköznapi és egy nyilvános washington clubban talán tényleg nem kivitelezhető lenne, ez azonban tartalmában és a helyzetet tekintve is teljesen más. Hidd el, lehet ilyet produkálni. Némi erőlködés szükséges lehet, a te szervezetedet te ismered...
Lepedőt pedig igen hamar cseréltünk, bár ez nam tartozik rád. smile
(Ez egy válasz retep61 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 12:18
Van kételyem a valóságtartalommal kapcsolatban.
Ha az én farkam áll a szopástól, teljesen megszűnik minden pisiingerem, nem is tudnék még egy cseppet sem kiengedni.
Amúgy a sáját ágyamba, ahova este újra befekszem nem engedném el soha, még ha tudnék akkor sem.
2008. 10. 08. szerda 18:55  #273
feketebari feketebari
Szia. Nagyon irigyellek a leírt élményeddel kapcsolatban. Nálunk ez úgy zajlott hogy én bármennyire szerettem volna nem tudtam belepisilni a párom szájába,valahogy mindig lecövekeltem. Viszont ha az ujjával vagy a nyelvével izgatott úgy egyből ment. Nálunk inkább őt érdekelte a pisiszex,de én is kedvet kaptam hozzá hamar. Ez egy csodálatos élmény!
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 12:10
Szia érdekes dolog lehet harisnyán keresztül, majd mi is kipróbáljuk de ma délelőtt megvolt az első igazi pisiszex. A legjobb az volt benne , hogy Ő is élvezte, gond nélkül álló farokkal belém tudott pisilni, és utánna kinyalt miközben pisiltem. Van mit bepótolnunk a kihagyott tizennégy év miatt.
2008. 10. 08. szerda 12:10  #272
rea34 rea34
Szia érdekes dolog lehet harisnyán keresztül, majd mi is kipróbáljuk de ma délelőtt megvolt az első igazi pisiszex. A legjobb az volt benne , hogy Ő is élvezte, gond nélkül álló farokkal belém tudott pisilni, és utánna kinyalt miközben pisiltem. Van mit bepótolnunk a kihagyott tizennégy év miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 07. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (117875)
2008. 10. 07. kedd 13:58
Szia te egy belevaló csaj vagy én is imádom a pisi szexet főleg ha a csajom harisnyán keresztül gúgol fölém és úgy csinálja
2008. 10. 07. kedd 13:58  #271
Törölt felhasználó (117875)
Szia te egy belevaló csaj vagy én is imádom a pisi szexet főleg ha a csajom harisnyán keresztül gúgol fölém és úgy csinálja
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 08:23
Köszönöm! Tizennégy éve kérem a férjem pisiljen belém. Hála a fórumotoknak tegnap előtt megtörtént, hogy végre le mert pisilni. Előbb csak a combomra, de aztán megfogtam és a puncimra majd a hasamra később a mellemre irányítottam. Nem ellenkezett mert látta, hogy tetszik nekem ez a dolog.A történtek után másnap már Ő kérte , hogy megint rám pisilhessen, de már az arcomra is.Miután éreztem az arcomon a meleg pisit,annyira izgalomba jöttem, hogy kinyitottam a számat és hagytam , hogy tele pisilje.Ezután hatalmas meglepetésben volt részem, mert elkezte a testemről lenyalogatni.Nagyon várom már a folytatást, hogy, kérésére én is lepisikhessem,és már ő is várja, hogy belém pisilhessen. Mégegyszer köszönet a fórumotoknak, hogy felkeltettétek érdeklődését a pisiszex iránt.
2008. 10. 07. kedd 12:18  #270
retep61 retep61
Van kételyem a valóságtartalommal kapcsolatban.
Ha az én farkam áll a szopástól, teljesen megszűnik minden pisiingerem, nem is tudnék még egy cseppet sem kiengedni.
Amúgy a sáját ágyamba, ahova este újra befekszem nem engedném el soha, még ha tudnék akkor sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 15:39
Nos az este, miután a párom úgy ébresztett, hogy ráült az arcomra kinyaltam a tálat, majd én is felkínáltam neki a farkam, amivel nagy örömömre élt is. Szopás közben apró pisicseppeket kezdtem engedni a szájába. Észrevette, jelezte is, hogy szkatlan az íz, de így cseppenként engedte. Ezek után hátulról "rontottam" neki és mivel még mindig nagyon kellett pisilnem elengedtem magam és szépen bele telepisiltem a punciját. Érezte a pumpálást és nagyon élvezte is. Persze problémás volt ezutá, hogy mi történjen,d e megoldottuk. Pillanatokon belül újra a számon ült és kiengedte. Végül is a sajátom volt. Ezt követően jött a meglepetés. Ő is elkezdett pisilni a számba. El nem tudom mondani milyen jó érzés volt. Végkifejletként szájába élveztem, ő átcsókolta az anyagot, rendkívül disznónak éreztük magunkat, szerintem jó ideig ilyen nem lesz nálunk. smile
2008. 10. 07. kedd 08:23  #269
rea34 rea34
Köszönöm! Tizennégy éve kérem a férjem pisiljen belém. Hála a fórumotoknak tegnap előtt megtörtént, hogy végre le mert pisilni. Előbb csak a combomra, de aztán megfogtam és a puncimra majd a hasamra később a mellemre irányítottam. Nem ellenkezett mert látta, hogy tetszik nekem ez a dolog.A történtek után másnap már Ő kérte , hogy megint rám pisilhessen, de már az arcomra is.Miután éreztem az arcomon a meleg pisit,annyira izgalomba jöttem, hogy kinyitottam a számat és hagytam , hogy tele pisilje.Ezután hatalmas meglepetésben volt részem, mert elkezte a testemről lenyalogatni.Nagyon várom már a folytatást, hogy, kérésére én is lepisikhessem,és már ő is várja, hogy belém pisilhessen. Mégegyszer köszönet a fórumotoknak, hogy felkeltettétek érdeklődését a pisiszex iránt.
2008. 10. 04. szombat 06:11  #268
zsozs70 zsozs70
a legjobb amikor a puncibol csurog ki a finom meleg pisi.csak ajánlani tudom.
2008. 09. 19. péntek 23:09  #267
Peter_xx Peter_xx
Ebben volt már részem és nagyon élveztem. Az utolsó cseppig lenyeltem, amit kedvesem pisilt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 15:39
Nos az este, miután a párom úgy ébresztett, hogy ráült az arcomra kinyaltam a tálat, majd én is felkínáltam neki a farkam, amivel nagy örömömre élt is. Szopás közben apró pisicseppeket kezdtem engedni a szájába. Észrevette, jelezte is, hogy szkatlan az íz, de így cseppenként engedte. Ezek után hátulról "rontottam" neki és mivel még mindig nagyon kellett pisilnem elengedtem magam és szépen bele telepisiltem a punciját. Érezte a pumpálást és nagyon élvezte is. Persze problémás volt ezutá, hogy mi történjen,d e megoldottuk. Pillanatokon belül újra a számon ült és kiengedte. Végül is a sajátom volt. Ezt követően jött a meglepetés. Ő is elkezdett pisilni a számba. El nem tudom mondani milyen jó érzés volt. Végkifejletként szájába élveztem, ő átcsókolta az anyagot, rendkívül disznónak éreztük magunkat, szerintem jó ideig ilyen nem lesz nálunk. smile
2008. 09. 14. vasárnap 16:24  #266
zsozs70 zsozs70
én nagyon szeretem a nöi pisit a pncibol kiinni
2008. 09. 14. vasárnap 15:39  #265
2008. 08. 11. hétfő 15:40  #264
Törölt felhasználó (203201)
Igen, lehet, hogy beteg állat vagy.
De milyen jó is perverz beteg állatnak lenni!!!!!!
hehe
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 08. 08. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 12:31
Letöltöttem egy rakat pisilős videót (egyik-másik lány észbontóan szexi!) és "kielemeztem" a témát. Ami a videókon a lányokból előtör, szinte vízszínű, vagy éppen hogy sárga - tehát ők is rákészülnek, ez szinte biztos.

Nektek is ezt tanácsolom. Mint annyiszor, most is gyakorlat teszi a mestert!

Tudom, tudom, perverz beteg állat vagyok!! LOL! smile
2008. 08. 09. szombat 16:14  #263
zsozs70 zsozs70
honnét töltötted a vdeokat??én is szeretem öket.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 08. 08. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 12:31
Letöltöttem egy rakat pisilős videót (egyik-másik lány észbontóan szexi!) és "kielemeztem" a témát. Ami a videókon a lányokból előtör, szinte vízszínű, vagy éppen hogy sárga - tehát ők is rákészülnek, ez szinte biztos.

2008. 08. 08. péntek 12:31  #262
Gheorgius Gheorgius

(Ez egy válasz Sun_dear üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 14:45
Sziasztok. Érdekes a téma. A barátnőm nagyszerű teremtés, mindenben benne van. Ezzel a dologgal éppen ő hozakodott elő, hogy milenne ha ő engem vagyishogy hát megkostolhatnánk "egymást" nem nagyon volt hozzá kedvem. Az ő elmondása szerint nincs benne semmi kivetni való. Ám én félek aferőzéstöl, hisz a vizelet a méreganyagokat távolítja el a szervezetből. Nem okoskodni akarok csupán tanácsot kérek. Előre is köszi wink
2008. 08. 08. péntek 07:54  #261
zsozs70 zsozs70
ninics is finomabb egy finom nöi pisisnél amit frissen kapsz ahogy jön ki a nöböl és te ott lefetyelheted.én is imádom.
2008. 08. 07. csütörtök 19:15  #260
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ilyenkor olvass kicsit vissza a témában!!! wink

Ahogy Mesterem, tom írta/mondta, nem a reggeli "sárgát" kell erre felhasználni (amikor az egész éjszakás műsor belemegy)...

Erre is fel kell egy kicsit készülni, mint az análszexre.

A javaslat Gheorgius-nál is helyes... Sok ásványvíz, tea (férfiaknak egy kis pisiltető sör), gyümölcslevek... Aztán abból se a legelső adagot, hanem minima a másodikat, de inkább a harmadikat. Addigra az egész rendszer (a vesétől a húgyhólyagon át keresztül a hűgycsőig) úgy átmosódik, hogy gyakorlatilag víztiszta lesz.

Fertőzéstől meg nem kell félned (hacsak nincs valami betegsége épp a párodnak), azok a "salakanyagok" nem károsak az egészsége (a károsak a "barnában" távoznak), de mondom, ha a második-harmadik adag a "használt", az gyakorlatilag már vízszerű.
(Ez egy válasz Sun_dear üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Érdekes a téma. A barátnőm nagyszerű teremtés, mindenben benne van. Ezzel a dologgal éppen ő hozakodott elő, hogy milenne ha ő engem vagyishogy hát megkostolhatnánk "egymást" nem nagyon volt hozzá kedvem. Az ő elmondása szerint nincs benne semmi kivetni való. Ám én félek aferőzéstöl, hisz a vizelet a méreganyagokat távolítja el a szervezetből. Nem okoskodni akarok csupán tanácsot kérek. Előre is köszi wink
2008. 08. 07. csütörtök 15:08  #259
Törölt felhasználó (203201)
Tapasztalatból mondom néktek, hogy nincs annál izgatóbb dolog, ha egy lány a szádra ül...!!!
2008. 07. 15. kedd 16:37  #258
Gheorgius Gheorgius
Úgy tudom, ha egészségesek vagytok mindketten és előtte 1-2 nap nem esztek erősen fűszeres ételt, plusz aznap sok-sok fizet, teát megisztok előtte, akkor nem lesz gond... Érdemes az "akció" előtt sokat inni és 1-2szer elmenni pisilni, így amikor a szexre kerül a sor, addig már szinte "tiszta víz" folyik majd belőletek.
/ 42