Jah, remélem nem a katéterre gondolsz, mert ahhoz már volt szerencsém
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 12:07
Zaroizmaid ellazitasat keszseggel vallalom! Van ra egy jo modszerem...
Aztan, hogy folytatod az a Te dolgod...
Aztan, hogy folytatod az a Te dolgod...
Zaroizmaid ellazitasat keszseggel vallalom! Van ra egy jo modszerem...
Aztan, hogy folytatod az a Te dolgod... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztan, hogy folytatod az a Te dolgod... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 15. csütörtök 11:58
A legtöbb fickó, akivel hosszabb időt töltöttem együtt pedzegette, hogy érdekli a dolog.
Egyszer majdnem meg is tettem, már csak a záróizom ellazítására lett volna szükség ahhoz, hogy beteljesüljön párom kérése, de az utolsó pillanatban valahogy mégis nemet mondtam. Kitört belőlem a szemérmesség. De még dolgozunk az ügyön! Úgyhogy, ami késik....
Egyszer majdnem meg is tettem, már csak a záróizom ellazítására lett volna szükség ahhoz, hogy beteljesüljön párom kérése, de az utolsó pillanatban valahogy mégis nemet mondtam. Kitört belőlem a szemérmesség. De még dolgozunk az ügyön! Úgyhogy, ami késik....
A legtöbb fickó, akivel hosszabb időt töltöttem együtt pedzegette, hogy érdekli a dolog.
Ok!
Akkor jarhatok nyugodtan hosszu nadragban...
Akkor jarhatok nyugodtan hosszu nadragban...
Nekem a legperverzebb az volt amikor a galery-vel azon versenyeztunk, hogy ki tud valamit a hoba rajzolni a pisijevel. (Lanyok is voltak koztunk! Ok is probalkoztak...)
Hat, ha a labamra pisalnanak akkor bizony en is oda suhintanek!
Tetszik, hogy bevállaltad.
Amúgy szerintem csak az számít perverziónak, amit nem akar mind a két fél. Amit közösen, egymás és maguk örömére csinálnak, az része az ő normális szexuális életüknek.
Nevezzük át "szent pisiszex"-re, vagy "ennél jobb még nem történt veled - pisiszex"-re
Csak álszenteskednek! Mindenkit érdekel egy kicsit
Lehet, hogy nem kellett volna a címébe beírni, hogy perverz, mert ez elriasztja az embereket...
mendez bratyó nyugi elobb-utobb osszejon neked is és akkor majd mindig azt a csodas erzest fogja toled akarni,hidd el nekem.
én nem vagyok lány de azért lehugyozlak ha ez életed legnagyobb kívánsága
Ne búsúlj barátom, biztos akad majd olyan lány aki hajlandó lesz teljesiteni a kivánságaidat!
Nálunk kb két hete történt meg a dolog. Úgy volt, hogy nagyon belemelegedtünk a dologba, de közben rámjött a pisilési inger. Mondtam a páromnak, hogy stop de ki kell mennem a wc-re. Erre ő közölte, hogy sehova, nyugodtan engedjem el:) Én így is tettem. Ahogy megéreztem a pisimet a farkán egyből orgazmusa lett.:) Közölte, hogy életében nem élvezett még ekkorát mint akkor. Azóta is folyamatosan nyúz, hogy csináljam mégegyszer:)
nagyon jó,hogy ennyire érdekel benneteket ez a téma,és az is tök király,hogy olyanok is írnak erre az oldalra akiket viszont abszolut nem érdekel az efajta dolog.Én azota vagyok pisimániás mióta egy gyönyörű lány lovagolt rajtam,és egyszerre élvezett és pisilt a farkamon.Szerintem ez nagyon nagy dolog.Mondjuk imádom ha csak úgy az orgazmusa után is lepisil.ajánlom mindenkinek
Én még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy fogom is valaha, mert nem az esetem, de ugyanakkor megértem az olyanokat is akiknek ilyen vágyaik vannak.
Figyu szerintem nek kell szégyellned a dolgot, ugyanis amint már elmondtam mindenkinek megvan a saját izlése. Ha neked ez élvezetes akkor nyugodtan csináld úgy ahogy neked jó és persze ahogy a párodnak. Senkinek semmi köze és beleszólása nincs a szexuális életedbe. Ami neked jó azt csináld nyugodtan.
Én részemröl az eszmecserét másképp értelmezem mint a #17 hozzászólás.
teljes mértékben tisztában vagyok az oldal mirőlszólásáról, köszi. Te viszont bizti nem tudsz elolvasni egy-két szót, leírom Neked megint, jó?
...nekem...
...részemről...
ha meg arra vágsz, hogy egy-egy topicban csak az annak témáját pártoló arcok írjanak, akkor nagyon buta vagy, mert azzal nincs eszmecsere. az meg csak tán már nem célod . . .
...nekem...
...részemről...
ha meg arra vágsz, hogy egy-egy topicban csak az annak témáját pártoló arcok írjanak, akkor nagyon buta vagy, mert azzal nincs eszmecsere. az meg csak tán már nem célod . . .
Szerintem mindenkinek megvan a saját izlése a szex terén is! Van aki élvezi az ilyesmit, de vannak olyanok is akiknek a gyomruk is felfordul már a szó kimondása esetén is!