Egy formás makkot a lányal közösen nyalogatni és míg felváltva szopnánk amikor nem az én számba van akkor a zacskót popsit nyalogatni bő nyállal
Az én nagy vágyam, hogy 2 vagy több nővel eltölteni egy éjszakát vagy hétvégét.. Ahol minden megtörténne...
Jól látod..............
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 09. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 10. 09. szerda 13:28
Aki inkognitóban nem tud (nem mer, nem akar) őszinte lenni, az vajon IRL hogyan lenne képes erre?
Ennek tükrében sajnos ez csak egy a beteljesületlen vágyak között.
Ennek tükrében sajnos ez csak egy a beteljesületlen vágyak között.
Aki inkognitóban nem tud (nem mer, nem akar) őszinte lenni, az vajon IRL hogyan lenne képes erre?
Ennek tükrében sajnos ez csak egy a beteljesületlen vágyak között. (Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2013. 10. 09. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennek tükrében sajnos ez csak egy a beteljesületlen vágyak között. (Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2013. 10. 09. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 09. szerda 12:50
Azt szeretném ha az itt lévő álnevek mögé rejtőzött emberek azért mernének néha őszinték is lenni..........
Tisztelet a kivételnek!
Tisztelet a kivételnek!
Azt szeretném ha az itt lévő álnevek mögé rejtőzött emberek azért mernének néha őszinték is lenni..........
Tisztelet a kivételnek!
Tisztelet a kivételnek!
Sajnos ezt soha nem tudom meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 09. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (829619)
2013. 10. 09. szerda 09:30
Mindkettő nagyon klassz dolog
Mindkettő nagyon klassz dolog
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 25. vasárnap 14:26
Szeretnék egy napra pasi lenni, kiverni a farkam és megdugni pár nőt.
Egy sima kiados anal a felesegemmel!
Szeretném ha visszakapnánk Elszász-Lotaringiát... ja hogy az nem is volt a miénk...
Sziasztok!
Megismerkedni egy szimpatikus h-párral vagy Férfivel,akikkel-akivel kölcsönösen jól tudnánk magunkat
érezni szabad hétvégéinken.
Megismerkedni egy szimpatikus h-párral vagy Férfivel,akikkel-akivel kölcsönösen jól tudnánk magunkat
érezni szabad hétvégéinken.
Hát én most szívesen szexelnék egy szimpatikus párral ahol jól el lehetne kényeztetni a hölgy tagot !!
Kipróbálni a 3 ffi. 1 nő felállást, először felváltva egymás után punciba és szájba ,majd a jól kitágult lucskos punciba két farkat egyszerre és egyet a szájba, majd a végén hatalmas arcra, szájba, cicire, puncira élvezés.
Szia! Mi beszéltünk már telcsin, de nagyon messze vagyunk egymástól sajnos, és nem is járunk felétek! :-( Remélem megtalálod azt akit keresel! Én is keresgélek egy szimpatikus lányzót,...! Szép napot! Zsóka
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2013. 09. 01. vasárnap 09:02
Sziasztok!
Én egy testi,lelki barátnőre vágyom,de sainos nem találom.
Általában mi is így szoktunk járni... Amíg csak levelezünk mindenki hű de nagy kan, amikor meg nagy nehezen van időnk és kedvünk , hát mindenkinek pont dolga van.... erről az oldalról már nem is igazán szoktunk találni, keresni...
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 01. vasárnap 08:44
Sziasztok!
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény f***u férfiembert 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!!
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény f***u férfiembert 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!!
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
Sziasztok!
Bevonni egy harmadikat, hölgyet. Szerintem ilyen nincs.
Sziasztok!
Jól esne egy jó puncit kinyalni, a mostani párom nem nagyon engedi, mert az eddigi pasijai valahogy ezt hanyagolták nála és zavarja ha én csinálni akarom neki., pedig azt mondja jól esik neki, de ritkán hagyja.
Már totál megőrülök egy jó nyalásért
A másik meg jól szájba k*rni utána a nőt ahogy a hátán fekszik, azt sem engedi, mert az beteg szerinte, csak simán szopizni szokott, de néha úgy vadulnék
Már totál megőrülök egy jó nyalásért
A másik meg jól szájba k*rni utána a nőt ahogy a hátán fekszik, azt sem engedi, mert az beteg szerinte, csak simán szopizni szokott, de néha úgy vadulnék
Szeretnek egy jot szexelni egy ertelmes parral, kenyeztetni a feleseget es elvezni ahogy o elvezi hogy ketten kenyeztetik...
Elhanyagolt hölgyet,órákon keresztül kényeztetni,hosszasan nyalni,bevezetni a csodák birodalmába.Ez a vágyam.