Hogyan kell érteni, hogy "engem is és a férjem is dugjon meg valaki élvezésig"?
A férjed lány? Manapság előfordulhat! :P
Kinek az élvezéséig? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A férjed lány? Manapság előfordulhat! :P
Kinek az élvezéséig? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874271)
2013. 08. 06. kedd 09:04
Én mint szerető feleség elég érdekes vágyak zaklatnak mostanában. Az egyik hogy szeretkezünk a párommal és masztiznak többen ránk és a végén ránk élveznek.Mármint férfiak idegen férfiak. A másik régi vágyam hogy engem és a férjem is dugja meg valaki élvezésig. Egyenlőre csak ennyi............
Bocs másik hszben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874271)
2013. 08. 06. kedd 09:04
Én mint szerető feleség elég érdekes vágyak zaklatnak mostanában. Az egyik hogy szeretkezünk a párommal és masztiznak többen ránk és a végén ránk élveznek.Mármint férfiak idegen férfiak. A másik régi vágyam hogy engem és a férjem is dugja meg valaki élvezésig. Egyenlőre csak ennyi............
Lány )
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 05. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
VIP
2013. 08. 05. hétfő 17:04
Lehet tudni valamit a párodról?
Hosszú ideje gyötör a vágy, hogy egy érett (tőlem idősebb), értelmes hölggyel kerüljek intim, érzéki-szexuális viszonyba. A testiség mellett az intellektus legalább olyan fontos számomra.
Merre jártok, középkorú pillangók? Nem vonzó számotokra a húszas éveikben járó srácok kitüntető figyelme? )
Merre jártok, középkorú pillangók? Nem vonzó számotokra a húszas éveikben járó srácok kitüntető figyelme? )
azt hogy hogy nem a szemed előtt, bekötötték a szemed előtte ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 05. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464)
2013. 08. 05. hétfő 22:55
Ó igen! A nejem már sokan megdugták amióta együtt vagyunk, de még sosem a szemem előtt ... az úgy azért jobb lenne! És igen, élvezze is tele!
két fiatal pasival látni a páromat,nagyon izgatna......
Ó igen! A nejem már sokan megdugták amióta együtt vagyunk, de még sosem a szemem előtt ... az úgy azért jobb lenne! És igen, élvezze is tele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858797)
2013. 06. 13. csütörtök 08:14
Látni ahogy a párom fehér tangájába benyul egy idegen férfi kéz,simogatja ujjazza,aztán nyalja a fazonra nyÍrt pináját aztán beleülteti a kemény farkába és lovagoltatja amíg tele nem élvezi! Ez izgi lenne!
Es utanna megszolalna hogy jegyeket bérleteket kérem felmutatni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879341)
2013. 08. 04. vasárnap 10:29
Nekem az a vágyam ,hogy a bkv-n ülejön velem szembe egy idegen csajszi miniszoknyába és élvezettel mutogassa magát titokba esetleg kicsit játszadozzon magával
Most szimplán egy őszintét szeretkezni szeretnék. Ez nem túl perverz, de őszinte! Végül is az sem baj, ha nem őszinte, de legalább az illúziója legyen meg, ne egy életúnt pofát kelljen néznem, akivel bármennyire is szeretnék kedves lenni, elalszik, vagy a körmét rágja...
Lehet tudni valamit a párodról?
(Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 22:27
Régóta szeretném a páromat egy hapsival megdugatni, hogy kurvaként használja.
Amikor végzett ad neki pénzt, és elmegy.
És ez fizetéskiegészítésnek sem rossz!
(Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ez engem is baromira izgatna neked volt már ilyen élményed esetleg?
nekem is volt ilyen vágyam, de most hogy túl vagyunk olyan többes szexen ahol a pasi csak kielégülni és nem kielégiteni, nem szeretném ha csak használnák, de közben nagyon izgatna ha pénzért szexelne, lehet az lenne a jó, ha ő is megtanulá hogyan tudná ő használni a pasikat, valahogy ellentmondásos ezek a dolgok
úgy nyalni puncit, hogy közben döngetik. nem igazán tudom, hogy ez hogyan kivitelezhető fizikailag, de úgy képzelem, hogy háttal ül bele a nő egy farokba és mindketten hátradőlnek pl. egy kanapén, én meg előttük térdelek. (igazából még biszexnek sem tartom magam, de egy ilyen helyzet annyira izgatna, hogy nem bánnám azt sem, ha a farokhoz is hozzáérnék.)
Nekem az a vágyam ,hogy a bkv-n ülejön velem szembe egy idegen csajszi miniszoknyába és élvezettel mutogassa magát titokba esetleg kicsit játszadozzon magával
Sziasztok!
Nekem eddig a legnagyobb vágyam az volt, hogy a többes szexben kipróbálhassam az együttlétet két lánnyal, azaz mi lányok hármasban legyünk, de kb. egy hónapja sikerült, megtörtént! Egyelőre nincs más vágyam, de ahogy ismerem magamat, pár hét, aztán megint felmerül bennem valami új vágy...
Nekem eddig a legnagyobb vágyam az volt, hogy a többes szexben kipróbálhassam az együttlétet két lánnyal, azaz mi lányok hármasban legyünk, de kb. egy hónapja sikerült, megtörtént! Egyelőre nincs más vágyam, de ahogy ismerem magamat, pár hét, aztán megint felmerül bennem valami új vágy...
Üdv a klubban! Én egyik kolléganőmre vagyok rákattanva, ha csak meglátom mocorog a farkam! Ő sem kifejezetten a zsánerem, mégis izgat, hmmmm....
(Ez egy válasz hullahopp6 üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 04. csütörtök 17:30
van egy pasi a munkahelyemen. egyszerűen van benne valami vonzó, úgy kipróbálnám.
érdekes, egyébként, mert egyáltalán nem az a típus, aki egyébként bejön. :S
érdekes, egyébként, mert egyáltalán nem az a típus, aki egyébként bejön. :S
Nekem regi vagyam h egy Holgy egy strap-on-val kezelesbe vegyen....