Korrekt házaspárt találni,aki nem biszex és nem kamú!
Egyszerűen ennyi ,de ilyen nincsen.....................
Egyszerűen ennyi ,de ilyen nincsen.....................
Szeretnék egy szép fiatal ázsiai lányt lefektetni, és gátlástalanul szétkurni
Hogy mi a vágyam most?
Egy nőt kikötözni az ágyhoz, bekötni a szemét és ujjazni a punciját és a popsiját addig, ameddig én akarom!
Ezután bejönne két idegen, akiket nem látna és így hárman kényeztetnénk, dugnánk.
Miután befejeztük, a két idegen el is tűnne, mielőtt levenném a szeméről a kötést!
Egy nőt kikötözni az ágyhoz, bekötni a szemét és ujjazni a punciját és a popsiját addig, ameddig én akarom!
Ezután bejönne két idegen, akiket nem látna és így hárman kényeztetnénk, dugnánk.
Miután befejeztük, a két idegen el is tűnne, mielőtt levenném a szeméről a kötést!
Az sem rossz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 30. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840138)
2014. 04. 30. szerda 08:33
Egy farok a szájban, egy a popsiban, kettő a punciban. A végén spermában úszna a hölgy.
Egy farok a szájban, egy a popsiban, kettő a punciban. A végén spermában úszna a hölgy.
Ketten egy punciban.
Nekem is nagy vágyam lenne, hogy két hölgyet kényeztessek egyszerre! Ha egymással id lennének, úgy lenne a csúcs!
Olvastam azt a lovaglós, nyalós figurát, na abba én is benne lennék!
Olvastam azt a lovaglós, nyalós figurát, na abba én is benne lennék!
Ez igen! Elhiszem milyen élvezetes lehetett! A spermát hova kapták?
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 19:01
Szia!!! Nekem már volt benne részem,igaz csak egyszer az életemben,de most is nagyon jó és szép emlék!!!! Az egyik a legjobb barátom 22éves lánya volt ő ült az arcomra a párom meg lovagolt rajtam és közben simogatták egymást és csókolóztak, akkor volt mind kettőjüknek az első próba a lányok közötti játékok átélésében!! Mennyei érzés volt látni és érezni őket,meg mikor egy mást is kényeztették!!! A párom akkor volt 31éves,én hoztam össze öket!!!
Szia!!! Nekem már volt benne részem,igaz csak egyszer az életemben,de most is nagyon jó és szép emlék!!!! Az egyik a legjobb barátom 22éves lánya volt ő ült az arcomra a párom meg lovagolt rajtam és közben simogatták egymást és csókolóztak, akkor volt mind kettőjüknek az első próba a lányok közötti játékok átélésében!! Mennyei érzés volt látni és érezni őket,meg mikor egy mást is kényeztették!!! A párom akkor volt 31éves,én hoztam össze öket!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 17:45
A vágyam, hogy rá guggol egy nő az arcomra és úgy nyalom a fenekét, közben egy másik nő lovagol rajtam.. Hmm
De mennyire! írtam neked üzenetet!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Remek ötletek ! Meg is kéne valósítani őket, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 18:25
És ugye ennek van több változata is, amit pl Te leírtál.. Vagy, hogy hátulról dugok egy nőt, a nő pedig egy másik popsiját nyalja, közben a punciját simogatja.
És ugye ennek van több változata is, amit pl Te leírtál.. Vagy, hogy hátulról dugok egy nőt, a nő pedig egy másik popsiját nyalja, közben a punciját simogatja.
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez nekem is tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 17:45
A vágyam, hogy rá guggol egy nő az arcomra és úgy nyalom a fenekét, közben egy másik nő lovagol rajtam.. Hmm
Mostanában azt szeretném, ha lovagolhatnék egy nagy és kemény faszt, miközben mellettünk térdel a farok gazdájának a nője, egyik kezével ujjazza a fenekemet, a másikkal pedig simogatja a csiklómat ! Esetleg közben szopogatná a mellbimbómat Aztán úgy folytatnánk, ahogy ő szeretné
Vannak jelentkezők,de minek,csak leveleznek,kíváncsiskodnak és eltűnnek,vagy végig sem olvassák az adatlapot és úgy írogatnak az ország minden részéről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (854231)
2014. 04. 28. hétfő 10:29
Legalább vannak jelentkezök,nálam az se nagyon!
Egy fincsi puncit nyalni..hmmm
Legalább vannak jelentkezök,nálam az se nagyon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2014. 04. 28. hétfő 10:06
Szia!
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek!
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek!
Szia!
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (854231)
2014. 04. 28. hétfő 09:01
Sziasztok!elöbb-utobb lesz!
Sziasztok!elöbb-utobb lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2014. 04. 28. hétfő 08:36
Sziasztok!
Én egy komoly,valóban ismerkedni vágyó Férfit keresek,hármas játékokhoz,aki találkozni is mer,nem csak levelezni és megfelel az adatlapunkban írt igényeknek,de sajnos nem találom!
Én egy komoly,valóban ismerkedni vágyó Férfit keresek,hármas játékokhoz,aki találkozni is mer,nem csak levelezni és megfelel az adatlapunkban írt igényeknek,de sajnos nem találom!