Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 01. vasárnap 07:10  #10413
Többes1111 Többes1111
Beszélünk itt arról, hogy milyen nehéz partnert keresni. Az urak a hölgyekre, párokra mutogatnak ők pedig vissza. Mindig a másik az úgymond hibás amiért nem jön össze a dolog. Ebben szerintem mindenki benne van. Más vágyak más elképzelés stb. Persze nagyon sokan vannak akik csak álmodoznak illetve szándékosan félrevezetik a másikat ez már egy sport a mai világban sajnos. Kb: ugyan annyi nő illetve férfi van az országban. Biztosan a hormonok neveltetés miatt a hölgyek párok vissza húzódóbbak de most néztem meg pld: a Dél nyugat párkereső első oldalát 20 bejegyzés közül 17 férfi és három pár van. Ez azért sokat elmond. Akik csak férfiakra vágynak azok válogatnak. Kereslet kínálat az egész.
2024. 12. 01. vasárnap 07:02  #10412
Riggs Riggs
Na az nem hiányozna.
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 06:55
Hát úgy hogy tuti pasi volt.... vigyor2
2024. 12. 01. vasárnap 06:55  #10411
Tükör Pár Tükör Pár
Hát úgy hogy tuti pasi volt.... vigyor2
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 06:16
LEvelezek egy nővel a szomszéd településről, Kérés nélkül kűldi a pikáns képeket magáról, Aztán eltűnik, jó ideje nem lépett be az oldalra. Akkor hogy van ez most a rohadék pasikkal?
2024. 12. 01. vasárnap 06:16  #10410
Riggs Riggs
LEvelezek egy nővel a szomszéd településről, Kérés nélkül kűldi a pikáns képeket magáról, Aztán eltűnik, jó ideje nem lépett be az oldalra. Akkor hogy van ez most a rohadék pasikkal?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 10:28
Még valami! Nem szeretnék úgy tűnni, mint aki folyton siránkozik. Igen, lehet találni itt is, bár ennyi energia ráfordítással az életben jobbak az esélyek. Szerintem sok ráfordított idővel, lehet találni megfelelő partnert. Nekem is sikerült megismernem több figyelemre méltó embert, olyat is akivel biztos nagyon kellemes lehetett volna ha össze tudtuk volna hozni, és olyat is akivel sikerült és nem bántam meg semmit. Jó volt és izgalmas. smile
2024. 11. 30. szombat 17:28  #10409
twostrokeguy twostrokeguy
A barátnőd mennyi levelet küldött az alatt az egy hónap alatt?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 10:20
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az a 400 vagy az oldalon található, magát férfinak tartó egyén, mitől nevezi magát férfinak? Vagy mitől férfi, egy férfi? Csak mert a kutyámnak is van farka, de attól még nem nevezném annak!
Lehet hogy sok pasi van itt, de olyan aki tisztességesen fel tud szedi egy szingli nőt, aki tudja mit jelent udvarolni, szánalmasan kevés! Egy barátnőmet ide hívtam az oldalra pasizni. 1 hónap után törölte magát. Idézem: Nyulakat, és tuskókat az erdőben is lehet találni. Elgondolkodtató pedig, nem férjet keresett! Tisztelet a kivétel...
2024. 11. 29. péntek 20:41  #10408
Egybattaipár Egybattaipár
Irtál valamit nekünk amire mi válaszoltunk. Akkor most mi bajod ?
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 11:14
Ki beszél rólatok?? Írtam tán levelet????
2024. 11. 29. péntek 16:38  #10407
50felett 50felett
Mi semmit nem gyűlölünk jobban minthogy ne írjon annyit hogy """ nem""" Többszöri levélváltás és lelép. Ennyi becsület sincs bennük. Szerintem az oldal 80% kamu. Ráadásul bunkó is. Biztos vannak jó fejek,de azzal még nem hozott össze a sors. Jó keresgélést.
2024. 11. 29. péntek 11:14  #10406
fefe41 fefe41
Ki beszél rólatok?? Írtam tán levelet????
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 15:07
Elolvasnád a bemutatkozásunkat látnád pasit nem keresünk.
2024. 11. 29. péntek 11:04  #10405
jani27 jani27
Ez sajnos sokszor van így az oldalon. Már ha megjelenik egyáltalán... sok a jöttem láttam dugtam...
2024. 11. 29. péntek 10:28  #10404
Anna900 Anna900
Még valami! Nem szeretnék úgy tűnni, mint aki folyton siránkozik. Igen, lehet találni itt is, bár ennyi energia ráfordítással az életben jobbak az esélyek. Szerintem sok ráfordított idővel, lehet találni megfelelő partnert. Nekem is sikerült megismernem több figyelemre méltó embert, olyat is akivel biztos nagyon kellemes lehetett volna ha össze tudtuk volna hozni, és olyat is akivel sikerült és nem bántam meg semmit. Jó volt és izgalmas. smile
2024. 11. 29. péntek 10:20  #10403
Anna900 Anna900
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az a 400 vagy az oldalon található, magát férfinak tartó egyén, mitől nevezi magát férfinak? Vagy mitől férfi, egy férfi? Csak mert a kutyámnak is van farka, de attól még nem nevezném annak!
Lehet hogy sok pasi van itt, de olyan aki tisztességesen fel tud szedi egy szingli nőt, aki tudja mit jelent udvarolni, szánalmasan kevés! Egy barátnőmet ide hívtam az oldalra pasizni. 1 hónap után törölte magát. Idézem: Nyulakat, és tuskókat az erdőben is lehet találni. Elgondolkodtató pedig, nem férjet keresett! Tisztelet a kivétel...
2024. 11. 29. péntek 09:02  #10402
jani27 jani27
És a 400 pasiból hány ol,an van aki partner mellett megy félre, de a kedvese még csak ne is gondoljon ilyenre. Pedig lehet Ő is ábrándozik
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 29. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 08:10
Persze, férfiból van bőven, az egyedül kereső nő a fehér holló... Most rékerestem, 40-50 közötti egyedül kereső budapesti nem dohányzó férfiból van vagy 400 (összehasonlításképpen ugyanebben a demográfiai csoportban nincs több, mint 20 nő ezen az oldalon). Ebből lesz az egyik oldalon a csőstül jövő levélözön, a másik oldalon a 0 válasz.
2024. 11. 29. péntek 08:10  #10401
Persze, férfiból van bőven, az egyedül kereső nő a fehér holló... Most rékerestem, 40-50 közötti egyedül kereső budapesti nem dohányzó férfiból van vagy 400 (összehasonlításképpen ugyanebben a demográfiai csoportban nincs több, mint 20 nő ezen az oldalon). Ebből lesz az egyik oldalon a csőstül jövő levélözön, a másik oldalon a 0 válasz.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 06:36
Amikor felléptünk az oldalra naponta kb 30-50 közötti levélre válaszóltam. Ha normálisnak tünt igyekeztem jobban megismerni, kedvesnek mennyire jönne be. Pár üzenet váltás után ha úgy éreztem, mutattam addigi beszélgetést kedvesnek. És így tovább...mindenki nem jutott be találkozóig. Ott meg partneremen múlt lesz e valami. Igazából ott is 3 igennek kellett lenni.
Keresni lehet az oldalon. Találni is.
Sajna sok a kép gyüjtögető, kamus, időpontegyeztető ködemberek...akik ugyanazzal a szöveggel többször több nickel próbálkoznak.
2024. 11. 29. péntek 06:36  #10400
jani27 jani27
Amikor felléptünk az oldalra naponta kb 30-50 közötti levélre válaszóltam. Ha normálisnak tünt igyekeztem jobban megismerni, kedvesnek mennyire jönne be. Pár üzenet váltás után ha úgy éreztem, mutattam addigi beszélgetést kedvesnek. És így tovább...mindenki nem jutott be találkozóig. Ott meg partneremen múlt lesz e valami. Igazából ott is 3 igennek kellett lenni.
Keresni lehet az oldalon. Találni is.
Sajna sok a kép gyüjtögető, kamus, időpontegyeztető ködemberek...akik ugyanazzal a szöveggel többször több nickel próbálkoznak.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 18:31
Az a gond, hogy kicsit nehéz személyre szóló levelet írni, ha annyi a bemutatkozás, hogy "..... .." vagy "........" smile Persze, nekik nem kell írni, de hamar odajutunk, hogy ezen az oldalon szerintem nincs több, mint 20 olyan 40-50 közötti budapesti nem dohányzó nő, aki egyedül (nem egy férfival párban) keres férfit. Vidéken gondolom még sokkal rosszabb a helyzet. Szóval leginkább azért nem lehet találni, mert nincs megfelelő partner.
2024. 11. 28. csütörtök 18:31  #10399
Az a gond, hogy kicsit nehéz személyre szóló levelet írni, ha annyi a bemutatkozás, hogy "..... .." vagy "........" smile Persze, nekik nem kell írni, de hamar odajutunk, hogy ezen az oldalon szerintem nincs több, mint 20 olyan 40-50 közötti budapesti nem dohányzó nő, aki egyedül (nem egy férfival párban) keres férfit. Vidéken gondolom még sokkal rosszabb a helyzet. Szóval leginkább azért nem lehet találni, mert nincs megfelelő partner.
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 07:10
Lehet találni.. 1 a titka.. Jókor kell jó helyen lenni.. De erre nem lehet készülni.. Nálam /nálunk általában az elhúzódó ismerkedésből ritkán van találkozó. Ha 1-2 levélváltás után eljutunk addig, hogy viberen tudjuk folytatni, akkor van esély. Persze itt is volt jó pár zsákutca. Időpont lebeszélve, búvóhely lefoglalva, "úriember' eltűnik. majd másnap ír, hogy elaludt, de ha készültek videók szívesen megnézni.. Aha smile Ami nem jön be, ugyanattól a pasitól 2 hetente jön egy szépen megkomponált sablon bemutatkozó levél.. Személy szerint nem tartom jó ötletnek. Legyen rövid, de személyre szabott. Persze ez csak 1 vélemény smile
2024. 11. 28. csütörtök 16:24  #10398
rozsoma78 rozsoma78
Az a legnagyobb probléma, rengetegen kamus adattal, képpel van fen, meg van sértődve ha nem neki tetsző hozzá szólást kap, de nyomul.
2024. 11. 28. csütörtök 15:40  #10397
jani27 jani27
Nálunk az oldalon megismert srác eljött bemutatkozni, egyúttal megmasszírozni Kedves vállát.
Ember tervez.... kicsivel több lett masszírozásnál. Senki nem volt elégedetlen. És ráadásul amin meglepődtem, párom kezdeményezett.
Első találkozón megtörtént. Nem követelte, nem volt durva. Sajnos munkáink miatt még nem tudtunk újra egyeztetni.
2024. 11. 28. csütörtök 15:07  #10396
Egybattaipár Egybattaipár
Elolvasnád a bemutatkozásunkat látnád pasit nem keresünk.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 09:28
Amikor az van kiírva hogy férfit-nőt-párt??
2024. 11. 28. csütörtök 09:28  #10395
fefe41 fefe41
Amikor az van kiírva hogy férfit-nőt-párt??
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2024. 11. 26. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 16:42
Tudod amikor ki van irva hogy pasit nem keresünk de csak jön az üzenet pasiktól akkor ne furcsálják ha egy idő után egy nemet sem irunk.
2024. 11. 28. csütörtök 07:24  #10394
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Mi azt vesszük észre sokszor, hogy egyszerűen nincs türelmük az embereknek ahhoz hogy ismerkedjenek. Egy két levél aztán a hölgy már jó lenne ha szopná a farkát a pasinak.tisztelet a kevés kivételnek. Persze biztos van akik így keresnek, illetve kiknek ez jön be. Nincs is baj ezzel nem erre céloztunk.
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 07:10
Lehet találni.. 1 a titka.. Jókor kell jó helyen lenni.. De erre nem lehet készülni.. Nálam /nálunk általában az elhúzódó ismerkedésből ritkán van találkozó. Ha 1-2 levélváltás után eljutunk addig, hogy viberen tudjuk folytatni, akkor van esély. Persze itt is volt jó pár zsákutca. Időpont lebeszélve, búvóhely lefoglalva, "úriember' eltűnik. majd másnap ír, hogy elaludt, de ha készültek videók szívesen megnézni.. Aha smile Ami nem jön be, ugyanattól a pasitól 2 hetente jön egy szépen megkomponált sablon bemutatkozó levél.. Személy szerint nem tartom jó ötletnek. Legyen rövid, de személyre szabott. Persze ez csak 1 vélemény smile
/ 536