Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2006. 07. 24. hétfő 11:26  #57
yoma! yoma!
Szerintem ez egy beszélgetős topic,ezért furcsálltam,hogy egyetlen értelmes mondat nélkül beszúrtál egy -ráadásul elég limonádé-képet.
Ha ezzel mégis belegázoltam az érzékeny lelkivilágodba BOCS! wave
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 19:41
Ez pisis topik,mi f.szt szúrjak be ide,micimackót?Ha nem érdekel a téma nézd meg ezt itt.
2006. 07. 24. hétfő 01:55  #56
balazs2attila balazs2attila VIP
Hát én erröl csak képzelgek de ez nekem elég én nem tudnám le pisilni a szerelmem. Megalázonak tartom annak aki kapja. Na ez egy kicsit elentmondásos volt. Ugy hogy marad a képzelgés vagy a kurva.
2006. 07. 24. hétfő 01:54  #55
balazs2attila balazs2attila VIP
eljen wave
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 19:41
Ez pisis topik,mi f.szt szúrjak be ide,micimackót?Ha nem érdekel a téma nézd meg ezt itt.
2006. 07. 23. vasárnap 19:41  #54
maxijoe maxijoe
(Ez egy válasz yoma! üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 19:04
Nem tudom mi volt a célod e kép beszúrásával,
de nem vetetted el nagyon a sulykot! confused
2006. 07. 23. vasárnap 19:04  #53
yoma! yoma!
Nem tudom mi volt a célod e kép beszúrásával,
de nem vetetted el nagyon a sulykot! confused
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 17:56
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2006. 07. 23. vasárnap 17:56  #52
maxijoe maxijoe
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2006. 07. 22. szombat 11:27  #51
yoma! yoma!
Tisztelt realjohn tanúbizonyságot tettél erősen korlátolt mivoltodról!Már ha érted miről beszélek.
Egyébként valószínűleg egy frusztrált kamasz vagy.
(Ez egy válasz realjohn üzenetére (2006. 07. 22. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 22. szombat 11:16
ez full gáz,haggyuk már a témát
:DD
2006. 07. 22. szombat 11:16  #50
realjohn realjohn
ez full gáz,haggyuk már a témát
:DD
2006. 07. 22. szombat 10:26  #49
onecica onecica
Mi is szoktunk ilyet játszani a párommal,nem tul gyakrn-kb kéthetente-.Engem a párom aki egy szexőrült,úgy tudott bele vinni a dologba,hogy ilyen filmet mutatott.
Ha nem láttam volna előtte videón,nemigen mertem volna bevvállalni!Nagyon megkedveltem,néha már én kérdem tőle -fürödjünk este?-.A sok víz tényleg jót tesz a mennyiségnek és a minőségnek is!Én azt szeretem a legjobban ha a csiklómat pisili le,az eszméletlen jó.Egyébként lecsúszott már egy-két korty nálunk is,de nem ez a lényeg.Valaki írta régebben,hogy nem tud álló farokkal pisilni,ez nekem furcsa mert a páromnak ez nem gond!
(Ez egy válasz yoma! üzenetére (2006. 07. 19. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 19. szerda 23:16
Mi évek óta hódolunk a párommal ennek a játéknak,és mondhatom szuper! Vannak viszont bizonyos játékszabályok amiket érdemes alkalmazni. Először is szerintem a pisiszex csak egymást jól ismerő és szerető stabil kapcsolatban élőknél lehet jó , feltéve ha mindketten izgulnak a témára.szerencsére nálunk ez teljesül! Mi akövetkezőképp szoktuk csinálni: Ebédre viszonylag semleges kaját eszünk (no fűszer) estig 3-4 liter ásványvizet megiszunk ,közben atémának megfelelően bevideózunk és irány a fürdőszoba (nagy hidrós sarokkád).Ennyi víz után a pisi gyakorlatilag kristályvíz. Ezután szex-pisi-szex-pisi ameddig csak bírjuk (szoktuk bírni!).Én le is szoktam nyelni a párom pisijéből.Ő is szereti ha a szájába megy , de ki szokta köpni(ez még látványosabb mintha lenyelné).Ez a játék szerintem úgyis a vizualitásról szól,mindkét értelemben.A mellét és a punciját is imádom lepisilni!(Ő is szereti.) Amíg ezeket lepötyögtem teljesen felizgultam,azt hiszem megvan a holnap esti programunk! Szóval nincs ebben semmi perverz.Magunkról: 30-as éveink végén járó főiskolát vegzett(nincs jelentősége)kisvárosunk által köztiszteletnek örvendő házaspár vagyunk.Fent leírtakat nem tudják rólunk!(:(: -szerencsére-.Reagálásokat csak bátran! Ide vagy a yoma@citromail.hu -ra.
2006. 07. 22. szombat 08:14  #48
yoma! yoma!
Nagyon leállt ez a topic! Kár mert jó téma lenne.
Nem értem,hogy ilyen kevesen csinálják,vagy(még név nélkül)sem vállalják,hogy beszéljenek róla.
Én a 82-es hozzászólásban írtam le,nálunk,hogy működik a dolog.
A pasik nagy részét érdekli a téma,ezért inkább hölgyek hozzászólására lennék kíváncsi!
2006. 07. 20. csütörtök 11:21  #47
gonoszKismalac gonoszKismalac
Hogy, hogy nem tudod? confused wow1 confused
2006. 07. 20. csütörtök 09:28  #46
gonoszKismalac gonoszKismalac
worship az első menyasszonyommal, mi is rendszeresen csináltuk, de hálIstennek, azóta is sikerült többször partnert találni hozzá, hogy vele vége lett a nagy "lámúrnak"... mf2 eljen
(Ez egy válasz yoma! üzenetére (2006. 07. 19. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 19. szerda 23:16
Mi évek óta hódolunk a párommal ennek a játéknak,és mondhatom szuper! Vannak viszont bizonyos játékszabályok amiket érdemes alkalmazni. Először is szerintem a pisiszex csak egymást jól ismerő és szerető stabil kapcsolatban élőknél lehet jó , feltéve ha mindketten izgulnak a témára.szerencsére nálunk ez teljesül! Mi akövetkezőképp szoktuk csinálni: Ebédre viszonylag semleges kaját eszünk (no fűszer) estig 3-4 liter ásványvizet megiszunk ,közben atémának megfelelően bevideózunk és irány a fürdőszoba (nagy hidrós sarokkád).Ennyi víz után a pisi gyakorlatilag kristályvíz. Ezután szex-pisi-szex-pisi ameddig csak bírjuk (szoktuk bírni!).Én le is szoktam nyelni a párom pisijéből.Ő is szereti ha a szájába megy , de ki szokta köpni(ez még látványosabb mintha lenyelné).Ez a játék szerintem úgyis a vizualitásról szól,mindkét értelemben.A mellét és a punciját is imádom lepisilni!(Ő is szereti.) Amíg ezeket lepötyögtem teljesen felizgultam,azt hiszem megvan a holnap esti programunk! Szóval nincs ebben semmi perverz.Magunkról: 30-as éveink végén járó főiskolát vegzett(nincs jelentősége)kisvárosunk által köztiszteletnek örvendő házaspár vagyunk.Fent leírtakat nem tudják rólunk!(:(: -szerencsére-.Reagálásokat csak bátran! Ide vagy a yoma@citromail.hu -ra.
2006. 07. 19. szerda 23:16  #45
yoma! yoma!
2006. 07. 19. szerda 17:03  #44
Törölt felhasználó (729) VIP
Nem reménytelen. Az én csajom csinálta rendszeresen a volt faszijának, neki az kellett. Engem nem vonz a dolog.
2006. 07. 19. szerda 17:02  #43
Törölt felhasználó (729) VIP
Hát nem tudom...
Nekem már kellett merev szerszámmal hugyozni...
Nem könnyű, de lehetséges!
2006. 07. 10. hétfő 01:30  #42
béta8417 béta8417
Nemcsak te, hanem ha jól tudom senki, mert egyszerre csak egyfaja anyag mehet át a prosztatán. A másik út elzárva. Merev szerszámon csak heréből származó anyag jöhet. Ha nem így van, javítsatok. Lankadó szerszám esetén más a helyzet
2006. 07. 01. szombat 11:21  #41
favab favab
en szivesen megismerkednek oan lanyokkal nokkel akik lepisilnenek es meg elveznek is azt.jelentkezo???
2006. 06. 15. csütörtök 23:18  #40
Törölt felhasználó (21812)
Egy jó kis mondás:
"A bepisilés olyan mint a szerelem! Mindenki látja rajtad, de csak Te érzed a melegét."

vigyor5
2006. 06. 15. csütörtök 12:20  #39
Nem tudom, még nem próbáltam.
2006. 06. 15. csütörtök 12:16  #38
Hmmmmmm, hát ennyi biztatás után tehet mást az ember lánya?
crazya vigyor5
/ 41