Lassan nyugdíjba vonuló kollaganőt hazakisérni a buli után és szépen lezárni a közösen eltöltött időt
jelentkeznék!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (905619)
2014. 01. 07. kedd 09:17
Pasit szeretnék barátnőm örömére hármashoz, már hoztam fel neki a témát de leoltott, volt már olyan amire így reagált elsőre és azóta szereti! Egyszer szeretném a egy ilyen helyzetbe hozni! :$
Pasit szeretnék barátnőm örömére hármashoz, már hoztam fel neki a témát de leoltott, volt már olyan amire így reagált elsőre és azóta szereti! Egyszer szeretném a egy ilyen helyzetbe hozni! :$
Szeretnék a párom fejébe bele látni.Mik a legrejtettebb vágyai.Ti mit gondoltok a vagina fistingröl?
barátnőm mellére ráélvezni 1 másik nagy farkú sráccal miután jól meg dugtuk hmm
Találni egy olyan szimpatikus nőt szeretőnek,aki az análszexet is kedveli....Esetleg párt a nő örömére.
A páromat kinyalni miután más tele élvezte.
Egy jó vastag tele faszt szopni élvezésig valaki jelentkezzen köszi hogy a nejem ne tudja meg !!
Most épp dolgozom, elég unalmasan telik a nap... Imádnám, ha 20 percre elszökhetnék egy ismeretlen hölggyel a (nem publikus) mosdóba és kefélnénk egy gyorsat majd kinyalnám! Ha valaki úgy érzi épp erre van szüksége, dobjon egy üzenetet, Pesterzsébet városközpont a CBA-nál
Este egy nem túl forgalmas úton,kocsiban szeretkezni a párommal,miközben egy srác fuvaroz minket a városban!Páromnak is tetszik,remélem.......egyszer talán........
Köszönöm szépen! az a fránya távolság. ...
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 04. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 12:12
Csak a szép tested miatt, sajna messze vagy így ez nem szokott működni.
Ettől ami igaz az igaz. Jól nézel ki .
Ettől ami igaz az igaz. Jól nézel ki .
Csak a szép tested miatt, sajna messze vagy így ez nem szokott működni.
Ettől ami igaz az igaz. Jól nézel ki . (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ettől ami igaz az igaz. Jól nézel ki . (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44613)
2014. 01. 03. péntek 15:29
Oh, hát így magadra ismertél?
Nekem régi vágyam, hogy arra ébredjek, hogy a párom orálisan kényeztet majd a végén a mellére élvezzek amit aztán szétknek a farkammal majd egy jót csókolózunk. Sajnos eddig ebben nem volt részem.
Azért szeretem ezt az oldalt, mert ide mindenki azért
regisztált, mert vagy így-vagy úgy, de baszni akar! Legtöbb
esetben valakit, de néha valakivel! De, mindenki megtalálja
a magyarázatot, hogy miért nem! ) Most konolyan, van
már a mai modern világban: álmodozzunk együtt oldal is..
van verjük együtt, és van olyan mikor arról álmodozom,hogy
megbaszatnám a feleségem, hidd el találsz még 100, na jó
kicsit eltúloztam 1000embert akik arra verik amire TE! Nem
lehet tőletek partnert találni, mert feláll a cerka, vagy dícséretet,
vársz a puncidra amire felizgúlsz, és megdugatod magad
(valószínűleg nem rendesen) és írsz, válaszolsz!! )
Hagyjátok aki partnert keres, nektek meg jó álmodozást kívánok!
És sok élvezetet benne...
regisztált, mert vagy így-vagy úgy, de baszni akar! Legtöbb
esetben valakit, de néha valakivel! De, mindenki megtalálja
a magyarázatot, hogy miért nem! ) Most konolyan, van
már a mai modern világban: álmodozzunk együtt oldal is..
van verjük együtt, és van olyan mikor arról álmodozom,hogy
megbaszatnám a feleségem, hidd el találsz még 100, na jó
kicsit eltúloztam 1000embert akik arra verik amire TE! Nem
lehet tőletek partnert találni, mert feláll a cerka, vagy dícséretet,
vársz a puncidra amire felizgúlsz, és megdugatod magad
(valószínűleg nem rendesen) és írsz, válaszolsz!! )
Hagyjátok aki partnert keres, nektek meg jó álmodozást kívánok!
És sok élvezetet benne...
Oh, hát így magadra ismertél?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nőtt hátulról baszni, miközben a hátán egy másik nő feküdne, akinek a punciját nyalnám .
Engem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44613)
2014. 01. 02. csütörtök 08:32
Olyam értelmes, sexy szeretőt találni ( hölgy személyében ) akivel barátság is kialakulhatna.....
Temetkezési vállalkozót!!
(Ez egy válasz love211 üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 14:14
Engem mindig az uj punci izgat fel.Sokszor a kor nem is számít ,csak frissen levadászott pina legyen.Ezért nagy a szóródás az életkorukban a nőknél,volt már lány és asszony és volt idős nő is.Ha baszni akarok akkor olyat keresek.
Orvost!
(Ez egy válasz zoli810417 üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 20:22
a vâgyam meg dugni a sogornőm régen amikor ott laktam nàluk elvettem a levetet bugyiàt nyaltam szagoltam es ràvertem a bugyira es gecisen raktam vissza a szenyesbe most mâr jo volna tele élvezni a punciàt de semi eséj rà marad az emlék a bugyirol.
a vâgyam meg dugni a sogornőm régen amikor ott laktam nàluk elvettem a levetet bugyiàt nyaltam szagoltam es ràvertem a bugyira es gecisen raktam vissza a szenyesbe most mâr jo volna tele élvezni a punciàt de semi eséj rà marad az emlék a bugyirol.