Sziasztok!
Én egy komoly,valóban ismerkedni vágyó Férfit keresek,hármas játékokhoz,aki találkozni is mer,nem csak levelezni és megfelel az adatlapunkban írt igényeknek,de sajnos nem találom!
Én egy komoly,valóban ismerkedni vágyó Férfit keresek,hármas játékokhoz,aki találkozni is mer,nem csak levelezni és megfelel az adatlapunkban írt igényeknek,de sajnos nem találom!
Én is benne lennék
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
én is benne lennék
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
csináljuk,vannak jelentkezőink
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2014. 04. 16. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 17:30
szeretném ha 1szer 3an 4en kényeztetnénk 1 nőt, és jól megfürdetnénk a gecibe a végén..
A jelen létemben több pasi kúrja a nejemet ere vágyom
Erről egy vicc jutott az eszembe:
Egy eldugott tanya mellett leszáll egy UFO. Két alak száll ki belőle,
feltehetően hím és nőstény. Felveszik a kapcsolatot az emberekkel és
tapasztalatszerzés végett megbeszélik a partnercserés szexet. A földi férfiú
felmegy a fedélzetre, az UFO lent marad az asszonnyal. Levetkőznek. Az UFO
hapsinak hímtag helyen valami picike nyúlvány csüng. Meglátja ezt a földi
asszony és röhög.
UFO: - ???
Asszony: - Ezzel a picivel?!...
UFO: - Tekerd meg a bal fülemet!
Megtette és a nyúlvány fél méter hosszúra nyúl, de az asszony megint röhög...
Asszony: - Ezzel a vékonykával?!...
UFO: - Tekerd meg a jobb fülemet!
Megtette és a nyúlvány tíz centi vastagra duzzadt, de az asszony megint
röhög...
UFO: - És most mi a baj?
Asszony: - Most már semmi, csak elképzeltem, hogy a feleséged hogyan
tekergeti a férjem fülét! (Ez egy válasz extraxl üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy eldugott tanya mellett leszáll egy UFO. Két alak száll ki belőle,
feltehetően hím és nőstény. Felveszik a kapcsolatot az emberekkel és
tapasztalatszerzés végett megbeszélik a partnercserés szexet. A földi férfiú
felmegy a fedélzetre, az UFO lent marad az asszonnyal. Levetkőznek. Az UFO
hapsinak hímtag helyen valami picike nyúlvány csüng. Meglátja ezt a földi
asszony és röhög.
Asszony: - Ezzel a picivel?!...
UFO: - Tekerd meg a bal fülemet!
Megtette és a nyúlvány fél méter hosszúra nyúl, de az asszony megint röhög...
Asszony: - Ezzel a vékonykával?!...
UFO: - Tekerd meg a jobb fülemet!
Megtette és a nyúlvány tíz centi vastagra duzzadt, de az asszony megint
röhög...
UFO: - És most mi a baj?
Asszony: - Most már semmi, csak elképzeltem, hogy a feleséged hogyan
tekergeti a férjem fülét! (Ez egy válasz extraxl üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 20. vasárnap 19:06
Egy ufó dákóról úgy lefejteni a bőrt, hogy 2perc alatt a Marsra kívánkozzon
Egy 50 fölötti nőt jól segbedugni, hogy visítson de ne a fájdalomtól. És addig dugni míg bepisil az élvezettől.
Egy pár hölgytagját kényeztetni a férj előtt,vagy vele közösen.
van itt valaki?
Egy ufó dákóról úgy lefejteni a bőrt, hogy 2perc alatt a Marsra kívánkozzon
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
VIP
2014. 04. 18. péntek 16:02
Fenyegetes? hol latsz te olyat?
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed.
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed.
nekünk is van vágyunk de nem jön össze.pl bi fiut vagy bi párt de hát ez lehetettlen
Fenyegetes? hol latsz te olyat?
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 04. 18. péntek 15:48
Lentebb!
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.)
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.)
Lentebb!
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
VIP
2014. 04. 18. péntek 15:45
ON hozzaszolas?!
ON hozzaszolas?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 04. 18. péntek 15:29
Érdekes vágyaitok vannak.
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.)
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.)
Érdekes vágyaitok vannak.
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.) (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.) (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
a felnőtt társas mindig izgalmas lehet )
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
2014. 04. 17. csütörtök 13:53
Hancúr Párbaj társasjátékot bedobni az uncsi estébe
Egy profi szexbomba kurvát elvinni egy körre.
Szopatni
Egy kedves hölgyet találniharmadiknak mindannyiunk kényeztetésére!Olyan hölgy legyen aki nem fél megélni a nőiességet,és a szex okozta örömöket!