Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 11. 07. csütörtök 15:46  #10354
Törölt felhasználó (4758733)
Találkoztam olyannal párral is hogy meg volt beszélve az első tali, beszélgettünk, megnéztük felmértük egymást. Mindenki mindenkinek szimpatikus volt, tehát 3 igen. Mindent előre megbeszeltünk, egy masszazs után harmasban szeretnék.
Eljött a nap.
Egy lazító masszázs, majd mikor kellően feloldódott a hölgy jött az erotikus gyengéd része. A férj a fotelból nézte és a farkát markolászta. Latszóan tetszett neki. Majd egyszer hirtelen odaugrott és nekiesett, nyalta a puncit. Én a hölgy szájában voltam. Egy kis idő mulva felnézett a férj és mondta hogy innen ketten folytatnánk. Én kimentem tusolni de hallottam mikor a hölgy mondta hogy "ez most mi volt" én szépen letusoltam és elköszöntem.
Megkerestek később hogy ismételjük meg, de nemet mondtam.
2024. 11. 07. csütörtök 15:06  #10353
lanoitan lanoitan
Még nem tudom, nem írtam neked nyes
Te biztos az üde kivétel vagy, amilyennel még nem találkoztam!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 15:01
Szia! Elnézést, de én melyik csoportba tartozom? Csak mert, nem ismerte magamra.
2024. 11. 07. csütörtök 15:01  #10352
Anna900 Anna900
Szia! Elnézést, de én melyik csoportba tartozom? Csak mert, nem ismerte magamra.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 13:39
43 éves nős férfi vagyok, jóképűnek mondott, sportos. Titkos kapcsolatot keresek. Az erkölcsösek kérem most vonatkoztassanak el ettől, ez van.
Több oldalon is próbálkoztam már, konkrétan itt még nem írtam nőnek. Én nem kamuzok, elmondom magamról a dolgaimat hogy tiszta lappal és világos szándékokkal indítsak. Így később ezek miatt nem lehet már félreértés.

A tapasztalataim a következők:

- rengeteg olyan csaj regisztrál és "keres" valakit, akit a való életben nem szólítanál le. Ezek a bajszos, zsíroshajú, szétfolyós kategória. Nekik nincs fotójuk, sem normális bemutatkozás. Találkozni soha nem fognak itt sem senkivel, az anonimitás árnyékából gyomroznak, megszégyenítenek, rajtad vesznek elégtételt amiatt amit az életben kaptak. Mivel sokkal több a férfi ezeken a társkeresőkön, királynőnek érzik magukat, mert naponta kapnak 10 levelet.
- vannak az elvált nők, akiknek már elég magasan van az a bizonyos mérce, és például engem mélységesen megvetnek mert éppen megcsalást tervezek. valószínüleg ezt tették velük is, ezért utálnak. nem férjet keresnek, mert abból már elegük van, pasi kell nekik akit mutogathatnak. szerintem ezek a szexet sem szeretik. Kioktatás, lekezelés, bunkózás az van a levelükben.
- vannak az egyedülálló és egyben kalandot kereső csajok. na ilyet nagyon nehéz kifogni, mert hatalmas a túljelentkezés nála is, nem az aputestűekre fog esni a választása.
- vannak a férjnél lévők, akik otthon el vannak hanyagolva. ebből is kettő kategória van. az egyik aki csak flörtre vágyik, nem mer tovább lépni. hetekig tartó levelezés, chatelés, és véget nem érő időhúzás van. ténylegesen találkozni sosem lehet vele.
- ennek a másik fele az, aki a valódi célkategóriám. a férjnél lévő elhanyagolt feleségek, akit otthon már nem tekintenek nőnek, hanem ő csak anyu. nincs szex, nincs romatnika, csak a házimunka és a gyereknevelés. velük nagyon jól tudok azonosulni, mert tulajdonképpen egy cipőben járunk, semmit nem kell megmagyarázni neki, illetve neki énnekem, mert pontosan tudjuk hogy miről beszél a másik, mi miért van. megadjuk egymásnak a romantikát, a szikrát és a szexet is. izgalmas, mert mindkettőnk otthon kapcsolatban van, nem kell magyarázkodni hogy most miért nem érek rá, tökéletesen megértjük a másikat. Ezekből hosszú hónapokig, vagy akár évekig tartó románcok is kialakulnak, más nem is kell mellé.

Az ismerkedésnél nagyon fontos a bemutatkozó levél. Ha egy nő levelet kap, valószínüleg az lesz benne hogy neki hogy ismerkedni akar az ember, ennyi és ennyi vagyok. Rosszabb esetben egy faszos kép. Így esélytelen, egy szürke egér leszel így. Én általában egy viccesebb bemutatkozást használok, 10-ből 8 vissza is ír. Persze mivel leírom benne hogy nős vagyok, a 8 válaszból a nagy része elutasítás, de legalább ír.
Nálam egyébként elég nehéz a keresési helyzet, ugyanis vidéki vagyok. Pesten jó nagy a választék, itt Tatabánya környékén nem nagyon. Ennek ellenére sikeresnek mondhatom magam, mindig sikerül valakit találnom, csak kitartás kell.
2024. 11. 07. csütörtök 13:39  #10351
lanoitan lanoitan
43 éves nős férfi vagyok, jóképűnek mondott, sportos. Titkos kapcsolatot keresek. Az erkölcsösek kérem most vonatkoztassanak el ettől, ez van.
Több oldalon is próbálkoztam már, konkrétan itt még nem írtam nőnek. Én nem kamuzok, elmondom magamról a dolgaimat hogy tiszta lappal és világos szándékokkal indítsak. Így később ezek miatt nem lehet már félreértés.

A tapasztalataim a következők:

- rengeteg olyan csaj regisztrál és "keres" valakit, akit a való életben nem szólítanál le. Ezek a bajszos, zsíroshajú, szétfolyós kategória. Nekik nincs fotójuk, sem normális bemutatkozás. Találkozni soha nem fognak itt sem senkivel, az anonimitás árnyékából gyomroznak, megszégyenítenek, rajtad vesznek elégtételt amiatt amit az életben kaptak. Mivel sokkal több a férfi ezeken a társkeresőkön, királynőnek érzik magukat, mert naponta kapnak 10 levelet.
- vannak az elvált nők, akiknek már elég magasan van az a bizonyos mérce, és például engem mélységesen megvetnek mert éppen megcsalást tervezek. valószínüleg ezt tették velük is, ezért utálnak. nem férjet keresnek, mert abból már elegük van, pasi kell nekik akit mutogathatnak. szerintem ezek a szexet sem szeretik. Kioktatás, lekezelés, bunkózás az van a levelükben.
- vannak az egyedülálló és egyben kalandot kereső csajok. na ilyet nagyon nehéz kifogni, mert hatalmas a túljelentkezés nála is, nem az aputestűekre fog esni a választása.
- vannak a férjnél lévők, akik otthon el vannak hanyagolva. ebből is kettő kategória van. az egyik aki csak flörtre vágyik, nem mer tovább lépni. hetekig tartó levelezés, chatelés, és véget nem érő időhúzás van. ténylegesen találkozni sosem lehet vele.
- ennek a másik fele az, aki a valódi célkategóriám. a férjnél lévő elhanyagolt feleségek, akit otthon már nem tekintenek nőnek, hanem ő csak anyu. nincs szex, nincs romatnika, csak a házimunka és a gyereknevelés. velük nagyon jól tudok azonosulni, mert tulajdonképpen egy cipőben járunk, semmit nem kell megmagyarázni neki, illetve neki énnekem, mert pontosan tudjuk hogy miről beszél a másik, mi miért van. megadjuk egymásnak a romantikát, a szikrát és a szexet is. izgalmas, mert mindkettőnk otthon kapcsolatban van, nem kell magyarázkodni hogy most miért nem érek rá, tökéletesen megértjük a másikat. Ezekből hosszú hónapokig, vagy akár évekig tartó románcok is kialakulnak, más nem is kell mellé.

Az ismerkedésnél nagyon fontos a bemutatkozó levél. Ha egy nő levelet kap, valószínüleg az lesz benne hogy neki hogy ismerkedni akar az ember, ennyi és ennyi vagyok. Rosszabb esetben egy faszos kép. Így esélytelen, egy szürke egér leszel így. Én általában egy viccesebb bemutatkozást használok, 10-ből 8 vissza is ír. Persze mivel leírom benne hogy nős vagyok, a 8 válaszból a nagy része elutasítás, de legalább ír.
Nálam egyébként elég nehéz a keresési helyzet, ugyanis vidéki vagyok. Pesten jó nagy a választék, itt Tatabánya környékén nem nagyon. Ennek ellenére sikeresnek mondhatom magam, mindig sikerül valakit találnom, csak kitartás kell.
2024. 11. 07. csütörtök 12:56  #10350
Törölt felhasználó (4650775)
igazad van
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 12:53
Nálam is hasonló a helyzet. A sok megkeresés, többnyire komolytalan!
Van akit csak a képeim érdekelnek.
Aki szexet akar, de lehetőleg még ma
Van aki azonnal találkozni akar, vagy azonnal telefonozni.
Aki csak itt ismerkedik.
Aki fizetne.
A ráadás pedig, amikor némán kapcsolatra jelöl valaki. Írok neki, hogy mit szeretne, és még csak nem is válaszol.
Ebből válasszak? Nevetséges a többség!
2024. 11. 07. csütörtök 12:53  #10349
Anna900 Anna900
Nálam is hasonló a helyzet. A sok megkeresés, többnyire komolytalan!
Van akit csak a képeim érdekelnek.
Aki szexet akar, de lehetőleg még ma
Van aki azonnal találkozni akar, vagy azonnal telefonozni.
Aki csak itt ismerkedik.
Aki fizetne.
A ráadás pedig, amikor némán kapcsolatra jelöl valaki. Írok neki, hogy mit szeretne, és még csak nem is válaszol.
Ebből válasszak? Nevetséges a többség!
2024. 11. 07. csütörtök 12:23  #10348
Angyal78 Angyal78
Telitalálat!! Velünk rendszeresen ez történik.
,,Párok " szokták ezt tenni. Itt ezt sajnos el kell engedni.
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 11:04
Számunkra új jelenség van kialakulóban: megkeresnek minket, hogy szeretnének ismerkedni. Nagyjából korrektül bemutatkoznak, leírják mit szeretnének stb.
Válaszolunk,hogy benne vagyunk, folytassuk. Aztán erre már semmi reakció, pedig a levelünk elolvasta. Nem egyszer, hanem zsinórban megtörtént. Megijednek,hogy valaki válaszol? Ne adj isten, még nem is elutasították?
Itt tartunk?
2024. 11. 07. csütörtök 12:08  #10347
ilcsiaty ilcsiaty
Ez sajnos így van..... És utáa meg olvasni hogy itt nem lehet találni... Héten 10 megkeresésre mindenkinek válaszoltunk. Ebből hát volt aki közeli és arra ment szavazat. A hatból hat 5-6 levél váltást követően eltűnik. circling
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Számunkra új jelenség van kialakulóban: megkeresnek minket, hogy szeretnének ismerkedni. Nagyjából korrektül bemutatkoznak, leírják mit szeretnének stb.
Válaszolunk,hogy benne vagyunk, folytassuk. Aztán erre már semmi reakció, pedig a levelünk elolvasta. Nem egyszer, hanem zsinórban megtörtént. Megijednek,hogy valaki válaszol? Ne adj isten, még nem is elutasították?
Itt tartunk?
2024. 11. 07. csütörtök 12:05  #10346
Törölt felhasználó (4758733)
Igen nagy a szórás. Sajnos ilyenkor derül ki hogy ki miért van itt. Sokam fantáziálnak a dolgok megéléséről de nem értek meg rá. Erről tudnék mesélni hány ilyen párral volt ilyen olyan kalandom.
Itt tartunk?
2024. 11. 07. csütörtök 11:04  #10345
Drmcpl Drmcpl
Itt tartunk?
2024. 11. 01. péntek 19:29  #10344
vipboy vipboy VIP
Mi sem keresünk,sajnos a párom még nem tudtam rávenni a hármasra.Lehet már nem is fogom.De vissza írok általában mindenkinek.
(Ez egy válasz ervinnagy75 üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 19:37
Sziasztok, akik nem írnak vissza azok mind kamusok arra is lusták hogy visszaírjonak. A valódi társkeresők általában szoktak válaszolni, kb 99%.
2024. 11. 01. péntek 18:11  #10343
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Egyetertunk, en csak arra gondoltam, hogyha valaki evek ota fent van, kirak tartalmat, hozzaszol a temakhoz, akkor valoszinuleg nem kamus, es az ertelmesen megfogalmazott levelekre illene valaszolnia, meg akkor is, hogyha nem szimpatikus az illeto - ez lenne egyebkent az emberi minimum. Az egy masik dolog, hogy az itt levo nok, parok jelentos hanyada milyen stilusban nyilvanul meg, amikor az elvarasaikat osztjak meg - az a megerzesem, hogy valahol belul ok nem keresnek senkit, hanem elvezik, hogy ok vannak helyzeti elonyben es hogy visszautasithatnak masokat, ad absurdum nem valaszolnak, mert a jelentkezo nem melto a valaszukra. Ebbol en nem kerek, koszi - nagyon sok aranyos, szexi, ertelmes, vonzo no es par van a valo eletben.
A te esetedet sajnalom, szerintem nagyon vonzo no vagy, de gondolom megtalalnak a tudatlanok, vagy akik ghostingolni szeretnek. Valahol egyebkent egy csonakban evezunk… wink
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 12:04
Én nem gondolom, hogy egy régi hirdető tartalomtól függően volna valós, vagy sem.
Azt sem, hogy köze volna a problémához. Szerintem, ha van elég agya valakinek és odafigyel, észreveszi az ilyeneket.
Mellesleg, én vissza írok mindenkinek, bunkó sem vagyok, igazából még sem vagyok előbbre!
2024. 11. 01. péntek 15:24  #10342
Fotózáspárban Fotózáspárban
Igeeeeeen találtunk, nem is eggyet.
2024. 11. 01. péntek 15:06  #10341
hnnngggh hnnngggh VIP
Sajnos nem szeretném srácokkal leszopatni magam, úgyhogy valószínűleg esélytelen.
2024. 11. 01. péntek 12:04  #10340
Anna900 Anna900
Én nem gondolom, hogy egy régi hirdető tartalomtól függően volna valós, vagy sem.
Azt sem, hogy köze volna a problémához. Szerintem, ha van elég agya valakinek és odafigyel, észreveszi az ilyeneket.
Mellesleg, én vissza írok mindenkinek, bunkó sem vagyok, igazából még sem vagyok előbbre!
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 20:25
Szia! Reszben egyetertek, de aki regota fent van az oldalon, es vannak tartalmaik, azok szerintem nem kamusok. A tobbi siman az, ami azt jelenti, hogy az itt levok nagy resze. Megint leirom: kar ezert az oldalert, lehetne ez egy jo kozosseg is…
2024. 10. 31. csütörtök 20:25  #10339
Szia! Reszben egyetertek, de aki regota fent van az oldalon, es vannak tartalmaik, azok szerintem nem kamusok. A tobbi siman az, ami azt jelenti, hogy az itt levok nagy resze. Megint leirom: kar ezert az oldalert, lehetne ez egy jo kozosseg is…
(Ez egy válasz ervinnagy75 üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 19:37
Sziasztok, akik nem írnak vissza azok mind kamusok arra is lusták hogy visszaírjonak. A valódi társkeresők általában szoktak válaszolni, kb 99%.
2024. 10. 31. csütörtök 20:04  #10338
FúúRafiG.ura FúúRafiG.ura
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 22:12
Ide egy tapsolós emoji-t képzelnék, el de nincs
2024. 10. 31. csütörtök 19:37  #10337
ervinnagy75 ervinnagy75
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 18:30
En kb ugyanezt mar egyszer-ketszer leirtam, persze nem volt egy nepszeru bejegyzes. Kar ezert az oldalert, remel kozosseg is osszejohetne, jo sok szexszel, izgalommal, minden egyebbel, ami szem-szajnak ingere. Ezt rontja el a sok kamus, meg ertetlenkedo, olvasni nem tudo, aki mindenkinek kuldd uzenetet. En is kaptam ajanlatot meleg / bi ferfiaktol, hogy kompenzaljak majd, csak hadd keruljenek kozelebb hozzam. Majd biztos bemelegszem 50 ezer forint miatt, vagy mi volt az elkepzeles? Masik, amit nem ertek, a rendkivul alacsony kommunikacios szinvonal. Nehanapjan en is kuldok uzenetet, probalkozom. Semmi valasz, meg egy egyszeru “nem” valasz sem jon vissza. Erre is csak ez a kerdesem: ez mire jo? Akkor miert vagytok itt? Valamint ennyi kolcsonos tisztelet es korrektseg nem szorult beletek? Ha valami nem okes velem kapcsolatban, az epito kritikat elfogadom, sot, megkoszonom. De az sem… a tanulsag az, hogy eloben konnyebb, legyen szo egyedulallo nokrol, vagy parokkal valo ismerkedesrol. Ez az en tapasztalatom. Ide lassan csak tenyleg nevetni jarok a sok fotelhuszaron, akik kepzeletben kepesek csak szexelni…
2024. 10. 31. csütörtök 18:30  #10336
En kb ugyanezt mar egyszer-ketszer leirtam, persze nem volt egy nepszeru bejegyzes. Kar ezert az oldalert, remel kozosseg is osszejohetne, jo sok szexszel, izgalommal, minden egyebbel, ami szem-szajnak ingere. Ezt rontja el a sok kamus, meg ertetlenkedo, olvasni nem tudo, aki mindenkinek kuldd uzenetet. En is kaptam ajanlatot meleg / bi ferfiaktol, hogy kompenzaljak majd, csak hadd keruljenek kozelebb hozzam. Majd biztos bemelegszem 50 ezer forint miatt, vagy mi volt az elkepzeles? Masik, amit nem ertek, a rendkivul alacsony kommunikacios szinvonal. Nehanapjan en is kuldok uzenetet, probalkozom. Semmi valasz, meg egy egyszeru “nem” valasz sem jon vissza. Erre is csak ez a kerdesem: ez mire jo? Akkor miert vagytok itt? Valamint ennyi kolcsonos tisztelet es korrektseg nem szorult beletek? Ha valami nem okes velem kapcsolatban, az epito kritikat elfogadom, sot, megkoszonom. De az sem… a tanulsag az, hogy eloben konnyebb, legyen szo egyedulallo nokrol, vagy parokkal valo ismerkedesrol. Ez az en tapasztalatom. Ide lassan csak tenyleg nevetni jarok a sok fotelhuszaron, akik kepzeletben kepesek csak szexelni…
(Ez egy válasz Malamud üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 00:29
Én találtam már, de azt hiszem, hogy csak egyszer egy alkalomra.
Hetero férfiként úgy látom, hogy az egyik probléma az, hogy egyedülálló nőkből egy ilyen oldalon alapból kevés van. Főleg olyanokból, akik oda is figyelnek magukra, és nincs rajtuk 20 kiló fölösleg - amivel persze csakis sportos pasit keresnek.
A párok között a legtöbben eleve nem is pasit keresnek, mert vagy nem a 2 férfi 1 nő felállást favorizálják, vagy már hányingerük van a sok igénytelen idiótától. Akik mégis férfit keresnek, azok közül sokan meg nem igazán szexpartnert akarnak találni, hanem valakit, aki az ő speciális igényeiket, vágyaikat kielégíti: legyen fiatal, legyen idős, legyen minimum 20 centis farka, vagy legyen fekete, félvér, szűz, vagy legyen biszex, mert nemcsak a nő akarna vele huncutkodni. Hogy annak a másiknak is vannak vágyai és elvárásai, az mellékes. De ha netán épp minden klappolna, akkor persze kiderül hogy Szegeden, Nyíregyházán, Zalaegerszegen vagy Pécsen laknak. Vagy csakis aznapra azonnal keresnek valakit, bármiféle értelmes ismerkedés nélkül, tehát vagy tüstént ugrasz, vagy szóba sem jöhetsz.
És persze rengeteg a magyar szöveget érteni képtelen nyomulós meleg, aki azt hiszi, hogy ő az első, aki annak ellenére ír, hogy hetero pasitól nem sok jót várhat (valójában ő az ezredik), de hátha épp vele esik meg a csoda, és a heteróból biszex lesz a kedvéért.
Olyan, aki értelmesen, a másik igényeit is figyelembe véve, helyesírási hibák nélkül képes akár több üzeneten keresztül is intelligensen kommunikálni, leírni az elvárásokat, tapasztalatokat, és még azt is érti, hogy a szex (minimum) két emberen múlik, olyan nem sok van.
És persze a legnagyobb csoport a kamusok csoportja. Akik írnak, aztán szó nélkül eltűnnek; akik egyeztetnek egy találkozót, de nem jönnek el; akik kamu képpel hirdetnek, amit albán chatoldalról loptak,és azt hiszik, nem jövök rá; akik csak fantáziálgatnak, de cselekedni nem mernek; akik arról ábrándoznak, hogy majd egyszer ráveszik az asszonyt, hogy egy másik pasival dugassa meg magát, de erre is a másik pasival akarják rábeszéltetni a nőt; akik feladnak egy látszólag tök oké hirdetést, majd válaszlevélben közlik, hogy egyébként ez egy fizetős szolgáltatás lenne; akik csak bejelölnek itt kapcsolatra, aztán se kép, se hang; stb.
Sajnos végtelen a sor. A szex mindenkit érdekel, ez pedig az internetes névtelenséggel és az ingyenes tagsággal együtt egy ilyen oldalt sajnos rendkívül alacsony színvonalúvá tesz.
2024. 10. 28. hétfő 10:48  #10335
Angyal78 Angyal78
Innen kb.nulla erre az esèly, főleg hogy hölgytagotok heteró. Inkább személyesen ismerkedjetek egy-egy buliba, clubba èrdemes elmenni.
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 22:51
Női beszállót talált már valaki erről az oldalról? Mi lassan fél éve keresünk, de eddig semmi. Van más oldal ahol érdemes nézelődni?
/ 536