Szerintem ezt nem oly nehéz megvalósítani! Jelentkező akad bőven!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898996)
2013. 12. 03. kedd 17:05
hátulról vki dugjon, közben szopjak vkit.... ez most igazán vágyam!
Mikor lehet meg ejteni?Bár melyik pozíció érdekel-
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898996)
2013. 12. 03. kedd 17:05
Kipróbálni a szendvics szexet. Úgy volt, hogy összejön a hármas, csak a csaj az utolsó pillanatban meggondolta magát. Hátha egyszer összejön...
Sziasztok! Én egy hobbikurva barátnőt szeretnék, aki előttem dugna másokkal. Valamint néha szexelnék pasikkal... hát kb erre vágyom.
egy nagyon szűk punci, hmmm
egy gloryhole szerű helyzetbe leszopatni a feleségem /de csak gumiba ,mert fő az egészség / . vagy vak sötétbe , bekötve a szeme és a másik srácnak is bekötve a szeme / azaz senki nem lát senkit ,max én / és egyszerre leszopna minket.
Láb erotika nagyon érdekelne egy hölggyel még ha "normál" szex nem is lenne belőle a végén. Nem tudom a nőket mennyire izgatja fel ez a dolog
holnap dél előtre egy párt szexelni párcsere enyhe bi mindkét részröl kecskemét környékéröl
Vágyak,azok vannak,csak nagyon nehéz őket megvalósítani!!
Nagy cicik, szőrös puncival! :P
Leginkább egy hatalmas, hájas asszonyság zsírpárnái között lubickolnék.
A párommal gyakran nézünk 3-as filmeket 2ff-1l, ilyenkor belegondolunk milyen lenne benne lenni! Biztos nagyokat élveznénk! Egyre nagyobb a vágy!
Na igen erre kell is várnod egy darabig,úgyhogy sok türelmet és szerencsét kívánok mondjuk a pasinak ezt a részét csak az eggyüttlét után fogod megismerni,de addig is élvezheted őket és utána szelektálhatsz
(Ez egy válasz Fruzsi1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 14:43
Esztergomi pasit keresek vágyaim teljesitésére! Többi az adatlapomon...
Nem olyan magas az a mérce..normális férfit keres!
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 15:36
Magasra tetted a mercet Fruzsi, de az nagyon szimpatikus volt, hogy KIVAROD!
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal...
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal...
Imádom a nálam érettebb Nőket, mennyi érzés lenne ha egy olyannal találkoznák akit izgat ha atestére élvezek, vagy a harisnyás lábára, mielőtt szeretkezünk....
Magasra tetted a mercet Fruzsi, de az nagyon szimpatikus volt, hogy KIVAROD!
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal... (Ez egy válasz Fruzsi1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal... (Ez egy válasz Fruzsi1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 14:43
Én a barátnőm szeretném rá venni más fiúk bevonására csak egy jó helyzet kéne meg a megfelelő partner, előttem szopná le és dugja meg és közben szopja a faszomat
Sziasztok!
Én,egy kedves és gyengéd,bi barátnőre vágyom.
Én,egy kedves és gyengéd,bi barátnőre vágyom.