Reggelente mielőtt a munkába megyek kefélni az autóban valahol egy félreeső helyen . Persze nem csak kefélni hanem oda vissza kényeztetni egymást .
Ez nekem is nagy vágyam, nekem csak úgy sikerült megvalósítani, hogy egyedül ment és a végén beszámolt róla.Mondjuk a szex a végén lemaradt , csak a smárolás és a fogdosás jött össze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 06. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2013. 02. 06. szerda 09:18
Egy nagy vágyam van.... elmenni a szokásos szórakozóhelyünkre Pesten pl: pénteken a párom kicsipi magát sexisen én eltünök dohányozni mire visszajövök látom a párom smárol valakivel és fogdossák, de nem megyek oda csak lesem őket és egy hatalmas sex a vége valahol....
2 v 3 pasival szexelni.... a lényeg, h én legyek kényeztetve na persze, én is odaadó lennék, de arra vágyom, h erős férfikarokba zuhanhassak és hagyjam magam
A vágyakról próbáljatok beszélni, nem megszemélyesítve hogy ki-kivel mit tenne.
( tehát nem beajánlkozó topik, nem partnerekeső! )
( tehát nem beajánlkozó topik, nem partnerekeső! )
Egy nagy vágyam van.... elmenni a szokásos szórakozóhelyünkre Pesten pl: pénteken a párom kicsipi magát sexisen én eltünök dohányozni mire visszajövök látom a párom smárol valakivel és fogdossák, de nem megyek oda csak lesem őket és egy hatalmas sex a vége valahol....
Egy jó kis gyros tál...
találni végre egy olyan párt akikkel egy csodálatosat szexelnénk mindenki mindenkivel
Most szivesen popsiba dugnék valakit! Megyek és felkeltem a párom hátha benne van!
Egy idősebb nőt szivessen kényeztetnék,ők tudják mi kell nekik .
Össze bújni,egy 30-50-es párral,úgy,hogy ők is kezdők,és belekóstolnánk egy kis bi-be is!!!!
Találkozni egy 40-50 körüli hölgyel,bemutatkozás után szexelni egy nagyot és mindenki menne a dolgára!
Egy shemale- val szivessen szórakoznék,de aligha lehet nálunk találni.
Találni egy olyan nőt, aki szereti ha érzékien, és hosszasan nyalják.
Az hogy a munkaidő feléhez közeledve valaki bejöjjön bezárja az ajtót maga mögött és bemutassa francia tudását, záráskor visszajön és behajtja a "kölcsönt".
Ha a sors összehozna egy jó alakú, erotikát-szexet szerető és élvező buja gátlásoktól mentes lánnyal.
ha a párom egy szexi takarítónőt játszana, aztán a jól végzett munkájáért jól megjutalmaznék... :P most erre vágynék...
Szeretném ha 15 évvel idősebb kolleganőmet egy fehérneműben találnám az ágyamban
Feleségemet kikötözze egy vagy 2 férfi és jól elbánjanak vele a szemem láttára és azt csinálnak vele amit akarnak picit meg is alázzák. Én meg csak kiverném erre a farkam óóó de jó lenne.
Szeretnék egy óriásit dugni a Párommal de sajnos a távolság miatt még egy darabig várnom kell
sret ném meg találni dominám akit nyalhatok mindenüt