Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 05. csütörtök 07:30  #10453
Paris07 Paris07
Hm, szerintem párokat nem keresnék jobb ha ők keresnek hiszen először kettejük közt kell az összhang…
Az pedig, hogy nem ír vissza bárki akkor lehet már boldog, nem ér rá stb., de minden esetre “náluk többet érdemelsz”.
Azzal együtt egy lehetőség a javításra az oldalon ha nincs válasz egy üzire akkor automatikusan kiküld valami mint a cégek akár az alábbi:

Thank you for your interest to step into the world of Givaudan via your application for: Team Coach Intern in Budapest.

We hear from lots of brilliant candidates and are committed to matching each opportunity with the right candidate, which is why, on this occasion, we’ve decided to proceed with another individual whose skills and experience more closely suit our current needs. That doesn’t mean there won’t be a role here for you in the future. It’s all about pairing you with your perfect position, at the perfect time, so you can realise your full potential with us.
2024. 12. 05. csütörtök 07:01  #10452
paroskalandok paroskalandok
Szia,
Rengeteg dolog jut eszünkbe a válaszod alapján.
Szerintünk a munkád teljesen indifferens, tisztességes amit végzel, dolgozol, eltartod magad és ez a lényeg.
Válasz kapcsán mi is tapasztaljuk, hogy sokan nem válaszolnak nekünk sem.
Fusztrált az egész világ!
Nem magadnak köszönhető, mi sem magunknak köszönjük ezt meg…
Tényleg nehéz keresni és találni egyaránt, és tényleg szerencse is kell a sikerhez.
Mi 100+ alkalommal kerestünk célirányosan, és kb 2 valósult meg.
Rengeteg az indok, van amikor napon belül annyi a felháborító megkeresés, hogy a végére mindentől elmegy a kedvünk, és végül a kikapcsolódás is kimarad
Többször volt arra is példa, hogy inkább elmentünk egy klubba, és ott vezettük le ezeket a feszültségeket, akár csak kettesben.
Ne add fel!
Mi sem tesszük
(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2024. 12. 04. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 19:43
Ez nem előítélet, hanem sajnos tapasztalat! Ez is egy "szint" amit a párok mutatnak! Nyilván tisztelet a kivételnek, de az ritka mint a fehér holló!
Nem vagyok egy agyoniskolázott pasi, asztalos vagyok!! de minden esetben normális levelet írtam, úgy ahogy Ti a hozzászólásban "tanácsoljátok"!
Nos ezekre a levelekre általában (85% kb.)semmi reakció nem jött, se negatív se pozitív.
Kb.14% pedig lekezelő, undorító stílusban, mert ők a pár és minden úgy van/ lesz amit ők akarnak, ha tetszik ha nem! Aki csatlakozni akar hozzájuk csak egy kellék, ne is legyen önálló gondolata stb..
De nézzen kí úgy mint CR7 vagy Brad Pitt!
A maradék 1% volt normális, de abból is többnyire nemleges válasszal.
Na szóval ez a "SZINT"!
Sajnos én ezt tapasztalom itt!!
2024. 12. 04. szerda 22:50  #10451
Jómunkás Jómunkás
Épp mai nap jártam így,egy páros hölgytagjával. Nem tetszett neki a levelem,aztán elolvasta az eddigi hozzászólásaimat,más fórumokhoz. Azokból is idézett,neki nem tetsző kifejezéseket. Elkezdett személyeskedni,le hájpacnizott.leírta milyen embernek gondol,és véleménye szerint még én vagyok a bunkó.
De hát mint tudjuk,a hülyék biztosak a véleményükben,az okosak tele vannak kételyekkel.
(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2024. 12. 04. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 19:43
Ez nem előítélet, hanem sajnos tapasztalat! Ez is egy "szint" amit a párok mutatnak! Nyilván tisztelet a kivételnek, de az ritka mint a fehér holló!
Nem vagyok egy agyoniskolázott pasi, asztalos vagyok!! de minden esetben normális levelet írtam, úgy ahogy Ti a hozzászólásban "tanácsoljátok"!
Nos ezekre a levelekre általában (85% kb.)semmi reakció nem jött, se negatív se pozitív.
Kb.14% pedig lekezelő, undorító stílusban, mert ők a pár és minden úgy van/ lesz amit ők akarnak, ha tetszik ha nem! Aki csatlakozni akar hozzájuk csak egy kellék, ne is legyen önálló gondolata stb..
Na szóval ez a "SZINT"!
2024. 12. 04. szerda 19:43  #10450
szűzGábriel szűzGábriel
Na szóval ez a "SZINT"!
2024. 12. 04. szerda 19:24  #10449
55ősPasi 55ősPasi
Teljesen egyet értek az itt leírtakkal!
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 04. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 11:35
Azért az is egy szintet mutat, ha valaki ennyire előítéletesen kezeli a párok jelenlétét.
Mi a másik oldalról tapasztaljuk rendszeresen, hogy olyan alapvető kommunikációs szintet sem ütnek meg sokan, ami egy alap intelligenciát legalább feltételez.
Mondok példákat,
Nem köszön, vagy ha igen, akkor nem párként teszi ezt meg, azaz csak az egyikünket tiszteli meg...
Nincs felvezetése a megkeresésnek, nem mutatkozik be,
Nem mondja el, hogy minek köszönhetően keresett meg bennünket...
pl esetleg egy topic bejegyzés kapcsán, az adatlapunkon feltüntetett dolgok kapcsán stb...
Meg sem kérdezi, hogy egyáltalán aktuális e a keresés,
Nem oszt meg infót a saját korlátairól, pl ha neki csak a kedd csütörtök délelőtt szabad, és amúgy ebből adódóan meg sem kérdezi, hogy ez nekünk jó vagy sem...
Kifejezetten kérjük, hogy az általunk meghatározott paraméter/elképzelés határokat vegye figyelembe, de az adatlapja, vagy a megkeresése homlokegyenest mást mutat...
pl kor, pl túlsúly, pl orientáció...
rengetegen fogalom zavarban is szenvednek, vagy legalábbis a megkeresés alapján túlgondolnak dolgokat...
pl cuckold téma...
Nem veszik sokan figyelembe, hogy egy pár esetén 2 ember döntése a mérvadó, és nem az asszonykát kell megugrani, hanem mindkét félnél ki kell alakulnia a bizalomnak, szimpátiának...
ezeken kívül rengeteg dolgot fel lehet sorolni, de gondold végig, hogy a sok ilyen jellegű megkeresés után lehet hogy válasz nélkül maradnak azok a levelek is, ahol egyébként a kulturáltság megvan, de a másik fél nem találja kellőképp figyelem felkeltőnek a megkeresést.
Mi gyakorlatilag mindenkinek válaszolunk, sok esetben a nagyon alsópolcos megkeresésekre is, de persze volt olyan hogy nem tettük meg, hanem inkább azonnal tiltottuk az illetőt...

ne add fel, de figyelj arra, hogy csak akkor írj, ha tényleg passzolsz a páros kereséséhez... előbb utóbb lesz eredmény!
2024. 12. 04. szerda 17:50  #10448
Paris07 Paris07
Szerintem sok ember a visszautasítástól fél és bármi keres/kínál nem egyezést visszautasításként él meg ami aztán önbecsülészavart, fájdalmat majd akár dühöt is kivált azt úgy gondolja visszaüti a labdát.
Miközben pedig a másik fél valójában tesz egy szívességet hiszen ő tudhatja legjobban mit keres így hagy időt, energiát oda ahol pont passzol a kémia és a keres/kínál matek.
Amúgy meg ha az ember képes ezt elfogadni meg saját magába is befektet kihozza amit lehet akkor már csak egy helikopter kéne mindenhol ott tudjon lenni, ahol szívesen fogadják. És még a felső tízezerben sem kell lennie semmilyen szempontból…
2024. 12. 04. szerda 16:18  #10447
Ott a pont!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 14:58
Ráadásul mennyi ilyen van,és általában ezek szoktak panaszkodni, hogy nem találnak megfelelő partnert. Sokan leírták már itt a főbb gondokat.
De egyébként az illető mi az amin csodálkozik a stílusa után. Ha már itt így képes viselkedni élőben sem lehet jobb sajnos.
2024. 12. 04. szerda 14:58  #10446
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Ráadásul mennyi ilyen van,és általában ezek szoktak panaszkodni, hogy nem találnak megfelelő partnert. Sokan leírták már itt a főbb gondokat.
De egyébként az illető mi az amin csodálkozik a stílusa után. Ha már itt így képes viselkedni élőben sem lehet jobb sajnos.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 04. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 14:06
Csak hogy mindenki értse, hogy a fogyatékosok mire nem képesek:

Próbáltunk támpontokat adni, hogy hogyan érdemes nekifutni egy beszélgetésnek... összeszedtük a nekünk és úgy tűnik még néhány párnak fontos szösszeneteket, hogy aki nem teljesen világtalan, az kapjon egy kis kapaszkodót...
Erre emberünk küld egy levelet amit kimásolunk Nektek:

Feladó:........
Címzett: paroskalandok
Érkezett: 24-12-04 12:12
Tárgy: Gratulálok
Sziasztok!
Ezek szerint Jason Statham,Vin Diesel,Dwayne Johnson számításba sem jöhetne nálatok?!
Barbie 2.-be jelentkezzetek,hátha főszerepet kaptok!
Még hogy nincsenek előítéleteitek!

őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide? mi alapján jön ki bárkiből egy ilyen gondolatmenet? Miért akarja mindenáron megosztani bárkivel?
2024. 12. 04. szerda 14:06  #10445
Csak hogy mindenki értse, hogy a fogyatékosok mire nem képesek:

Próbáltunk támpontokat adni, hogy hogyan érdemes nekifutni egy beszélgetésnek... összeszedtük a nekünk és úgy tűnik még néhány párnak fontos szösszeneteket, hogy aki nem teljesen világtalan, az kapjon egy kis kapaszkodót...
Erre emberünk küld egy levelet amit kimásolunk Nektek:

Feladó:........
Címzett: paroskalandok
Érkezett: 24-12-04 12:12
Tárgy: Gratulálok
Sziasztok!
Ezek szerint Jason Statham,Vin Diesel,Dwayne Johnson számításba sem jöhetne nálatok?!
Barbie 2.-be jelentkezzetek,hátha főszerepet kaptok!
Még hogy nincsenek előítéleteitek!

őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide? mi alapján jön ki bárkiből egy ilyen gondolatmenet? Miért akarja mindenáron megosztani bárkivel?
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 04. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 11:35
Azért az is egy szintet mutat, ha valaki ennyire előítéletesen kezeli a párok jelenlétét.
Mi a másik oldalról tapasztaljuk rendszeresen, hogy olyan alapvető kommunikációs szintet sem ütnek meg sokan, ami egy alap intelligenciát legalább feltételez.
Mondok példákat,
Nem köszön, vagy ha igen, akkor nem párként teszi ezt meg, azaz csak az egyikünket tiszteli meg...
pl esetleg egy topic bejegyzés kapcsán, az adatlapunkon feltüntetett dolgok kapcsán stb...
Nem oszt meg infót a saját korlátairól, pl ha neki csak a kedd csütörtök délelőtt szabad, és amúgy ebből adódóan meg sem kérdezi, hogy ez nekünk jó vagy sem...
Kifejezetten kérjük, hogy az általunk meghatározott paraméter/elképzelés határokat vegye figyelembe, de az adatlapja, vagy a megkeresése homlokegyenest mást mutat...
rengetegen fogalom zavarban is szenvednek, vagy legalábbis a megkeresés alapján túlgondolnak dolgokat...
pl cuckold téma...
Nem veszik sokan figyelembe, hogy egy pár esetén 2 ember döntése a mérvadó, és nem az asszonykát kell megugrani, hanem mindkét félnél ki kell alakulnia a bizalomnak, szimpátiának...
ezeken kívül rengeteg dolgot fel lehet sorolni, de gondold végig, hogy a sok ilyen jellegű megkeresés után lehet hogy válasz nélkül maradnak azok a levelek is, ahol egyébként a kulturáltság megvan, de a másik fél nem találja kellőképp figyelem felkeltőnek a megkeresést.
Mi gyakorlatilag mindenkinek válaszolunk, sok esetben a nagyon alsópolcos megkeresésekre is, de persze volt olyan hogy nem tettük meg, hanem inkább azonnal tiltottuk az illetőt...

ne add fel, de figyelj arra, hogy csak akkor írj, ha tényleg passzolsz a páros kereséséhez... előbb utóbb lesz eredmény!
2024. 12. 04. szerda 11:35  #10444
Mondok példákat,
pl cuckold téma...

(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2024. 12. 03. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 18:59
Előbb nyerek az 5ös lottón mint, hogy itt találjak valakit!
A párok min. 2 méterrel a föld fölött járnak!
Az elvárásaiknál már csak az egójuk nagyobb!!
2024. 12. 03. kedd 18:59  #10443
szűzGábriel szűzGábriel
Előbb nyerek az 5ös lottón mint, hogy itt találjak valakit!
A párok min. 2 méterrel a föld fölött járnak!
Az elvárásaiknál már csak az egójuk nagyobb!!
2024. 12. 03. kedd 13:32  #10442
jani27 jani27
Igen
(Ez egy válasz Met31 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 13:29
Szerintem egy egyedülálló hetero pasinak igen csak nehéz partnert találni. Nem mondom azt hogy lehetetlen de nem egyszerű sok türelem és kitartás kell hozzá. Én találtam itt szóló hölgyet akivel mai napig jóban vagyunk. Sajnos a sok kamu rontja az esélyeket. Kicsit komolyabb szűrés kellene. Maga az adminok részéről is...
2024. 12. 03. kedd 13:29  #10441
Met31 Met31
Szerintem egy egyedülálló hetero pasinak igen csak nehéz partnert találni. Nem mondom azt hogy lehetetlen de nem egyszerű sok türelem és kitartás kell hozzá. Én találtam itt szóló hölgyet akivel mai napig jóban vagyunk. Sajnos a sok kamu rontja az esélyeket. Kicsit komolyabb szűrés kellene. Maga az adminok részéről is...
2024. 12. 03. kedd 13:24  #10440
jani27 jani27
Nálunk csak seácok tudják visszaigazolni, a valódiságot. Képeket mikor levettem Kedves adatlapját eltávolítottam. Jelenleg minek. Partner így is van. És most jelenleg azt merem mondani egy kivételével innen. De Őt is egy itteni ismerős által ismertük meg.
2024. 12. 03. kedd 12:49  #10439
Riggs Riggs
Még nem , pedig izgalmas lehet.
2024. 12. 03. kedd 12:43  #10438
Pontos labda Pontos labda
Nem!Sajnos,nem!
2024. 12. 03. kedd 09:03  #10437
kameraman1 kameraman1
Mi az 5 srácból kettőt itt ismertük meg.
2024. 12. 02. hétfő 21:44  #10436
ervinnagy75 ervinnagy75
Sajnos a sok kamus miatt az ember már nem tudja eldönteni ki az igazi és a hamis. Nem rátok értem csak általánosságban írom.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 21:30
Mi is eléggé meggyőző mennyiségű és minőségű tartalommal vagyunk jelen, és nem mellesleg nem évente egy két videóval. Aki nem akarja elhinni az az ő dolga ahogy lentebb is írtuk. Nem akarunk mi senkire sem erőltetni magunkat.
2024. 12. 02. hétfő 21:30  #10435
Mi is eléggé meggyőző mennyiségű és minőségű tartalommal vagyunk jelen, és nem mellesleg nem évente egy két videóval. Aki nem akarja elhinni az az ő dolga ahogy lentebb is írtuk. Nem akarunk mi senkire sem erőltetni magunkat.
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 21:25
Oh, egy személyes találkozónál volt aki az anyajegyemet kereste meg, hogy megnézze, ugyanaz a személy szerepel-e a fotókon, mint aki ott áll előtte a valóságban. Tehát lehet itt hetente fotókat, videókat feltölteni, valaki akkor sem hiszi el, hogy nem kamu az ember, ha ott áll mellette életnagyságban...
2024. 12. 02. hétfő 21:27  #10434
Hát nekünk van többes tartalom is, aki ezek után nem hisz a szemének az a saját baja. Nyilván nem kötelező nekünk hinni.
(Ez egy válasz ervinnagy75 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 20:59
Attól hogy valaki 5 vagy 10 éve itt van rengeteg tartalommal attól még profi csaló . Tisztelet a kivételnek mert azért akadnak bár igen ritka.
/ 536