Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2026. 03. 17. kedd 15:59  #11678
térdelve térdelve
Ez igaz, de akikkel Vibere-n folytattam, kettő vállalta a videóhívást, a többi nem. Én csak akkor nem vállalom, ha nem vagyok egyedül, mármint olyan helyen vagyok, ahol ezt nem kéne, vagy nem vagyok egyedül, mondjuk, rokonnal, aki nem sejt semmit.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 22:31
A telefonálgatás nem elèg, ott a viber például és kamerán kereszül a hang össze van kötve az arccal is. Természetesen ez sem ad 100% megerősítést. Ág igazi még egy személyes találkozó, de sokaknak ettől elgurul s gyógyszer mert ők “dugni” akarnak nem kávézni.
2026. 03. 17. kedd 10:33  #11677
nudilove nudilove
csak igy igy valós embereket lát hall
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 22:31
A telefonálgatás nem elèg, ott a viber például és kamerán kereszül a hang össze van kötve az arccal is. Természetesen ez sem ad 100% megerősítést. Ág igazi még egy személyes találkozó, de sokaknak ettől elgurul s gyógyszer mert ők “dugni” akarnak nem kávézni.
2026. 03. 16. hétfő 22:31  #11676
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 18:35
A "telefonálgatás" azért kell, hogy mindkét fél tudja, hogy nincs "kukijuk" a feleségeknek. (mi mint pár, párt keresünk, és arról írok)
Ha ez nem történik meg, egyszerűen felesleges addig energiát beletenni az ismerkedésbe.
2026. 03. 16. hétfő 21:02  #11675
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Az elmúlt egy év tapasztalata egy másik platformról. Mert ezt az oldalt elengedtem.
Sajnos az a helyzet hogy a magukat inteligens, tanult, korrekt stb stb jelzővel ellátott párok illetve nők adatlapja messze nem ezt tükrözi vissza sajnos. A válasz a levél olvasása után hirtelen elmarad. Persze ezek az adatlapok vannak úgy fogalmazva hogy ilyen olyan kamus meg eltűnő pasit nem keresnek. Érdekes a hozzáállás olyanoktól kik választ sem képesek adni egy normális bemutatkozásra. De én is bevezettem azt hogy aki egy hét alatt nem tud reagálni számomra komolytalan és megy a tiltás. Vissza néztem a tiltottak listáját és elkeserítő a helyzet sajnos. Kb 90-95% tiltó listán van a keresők közül .
2026. 03. 16. hétfő 20:36  #11674
térdelve térdelve
Tényleg egyértelmű az adatlapod, hogy meleg férfiakat nem keresel. Viszont rám meg heterók és bi férfak is írnak. Melegek nem. Többségben vannak a heterók. Viszont olyan férfi is írt rám, aki kizárólag házaspárt keres. Meg se nézte az adatlapomat, hogy én meleg férfi vagyok. Szóval a heterók se tudnak igazán értelmezni egy adatlapot, nemcsak a melegek.
2026. 03. 16. hétfő 19:23  #11673
muffy20 muffy20
Igen ahogy mondod ez a tapasztalatom nekem is
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 19:03
A legfrissebb élmények - más oldalról :
-1 éve keres, de nagyon nehéz; majd a találka előtt eltűnik (ja úgy tényleg nehéz pardon1 )
-hiányos adatlapú srác, de nem túl régi regisztráció (egyetlen paraméter Bp) - pár üzenetváltás után, írj magadról pár alap infot... majd köddé vált.
De párok közt is rengeteg tűnik el találka előtt, pedig köztük arcképpel hírdetők is...
2026. 03. 16. hétfő 19:03  #11672
pár-Bp-28 pár-Bp-28
A legfrissebb élmények - más oldalról :
-1 éve keres, de nagyon nehéz; majd a találka előtt eltűnik (ja úgy tényleg nehéz pardon1 )
-hiányos adatlapú srác, de nem túl régi regisztráció (egyetlen paraméter Bp) - pár üzenetváltás után, írj magadról pár alap infot... majd köddé vált.
De párok közt is rengeteg tűnik el találka előtt, pedig köztük arcképpel hírdetők is...
2026. 03. 16. hétfő 18:39  #11671
muffy20 muffy20
Ne értsd félre csak a tapasztalatokat írom le ft próbáltam ismerkedni egyszer telefonáltunk is majd nem tetszett a hangom és letették szóval néha nem tudom megérteni ezeket a dolgokat persze van amikor igen vajuk be elég sok meleg és srác van fent az oldalon sajnos nagyon sok üzenetet kapok tőlük annak ellenére hogy ki van írva nagy betűvel hogy hetero de ebben igazat adok nektek csak ha az ember él egy üzenetet a másik félben legalább lehetne annyi hogy annyit ír hogy bocs nem téged keresünk az emberek nagy része megérti aki meg nem az így járt engem csak az zavar benne hogy keresnek partnert fiút lányt és ha kapnak egy üzenetet hellóvassák válasz nélkül hagyják persze nem válasz is egy válasz de emberek vagyunk
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 18:35
A "telefonálgatás" azért kell, hogy mindkét fél tudja, hogy nincs "kukijuk" a feleségeknek. (mi mint pár, párt keresünk, és arról írok)
Ha ez nem történik meg, egyszerűen felesleges addig energiát beletenni az ismerkedésbe.
2026. 03. 16. hétfő 18:35  #11670
érzéki pár érzéki pár
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 18:17
Mondjuk nálam a fölöttem lakó miatt két kisgyerekkel egy párt nem igazán tudnék vállalni ide még ha telefonhívásban benne is lennék legtöbbször ugye hely kell amit így nem tudok biztosítani esetleg ha egy lány főlhoznék abból nem lenne nagy gond valószínűleg legtöbbször elég nehéz a ismerkedés kommunikáció bár én inkább a személyes találkozó híve vagyok akár üzenetben is megbeszélünk valamit legtöbbször egy válasz se jön olvasott üzenet es kész ez zavar a legjobban de már túlthettem magam rajta igazából inkább kimegyek valahova szabadtéri játékra legtöbbször jobb eredménnyel záró mint itt ismerkedni meg telefonálgatni meg üzengetni
2026. 03. 16. hétfő 18:17  #11669
muffy20 muffy20
Mondjuk nálam a fölöttem lakó miatt két kisgyerekkel egy párt nem igazán tudnék vállalni ide még ha telefonhívásban benne is lennék legtöbbször ugye hely kell amit így nem tudok biztosítani esetleg ha egy lány főlhoznék abból nem lenne nagy gond valószínűleg legtöbbször elég nehéz a ismerkedés kommunikáció bár én inkább a személyes találkozó híve vagyok akár üzenetben is megbeszélünk valamit legtöbbször egy válasz se jön olvasott üzenet es kész ez zavar a legjobban de már túlthettem magam rajta igazából inkább kimegyek valahova szabadtéri játékra legtöbbször jobb eredménnyel záró mint itt ismerkedni meg telefonálgatni meg üzengetni
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 17:04
Nagyon kevés vállalja a telefont. Viszont sajna nem teljesen támpont az a kommunikációhoz. Köztük is fogtam ki kamusokat. Viszont meglepődtem, hogy aki ragaszkodott az e-mail-hez, én nem nagyon, a rossz tapasztalat miatt, de kellemes csalódás ért. Összejött a találka, és még több is.
2026. 03. 16. hétfő 18:08  #11668
oedenburger oedenburger
szexrandi.hu-n egyszer összejött, magam sem értem hogyan. Sehol máshol nem sikerült, bár valószínűleg volt olyan lehetőség is amit csak én szúrtam el. Férfiként elég nehéz találni, mert durva férfitöbblet van az ilyen oldalakon.
2026. 03. 16. hétfő 17:49  #11667
BUKKAKE BUKKAKE
Hát nem igazán...mit csinálok rosszul?
2026. 03. 16. hétfő 17:04  #11666
térdelve térdelve
Nagyon kevés vállalja a telefont. Viszont sajna nem teljesen támpont az a kommunikációhoz. Köztük is fogtam ki kamusokat. Viszont meglepődtem, hogy aki ragaszkodott az e-mail-hez, én nem nagyon, a rossz tapasztalat miatt, de kellemes csalódás ért. Összejött a találka, és még több is.
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 08:29
Lehet, igen. Bár akadnak kommunikációs problémák, mi fogadni nem tudunk, erre ránk ír, hogy pont erre jár, meg ő eljönne stb. Ezen kívül még mindig vannak képkéregetők, de egy telefonbeszélgetést már nem vállal. Lassan egy novellás kötet megtelne az ilyen élményeinkből.
2026. 03. 16. hétfő 09:55  #11665
becsa1 becsa1 VIP
Sajnos nem csak kamusokat.Találkozóra nem ért oda.
2026. 03. 16. hétfő 09:31  #11664
nudilove nudilove
igen pont a telefon a lényeg ha ott meri válalni magát akor van esély
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 08:29
Lehet, igen. Bár akadnak kommunikációs problémák, mi fogadni nem tudunk, erre ránk ír, hogy pont erre jár, meg ő eljönne stb. Ezen kívül még mindig vannak képkéregetők, de egy telefonbeszélgetést már nem vállal. Lassan egy novellás kötet megtelne az ilyen élményeinkből.
2026. 03. 16. hétfő 08:29  #11663
Curvy Wife Curvy Wife
2026. 03. 16. hétfő 08:00  #11662
twostrokeguy twostrokeguy
Másik társkeresőn belefutottam olyan adatlapba, ahol a hölgy írta, hogy 24 óra alatt 380(!) levelet kapott, kért elnézést, hogy nem tud mindenkinek válaszolni. Alapvetően ez az egyensúlytalanság áll a "férfiak nem találnak nőt" jelenség mögött. A "férfi férfit keres" természetesen teljesen más dinamika, ahogy a "pár párt" is.
2026. 03. 09. hétfő 15:56  #11661
térdelve térdelve
Sziasztok! Múlt héten kétszer is voltam egy-egy férfival, igaz nem ezen az oldalon ismerkedtem meg velük. Azon az oldalon is sokáig nem jött össze semmi, akárcsak ezen az oldalon, aztán múlt héten megtört a jég.
2026. 03. 07. szombat 06:22  #11660
térdelve térdelve
Igaz, de két héttel ezelőtt voltam egy férfival innen, meg tegnap egy másik társkereső oldalról is voltam egy férfival. Utóbbi érdekes volt, mert kábé egy hónappal ezelőtt írt rám, hogy találkozna velem, de csak tegnap tudtam vele találkozni véletlenül, mert jelezte, hogy pont a közelemben jár.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2026. 03. 07. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 07. szombat 06:06
Rengeteg a kamu ember van ezen a oldalon.
2026. 03. 07. szombat 06:06  #11659
rozsoma78 rozsoma78
Rengeteg a kamu ember van ezen a oldalon.
/ 585