Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 11. 28. csütörtök 07:10  #10393
again50 again50
Lehet találni.. 1 a titka.. Jókor kell jó helyen lenni.. De erre nem lehet készülni.. Nálam /nálunk általában az elhúzódó ismerkedésből ritkán van találkozó. Ha 1-2 levélváltás után eljutunk addig, hogy viberen tudjuk folytatni, akkor van esély. Persze itt is volt jó pár zsákutca. Időpont lebeszélve, búvóhely lefoglalva, "úriember' eltűnik. majd másnap ír, hogy elaludt, de ha készültek videók szívesen megnézni.. Aha smile Ami nem jön be, ugyanattól a pasitól 2 hetente jön egy szépen megkomponált sablon bemutatkozó levél.. Személy szerint nem tartom jó ötletnek. Legyen rövid, de személyre szabott. Persze ez csak 1 vélemény smile
2024. 11. 28. csütörtök 06:39  #10392
zsozs70 zsozs70
Nyugodj bele a nők se itt keresnek partnert
Aki ilyrneket ir az hazudik
Föleg hogy tele olyan hirdetessel hogy semmi pl semmi fotó nincs
Ennyi
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 06:01
A fórumot olvasva, néha nem bírom ki, hogy pár sort ne írjak, Sokan abból indulnak ki, adott egy vágy és fantázia, tehát csak ehhez keresnek partnert. Nem, olyan szimpatikus, tetsző partnert keresnek a nők ( és ez párok esetében is nő igény elsősorban), akivel meg merik élni rejtett vágyaikat. Az egysíkú, unalmas, semmitmondó adatlap is már egyfajta tükör ( akinek ilyen, az fél, határozatlan, fantáziátlan...). A keresés és találat nem olyan, mint a lehullott falevél, hogy csak vegyél fel egyett. A kit keresünk kritérium pár sora egy sablon, ha nincs önismeret, sokan hiszik azt, hogy az pont rájuk illik. Sok sikert és türelmet, de legfőképp önismeretet kívánunk.
2024. 11. 28. csütörtök 06:01  #10391
Felfedezők Felfedezők VIP
A fórumot olvasva, néha nem bírom ki, hogy pár sort ne írjak, Sokan abból indulnak ki, adott egy vágy és fantázia, tehát csak ehhez keresnek partnert. Nem, olyan szimpatikus, tetsző partnert keresnek a nők ( és ez párok esetében is nő igény elsősorban), akivel meg merik élni rejtett vágyaikat. Az egysíkú, unalmas, semmitmondó adatlap is már egyfajta tükör ( akinek ilyen, az fél, határozatlan, fantáziátlan...). A keresés és találat nem olyan, mint a lehullott falevél, hogy csak vegyél fel egyett. A kit keresünk kritérium pár sora egy sablon, ha nincs önismeret, sokan hiszik azt, hogy az pont rájuk illik. Sok sikert és türelmet, de legfőképp önismeretet kívánunk.
2024. 11. 28. csütörtök 00:22  #10390
Jómunkás Jómunkás
Itt csak a mesemondás megy.
Akinek megfelelnek az adataim,és írja hogy rendre nem jönnek el pasik a randira,pedig ők komolyan keresnek,bla bla.
Na ha rájuk írok privátban,sem reagálnak.
Kamus az egész bagázs 100%-ban
2024. 11. 27. szerda 18:51  #10389
rozsoma78 rozsoma78
D még a hölgyek sem találnak, csak a száj tépés van.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 13:27
Szerintem se
Csak a nők talalnak
2024. 11. 27. szerda 13:27  #10388
zsozs70 zsozs70
Szerintem se
Csak a nők talalnak
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 08:45
Nem igen találni itt partnert.
2024. 11. 27. szerda 08:45  #10387
rozsoma78 rozsoma78
Nem igen találni itt partnert.
2024. 11. 26. kedd 20:52  #10386
Jackson.D16 Jackson.D16
Keress te wink
(Ez egy válasz Zsuzsika-0000001 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 18:35
Sziasztok!
Már másodszor beszéltünk meg randit.Első alkalommal korban is hasonló és közös volt az érdeklődési körünk. Csak épp a nátha jött ki aznap gyógyszertárból értem a randira a szopogatós fertőtlenítőknek köszönhetően még a zsebkendőt se kellett arra a negyedórára elővennem de közöltem vele ha meggyógyulok a hét második felében találkozhatnánk. Este rám írt rövidre zárva mit is kivánna a találkozáskor. Próbáltam válszolni el se olvasta. Pár napra összefutottunk a buszon alig állt a lábán olyan sok forróboros melegítőt használhatott a városban. Felismertük egymást indult is a szitkozódás. Szerencséjére nem értettem mert visszakérdeztem volna ez ma az új udvarlási szleng? Másik jelölttel ma lett volna találkozó viszont a fiamtól fiatalabb emberpalánta csak az anyukájáról beszélt elég hamar lelépett. Vajon hogy kellene a párkereső szöveget módosítani, hogy kapatos tagok és ifju érdeklődők ne rabolják az időt feleslegesen?
2024. 11. 26. kedd 18:35  #10385
Zsuzsika-0000001 Zsuzsika-0000001
Sziasztok!
Már másodszor beszéltünk meg randit.Első alkalommal korban is hasonló és közös volt az érdeklődési körünk. Csak épp a nátha jött ki aznap gyógyszertárból értem a randira a szopogatós fertőtlenítőknek köszönhetően még a zsebkendőt se kellett arra a negyedórára elővennem de közöltem vele ha meggyógyulok a hét második felében találkozhatnánk. Este rám írt rövidre zárva mit is kivánna a találkozáskor. Próbáltam válszolni el se olvasta. Pár napra összefutottunk a buszon alig állt a lábán olyan sok forróboros melegítőt használhatott a városban. Felismertük egymást indult is a szitkozódás. Szerencséjére nem értettem mert visszakérdeztem volna ez ma az új udvarlási szleng? Másik jelölttel ma lett volna találkozó viszont a fiamtól fiatalabb emberpalánta csak az anyukájáról beszélt elég hamar lelépett. Vajon hogy kellene a párkereső szöveget módosítani, hogy kapatos tagok és ifju érdeklődők ne rabolják az időt feleslegesen?
2024. 11. 26. kedd 16:49  #10384
veszpremxxx veszpremxxx
Maximálisan igazatok van.
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2024. 11. 26. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 16:42
Tudod amikor ki van irva hogy pasit nem keresünk de csak jön az üzenet pasiktól akkor ne furcsálják ha egy idő után egy nemet sem irunk.
2024. 11. 26. kedd 16:42  #10383
Egybattaipár Egybattaipár
Tudod amikor ki van irva hogy pasit nem keresünk de csak jön az üzenet pasiktól akkor ne furcsálják ha egy idő után egy nemet sem irunk.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 10:37
Illene válaszolni. De egyszer kigyüjtön annak a sok parasztnak a felhasználó nevét aki még azt sem mondja hogy huzzátok meg a tökömet. Elhiszem hogy sok levelet kap és unja, de akkor törölje a regisztrációját és nem ír neki senki.
2024. 11. 26. kedd 10:37  #10382
fefe41 fefe41
Illene válaszolni. De egyszer kigyüjtön annak a sok parasztnak a felhasználó nevét aki még azt sem mondja hogy huzzátok meg a tökömet. Elhiszem hogy sok levelet kap és unja, de akkor törölje a regisztrációját és nem ír neki senki.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 11. 16. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 21:19
Levelekre illik válaszolni. Ha már legalább arra vette a fáradtságot az illető, hogy a sablon szöveget bemásolja, akár nagyon sokadjára.
Volt olyan akivel nem lett találkozó, de bármikor tudunk beszélni.
Lett olyan akivel nem történt meg (remélem még) az aktus, de ha nem ismernénk kedves nem nyitott volna újra a többes felé.
Kívánom mindenkinek, hogy találjon legalább olyan ismerősöket akár az oldalon akár az életben akik segítenek megvalósítani a célokat.
2024. 11. 17. vasárnap 22:28  #10381
Golden-srac Golden-srac
Én nem vagyok túl régóta itt tag, sőt...
Viszont sikeresen eddig nem ismerkedtem még senkivel.
Volt pár, aki válaszolt a levelemre, hogy nem keresnek jelenleg pasit, de a legtöbb pár nem szokott válaszolni, akiknek az adatlapján az szerepel, hogy férfit is keresnek.
Olvasgattam az adatlapokat és a fórumot is, én úgy vettem észre, hogy sok pár nem is örül, ha pasi ír nekik. Ezért nem is nagyon szoktam már levélben felvenni az ismerkedést. Inkább a fórumot nézegetem néha és ha pár ír ki ilyemsit, akiknek még megfelelő is lehetek, nekik írok. Ám így is kevés esetben jön válasz.
2024. 11. 16. szombat 21:19  #10380
jani27 jani27
Levelekre illik válaszolni. Ha már legalább arra vette a fáradtságot az illető, hogy a sablon szöveget bemásolja, akár nagyon sokadjára.
Volt olyan akivel nem lett találkozó, de bármikor tudunk beszélni.
Lett olyan akivel nem történt meg (remélem még) az aktus, de ha nem ismernénk kedves nem nyitott volna újra a többes felé.
Kívánom mindenkinek, hogy találjon legalább olyan ismerősöket akár az oldalon akár az életben akik segítenek megvalósítani a célokat.
2024. 11. 16. szombat 21:12  #10379
jani27 jani27
Mi találtunk több esetben is, pedig én kezelem az oldalt.
Mikor Kedves azt mondta: egyenlőre ne keressünk, levettem adatlapját.
Jelenleg is van ismeretségi körben olyan akit itt ismertünk meg és aktívan találkozunk ha össze bírjuk hozni.
Lehet keresni és lehet találni szerintem.
Sajnos sok kamus, gyüjtögető stb tönkreteszi az oldalt.
Lehet valamilyen hitelesítési rendszer, vagy értékelési rendszer hozna változást, de nem biztos.
2024. 11. 16. szombat 18:54  #10378
Met31 Met31
Való színü hogy kapnak zaklató levelet. De az esetek többségében nem nem is nő a nő. Hanem pasi.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 16. szombat 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 12:42
Erről jut eszembe, hogy valószínűleg a nők ugyanúgy kapják a zaklató leveleket férfiaktól, mint a (heteró) férfiak a (meleg) férfiaktól. Csak meleg férfiból jóval kevesebb van.
2024. 11. 16. szombat 18:51  #10377
Met31 Met31
Őszinte leszek. Egy idióta aki kihagy egy ilyen helyzetet. És inkább otthon masztizik.
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2024. 11. 16. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 12:46
Itt olvastam rólunk és a szaunában szopattam, dugtam.
2024. 11. 16. szombat 18:12  #10376
Anna900 Anna900
Teljesen megértelek, és igazad van. Én pl. mindig próbálok elővigyázatos lenni. Máshová hívom azt akiről azt gondolom, hogy normális, és ott valóban látjuk egymást, beszélünk stb. A találkozást soha nem én kérem, de ha megoldható akkor belemegyek. Ennek ellenére a legtöbb alkalommal ezek a pasik el sem jönnek. Valószínű, hogy ezek csak a képeim miatt játsszák meg magukat. De tovább is megyek! Olyan is volt akivel simán el tudtam volna képzelni, hogy történik is valami, és ezt neki is mondtam. Az sem jelent meg, és még ő tiltott le smile Érti ezt valaki? Szex is lehetett volna, és kihagyta! És ezek röhögnek otthon a tükör előtt, hogy milyen leleményesen ki tudtak tolni velem smile És igen, tényleg nagyon sok a zaklató, a kamus, aki komolytalan, a válaszra sem méltató, aki párnak vagy csajnak adja ki magát és nem az, és még sorolhatnám.
(Ez egy válasz Met31 üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 21:33
Sziasztok! Gondoltam megosztom én is a tapasztalataimat az oldalal kapcsolatban.
Hol is kezdjem. Jó ideje fent vagyok már az oldalon. Szoktam néha levelet írni azoknak akik felkeltik az érdeklődésem. Nagy ritkán hozzá szolok képekhez videókhoz. Én úgy gondolom hogy kulturált leveleket komenteket szoktam írni. Az eddigi tapasztalatok alapján egy hölgyel sikerült itt meg ismerkednem. Párral abszolút nem. Persze az ember meg érti ha nincs meg a szimpátia. És emiatt választ sem kap. Ezen nincs mit meglepődni. De mikor rád írnak és te adsz egy értelmes választ. Hogy szívesen ismerkedsz velük stb... És el jutok odáig hogy át mentek máshova meg beszélni a dolgokat. Folytatni az ismerkedést. Akkor legalább vegye a fáradtságot és szóljon hogy bocsi nem. A leg bunkó dolog az az mikor azt gondolnád hogy sínen van minden és el mész a találkozóra. Telefonon mindent le beszéltek. És nem jönnek el. Na az az igazán bosszantó. És ráadásul el sem éred őket. És utazol x kilométert. Az ember meg érzi hogy ha közbe jön valami. Hisz bármi történhet. De mikor látod hogy itt van fent akkor szíved szerint el küldenéd valahova úgy hogy mindenki lássa mekkora gyökér. De persze az ember inkább meg próbál meg nyugodni és tovább lépni. Mert egy pár nap után már törölt felhasználó lesz. Szóval nagyon nem könnyű itt ismerkedni. Nem beszélve a sok zaklató melegről. Stb... De könyörgöm olvasni csak tud??
De lehet hogy nem.
Én azt tudom mondani hogy mindenkinek kitartás. És sok türelem. Mert vannak normális párok nők itt akik tényleg azok akiknek mondják magukat. Csak nehéz őket meg találni vagy az sok kamus miatt zárkózottá válnak. És ez teljesen érthető. Szóval sok siker mindenkinek. Bocsi hogy hosszúra sikerült.
2024. 11. 16. szombat 12:46  #10375
30asvasmegyei 30asvasmegyei
Itt olvastam rólunk és a szaunában szopattam, dugtam.
2024. 11. 16. szombat 12:42  #10374
twostrokeguy twostrokeguy
Erről jut eszembe, hogy valószínűleg a nők ugyanúgy kapják a zaklató leveleket férfiaktól, mint a (heteró) férfiak a (meleg) férfiaktól. Csak meleg férfiból jóval kevesebb van.
(Ez egy válasz Met31 üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 21:33
Sziasztok! Gondoltam megosztom én is a tapasztalataimat az oldalal kapcsolatban.
Hol is kezdjem. Jó ideje fent vagyok már az oldalon. Szoktam néha levelet írni azoknak akik felkeltik az érdeklődésem. Nagy ritkán hozzá szolok képekhez videókhoz. Én úgy gondolom hogy kulturált leveleket komenteket szoktam írni. Az eddigi tapasztalatok alapján egy hölgyel sikerült itt meg ismerkednem. Párral abszolút nem. Persze az ember meg érti ha nincs meg a szimpátia. És emiatt választ sem kap. Ezen nincs mit meglepődni. De mikor rád írnak és te adsz egy értelmes választ. Hogy szívesen ismerkedsz velük stb... És el jutok odáig hogy át mentek máshova meg beszélni a dolgokat. Folytatni az ismerkedést. Akkor legalább vegye a fáradtságot és szóljon hogy bocsi nem. A leg bunkó dolog az az mikor azt gondolnád hogy sínen van minden és el mész a találkozóra. Telefonon mindent le beszéltek. És nem jönnek el. Na az az igazán bosszantó. És ráadásul el sem éred őket. És utazol x kilométert. Az ember meg érzi hogy ha közbe jön valami. Hisz bármi történhet. De mikor látod hogy itt van fent akkor szíved szerint el küldenéd valahova úgy hogy mindenki lássa mekkora gyökér. De persze az ember inkább meg próbál meg nyugodni és tovább lépni. Mert egy pár nap után már törölt felhasználó lesz. Szóval nagyon nem könnyű itt ismerkedni. Nem beszélve a sok zaklató melegről. Stb... De könyörgöm olvasni csak tud??
De lehet hogy nem.
Én azt tudom mondani hogy mindenkinek kitartás. És sok türelem. Mert vannak normális párok nők itt akik tényleg azok akiknek mondják magukat. Csak nehéz őket meg találni vagy az sok kamus miatt zárkózottá válnak. És ez teljesen érthető. Szóval sok siker mindenkinek. Bocsi hogy hosszúra sikerült.
/ 536