Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 11. 14. csütörtök 21:33  #10374
Met31 Met31
Sziasztok! Gondoltam megosztom én is a tapasztalataimat az oldalal kapcsolatban.
Hol is kezdjem. Jó ideje fent vagyok már az oldalon. Szoktam néha levelet írni azoknak akik felkeltik az érdeklődésem. Nagy ritkán hozzá szolok képekhez videókhoz. Én úgy gondolom hogy kulturált leveleket komenteket szoktam írni. Az eddigi tapasztalatok alapján egy hölgyel sikerült itt meg ismerkednem. Párral abszolút nem. Persze az ember meg érti ha nincs meg a szimpátia. És emiatt választ sem kap. Ezen nincs mit meglepődni. De mikor rád írnak és te adsz egy értelmes választ. Hogy szívesen ismerkedsz velük stb... És el jutok odáig hogy át mentek máshova meg beszélni a dolgokat. Folytatni az ismerkedést. Akkor legalább vegye a fáradtságot és szóljon hogy bocsi nem. A leg bunkó dolog az az mikor azt gondolnád hogy sínen van minden és el mész a találkozóra. Telefonon mindent le beszéltek. És nem jönnek el. Na az az igazán bosszantó. És ráadásul el sem éred őket. És utazol x kilométert. Az ember meg érzi hogy ha közbe jön valami. Hisz bármi történhet. De mikor látod hogy itt van fent akkor szíved szerint el küldenéd valahova úgy hogy mindenki lássa mekkora gyökér. De persze az ember inkább meg próbál meg nyugodni és tovább lépni. Mert egy pár nap után már törölt felhasználó lesz. Szóval nagyon nem könnyű itt ismerkedni. Nem beszélve a sok zaklató melegről. Stb... De könyörgöm olvasni csak tud??
De lehet hogy nem.
Én azt tudom mondani hogy mindenkinek kitartás. És sok türelem. Mert vannak normális párok nők itt akik tényleg azok akiknek mondják magukat. Csak nehéz őket meg találni vagy az sok kamus miatt zárkózottá válnak. És ez teljesen érthető. Szóval sok siker mindenkinek. Bocsi hogy hosszúra sikerült.
2024. 11. 14. csütörtök 20:32  #10373
twostrokeguy twostrokeguy
Én egyszer kaptam ilyet - egy meleg fickótól. A visszautasítás szerintem teljesen korrekt volt ("bocs, de én heteró vagyok" wink , de ez nem segít a szegényes IQ-n meg EQ-n.
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 15:13
(Szerencsére) mi még nem kaptunk "gyalázkodó " üzenetet senkitől azért mert elmondtuk, hogy esetleg más az elképzelésünk vagy épp nincs szabad kapacitásunk új partnerre. Azt pedig nem vesszük könyörgésnek, ha valaki kéri szóljunk ha meggondoljuk magunkat....
2024. 11. 14. csütörtök 15:42  #10372
Törölt felhasználó (4758733)
Korrekt hozzáállás. Én nem vagyok az a mindenkire ráíró tipus. Talán ezért is találok nehezebben normális partnert. Megosztom a tapasztalataimat, gondolataimat. Ha valaki úgy gondolja hogy érdekes lehet akkor ránéz az oldalamra és rámír. Persze néha én is elküldök egy egy üzenetet. Ráérek és alaposan megfontolom hogy kivel.... és hosszútávon gondolkodom.
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 15:13
(Szerencsére) mi még nem kaptunk "gyalázkodó " üzenetet senkitől azért mert elmondtuk, hogy esetleg más az elképzelésünk vagy épp nincs szabad kapacitásunk új partnerre. Azt pedig nem vesszük könyörgésnek, ha valaki kéri szóljunk ha meggondoljuk magunkat....
2024. 11. 14. csütörtök 15:13  #10371
Drmcpl Drmcpl
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 10:18
Az nem, csak nem nulla az esélye annak, hogy utána a visszautasított fél könyörgő és/vagy gyalázkodó levelet ír :-(
2024. 11. 14. csütörtök 13:48  #10370
fairman fairman
Egyenlőre nem...csak a meleg férfiak környékeznek.
2024. 11. 14. csütörtök 13:34  #10369
zozo6 zozo6
Én már találtam szóló hölgyet is. Pár is lett volna, csak nagyon messze. De tényleg nagyon nehéz mert sok az átverés. Engem pl többször kerestek meg olyan párok akik valójában csak pasi, és a szingli csajok többsége is férfi. De nem kell feladni, mert van! Anna900 erre jó példa
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 08:35
Igen én találtam pár normális,párt,hölgyeket szólóban viszont esélytelen szerintem!
2024. 11. 14. csütörtök 10:18  #10368
Az nem, csak nem nulla az esélye annak, hogy utána a visszautasított fél könyörgő és/vagy gyalázkodó levelet ír :-(
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 07:52
Egy pár szavas válasz pedig nem kerül semmibe. Akkor sem, ha udvariasan elutasító.
Mi mindenkinek válaszolunk,de már derült ki olyan, hogy nem kaptuk meg a levelet mivel emoji volt benne!
Erre érdemes figyelni.
2024. 11. 14. csütörtök 08:35  #10367
Golden45 Golden45
Igen én találtam pár normális,párt,hölgyeket szólóban viszont esélytelen szerintem!
2024. 11. 14. csütörtök 07:52  #10366
Drmcpl Drmcpl
Egy pár szavas válasz pedig nem kerül semmibe. Akkor sem, ha udvariasan elutasító.
Mi mindenkinek válaszolunk,de már derült ki olyan, hogy nem kaptuk meg a levelet mivel emoji volt benne!
Erre érdemes figyelni.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 07:45
Abszolút így van. Az utóbbi időben számtalan normális hangvételű levelet írtam, kifejezetten olyanoknak, akik nyitottak voltak az adatlap alapján férfi beszállóra, és egy kivétellel nem kaptam semmiféle választ senkitől.
Az az egy pedig olyan volt, hogy google chaten válaszolt de csak szex közben készített képekre és videókra volt kíváncsi, amiből elég hamar rájöttem, hogy csak egy idióta, aki ilyen anyagokat akarna gyűjteni magának a további kamuzáshoz. Érdekes, mert az oldalon 2 profillal is fent van(nak??) ugyanazokkal a képekkel.
Sajnos itt már nem lehet találni, már nagyon régóta fent vagyok, még a 2010-es évek közepén lehetett találni, de Covid óta itt csak kamus terem.
2024. 11. 14. csütörtök 07:45  #10365
gonda3 gonda3
Abszolút így van. Az utóbbi időben számtalan normális hangvételű levelet írtam, kifejezetten olyanoknak, akik nyitottak voltak az adatlap alapján férfi beszállóra, és egy kivétellel nem kaptam semmiféle választ senkitől.
Az az egy pedig olyan volt, hogy google chaten válaszolt de csak szex közben készített képekre és videókra volt kíváncsi, amiből elég hamar rájöttem, hogy csak egy idióta, aki ilyen anyagokat akarna gyűjteni magának a további kamuzáshoz. Érdekes, mert az oldalon 2 profillal is fent van(nak??) ugyanazokkal a képekkel.
Sajnos itt már nem lehet találni, már nagyon régóta fent vagyok, még a 2010-es évek közepén lehetett találni, de Covid óta itt csak kamus terem.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 18:11
Egyetertunk, en csak arra gondoltam, hogyha valaki evek ota fent van, kirak tartalmat, hozzaszol a temakhoz, akkor valoszinuleg nem kamus, es az ertelmesen megfogalmazott levelekre illene valaszolnia, meg akkor is, hogyha nem szimpatikus az illeto - ez lenne egyebkent az emberi minimum. Az egy masik dolog, hogy az itt levo nok, parok jelentos hanyada milyen stilusban nyilvanul meg, amikor az elvarasaikat osztjak meg - az a megerzesem, hogy valahol belul ok nem keresnek senkit, hanem elvezik, hogy ok vannak helyzeti elonyben es hogy visszautasithatnak masokat, ad absurdum nem valaszolnak, mert a jelentkezo nem melto a valaszukra. Ebbol en nem kerek, koszi - nagyon sok aranyos, szexi, ertelmes, vonzo no es par van a valo eletben.
A te esetedet sajnalom, szerintem nagyon vonzo no vagy, de gondolom megtalalnak a tudatlanok, vagy akik ghostingolni szeretnek. Valahol egyebkent egy csonakban evezunk… wink
2024. 11. 08. péntek 13:06  #10364
Anna900 Anna900
Ez igaz lehet. Viszont én ebbe sem tartozom, mert nem keresek férjet, és össze költözős partnert sem
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 08. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 11:15
Ja, volt egy kimondatlan szűrőfeltétel, hogy a potenciális férjet ("komoly kapcsolatot" wink kereső nők nem jönnek számításba egy házas embernél smile
2024. 11. 08. péntek 11:32  #10363
Wilbur Wilbur
Szerintem itt esélytelen. Nem is tudom, hogy miért vagyok itt
2024. 11. 08. péntek 11:15  #10362
Ja, volt egy kimondatlan szűrőfeltétel, hogy a potenciális férjet ("komoly kapcsolatot" wink kereső nők nem jönnek számításba egy házas embernél smile
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 19:46
Szia! Erre pont most adtam választ. Mellesleg nem vagyunk egyformák, és nekem semmi bajom az apu testű pasikkal. Ha ápolt, és jó fej és persze ha fel tudja kelteni az érdeklődésem smile
2024. 11. 07. csütörtök 21:55  #10361
dunlopboy80 dunlopboy80
...és vannak a különböző variánsok is
Mivel én is pont ebben a kategóriában keresek, általában nem a független egyedülálló nő a célcsoportom. Ők inkább újra a szerelmet és a kapcsolatot keresik. De így is volt akivel leültünk beszélgettünk, félretette azt, hogy teljesen megkapni nem fog. Nem fogom neki reggel ágyba vini a kávét meg ilyenek. De a kíváncsiság ott motoszkált a fejében, hogy mitől vagyok ennyire magabiztos. Egy napra "bedurcult" hogy nem vagyok független, de kellett neki az amiből korábban csak egy kisebb demot kapott. Azt hiszem elégedett lehetett, mert aztán utána még kellett neki pár ilyen. Azt hittem, hogy elfelejtett (mert iszonyatosan csinos a nő... kizárt, hogy ne kapna "rendes" palit magának), de majd egy év múlva ismét megtalált...kíváncsi volt, hogy mi van velem, nem lettem-e egészen véletlenül független lookaround ...de újra kellett neki egy kis vadság
.
Ezért maradnék inkább az "érzelmek rövid időszakra korlátozódnak csak" kategóriánál.
Ez lenne az elvált nők b.) Alkategóriája
Engem általában máshol, és máshogy találnak meg. Mindig kinéznek, csajosan lekádereznek, elolvassák a gondolataimat, értékelik a hozzászólásaimat, értékelik (és értik) a humort. Tetszik nekik ha egy pasival jókat lehet beszélgetni, és ebből indul egy találkozás. Aztán abból meg bármi a hölgy vérmérséklete szerint ha megvan a közös szimpátia.
A GG nagyjából erre alkalmatlan smile
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 13:39
43 éves nős férfi vagyok, jóképűnek mondott, sportos. Titkos kapcsolatot keresek. Az erkölcsösek kérem most vonatkoztassanak el ettől, ez van.
Több oldalon is próbálkoztam már, konkrétan itt még nem írtam nőnek. Én nem kamuzok, elmondom magamról a dolgaimat hogy tiszta lappal és világos szándékokkal indítsak. Így később ezek miatt nem lehet már félreértés.

A tapasztalataim a következők:

- rengeteg olyan csaj regisztrál és "keres" valakit, akit a való életben nem szólítanál le. Ezek a bajszos, zsíroshajú, szétfolyós kategória. Nekik nincs fotójuk, sem normális bemutatkozás. Találkozni soha nem fognak itt sem senkivel, az anonimitás árnyékából gyomroznak, megszégyenítenek, rajtad vesznek elégtételt amiatt amit az életben kaptak. Mivel sokkal több a férfi ezeken a társkeresőkön, királynőnek érzik magukat, mert naponta kapnak 10 levelet.
- vannak az elvált nők, akiknek már elég magasan van az a bizonyos mérce, és például engem mélységesen megvetnek mert éppen megcsalást tervezek. valószínüleg ezt tették velük is, ezért utálnak. nem férjet keresnek, mert abból már elegük van, pasi kell nekik akit mutogathatnak. szerintem ezek a szexet sem szeretik. Kioktatás, lekezelés, bunkózás az van a levelükben.
- vannak az egyedülálló és egyben kalandot kereső csajok. na ilyet nagyon nehéz kifogni, mert hatalmas a túljelentkezés nála is, nem az aputestűekre fog esni a választása.
- vannak a férjnél lévők, akik otthon el vannak hanyagolva. ebből is kettő kategória van. az egyik aki csak flörtre vágyik, nem mer tovább lépni. hetekig tartó levelezés, chatelés, és véget nem érő időhúzás van. ténylegesen találkozni sosem lehet vele.
- ennek a másik fele az, aki a valódi célkategóriám. a férjnél lévő elhanyagolt feleségek, akit otthon már nem tekintenek nőnek, hanem ő csak anyu. nincs szex, nincs romatnika, csak a házimunka és a gyereknevelés. velük nagyon jól tudok azonosulni, mert tulajdonképpen egy cipőben járunk, semmit nem kell megmagyarázni neki, illetve neki énnekem, mert pontosan tudjuk hogy miről beszél a másik, mi miért van. megadjuk egymásnak a romantikát, a szikrát és a szexet is. izgalmas, mert mindkettőnk otthon kapcsolatban van, nem kell magyarázkodni hogy most miért nem érek rá, tökéletesen megértjük a másikat. Ezekből hosszú hónapokig, vagy akár évekig tartó románcok is kialakulnak, más nem is kell mellé.

Az ismerkedésnél nagyon fontos a bemutatkozó levél. Ha egy nő levelet kap, valószínüleg az lesz benne hogy neki hogy ismerkedni akar az ember, ennyi és ennyi vagyok. Rosszabb esetben egy faszos kép. Így esélytelen, egy szürke egér leszel így. Én általában egy viccesebb bemutatkozást használok, 10-ből 8 vissza is ír. Persze mivel leírom benne hogy nős vagyok, a 8 válaszból a nagy része elutasítás, de legalább ír.
Nálam egyébként elég nehéz a keresési helyzet, ugyanis vidéki vagyok. Pesten jó nagy a választék, itt Tatabánya környékén nem nagyon. Ennek ellenére sikeresnek mondhatom magam, mindig sikerül valakit találnom, csak kitartás kell.
2024. 11. 07. csütörtök 19:46  #10360
Anna900 Anna900
Szia! Erre pont most adtam választ. Mellesleg nem vagyunk egyformák, és nekem semmi bajom az apu testű pasikkal. Ha ápolt, és jó fej és persze ha fel tudja kelteni az érdeklődésem smile
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 19:40
"- vannak az egyedülálló és egyben kalandot kereső csajok. na ilyet nagyon nehéz kifogni, mert hatalmas a túljelentkezés nála is, nem az aputestűekre fog esni a választása."
2024. 11. 07. csütörtök 19:40  #10359
"- vannak az egyedülálló és egyben kalandot kereső csajok. na ilyet nagyon nehéz kifogni, mert hatalmas a túljelentkezés nála is, nem az aputestűekre fog esni a választása."
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 19:38
Szia! Én nem kalandot keresek, ha arra gondoltál.
2024. 11. 07. csütörtök 19:38  #10358
Anna900 Anna900
Szia! Én nem kalandot keresek, ha arra gondoltál.
(Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 17:16
Kedves Anna, így ismeretlenül azt gondolom, a 3. bekezdés illik rád abból a felsorolásból, amit Lanoitan igen pontosan megfogalmazott.
2024. 11. 07. csütörtök 17:34  #10357
Mark777 Mark777
Igen volt itt egy Flpkrs néven futó pár velük nagyon sokszor voltam együtt de sajnos eltüntek
2024. 11. 07. csütörtök 17:16  #10356
Karlos 20 Karlos 20
Kedves Anna, így ismeretlenül azt gondolom, a 3. bekezdés illik rád abból a felsorolásból, amit Lanoitan igen pontosan megfogalmazott.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 15:01
Szia! Elnézést, de én melyik csoportba tartozom? Csak mert, nem ismerte magamra.
2024. 11. 07. csütörtök 15:46  #10355
Törölt felhasználó (4758733)
Találkoztam olyannal párral is hogy meg volt beszélve az első tali, beszélgettünk, megnéztük felmértük egymást. Mindenki mindenkinek szimpatikus volt, tehát 3 igen. Mindent előre megbeszeltünk, egy masszazs után harmasban szeretnék.
Eljött a nap.
Egy lazító masszázs, majd mikor kellően feloldódott a hölgy jött az erotikus gyengéd része. A férj a fotelból nézte és a farkát markolászta. Latszóan tetszett neki. Majd egyszer hirtelen odaugrott és nekiesett, nyalta a puncit. Én a hölgy szájában voltam. Egy kis idő mulva felnézett a férj és mondta hogy innen ketten folytatnánk. Én kimentem tusolni de hallottam mikor a hölgy mondta hogy "ez most mi volt" én szépen letusoltam és elköszöntem.
Megkerestek később hogy ismételjük meg, de nemet mondtam.
/ 536