Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2008. 04. 09. szerda 18:49  #237
MrEnigma MrEnigma
Feltettem egy kérdést, mert én nem vagyok vevő a dologra és kíváncsi voltam ki mi érdekeset talál benne. Anthony érvelt mellette ezzel megindított egy kis "adok-kapok" érvcsereberét.

Mondjuk a legfőbb miértre, hogy MI ebben az izgató, az izgalmas még nem igazán jött válasz, tehát a kérdésem lényegében továbbra is nyitva.
Ellenben Anthonyval időközben bekapcsolódva Tom-al megvitattuk a tetszik-nemtetszik dolgot.

Azt hiszem nem szóltam le egyszer sem, és nem támadtam neki senkinek akinek ez tetszik.

Nekem meg nem jön be. Ez NEKED miért fáj?
Miért játszom meg magam? Miből gondolod, hoyg bajom van a szexel? És egyáltalán miért támadsz nekem, ha mégcsak hozzád sem szóltam?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 09. szerda 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 14:09
hogy te milyen egy megjátszos vagy .mit játszod itt az eszed.ha ennyi bajod van ne sexelj ha nem verd magadnak örökre.miért vagy itt egyáltalán!!
2008. 04. 09. szerda 14:35  #236
zelli zelli
Attól, hogy valaki valamit nem szeret, attól még nem játsza meg magát. Tiszteljük az ízlését!
A szex az olyan, hogy kinek mi fér bele, és partnerfüggő is, hogy kettőjüknek mi fér bele.
És Enigma azért van itt, hogy némi háttérinformációval is ellássa a jónépet!
Mindenki ízlését tiszteletben tartva, érvekkel víve tovább a téma fonalát.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 09. szerda 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 14:09
hogy te milyen egy megjátszos vagy .mit játszod itt az eszed.ha ennyi bajod van ne sexelj ha nem verd magadnak örökre.miért vagy itt egyáltalán!!
2008. 04. 09. szerda 14:18  #235
kpeti68 kpeti68
2008. 04. 09. szerda 14:09  #234
zsozs70 zsozs70 VIP
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 09. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 14:01
"A sperma keresztülmegy a húgycsövön, ahol előtte a vizelet folyt ki, a húgycsövet meg belül nem tudod kitakarítani... Ad apropó a spermába is kerülhet olyasmi, ami a vizeletben van. "
OK, de mégsem ugyanannyi, csak esetleg kimutatható.

"Anális szex: Írod, hogy a szájbaélvezést azért tudod elfogadni, mert a spermának az a rendeltetése, hogy kijusson. Nos, a pénisznek meg (elméletileg) nem az a rendeltetése, hogy a fenékbe kerüljön...

Lehet akármennyire tisztálkodni anális szex előtt, az akkor is "output", ha a vizelettől ennyire undorodsz, a kakitól miért nem? Pedig oda dugod a farkad, ahol a nő salakanyagot ürít..."

Ki lehet tisztítani kellően. Beöntés, tisztítóval, mejd alapos öblítés tiszta langyos vízzel. Ha kell ismételve többször is. Van nő ismerősöm aki naponta tisztítja, mert a tisztálkodáshoz hozzátartozik. Van aki soha (ebből van a legtöbb nyes ). És van aki alkalomszerűen. Ha az előtte történik meg akkor aktus köztben még tiszta. Egyébként meg gumi. wink
2008. 04. 09. szerda 14:01  #233
MrEnigma MrEnigma
"A sperma keresztülmegy a húgycsövön, ahol előtte a vizelet folyt ki, a húgycsövet meg belül nem tudod kitakarítani... Ad apropó a spermába is kerülhet olyasmi, ami a vizeletben van. "
OK, de mégsem ugyanannyi, csak esetleg kimutatható.

"Anális szex: Írod, hogy a szájbaélvezést azért tudod elfogadni, mert a spermának az a rendeltetése, hogy kijusson. Nos, a pénisznek meg (elméletileg) nem az a rendeltetése, hogy a fenékbe kerüljön...

Lehet akármennyire tisztálkodni anális szex előtt, az akkor is "output", ha a vizelettől ennyire undorodsz, a kakitól miért nem? Pedig oda dugod a farkad, ahol a nő salakanyagot ürít..."

Ki lehet tisztítani kellően. Beöntés, tisztítóval, mejd alapos öblítés tiszta langyos vízzel. Ha kell ismételve többször is. Van nő ismerősöm aki naponta tisztítja, mert a tisztálkodáshoz hozzátartozik. Van aki soha (ebből van a legtöbb nyes ). És van aki alkalomszerűen. Ha az előtte történik meg akkor aktus köztben még tiszta. Egyébként meg gumi. wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 09. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 09. szerda 10:10
MIÉRT MÁS KALIBER???

Mert azt élvezed? Mert az felizgat?

Lássuk a szájbaélvezést:

A sperma keresztülmegy a húgycsövön, ahol előtte a vizelet folyt ki, a húgycsövet meg belül nem tudod kitakarítani... wink Ad apropó a spermába is kerülhet olyasmi, ami a vizeletben van.

Ha pedig annak szellemében jár el az ember, amit tommal írtunk (nem a reggeli "sárga", előtte több pisi, sok tea, ananászlé, amitől a vizelet szinte semmiben nem különbözik a víztől), akkor gyakorlatilag nem tartalmaz több salakanyagot, mint a spermium.

De kérdezz meg egy orvost, hogy a sperma, az ondó mit is tartalmaz tulajdonképpen!? Abban is vannak óhatatlanul "salak"-jellegű anyagok...

Arról nem is beszélve (ha már a kellemetlen szagoknál tartunk), hogy néha a spermiumnak is tud lenni egyfajta... hááát... nem túl kellemes illata.

Anális szex: Írod, hogy a szájbaélvezést azért tudod elfogadni, mert a spermának az a rendeltetése, hogy kijusson. Nos, a pénisznek meg (elméletileg) nem az a rendeltetése, hogy a fenékbe kerüljön...

Lehet akármennyire tisztálkodni anális szex előtt, az akkor is "output", ha a vizelettől ennyire undorodsz, a kakitól miért nem? Pedig oda dugod a farkad, ahol a nő salakanyagot ürít...
2008. 04. 09. szerda 12:58  #232
zsozs70 zsozs70 VIP
teljesen egyetértek az adfminokkal.semmi gusztustalan nincs a pisisexben szerintem is izgato finom .én imádom ha bellepisilnek a számba bármilyen pozban és én is pisiltem már.ha két ember szereti és kivánja egymést mindent bele.söt kicsit tuti hogy egészséges.
2008. 04. 09. szerda 10:24  #231
tom1019 tom1019 VIP Admin
100 szónak is 1 a vége: MINDENKI SZEXUÁLIS SZOKÁSAIT ÉS VÁGYAIT TISZTELETBEN ILLIK TARTANI! (így a pisilősökét, de MrEnigmáét is!)

- nekem is bejön a szoftos-szaftos pisiszex! nyes
- ha valakit szeretünk, vagy nagyon bizalmas és intim kapcsolatban vagyunk vele, akkor még a "tisztátlan" pisije is jöhet, akár a számba is...még meg is iszom, ha kéri... és az izzadsága is jöhet dugás közben ezerrel (van zuhanyozási technika a bűz elűzésére egy-egy menet között), meg mindene, minden porcikája, mert szeretem és kívánom, őt és a szexszet is, amit a partnerem, szeretőm, nyújtani tud és akar!
- a pisi ugyan ténylegesen egy ember által nemi szerven keresztül ürített végtermék, és a tömény (sárgás) reggeli méregtelenítés után valóban nem érdemes vele "játszani", de a hígított változatával semmi baj nincs, nem ártalmasabb, mint a sperma, habár a geci nagyságrendekkel egészségesebb szépítőszer, mint a pisi! eplus2

(na erre kössél csomót MrEnigma! hehe )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 04. 09. szerda 08:19
természetes dolog, hogy ha alapvetően "fenntartásaid" vannak a szex ezen formájával, akkor nem lehet meggyőzni ennek izgalmasságával smile

azért a pisilős szexnek nem csak a szájbapisiléses formája van...ahogyan írták itt előttem, nem rossz az, ha a vágy hevében, vagy akár csak előjátékként közösen pisiltek
részemről a víztiszta vizeletet sem tartom undorítóbbnak, mint a spermát, bár előbbit valóban nem nyelném le
100 szónak is 1 a vége: nekem is bejön a szoftos pisiszex vigyor
2008. 04. 09. szerda 10:10  #230
MIÉRT MÁS KALIBER???

Mert azt élvezed? Mert az felizgat?

Lássuk a szájbaélvezést:

A sperma keresztülmegy a húgycsövön, ahol előtte a vizelet folyt ki, a húgycsövet meg belül nem tudod kitakarítani... wink Ad apropó a spermába is kerülhet olyasmi, ami a vizeletben van.

Ha pedig annak szellemében jár el az ember, amit tommal írtunk (nem a reggeli "sárga", előtte több pisi, sok tea, ananászlé, amitől a vizelet szinte semmiben nem különbözik a víztől), akkor gyakorlatilag nem tartalmaz több salakanyagot, mint a spermium.

De kérdezz meg egy orvost, hogy a sperma, az ondó mit is tartalmaz tulajdonképpen!? Abban is vannak óhatatlanul "salak"-jellegű anyagok...

Arról nem is beszélve (ha már a kellemetlen szagoknál tartunk), hogy néha a spermiumnak is tud lenni egyfajta... hááát... nem túl kellemes illata.

Anális szex: Írod, hogy a szájbaélvezést azért tudod elfogadni, mert a spermának az a rendeltetése, hogy kijusson. Nos, a pénisznek meg (elméletileg) nem az a rendeltetése, hogy a fenékbe kerüljön...

Lehet akármennyire tisztálkodni anális szex előtt, az akkor is "output", ha a vizelettől ennyire undorodsz, a kakitól miért nem? Pedig oda dugod a farkad, ahol a nő salakanyagot ürít...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 09. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 07:51
Azért az alábbi három felsorolt dolog más kaliber. Ja nem a szájba élvezés is kb. ilyen.

Azért az orális szex nem ugyanaz mint belevizelni a másik szájába. Elvégre szex előtt szokás tisztálkodni (akár közösen is, hogy még izgalmasabb legyen). Namármost ilyenkor nincs kellemetlen szag, ha lett is volna, sem semmi egyéb. Anális szexnél hasonló a téma. Tisztálkodni lehet és a standard outputon nem fogsz kimenő adatot ilyenkor. nyes Tehát ez más, mintha a végtermék (bármelyik is) rajtam sőt netán a számban landolna.

Szájba élvezés pedig megint megbeszélés kérdése, hogy akarja e? Bár annak akkor vagyok híve ha lenyeli. És nem az én kérésemre, hanem saját megfontolásból. Ha tudom, hogy nem fogja lenyelni, nem fejezem be szájba. Mert akkor jön a rohangálás WC-re vagy zsepi után. Ugyanolyan kellemetlen ez is.

Meg a "torkon lövöm, nem érdekel akarja e" az én felfogásom szerint megalázó a lány számára. Tehát ezt előtte megtudakolom valamilyen módon, hogy meddig lehet elmenni.
Amelyik lány meg egyenesen élvezi a srácokat szájba, és élvezetet talál benne akkor ok. És a nemi váladékot megint ne hasonlítsuk ürítési végtermékhez. Egyik azért ürül, mert nincs helye a szervezetben, másik viszont arra lett "tervezve" hogy átjusson. Más kérdés hogy nem a szokásos módon juttatjuk be a szokásos beviteli ponton, hanem alternatív útvonalon. Szóval testnedvek és salakanyagok, nem ugyanazok.
2008. 04. 09. szerda 08:19  #229
MmePrune MmePrune VIP Admin
természetes dolog, hogy ha alapvetően "fenntartásaid" vannak a szex ezen formájával, akkor nem lehet meggyőzni ennek izgalmasságával smile

azért a pisilős szexnek nem csak a szájbapisiléses formája van...ahogyan írták itt előttem, nem rossz az, ha a vágy hevében, vagy akár csak előjátékként közösen pisiltek
részemről a víztiszta vizeletet sem tartom undorítóbbnak, mint a spermát, bár előbbit valóban nem nyelném le
100 szónak is 1 a vége: nekem is bejön a szoftos pisiszex vigyor
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 09. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 07:51
Azért az alábbi három felsorolt dolog más kaliber. Ja nem a szájba élvezés is kb. ilyen.

Azért az orális szex nem ugyanaz mint belevizelni a másik szájába. Elvégre szex előtt szokás tisztálkodni (akár közösen is, hogy még izgalmasabb legyen). Namármost ilyenkor nincs kellemetlen szag, ha lett is volna, sem semmi egyéb. Anális szexnél hasonló a téma. Tisztálkodni lehet és a standard outputon nem fogsz kimenő adatot ilyenkor. nyes Tehát ez más, mintha a végtermék (bármelyik is) rajtam sőt netán a számban landolna.

Szájba élvezés pedig megint megbeszélés kérdése, hogy akarja e? Bár annak akkor vagyok híve ha lenyeli. És nem az én kérésemre, hanem saját megfontolásból. Ha tudom, hogy nem fogja lenyelni, nem fejezem be szájba. Mert akkor jön a rohangálás WC-re vagy zsepi után. Ugyanolyan kellemetlen ez is.

Meg a "torkon lövöm, nem érdekel akarja e" az én felfogásom szerint megalázó a lány számára. Tehát ezt előtte megtudakolom valamilyen módon, hogy meddig lehet elmenni.
Amelyik lány meg egyenesen élvezi a srácokat szájba, és élvezetet talál benne akkor ok. És a nemi váladékot megint ne hasonlítsuk ürítési végtermékhez. Egyik azért ürül, mert nincs helye a szervezetben, másik viszont arra lett "tervezve" hogy átjusson. Más kérdés hogy nem a szokásos módon juttatjuk be a szokásos beviteli ponton, hanem alternatív útvonalon. Szóval testnedvek és salakanyagok, nem ugyanazok.
2008. 04. 09. szerda 07:51  #228
MrEnigma MrEnigma

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 22:21
Ez van... Írtad, hogy meggyőzni nem lehet, s nem is állt szándékomban.

De csak egy pár kérdés:

- Gondolom akkor nem élveznél bele egy lány szájába?
- Ezzel párhuzamosan Te sem nyalod, mert ugye ott a húgycsőnyílás 1 cm-re?
- Ad apropó az anális szex is perverzitás a számodra?
2008. 04. 09. szerda 01:20  #227
Basszus, tom, megent a szívemből beszéltél!!! worship eljen

Ezt hagytam ki én is: Hogy sosem a lány megalázása céljából tenném/tettem! És csakis közös megegyezéssel, mindkettőnk örömére!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 23:40
ebbe beleszólok, mert én is kedvelem a pisiszexet!

nem minden esetben, de ha olyanom van, akkor baromira izgat a tudat és a cselekedet is!

de...

először is: NEM a reggeli sárgát használom a pisi szexhez!

másodszor: mindig előtte sokat iszom, gyenge teát, gyenge rostos üdítőt (pld. ananászlét), vagy gyenge sört, és minél többet, akár 1 órán belül 1,5 - 2 litert is (ha bírok)

harmadszor: nem nyeletem le senkivel, én nem nyelem le senkiét (általában szájba nem gyakran, max. csak kívánságra)

negyedszer: csak mindkét fél örömére, és NEM MEGALÁZÁS céljából!

ötödször: legtöbb esetben egymás nemi szervére, lábára seggére stb. megy a pisi

hatodszor: aki ezt elitéli, az nem tudja mi a jó a szex egyéb, extrém formáiban, ami nem vitatom egy kicsit perverzebb szokás a megszokott unalmas szexnél... nyes
2008. 04. 09. szerda 00:31  #226
zelli zelli
Életemben egyszer fordult elő. És nagyon régen, a zuhany alatt.
Már szeretkeztünk punciba, és kívántuk még egymást. Aztán a csobogó víztől megint pisilni kellett, ingerkeltő hatású volt.Néhány csepp lett volna, és tiszta, mert a zuhanyzás előtt voltam WC-n, és nagyon sok vizet, ásványvizet ittam aznap is. Ki akartam lépni a kádból, de megfogta a kezem, hogy ne, éppen puncinyalásnál tartottunk, amikor ért az inger, és egyszerűen azt kérte, pisiljek a szájába. Dícsérte az ízét, iszonyatosan feldobta, Én viszont nem tettem meg, nem is kérte. Azóta sem csináltam senkivel!Akkor nem számított nekem a módszer rossznak!
2008. 04. 08. kedd 23:40  #225
ebbe beleszólok, mert én is kedvelem a pisiszexet!

nem minden esetben, de ha olyanom van, akkor baromira izgat a tudat és a cselekedet is!

de...

először is: NEM a reggeli sárgát használom a pisi szexhez!

másodszor: mindig előtte sokat iszom, gyenge teát, gyenge rostos üdítőt (pld. ananászlét), vagy gyenge sört, és minél többet, akár 1 órán belül 1,5 - 2 litert is (ha bírok)

harmadszor: nem nyeletem le senkivel, én nem nyelem le senkiét (általában szájba nem gyakran, max. csak kívánságra)

negyedszer: csak mindkét fél örömére, és NEM MEGALÁZÁS céljából!

ötödször: legtöbb esetben egymás nemi szervére, lábára seggére stb. megy a pisi

hatodszor: aki ezt elitéli, az nem tudja mi a jó a szex egyéb, extrém formáiban, ami nem vitatom egy kicsit perverzebb szokás a megszokott unalmas szexnél... nyes
2008. 04. 08. kedd 22:21  #224
Ez van... Írtad, hogy meggyőzni nem lehet, s nem is állt szándékomban.

De csak egy pár kérdés:

- Gondolom akkor nem élveznél bele egy lány szájába?
- Ezzel párhuzamosan Te sem nyalod, mert ugye ott a húgycsőnyílás 1 cm-re?
- Ad apropó az anális szex is perverzitás a számodra?
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 08. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 22:04
Hát nem tudom.
Belevizelni egy lány szájába megalázó, ahogy fordítva annak tartanám ha levizelne. Jó mondjuk nekem ez nem jön be, de ha a lánynak be is jön valahogy képtelen lennék megtenni. Hacsak nem egy olyan lány aki esetében ez valami perverz örömöt nyújtana amin utána haverokkal jól elröhöghetünk, hogy milyen durván "elintézem" a csajt. De ez sem jellemző rám így tivábbra sem értem, de elvégre mi jó abban ha valakit tökön rúgnak, korbáccsal vernek stb stb.

Elraktam a többi számomra már perverzitás számbamenő szexuális tevékenységek közé. smile
2008. 04. 08. kedd 22:04  #223
MrEnigma MrEnigma
Hát nem tudom.
Belevizelni egy lány szájába megalázó, ahogy fordítva annak tartanám ha levizelne. Jó mondjuk nekem ez nem jön be, de ha a lánynak be is jön valahogy képtelen lennék megtenni. Hacsak nem egy olyan lány aki esetében ez valami perverz örömöt nyújtana amin utána haverokkal jól elröhöghetünk, hogy milyen durván "elintézem" a csajt. De ez sem jellemző rám így tivábbra sem értem, de elvégre mi jó abban ha valakit tökön rúgnak, korbáccsal vernek stb stb.

Elraktam a többi számomra már perverzitás számbamenő szexuális tevékenységek közé. smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 21:58
Na akkor én válaszolok, szintén kötekedés nélkül:

Lássuk csak:

- Mi a jó az anális szexben? Ott kakil a csaj, végtermék, fekália jön ki, fujj, undorító...
- De továbbmegyek? Mi a jó az orális szexben? Nyalni a nő punciját, közben meg attól ott van 1 cm-re a húgycsőnyílás, ahol pisil... Nem beszélve a szopásról, ahol ugye szintén a nő a szájába veszi a péniszt, amin keresztül pisil... Tényleg elfog a hányinger...
- Vagy mi a jó a szerepjátékokban? A szexuális segédeszközökben? Miért nem lehet olyan középkori módon csinálni? Lepedő a nőre, középen egy lyukkal, oszt hajrá!
Leginkább meg attól zöldülök el, ha anő is élvezi...

nyes vigyor5

Na, de fordítsuk komolyra a szót. Épp Te írtad le a lényeget. Ha pisi-szexet akar az ember a partnerével, akkor itt is kellenek megfelelő előkészületek. Mint az anális szexnél pl.

Igyon sokat a pisilő, mert akkor a vizelet (mondjuk a harmadik pisilés után) teljesen víz-szerű lesz. Nem lesz büdös, sem sárga "húgy"-jellegű (elnézést), sőt, mivel az előző pisik átmosták a "rendszert", gyakorlatilag semmilyen káros, fölös anyagot nem tartalmaz.

Na, és mi lehet benne izgató?

A válasz kézenfekvő pedig. A mai szexualitásban központi szerepet tölt be az oralitás, a nemi szervek szájjal történő izgatása. Ehhez kapcsolható ez is.
Sok férfit (nőt) izgat vagy izgathat, és bármi, ami ezzel kapcsolatba hozható, így ez is.

Megfelelő higiéne és előkészületek mellett/után ugyanúgy izgató lehet, mint más szexuális tevékenység.

Lehet, hogy Téged most megint elfog a hányinger, de nekem is izgató, ha pl. fürdés közben nyalom/nyalnám a barátnőmet, és közben pisil. Nem kell, hogy pont a számba, de az sem baj, ha oda sikerül.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Ha már itt tartunk: Miért izgat annyi férfit, hogy a nő szájába élvezzen? Hogy lenyelje a nő? Vagy miért izgat sok férfit a nők "spriccelős" élvezése, vagy nagy mennyiségű izgalmi váladéka? Épp ezért.

Az oralitáshoz kapcsolódik mindez. Egyszerűen izgató, izgató lehet, hogy a szopás-nyalás mellett más is történik, történhet.
2008. 04. 08. kedd 21:58  #222
Na akkor én válaszolok, szintén kötekedés nélkül:

Lássuk csak:

- Mi a jó az anális szexben? Ott kakil a csaj, végtermék, fekália jön ki, fujj, undorító...
- De továbbmegyek? Mi a jó az orális szexben? Nyalni a nő punciját, közben meg attól ott van 1 cm-re a húgycsőnyílás, ahol pisil... Nem beszélve a szopásról, ahol ugye szintén a nő a szájába veszi a péniszt, amin keresztül pisil... Tényleg elfog a hányinger...
- Vagy mi a jó a szerepjátékokban? A szexuális segédeszközökben? Miért nem lehet olyan középkori módon csinálni? Lepedő a nőre, középen egy lyukkal, oszt hajrá!
Leginkább meg attól zöldülök el, ha anő is élvezi...

nyes vigyor5

Na, de fordítsuk komolyra a szót. Épp Te írtad le a lényeget. Ha pisi-szexet akar az ember a partnerével, akkor itt is kellenek megfelelő előkészületek. Mint az anális szexnél pl.

Igyon sokat a pisilő, mert akkor a vizelet (mondjuk a harmadik pisilés után) teljesen víz-szerű lesz. Nem lesz büdös, sem sárga "húgy"-jellegű (elnézést), sőt, mivel az előző pisik átmosták a "rendszert", gyakorlatilag semmilyen káros, fölös anyagot nem tartalmaz.

Na, és mi lehet benne izgató?

A válasz kézenfekvő pedig. A mai szexualitásban központi szerepet tölt be az oralitás, a nemi szervek szájjal történő izgatása. Ehhez kapcsolható ez is.
Sok férfit (nőt) izgat vagy izgathat, és bármi, ami ezzel kapcsolatba hozható, így ez is.

Megfelelő higiéne és előkészületek mellett/után ugyanúgy izgató lehet, mint más szexuális tevékenység.

Lehet, hogy Téged most megint elfog a hányinger, de nekem is izgató, ha pl. fürdés közben nyalom/nyalnám a barátnőmet, és közben pisil. Nem kell, hogy pont a számba, de az sem baj, ha oda sikerül.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Ha már itt tartunk: Miért izgat annyi férfit, hogy a nő szájába élvezzen? Hogy lenyelje a nő? Vagy miért izgat sok férfit a nők "spriccelős" élvezése, vagy nagy mennyiségű izgalmi váladéka? Épp ezért.

Az oralitáshoz kapcsolódik mindez. Egyszerűen izgató, izgató lehet, hogy a szopás-nyalás mellett más is történik, történhet.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 21:37
Engem most elfogott a hányinger.
Nem kötekedni akark, meg rendet bontani félre ne értsetek, csakhát, a vese meg a máj azért van, hogy a szervezetünkre fölös, és káros anyagokat kiszűrje és eltávolítsa. Namármost ezt meg van aki megissza???
Van középvizeletes kúra, esküsznek rá sokan, meg a homeopátiás dolgokra meg az ezoterikus ökörségekre is (kb. a sajátvizelet fogyasztásának előnyös hatásait is ennyire tudom komolyan venni).
Szóval ebben mit lehet élvezni?
Ha valaki nem iszik annyit mint én (becenevemen kétpúpu gödény nyes ), annak azért bizonyára nem épp kellemes illatú, hanem sós, savas ammóniától szagló, ami minden de nem kellemes. Ebben mi tud izgató lenni?
Félreértések elkreülése végett, NEM kötekedés a célom, csak nem értem és aki benne vana dologban élvezi csinálja az probáljon már felvilágosítani (neee, ne meggyőzni, mert az nem fog menni).
2008. 04. 08. kedd 21:37  #221
MrEnigma MrEnigma
Engem most elfogott a hányinger.
Nem kötekedni akark, meg rendet bontani félre ne értsetek, csakhát, a vese meg a máj azért van, hogy a szervezetünkre fölös, és káros anyagokat kiszűrje és eltávolítsa. Namármost ezt meg van aki megissza???
Van középvizeletes kúra, esküsznek rá sokan, meg a homeopátiás dolgokra meg az ezoterikus ökörségekre is (kb. a sajátvizelet fogyasztásának előnyös hatásait is ennyire tudom komolyan venni).
Szóval ebben mit lehet élvezni?
Ha valaki nem iszik annyit mint én (becenevemen kétpúpu gödény nyes ), annak azért bizonyára nem épp kellemes illatú, hanem sós, savas ammóniától szagló, ami minden de nem kellemes. Ebben mi tud izgató lenni?
Félreértések elkreülése végett, NEM kötekedés a célom, csak nem értem és aki benne vana dologban élvezi csinálja az probáljon már felvilágosítani (neee, ne meggyőzni, mert az nem fog menni).
2008. 04. 08. kedd 08:34  #220
pastorius pastorius
Bocs, kissé gyorsan írtam, álló, és látta, uszodában stb smile
2008. 04. 08. kedd 08:33  #219
pastorius pastorius
Egyszer a kádban ültünk egy ex barátnővel, elötte ültem és kértem, hogy pisiljen a számba. Nagyon óvatosan kezdte és közben figyelte a reakciómat, mikor láttam, hogy nem gond úgy tele rakta a számat, alig kaptam levegőt. smile egy másik alkalommal egy uzodában áltunk a sarokban egy meleg vizes medencében. Valahogy smile sikerült szemből úgy betenneünk, hohy nem nagyon látszottunk kifelé és lassú mozdulatokkal szeretkeztünk kb 2 órán keresztül.Egy idő után még mindig álló farokkal benne mondtam, annyira kell pisilnem, már nem bírom tovább. Ő kérte, engedjem el, így álló farokkal továbbra is benne pisiltem ki magam.
2008. 04. 08. kedd 02:07  #218
logic logic
nekem simán megy kőkemény farokkal is, csak gyakorlat kérdése. az előző csajom imádta a pisiszexet, lenyelte az utolsó cseppig, amikor szopta a farkam és a szájába pisiltem, olyan mint egy hihetlenül hosszú nagyon intenzív orgazmus. azt is imádom, amikor a popsijával a farkamon lovagol és közben rámpisil, de tudnék még mesélni extrább dolgokat is nyes

pár jótanács: igyál előtte egész nap nagyon sokat, kb 2-3 liter vizet vagy teát hogy jól átmossa a vesédet, pisild ki, utána igyál 1 liter ananász, banán vagy kókuszlevet amitől jóízű lesz a sperma és a pisi is. (kedvencem a rauch kókusz-ananász) ezután mehet a szex, és amikor már majd szétrobban a hólyagod, akkor menni fog wink
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 16:49
Hát pont ez az! Nekem se megy, így aztán gyakorolni se tudom - sajna. De a gond még mindig ugyanaz: ha a pisiszexet élvezem, nyilván feláll a farkam. De akkor nem tudok pisilni, így meg hogy lesz belőle pisiszex? Csak hagyományos tud lenni. Értitek! confused
/ 41