van egy pasi a munkahelyemen. egyszerűen van benne valami vonzó, úgy kipróbálnám.
érdekes, egyébként, mert egyáltalán nem az a típus, aki egyébként bejön. :S
érdekes, egyébként, mert egyáltalán nem az a típus, aki egyébként bejön. :S
Valakivel megpartizni a feleségemet.
Mi tart vissza?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 07. 03. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 10:18
Szeretkezni akarok....hosszan...lágyan....öszintén.....szenvedéllyel.....
Az enyémet is törölte, amit nem értek teljesen, de lelke rajta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2013. 07. 04. csütörtök 13:57
Melyik hozzászólás nem fejezett ki vágyat?
Melyik hozzászólás nem fejezett ki vágyat?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
nem csevegő és beajánlkozó szoba.
A férjemre...nagyon hiányzik,hogy ő legyen felül...szeretném szorosan magamhoz szorítani,szenvedélyesen csókolózni vele miközben szeretkezünk...
Szeretkezni akarok....hosszan...lágyan....öszintén.....szenvedéllyel.....
Szia!
Nincs sértődés a részemről,Én is csak a véleményem írtam le,
válaszként a leveledre.
Gondolkodni is szoktam,általában tudatosan cselekszem,
azt,hogy Én mire vágyom,mit szeretek,mi izgat, azt csak Én tudom. (Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 02. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs sértődés a részemről,Én is csak a véleményem írtam le,
válaszként a leveledre.
Gondolkodni is szoktam,általában tudatosan cselekszem,
azt,hogy Én mire vágyom,mit szeretek,mi izgat, azt csak Én tudom. (Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 02. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 02. kedd 09:12
Ez egy nyílt fórum, ha ide írsz, arra lehet reagálni fognak, ez benne van a "virtuális pakliban", nem óhajtottalak megbántani, a legkevésbé sem, sem helyreigazítani, csupán a véleményemet taglaltam, amiben nem biztos, hogy igazam van, csupán mi/én, így gondoljuk.A világ sokszínű, ettől szép, az eltérő vélemények, gyanítom, nem szegényítik, hanem gazdagítják.A sértődés nem visz előre, a gondolkodás, igen.Sikeres keresgélést kívánok...
Ez egy nyílt fórum, ha ide írsz, arra lehet reagálni fognak, ez benne van a "virtuális pakliban", nem óhajtottalak megbántani, a legkevésbé sem, sem helyreigazítani, csupán a véleményemet taglaltam, amiben nem biztos, hogy igazam van, csupán mi/én, így gondoljuk.A világ sokszínű, ettől szép, az eltérő vélemények, gyanítom, nem szegényítik, hanem gazdagítják.A sértődés nem visz előre, a gondolkodás, igen.Sikeres keresgélést kívánok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 02. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 07. 02. kedd 07:05
Szia!
Rendben,köszönöm a "helyre igazítást",de egyenlőre,Én döntöm el,hogy kivel,hogyan és milyen feltételekkel,felállásban kényeztetem magam,szeretkezem,vagy kefélek,számodra ez legyen lényegtelen!
Hidd el,tudom,hogy mire vágyom és mit miért teszek!
Rendben,köszönöm a "helyre igazítást",de egyenlőre,Én döntöm el,hogy kivel,hogyan és milyen feltételekkel,felállásban kényeztetem magam,szeretkezem,vagy kefélek,számodra ez legyen lényegtelen!
Hidd el,tudom,hogy mire vágyom és mit miért teszek!
Miért ne mondanád????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (832679)
2013. 07. 01. hétfő 21:25
vágyak??? hú ha elmondanám..........
Szia!
Köszönöm a lehetőséget,de inkább kihagynám a Veled való ismerkedést!
Néha olvasd végig a társkeresőt is,tudod? abban megtalálod az igényeket,elvárásokat is! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a lehetőséget,de inkább kihagynám a Veled való ismerkedést!
Néha olvasd végig a társkeresőt is,tudod? abban megtalálod az igényeket,elvárásokat is! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2013. 06. 28. péntek 12:28
...ha kívánatos csaj vagy, engem, nem zavarna a férjed....
Szia!
Hidd el,tudom,hogy mire vágyom és mit miért teszek! (Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hidd el,tudom,hogy mire vágyom és mit miért teszek! (Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 22:22
A szeretkezés szó, erre a szituációra..., hmm, elég necces, lássuk be.A szeretkezés szó, tartalmilag nem korrelál a vágyaddal.A szeretkezésben ott a szeretet, az intimitás, az együvé tartozás élménye, a bensőségesség.Had ne soroljam.Ez legfeljebb szex lenne, ami persze ettől még lehet jó, izgató, és vágyni rá sem ördögtől való, bár talán akkor lenne az igazi, ha a férjed aktívan részt venne benne.
A szeretkezés szó, erre a szituációra..., hmm, elég necces, lássuk be.A szeretkezés szó, tartalmilag nem korrelál a vágyaddal.A szeretkezésben ott a szeretet, az intimitás, az együvé tartozás élménye, a bensőségesség.Had ne soroljam.Ez legfeljebb szex lenne, ami persze ettől még lehet jó, izgató, és vágyni rá sem ördögtől való, bár talán akkor lenne az igazi, ha a férjed aktívan részt venne benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 25. kedd 07:20
Sziasztok!
Én egy olyan Férfire vágyom,aki a férjem jelenlétében,tabuk,gátlások nélkül, képes volna szeretkezni velem!
Én egy olyan Férfire vágyom,aki a férjem jelenlétében,tabuk,gátlások nélkül, képes volna szeretkezni velem!
vágyak??? hú ha elmondanám..........
...ha kívánatos csaj vagy, engem, nem zavarna a férjed....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Azért mindig vannak,kivételek.
(Ez egy válasz pucer_pasi üzenetére (2013. 06. 25. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 25. kedd 22:51
Igen, és bármennyire dugógépnek hiszik a pasikat, ezt nem egyszerű megtenni...
Szeretjük a magunkénak érezni a nőt.
Egy vadidegennel szeretkezés a párja előtt szerintem ez a három szó majdnem kizárja egymást.
Egy vadidegennel szeretkezés a párja előtt szerintem ez a három szó majdnem kizárja egymást.
Hmmmm, én is imádok így nyalakodni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 21. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2013. 06. 21. péntek 23:20
Igen, és bármennyire dugógépnek hiszik a pasikat, ezt nem egyszerű megtenni...
Egy vadidegennel szeretkezés a párja előtt szerintem ez a három szó majdnem kizárja egymást. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy vadidegennel szeretkezés a párja előtt szerintem ez a három szó majdnem kizárja egymást. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 25. kedd 07:47
Nem könnyű megtalálni a megfelelő férfit,nem mindenkivel és nem minden áron!
Ápoltság,intelligencia minimum feltétel,és a távolság is sokszor gondot jelent!
Ápoltság,intelligencia minimum feltétel,és a távolság is sokszor gondot jelent!
*********************************.... nemrég ismerkedtem meg egy párral, ők ugyanezt akarták. bevallom nagyon izgultam az első alkalommal, de nagyon jól sikerült. utána találkoztunk még párszor, csak elég messze laknak
/ a bejegyzés eleje moderálva: Nem beajánlkozó topik, burkoltan se! / ravenna (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
/ a bejegyzés eleje moderálva: Nem beajánlkozó topik, burkoltan se! / ravenna (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!