Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 02. hétfő 21:25  #10433
Milfina06 Milfina06 VIP
Oh, egy személyes találkozónál volt aki az anyajegyemet kereste meg, hogy megnézze, ugyanaz a személy szerepel-e a fotókon, mint aki ott áll előtte a valóságban. Tehát lehet itt hetente fotókat, videókat feltölteni, valaki akkor sem hiszi el, hogy nem kamu az ember, ha ott áll mellette életnagyságban...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 20:26
Mi is így vagyunk vele, aki a tartalmak alapján nem tudja eldönteni valós pár vagyunk e, az már nem a mi problémánk.
2024. 12. 02. hétfő 20:59  #10432
ervinnagy75 ervinnagy75
Attól hogy valaki 5 vagy 10 éve itt van rengeteg tartalommal attól még profi csaló . Tisztelet a kivételnek mert azért akadnak bár igen ritka.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 20:26
Mi is így vagyunk vele, aki a tartalmak alapján nem tudja eldönteni valós pár vagyunk e, az már nem a mi problémánk.
2024. 12. 02. hétfő 20:26  #10431
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 19:05
Biztosan sok a kamu regisztráció is, de aki nem akar Viberezni vagy telefonálni, az nem feltétlenül átverés. Én például kerülöm mindkettőt, mert azonnal leinformálható telefonszámot jelentene névvel... Ha az illetőnek eszébe jutna olyankor hívogatni a megbeszélt híváson kívül, amikor egy Gg-s téma nagyon nem aktuális, máris tolakodó, zavaró és kellemetlen lehet, hogy kikerült valakihez a telefonszámszám... Tehát az a nő amelyik nem akarná felfedni a telefonszámát egy Gg-s ismerkedés első fokán, az lehet, hogy csak elővigyázatos és óvatos, nem feltétlenül hímnemű...
2024. 12. 02. hétfő 19:47  #10430
Tükör Pár Tükör Pár
Erre jó a skype pl. meg a hasonlók....a többi meg csak kifogás.
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 19:05
Biztosan sok a kamu regisztráció is, de aki nem akar Viberezni vagy telefonálni, az nem feltétlenül átverés. Én például kerülöm mindkettőt, mert azonnal leinformálható telefonszámot jelentene névvel... Ha az illetőnek eszébe jutna olyankor hívogatni a megbeszélt híváson kívül, amikor egy Gg-s téma nagyon nem aktuális, máris tolakodó, zavaró és kellemetlen lehet, hogy kikerült valakihez a telefonszámszám... Tehát az a nő amelyik nem akarná felfedni a telefonszámát egy Gg-s ismerkedés első fokán, az lehet, hogy csak elővigyázatos és óvatos, nem feltétlenül hímnemű...
2024. 12. 02. hétfő 19:05  #10429
Milfina06 Milfina06 VIP
(Ez egy válasz ervinnagy75 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 14:23
90 százalék pasi, de lehet hogy több. Ha biztos akarsz lenni kérj egy viber vagy telefon beszélgetést rögtön tiltakoznak. Eddig csak kettő hölgy volt hajlandó hanggal beszélni.
2024. 12. 02. hétfő 18:51  #10428
Paris07 Paris07
Igen bár kész csoda mer az adminokkal többet volt kénytelen "beszélgetnünk"...
2024. 12. 01. vasárnap 15:43  #10427
rozsoma78 rozsoma78
Nagyon nehéz normális partnert találni, pláne már ebben a korban.
2024. 12. 01. vasárnap 15:20  #10426
jani27 jani27
Szia
Adatlapod korrekt. Jól fogalmaztad meg a házi barátot. Ismerőssel talán nálunk is ez van kialakulóban.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 14:51
Igen.
Adatlapom tükrözi, ihlette a kiírásom. wink
2024. 12. 01. vasárnap 14:51  #10425
Albert8310 Albert8310
Igen.
Adatlapom tükrözi, ihlette a kiírásom. wink
2024. 12. 01. vasárnap 14:42  #10424
beperosi beperosi
A párom kint dolgozik Németországban szoktam hozzá kimenni elég gyakran, regisztráltunk ott is egy oldalra…
ott például rengetegen kb 70% arcal vállalja magát és a hitelesítéshez személyigazolvány bemutatása szükséges a profilodnál pipával jelzi hogy te egy hitelesített személy vagy amit mindenki lát. Ott nem tudod megcsinálni mint itt,hogy párként regisztrálnak és közben egy kis bunkó köcsög van a másik oldalon. Jó persze ott is vannak bunkók főként férfiak de mégis müködik ez a dolog.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 08:39
Sajnos találkoztunk már az oldalon olyan képpel ami nem az illetőé volt. Véletlenül ismertük a képeken szereplőket, jót derültünk mivel kb 200 méterre laknak tőlünk. Hogy mit reagáltak az illető felé passz, de eltünt az oldalról.
Valahogy tényleg hitelesíteni kellene fotókat és adatlapokat is.
2024. 12. 01. vasárnap 14:23  #10423
ervinnagy75 ervinnagy75
90 százalék pasi, de lehet hogy több. Ha biztos akarsz lenni kérj egy viber vagy telefon beszélgetést rögtön tiltakoznak. Eddig csak kettő hölgy volt hajlandó hanggal beszélni.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 12:31
Attól tartok, jó esély van rá... Egy másik oldalon úgy regisztráltam, hogy csináltam előtte egy külön e-mail címet, amit csak ott használtam. A bemutatkozó levelekben mindig megadtam ezt az e-mail címet, hogy nem fizetett elő a nő, akkor is tudjon válaszolni. Hogy, hogy nem, valahogy csak eljutott az e-mail címemre egy olyan levél, hogy "ha nagyon nőhiányod van, én (egy pasi) leszoplak és még viszonoznod sem kell". Amikor megkérdeztem, honnan az e-mail cím, nem meglepő módon eltűnt... Szóval sajnos nem elhanyagolható annak sem az esélye, hogy pasi van a női regisztráció mögött.
2024. 12. 01. vasárnap 13:46  #10422
jani27 jani27
Amikor keestünk, nálunk is ki volt írva, hogy a hölgy örömére. Mégis jöttek próbálkozó üzenetek. Akár női nicken is.
2024. 12. 01. vasárnap 12:31  #10421
twostrokeguy twostrokeguy
Attól tartok, jó esély van rá... Egy másik oldalon úgy regisztráltam, hogy csináltam előtte egy külön e-mail címet, amit csak ott használtam. A bemutatkozó levelekben mindig megadtam ezt az e-mail címet, hogy nem fizetett elő a nő, akkor is tudjon válaszolni. Hogy, hogy nem, valahogy csak eljutott az e-mail címemre egy olyan levél, hogy "ha nagyon nőhiányod van, én (egy pasi) leszoplak és még viszonoznod sem kell". Amikor megkérdeztem, honnan az e-mail cím, nem meglepő módon eltűnt... Szóval sajnos nem elhanyagolható annak sem az esélye, hogy pasi van a női regisztráció mögött.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:02
Na az nem hiányozna.
2024. 12. 01. vasárnap 09:52  #10420
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Pedig nagyon is esélyes. Nem csak GG-n, de más oldalon sem jellemző, hogy a hölgyek csak úgy küldözgetnék a pikáns képeket magukról. (legfeljebb az ismerkedés egy későbbi szakaszában). Vagy hivatásos vagy férfi áll az adatlap mögött.
20 éve is léteztek kamu profilok. 10 nőből jó ha 1 valós volt és az arány csak romlott azóta. Biztos lehet itt is találni, de jobb az esély az olyan oldalakon ahol előfizetés kell. Ahhoz már tényleg betegnek kell lenni, hogy még fizet is azért, hogy nőnek adja ki magát... A kredites oldalak (ahol üzenet olvasása, küldése kerül pénzbe) szintén felejtősek, ott meg olyan hölgyek vannak, akiknek az a dolga, hogy minél több pénzt kihúzzanak belőled.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:02
Na az nem hiányozna.
2024. 12. 01. vasárnap 09:25  #10419
Hobert Hobert
Igen, ez a legdurvább. A megyében lévő 5 "aktív nő" közül egy válaszolt vissza. Legalább egy bocsi, ne haragudj lenne a válasz. Pároknál kicsit jobb a helyzet. Normális, kulturált levélről van szó
Kellene az oldalra egy gyorsválasz gomb, ami nemleges választ küld. Bár szerintem nem használná a többség
(Ez egy válasz 50felett üzenetére (2024. 11. 29. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 16:38
Mi semmit nem gyűlölünk jobban minthogy ne írjon annyit hogy """ nem""" Többszöri levélváltás és lelép. Ennyi becsület sincs bennük. Szerintem az oldal 80% kamu. Ráadásul bunkó is. Biztos vannak jó fejek,de azzal még nem hozott össze a sors. Jó keresgélést.
2024. 12. 01. vasárnap 08:39  #10418
jani27 jani27
Sajnos találkoztunk már az oldalon olyan képpel ami nem az illetőé volt. Véletlenül ismertük a képeken szereplőket, jót derültünk mivel kb 200 méterre laknak tőlünk. Hogy mit reagáltak az illető felé passz, de eltünt az oldalról.
Valahogy tényleg hitelesíteni kellene fotókat és adatlapokat is.
(Ez egy válasz beperosi üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:17
Sziasztok szép reggelt mindenkinek. Mi vagyunk olyan szerencsések,hogy ha lehet azt mondani
elég hamar találtunk és innen is köszönet az esté-ért worship
Talán itt is sokat segéitene ha a profilokat hitelesítenék fotókkal az oldal kezelői nem lenne ez a sok átverés!
2024. 12. 01. vasárnap 08:35  #10417
jani27 jani27
Lehet sok esetben egyszerűbb lenne.
(Ez egy válasz demi. üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:17
Sziasztok! Lehet h a páciensnek kellene a helyet intézni ?
2024. 12. 01. vasárnap 07:17  #10416
demi. demi.
Sziasztok! Lehet h a páciensnek kellene a helyet intézni ?
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:12
Szóló nőként nem tudok nyilatkozni, de párként igen. Sok levél jön, valószínű sok esetben olyan is kap nemleges vagy türelmet kérő választ aki megérdemelné a találkozást. Ez ilyen.. Ezért írtam, jókor, jó helyen.. A bosszantó, amikor levélben, viberen minden részlet tisztázva van, búvóhely lefoglalva, erre a páciens eltűnik...
2024. 12. 01. vasárnap 07:17  #10415
beperosi beperosi
Sziasztok szép reggelt mindenkinek. Mi vagyunk olyan szerencsések,hogy ha lehet azt mondani
elég hamar találtunk és innen is köszönet az esté-ért worship
Talán itt is sokat segéitene ha a profilokat hitelesítenék fotókkal az oldal kezelői nem lenne ez a sok átverés!
2024. 12. 01. vasárnap 07:12  #10414
again50 again50
Szóló nőként nem tudok nyilatkozni, de párként igen. Sok levél jön, valószínű sok esetben olyan is kap nemleges vagy türelmet kérő választ aki megérdemelné a találkozást. Ez ilyen.. Ezért írtam, jókor, jó helyen.. A bosszantó, amikor levélben, viberen minden részlet tisztázva van, búvóhely lefoglalva, erre a páciens eltűnik...
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 18:31
Az a gond, hogy kicsit nehéz személyre szóló levelet írni, ha annyi a bemutatkozás, hogy "..... .." vagy "........" smile Persze, nekik nem kell írni, de hamar odajutunk, hogy ezen az oldalon szerintem nincs több, mint 20 olyan 40-50 közötti budapesti nem dohányzó nő, aki egyedül (nem egy férfival párban) keres férfit. Vidéken gondolom még sokkal rosszabb a helyzet. Szóval leginkább azért nem lehet találni, mert nincs megfelelő partner.
/ 536