Ha még nem jöttél volna rá ez a forum oldal arról szól, hogy ki mit szeret a szexben. Mível minden ember más, ezért nem kellene ítélkezni más szexuális szokásai felett, meg ha a perverznek is tűnik. A szex lényege a végén való kielégülés és ha valaki ezt igy éri el illetve a szexhez szüksége van erre , így teljes a szexuális élete akkor neki ez természetes. A pisiben nem a baktériumokat számlálja abban a kiteljesülést keresi. Jómagam is már többször csináltam és nem egy kivetni való dolog.
de,"apa"
valaki biztos szeretné a "baracklét" is...
Én úgy tudom, hogy az egészséges ember vizelete steril. Akinek valamilyen gyulladás van a szervezetében, annak tényleg tartalmaz a vizelete mérgező anyagokat. Ha nem így van, akkor javítson ki valaki.
Van akinek a pap, van akinek a neje, vagy a lŕnya!Nekem kűlônôsen a pisilôs lŕnya tetszene, de az izlések kűlônbôsôk, és dacŕra a forumnak illene mŕr nagykorunak lenni és tiszteletben tartani a véleményeket és leszokni az ocsŕrolmŕsrol...Ez szol minden rovat résztvevôjének!
Osztom a véleményed !
hát akkor hugyozzátok le egymást, nekem sok lenne
én max a hídról a Dunába
legyetek jókor jó helyen :)))
én max a hídról a Dunába
legyetek jókor jó helyen :)))
nem biztos,hogy testbe, lehet csak testre!
de jó is lenne csak nehéz válalkozó lányt találni.
de jó is lenne csak nehéz válalkozó lányt találni.
én részemről elég undorítőnak tartom a test által fölöslegesnek itélt (esetleg mérgező?) vegyületek újra (egy másik) testbe kerülését
de hát aki szereti . . .
de hát aki szereti . . .
http://watersport.freeweb.hu/video/video.html
nincs igazan szüksegem tanacsokra...vagy benne van egy nö valamiben, vagy nincs...ö benne van, csak hagyni kell neki idöt, hogy megbaratkozzon a gondolattal
Egy másik topicban már írta valaki a rászoktatás technikáját.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 06. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 20:50
a baratnömet lassan terelem ebbe az iranyba. mondtam neki, hogy nekem tetszik a dolog. zuhany alatti jatszadozas mar volt. de csak a light-osabb modokon. mondjuk nem eröltetem tulsagosan a dolgot...majd belejön idövel.:)
a baratnömet lassan terelem ebbe az iranyba. mondtam neki, hogy nekem tetszik a dolog. zuhany alatti jatszadozas mar volt. de csak a light-osabb modokon. mondjuk nem eröltetem tulsagosan a dolgot...majd belejön idövel.:)
Én is suivesen kényeztetnék egy pisilő csajt!
Inkább nem
Többet!
Inkább nem
Többet!
Te meg egy álszent kis gyökér...
nahát ezt nem giondoltam volna,hogy senkit nem fog érdekelni egy jó kis pisiszex.Talán valami öregpicsás oldalt kellett volna nyitnom:)))
Ezt az oldalt olyan emberkéknek szánom,akik imádják érezni meleg pisit és szeretnek perverzkedni.