Hát ,hogy elkurvult a világ?Szerintem eleve kurva világ is volt mindig,ha már csak a történelmet nézzük.Ha már a biblia is említi Szodoma és Gomorát...A Rómaiakról ne is beszéljünk.Szóval szerintem alapjából az emberek mindig is ösztönlények voltak és lesznek is.A szex iránti érdeklődés a lányoknál és fiúknál is természetes,hisz a számukra már elérhető információk alapján egy plussz örömforrást igér a számukra.Persze terelgetheti mindenki a saját maga erkölcsi meggyőződése szerint a gyermekét,de az úgyis majd Ő dönt!Szerintem teljesen mindegy,hogy fia vagy lánya van egy embernek.A fiúk is cumiznak már több mint ezer éve….
ha azt nézzük (és nem egy embertől hallottam már) hogy a mai 14-16 éves lányok az iskolában a szünetben azon versenyeznek, hogy ki tudd több fiút lecummantani.....
Erre próbáltam utalni. Arról nem is beszélve, hogy amíg apuci azt hiszi, hogy kicsi lánya a szüzesség megtestesítője (kivéve ha egy bálna a gyermek és bottal sem piszkálnák, már bocsánat, aki érintett), addig suliból lógnak, ilyen olyan szakkör alibivel mennek a pasikhoz. Pedig a 90-es években más világ volt, de akkori általános iskolás osztálytársnőim között is volt olyan, aki sulidisco alatt már simán cumizott. Ez azóta csak rosszabb lett. vannak fiatalabb férfi ismerősem, persze 20-on felül már azért ők is, de egy szál cigiért, vagy disco-ból fuvarért haza simán pippantanak a lányok. Én elég rég együtt vagyok a párommal, de előtte, akkor még én is éppen kijöttem a suliból, igaz már dolgoztam, kicsivel 20 felett volt azért olyan lány, aki 15-16 éves volt igaz még nem mondható nagy korkülönbségnek az 5 év, de nem csak engem, hanem más srácot is leápolt, amíg nyaralt. Pedig nagyfarkú barátja volt képeket a telóján mutatta. Szexet nem akart. Én is csak poénból vetettem fel neki, aztán már ő erősködött. Aztán nem sokkal később megismertem a párom. De az ismerettségi körökből mindig hallani jó kis sztorikat. Illetve ugye sok embernek volt kishuga, talán sokkal hamarabb belevágtak a dolgoba mint az idősebb fiú testvér. Ismerek olyat, akik nagyon sok éve együtt vannak, 13 éves koruk óta. Azt nem tudom a szex mikor jött el nálunk, de azóta is megvannak, sok-sok éve.
Azt azért még elmondanám, hogy azért mert valaki nick neve mögött van egy szám, az nem feltétlen utal pl korra.
Én magam is azon a véleményen vagyok, mint ahogy szokták mondani, hogy nagyon elkurvult a világ. Ehhez nem szülői szigor kell, hanem szülői foglalkozás. A tiltás mindig csak az ellenkezőjét váltja ki az emberből, főleg egy gyerekből. Annál jobban érdeklődik iránta. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt azért még elmondanám, hogy azért mert valaki nick neve mögött van egy szám, az nem feltétlen utal pl korra.
Én magam is azon a véleményen vagyok, mint ahogy szokták mondani, hogy nagyon elkurvult a világ. Ehhez nem szülői szigor kell, hanem szülői foglalkozás. A tiltás mindig csak az ellenkezőjét váltja ki az emberből, főleg egy gyerekből. Annál jobban érdeklődik iránta. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2014. 01. 16. csütörtök 14:12
Megértem a felháborodásodat, de a mai lányok nagy része 16 éves korára több faszt fog mint kilincset! Egy alkalommal nem is olyan rég egy késő esti Tv beszélgetős műsorban egy 16 körüli lány azt mondta, hogy a szopás az nem szex, csak baráti szívesség! Szerencsére nekem fiam van!
ki ne gondolt volna arra, hogy mars-utazó lesz!?
Megértem a felháborodásodat, de a mai lányok nagy része 16 éves korára több faszt fog mint kilincset! Egy alkalommal nem is olyan rég egy késő esti Tv beszélgetős műsorban egy 16 körüli lány azt mondta, hogy a szopás az nem szex, csak baráti szívesség! Szerencsére nekem fiam van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 15. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (407444)
2014. 01. 15. szerda 15:07
kiskorú lányt????!!!én meg téged mély torkoztatnálak meg úgy hogy még anyád sem ismerne meg hogy anyád se ismerne meg!!!!!leszabom a fejed!!!!
kiskorú lányt????!!!én meg téged mély torkoztatnálak meg úgy hogy még anyád sem ismerne meg hogy anyád se ismerne meg!!!!!leszabom a fejed!!!!
te olyan zagyvasagokat irsz hooooogy, inkabb nem irok semmit,
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 01. 13. hétfő 18:50
Én nem írtam, hogy ügyesek, csak azt, hogy az anyjuk is megirigyelné. Értettem ezalatt, azt, hogy ilyen olyan tinibulikban, meg diszkók előtt, vagy padokon, úgy szopnak, mindentől zavartalanul, mintha csak egy szál cigit szívnának el. Valószínű idő után lesz gyakorlat. Az embernek meg van szeme és lát dolgokat. Az ismerősökről nem is beszélve, mikor némelyik elszólja magát.
Én nem írtam, hogy ügyesek, csak azt, hogy az anyjuk is megirigyelné. Értettem ezalatt, azt, hogy ilyen olyan tinibulikban, meg diszkók előtt, vagy padokon, úgy szopnak, mindentől zavartalanul, mintha csak egy szál cigit szívnának el. Valószínű idő után lesz gyakorlat. Az embernek meg van szeme és lát dolgokat. Az ismerősökről nem is beszélve, mikor némelyik elszólja magát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904507)
2014. 01. 13. hétfő 13:57
ha nem volt közöd hozzajuk akkor honnet tudod hogy, ilyen ügyesek??
Egy nőtt hátulról baszni, miközben a hátán egy másik nő feküdne, akinek a punciját nyalnám.
ha nem volt közöd hozzajuk akkor honnet tudod hogy, ilyen ügyesek??
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 11. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 11. szombat 21:01
Igazad van, de ezek a mai 13-16 éves, nem viccelek, (bár közöm nem volt hozzájuk és nem is lesz idősen) úgy cumiznak, hogy némelyiknek az anyja megirigyelné. Ilyen világban élünk, sok szülőt nem érdekli a gyerek és 10 évesen FB profiljuk van, ahol óhatatlanul is összefutnak a szexualitással, aztán már csak érdeklődni kell tovább. Bele gondolok, hogy fiatalon általános iskolában volt akit kinevettek, hogy babázik 12 évesen, pedig mennyivel jobb volt akkor ebből a szempontból. /off/
Az én vágyam most az, hogy az újdonsült barátnőmet lássam ahogy egy másik férfival szexel miközben velem is foglalkozik. Kis, alacsony lány és jó lenne látni lovaglás közben szopni.
A lépcsőházunkban lakó 50-es hölgyet megdugni és orálisan kényeztetni.
Világos.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 11. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 11. szombat 21:33
Lehet, hogy sok fiatal már ennyi idős korban csinálja, de egymás közt. De hogy egy középkorú pasinak az legyen a leghőbb vágya, hogy egy kislánnyal, egy gyerekkel - mert ha jogilag nem is gyerek, attól még az - leszopassa magát. Ez már csúcs.
Lehet, hogy sok fiatal már ennyi idős korban csinálja, de egymás közt. De hogy egy középkorú pasinak az legyen a leghőbb vágya, hogy egy kislánnyal, egy gyerekkel - mert ha jogilag nem is gyerek, attól még az - leszopassa magát. Ez már csúcs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 11. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 11. szombat 21:01
Igazad van, de ezek a mai 13-16 éves, nem viccelek, (bár közöm nem volt hozzájuk és nem is lesz idősen) úgy cumiznak, hogy némelyiknek az anyja megirigyelné. Ilyen világban élünk, sok szülőt nem érdekli a gyerek és 10 évesen FB profiljuk van, ahol óhatatlanul is összefutnak a szexualitással, aztán már csak érdeklődni kell tovább. Bele gondolok, hogy fiatalon általános iskolában volt akit kinevettek, hogy babázik 12 évesen, pedig mennyivel jobb volt akkor ebből a szempontból. /off/
sziasztok.vágyak?sok van.nöt szopatni dugni(pinát popsit)lepisilni.de ezek csak vágyak maradnak mert 45 éves vagyok bajszosz és szörös faszu.
Igazad is van. Sokkal jobb egy igazi érett nővel.
Veled jó lenne... (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 11. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Veled jó lenne... (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 11. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy szép 40-es hölgyel egy hatalmasat szeretkezni.
Mondjuk,jó lenne szexelni.
Az még gyerek! Elhányja magát.