Ha egy srác keményen kiverné a faszom és utána lenyalogatná a makkomról cuccot.
A nagyszájú munkatársnőmről vadul lerángatni a feszes naciját, felfektetni az asztalra ,lefogni a kezeit, őrült módon dugni. Mielőtt elélvezne,simogatni, hajába túrni, fülébe súgni hogy megőrülök érte, csókolgatni, majd a csúcsra röpíteni. hmmm...
Ha egy sportoló nagy farkú néger a párom előtt szopatna és keményen dugna........jó lenne...
Nem hiszem, hogy itt nem találtok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 23. hétfő 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 12. 23. hétfő 06:47
Sziasztok!
Én,egy potens,méretes házibarátra vágyom,akivel önfeledten,tabuk,gátlások nélkül kényeztethetném magam a párom aktív,vagy passzív jelenlétében!
Én,egy potens,méretes házibarátra vágyom,akivel önfeledten,tabuk,gátlások nélkül kényeztethetném magam a párom aktív,vagy passzív jelenlétében!
Sziasztok!
Privátban írhatnál! Aztán meglátjuk!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 12. 22. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom,de szabolcsi vagyok..De köszönöm szépen..)
(Ez egy válasz Moqui üzenetére (2013. 12. 22. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 22. vasárnap 20:31
Kedves Zsuzsa küldj fényképet magadról, és írd le, hogyan szeretnéd megvalósítani... Szívesen segítek ha tudok, (körmeim, és mindenem ápolt, higiénikus, tiszta... ))
Kedves Zsuzsa küldj fényképet magadról, és írd le, hogyan szeretnéd megvalósítani... Szívesen segítek ha tudok, (körmeim, és mindenem ápolt, higiénikus, tiszta... ))
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 07. 03. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 10:18
Szeretkezni akarok....hosszan...lágyan....öszintén.....szenvedéllyel.....
Esetleg nyalni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898996)
2013. 12. 03. kedd 17:05
hátulról vki dugjon, közben szopjak vkit.... ez most igazán vágyam!
Cegényke. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 12. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893602)
2013. 12. 12. csütörtök 11:11
Egyszer bohó fiatal koromban belepi....tem egy csajom seggébe. Azt az ábrázatot soha nem felejtem el, amikor kihúztam a farkam és két másodperc múlva zuhatagként jött vissza az anyag. Azt sem tudta, hirtelen mi történt, de egy hétig szóba sem állt utána velem. Ezt mondjuk most újra átélném. Pedig akkor az egyszer magamnak vertem ki a végén, mert rögtön bevonult a fürdőszobába ))
Én benzinkutas vagyok szivessen betankolnálak csúrig.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2013. 12. 21. szombat 10:12
Bemenni a benzinkútra a két rohadt helyes kutas pasihoz...és jól televágatni magamat velük
Röviden tömören ennyi...
Röviden tömören ennyi...
a még most alvó páromra rácsapni.....de lehet meg is teszem
Bemenni a benzinkútra a két rohadt helyes kutas pasihoz...és jól televágatni magamat velük
Röviden tömören ennyi...
Röviden tömören ennyi...
csak almodozzatok.
Egyszer bohó fiatal koromban belepi....tem egy csajom seggébe. Azt az ábrázatot soha nem felejtem el, amikor kihúztam a farkam és két másodperc múlva zuhatagként jött vissza az anyag. Azt sem tudta, hirtelen mi történt, de egy hétig szóba sem állt utána velem. Ezt mondjuk most újra átélném. Pedig akkor az egyszer magamnak vertem ki a végén, mert rögtön bevonult a fürdőszobába ))
Úgy vágyom már egy kiadós szexre!
Főleg,ha nem tesznek érte az emberek,csak vágyakoznak,meg csak..................................
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 26. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 11. 26. kedd 20:46
Vágyak,azok vannak,csak nagyon nehéz őket megvalósítani!!
nöt szopatni dugni(seggbe is)lepisilni gecit nyalatni vele akár a párja elött is
Ha valaki simogatná nyalogatná a farkam és utána kegyetlenűl kiverné aztán én neki.
Istenigazából kinyalni egy nőt !