Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 11. szerda 17:42  #10473
jani27 jani27
Ezek szerint hiába vettem le Kedves adatlapját, írtam át az egészet? Na ezen ledöbbentem. Lehet ezt hibaként jelezni kellene.
(Ez egy válasz Parlagisas üzenetére (2024. 12. 11. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 17:35
Ha párként regisztrál, akkor a nőt tekinti a rendszer alapnak. Ha ezután ezt a regisztrációt módosítja, hogy már csak férfi, akkor is nőként találod meg a keresésnél és hozza is a volt női partner adatait is. Én is ezért csináltam új profilt...
2024. 12. 11. szerda 17:35  #10472
Parlagisas Parlagisas VIP
Ha párként regisztrál, akkor a nőt tekinti a rendszer alapnak. Ha ezután ezt a regisztrációt módosítja, hogy már csak férfi, akkor is nőként találod meg a keresésnél és hozza is a volt női partner adatait is. Én is ezért csináltam új profilt...
2024. 12. 11. szerda 17:34  #10471
Parlagisas Parlagisas VIP
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 10. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 22:19
1, Ez pontosan ugyanaz, mint amikor kopasz pasi ír olyan pároknak, akik nem kérnek kopasz pasiból.
2, Az a furcsa, hogy a találatok között még nőként szerepel, de az oldalán már férfiként. Nehezen tudom elképzelni azt az adatbázissémát, ami ezt az anomáliát okozhatja...
2024. 12. 11. szerda 16:55  #10470
rozsoma78 rozsoma78
Reménytelen korom miatt partnert találni, de azért hátha remény hal meg utoljára.
2024. 12. 11. szerda 08:50  #10469
Többes1111 Többes1111
Sziasztok ! Nehéz de nem reménytelen. Ami a mi estünkben nehezíti az ismerkedést:
1. Kor- egyre fiatalabbak a párok, kezd a mi korosztályunk kikopni
2 Nemi identitás- egyre több akiknél a biszexualitás a fő cél
3 Alkat- a statisztika szerint pedig nem lógunk ki a sorból de az itt keresőknek nagyon nagy többsége tőlünk jóval csinosabb
4. Dohányzás- Sajnos nálunk a férfi tag dohányzik a párok nagy többsége ezt nem tolerálja
A fent leírtak nagyon beszűkítik azon személyek körét akikkel hasonló ismeretségre vágynak. Ezek után még az is jön , hogy egyáltalán szimpatizálunk e egymással.
2024. 12. 10. kedd 22:19  #10468
twostrokeguy twostrokeguy VIP
1, Ez pontosan ugyanaz, mint amikor kopasz pasi ír olyan pároknak, akik nem kérnek kopasz pasiból.
2, Az a furcsa, hogy a találatok között még nőként szerepel, de az oldalán már férfiként. Nehezen tudom elképzelni azt az adatbázissémát, ami ezt az anomáliát okozhatja...
(Ez egy válasz perdor üzenetére (2024. 12. 10. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 20:58
Bar nem szoktam irogatni, de ez most kikivankozik mar belölem.
1: Hetero ferfikent vagyok fent, a keresesi preferenciaim között is minden igy van beallitva, ettöl függetlenül rendszeresen beprobalkoznak bi vagy bu... beallitottsagu ferfiak... Ezek nem tudnak olvasni, nem tudnak ertelmezni?
2: A keresö oldalon beallitom, hogy egyedülallo, hetero beallitottsagu hölgyet keresek. Ettöl függetlenül minden masodik talalat egy ferfi, aki nökent van feltüntetve, de jobb esetben nem a braneres kepe van fent...
Olyan nehez a profilnal ezt beallitani vagy ez miert van? Ezeket nem lehet alapbol bannolni a keresöböl?

A forumtema kerdesere is valaszolva, igen, mar talaltam, de nagyon nem egyszerü.
2024. 12. 10. kedd 20:58  #10467
perdor perdor
Bar nem szoktam irogatni, de ez most kikivankozik mar belölem.
1: Hetero ferfikent vagyok fent, a keresesi preferenciaim között is minden igy van beallitva, ettöl függetlenül rendszeresen beprobalkoznak bi vagy bu... beallitottsagu ferfiak... Ezek nem tudnak olvasni, nem tudnak ertelmezni?
2: A keresö oldalon beallitom, hogy egyedülallo, hetero beallitottsagu hölgyet keresek. Ettöl függetlenül minden masodik talalat egy ferfi, aki nökent van feltüntetve, de jobb esetben nem a braneres kepe van fent...
Olyan nehez a profilnal ezt beallitani vagy ez miert van? Ezeket nem lehet alapbol bannolni a keresöböl?

A forumtema kerdesere is valaszolva, igen, mar talaltam, de nagyon nem egyszerü.
2024. 12. 10. kedd 19:29  #10466
NagyesVastag22cm NagyesVastag22cm
Találtam, nem is egyet nyes több párt és 1x nagy szerencsémre, vagyis haverommal ketten voltunk szóval szerencsénkre egy különálló csajszit is
de társkeresőnk sokkal egyszerűbb
2024. 12. 10. kedd 16:14  #10465
Allin77 Allin77
Röviden: találtam.Kellemes csalódás volt.
2024. 12. 07. szombat 11:09  #10464
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nyilván igen, de ezt a nevetekben nem akartuk kijelenteni. De igen szimpla kötözködés volt.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 07. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 10:14
A sértettségnek szerintünk viszont nem volt alapja,
legalábbis emberünk részéről biztosan nem,
Korábban nem írt nekünk és mi sem neki...
ergó szimpla kötözködésnek véljük
2024. 12. 07. szombat 10:14  #10463
paroskalandok paroskalandok
A sértettségnek szerintünk viszont nem volt alapja,
legalábbis emberünk részéről biztosan nem,
Korábban nem írt nekünk és mi sem neki...
ergó szimpla kötözködésnek véljük
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 09:38
Jó azért ebben a kapott üzenetben nem az volt a lényeg kinek van haja vagy nincs ezt mindenki látja. Ez egy sértett ember üzenete volt semmi más.
2024. 12. 07. szombat 09:38  #10462
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Jó azért ebben a kapott üzenetben nem az volt a lényeg kinek van haja vagy nincs ezt mindenki látja. Ez egy sértett ember üzenete volt semmi más.
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (2024. 12. 07. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 09:09
"őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide?"

Szerintem úgy, hogy a társkeresős adatlapotok szerint kizárólag "...nem kopasz..." férfit kerestek.
2024. 12. 07. szombat 09:09  #10461
gzssz gzssz
"őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide?"

Szerintem úgy, hogy a társkeresős adatlapotok szerint kizárólag "...nem kopasz..." férfit kerestek.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 04. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 14:06
Csak hogy mindenki értse, hogy a fogyatékosok mire nem képesek:

Próbáltunk támpontokat adni, hogy hogyan érdemes nekifutni egy beszélgetésnek... összeszedtük a nekünk és úgy tűnik még néhány párnak fontos szösszeneteket, hogy aki nem teljesen világtalan, az kapjon egy kis kapaszkodót...
Erre emberünk küld egy levelet amit kimásolunk Nektek:

Feladó:........
Címzett: paroskalandok
Érkezett: 24-12-04 12:12
Tárgy: Gratulálok
Sziasztok!
Ezek szerint Jason Statham,Vin Diesel,Dwayne Johnson számításba sem jöhetne nálatok?!
Barbie 2.-be jelentkezzetek,hátha főszerepet kaptok!
Még hogy nincsenek előítéleteitek!

őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide? mi alapján jön ki bárkiből egy ilyen gondolatmenet? Miért akarja mindenáron megosztani bárkivel?
2024. 12. 05. csütörtök 16:00  #10460
Paris07 Paris07
Hm, asszem párként párt valami igényes hétvégi Tokaji, Szekszárdi- vagy Balatoni bórkostolókon keresnék netán adriai vitorlástúrákon vagy hétvégi Salzarendezvényen ott kb megvan mind az előszelekció, hely, idő és hangulat…
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 15:45
Párként párt is kínkeserves itt találni…
2024. 12. 05. csütörtök 15:48  #10459
ervinnagy75 ervinnagy75
Sziasztok, nem akarlak elkeseríteni de máshol sem jobb a helyzet.
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 15:45
2024. 12. 05. csütörtök 15:45  #10458
OlgaAtti OlgaAtti
2024. 12. 05. csütörtök 14:35  #10457
Paris07 Paris07
Ha ráérek lehet feldobom “Enhancement Request” vagy “Idea” ként az oldal adminjának. Azt reméljük nem úgy működnek mint a rendőrség, bíróságok és csak a fenntartótól kapott listákon dolgoznak azt minden másnak ott egy “canned message”: Szolgálunk és lépünk illetve Ítélkezés szolgáltatás :(
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 13:02
Egy "egy gombos" visszautasító válasz + letiltás tényleg hasznos lenne, szerintem ennyi még beleférne azoknak, akik csőstől kapják a leveleket. A letiltás azért kell, hogy utána ne akarjon még alkudozni a visszautasított - a nem az nem.
2024. 12. 05. csütörtök 13:02  #10456
twostrokeguy twostrokeguy
Egy "egy gombos" visszautasító válasz + letiltás tényleg hasznos lenne, szerintem ennyi még beleférne azoknak, akik csőstől kapják a leveleket. A letiltás azért kell, hogy utána ne akarjon még alkudozni a visszautasított - a nem az nem.
(Ez egy válasz Paris07 üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 07:30
Hm, szerintem párokat nem keresnék jobb ha ők keresnek hiszen először kettejük közt kell az összhang…
Az pedig, hogy nem ír vissza bárki akkor lehet már boldog, nem ér rá stb., de minden esetre “náluk többet érdemelsz”.
Azzal együtt egy lehetőség a javításra az oldalon ha nincs válasz egy üzire akkor automatikusan kiküld valami mint a cégek akár az alábbi:

Thank you for your interest to step into the world of Givaudan via your application for: Team Coach Intern in Budapest.

We hear from lots of brilliant candidates and are committed to matching each opportunity with the right candidate, which is why, on this occasion, we’ve decided to proceed with another individual whose skills and experience more closely suit our current needs. That doesn’t mean there won’t be a role here for you in the future. It’s all about pairing you with your perfect position, at the perfect time, so you can realise your full potential with us.
2024. 12. 05. csütörtök 07:30  #10455
Paris07 Paris07
Hm, szerintem párokat nem keresnék jobb ha ők keresnek hiszen először kettejük közt kell az összhang…
Az pedig, hogy nem ír vissza bárki akkor lehet már boldog, nem ér rá stb., de minden esetre “náluk többet érdemelsz”.
Azzal együtt egy lehetőség a javításra az oldalon ha nincs válasz egy üzire akkor automatikusan kiküld valami mint a cégek akár az alábbi:

Thank you for your interest to step into the world of Givaudan via your application for: Team Coach Intern in Budapest.

We hear from lots of brilliant candidates and are committed to matching each opportunity with the right candidate, which is why, on this occasion, we’ve decided to proceed with another individual whose skills and experience more closely suit our current needs. That doesn’t mean there won’t be a role here for you in the future. It’s all about pairing you with your perfect position, at the perfect time, so you can realise your full potential with us.
2024. 12. 05. csütörtök 07:01  #10454
paroskalandok paroskalandok
Szia,
Rengeteg dolog jut eszünkbe a válaszod alapján.
Szerintünk a munkád teljesen indifferens, tisztességes amit végzel, dolgozol, eltartod magad és ez a lényeg.
Válasz kapcsán mi is tapasztaljuk, hogy sokan nem válaszolnak nekünk sem.
Fusztrált az egész világ!
Nem magadnak köszönhető, mi sem magunknak köszönjük ezt meg…
Tényleg nehéz keresni és találni egyaránt, és tényleg szerencse is kell a sikerhez.
Mi 100+ alkalommal kerestünk célirányosan, és kb 2 valósult meg.
Rengeteg az indok, van amikor napon belül annyi a felháborító megkeresés, hogy a végére mindentől elmegy a kedvünk, és végül a kikapcsolódás is kimarad
Többször volt arra is példa, hogy inkább elmentünk egy klubba, és ott vezettük le ezeket a feszültségeket, akár csak kettesben.
Ne add fel!
Mi sem tesszük
(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2024. 12. 04. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 19:43
Ez nem előítélet, hanem sajnos tapasztalat! Ez is egy "szint" amit a párok mutatnak! Nyilván tisztelet a kivételnek, de az ritka mint a fehér holló!
Nem vagyok egy agyoniskolázott pasi, asztalos vagyok!! de minden esetben normális levelet írtam, úgy ahogy Ti a hozzászólásban "tanácsoljátok"!
Nos ezekre a levelekre általában (85% kb.)semmi reakció nem jött, se negatív se pozitív.
Kb.14% pedig lekezelő, undorító stílusban, mert ők a pár és minden úgy van/ lesz amit ők akarnak, ha tetszik ha nem! Aki csatlakozni akar hozzájuk csak egy kellék, ne is legyen önálló gondolata stb..
De nézzen kí úgy mint CR7 vagy Brad Pitt!
A maradék 1% volt normális, de abból is többnyire nemleges válasszal.
Na szóval ez a "SZINT"!
Sajnos én ezt tapasztalom itt!!
/ 536