Engem mindig az uj punci izgat fel.Sokszor a kor nem is számít ,csak frissen levadászott pina legyen.Ezért nagy a szóródás az életkorukban a nőknél,volt már lány és asszony és volt idős nő is.Ha baszni akarok akkor olyat keresek.
Olyam értelmes, sexy szeretőt találni ( hölgy személyében ) akivel barátság is kialakulhatna.....
Találni egy olyan lányt/hölgyet, akit izgat az, hogy az orgazmusomat kontrollálja, irányítja a szexuális életemet, beleértve a maszturbációt is. Ha létezik ilyen lány, írjon nekem privátban
egy vágyam van 7 deci bor után valaki a számba élvezne --.... léccci
MOST nagyon megbasznám valakinek a feleségét! Bp!
Egy kedves lány vagy pár,aki(k) segítenének intim fotókat készíteni magamról,hogy végre legyen mit feltölteni!Mert kép nélkül szinte alig állnak szóba az emberrel,teszem hozzá,jogosan és érthető!:|
Náatok ez, csak elhatározás kérdése... vonzó nő a feleséged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 01. szerda 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834373)
2014. 01. 01. szerda 00:26
Két pasival dolgozzuk meg a feleségem. Előbb utóbb összejön ...
Egy cfnm handjob,fiatal perverz csajszitól...
régi vágyam ki próbálni egy korrekt normális szimpatikus párral a hármas felállást nagy izgat fantáziába hogy milyen is volna .Várom a leveleteket
Próbáltál már álló fasszal hugyozni , főleg úgy hogy közben szorítod a farkad ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 12. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893602)
2013. 12. 12. csütörtök 11:11
Egyszer bohó fiatal koromban belepi....tem egy csajom seggébe. Azt az ábrázatot soha nem felejtem el, amikor kihúztam a farkam és két másodperc múlva zuhatagként jött vissza az anyag. Azt sem tudta, hirtelen mi történt, de egy hétig szóba sem állt utána velem. Ezt mondjuk most újra átélném. Pedig akkor az egyszer magamnak vertem ki a végén, mert rögtön bevonult a fürdőszobába ))
Ha megdughatnék egy magyar híresebb csajt
Két pasival dolgozzuk meg a feleségem. Előbb utóbb összejön ...
párhoz beszálni a férfi cumiztatna a nő meg dugna egy műfasszal
Egy csajnak bekötném a szemét közben nyalogatni a szép talpait és utána jól le cumiztatni és meg dugni .
Mi tart vissza????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2013. 12. 21. szombat 10:12
Bemenni a benzinkútra a két rohadt helyes kutas pasihoz...és jól televágatni magamat velük
Röviden tömören ennyi...
Röviden tömören ennyi...
Egy toloszekessel senkinek nincs fantaziaja? )
negert mi is bevallalnank
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 23. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804950)
2013. 12. 23. hétfő 13:07
Ha egy sportoló nagy farkú néger a párom előtt szopatna és keményen dugna........jó lenne...
Egy nőt análisan is élveztetni (párom sajnos nincs benne)! Keményen megdugni mind a két lyukát, előtte rendesen kinyalni!
Jó kis vágy !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 23. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893521)
2013. 12. 23. hétfő 17:56
Ha egy srác keményen kiverné a faszom és utána lenyalogatná a makkomról cuccot.
Ha egy srác keményen kiverné a faszom és utána lenyalogatná a makkomról cuccot.