Ez igaz, de akikkel Vibere-n folytattam, kettő vállalta a videóhívást, a többi nem. Én csak akkor nem vállalom, ha nem vagyok egyedül, mármint olyan helyen vagyok, ahol ezt nem kéne, vagy nem vagyok egyedül, mondjuk, rokonnal, aki nem sejt semmit.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 22:31
A telefonálgatás nem elèg, ott a viber például és kamerán kereszül a hang össze van kötve az arccal is. Természetesen ez sem ad 100% megerősítést. Ág igazi még egy személyes találkozó, de sokaknak ettől elgurul s gyógyszer mert ők “dugni” akarnak nem kávézni.
csak igy igy valós embereket lát hall
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 22:31
A telefonálgatás nem elèg, ott a viber például és kamerán kereszül a hang össze van kötve az arccal is. Természetesen ez sem ad 100% megerősítést. Ág igazi még egy személyes találkozó, de sokaknak ettől elgurul s gyógyszer mert ők “dugni” akarnak nem kávézni.
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 18:35
A "telefonálgatás" azért kell, hogy mindkét fél tudja, hogy nincs "kukijuk" a feleségeknek. (mi mint pár, párt keresünk, és arról írok)
Ha ez nem történik meg, egyszerűen felesleges addig energiát beletenni az ismerkedésbe.
Ha ez nem történik meg, egyszerűen felesleges addig energiát beletenni az ismerkedésbe.
Az elmúlt egy év tapasztalata egy másik platformról. Mert ezt az oldalt elengedtem.
Sajnos az a helyzet hogy a magukat inteligens, tanult, korrekt stb stb jelzővel ellátott párok illetve nők adatlapja messze nem ezt tükrözi vissza sajnos. A válasz a levél olvasása után hirtelen elmarad. Persze ezek az adatlapok vannak úgy fogalmazva hogy ilyen olyan kamus meg eltűnő pasit nem keresnek. Érdekes a hozzáállás olyanoktól kik választ sem képesek adni egy normális bemutatkozásra. De én is bevezettem azt hogy aki egy hét alatt nem tud reagálni számomra komolytalan és megy a tiltás. Vissza néztem a tiltottak listáját és elkeserítő a helyzet sajnos. Kb 90-95% tiltó listán van a keresők közül .
Sajnos az a helyzet hogy a magukat inteligens, tanult, korrekt stb stb jelzővel ellátott párok illetve nők adatlapja messze nem ezt tükrözi vissza sajnos. A válasz a levél olvasása után hirtelen elmarad. Persze ezek az adatlapok vannak úgy fogalmazva hogy ilyen olyan kamus meg eltűnő pasit nem keresnek. Érdekes a hozzáállás olyanoktól kik választ sem képesek adni egy normális bemutatkozásra. De én is bevezettem azt hogy aki egy hét alatt nem tud reagálni számomra komolytalan és megy a tiltás. Vissza néztem a tiltottak listáját és elkeserítő a helyzet sajnos. Kb 90-95% tiltó listán van a keresők közül .
Tényleg egyértelmű az adatlapod, hogy meleg férfiakat nem keresel. Viszont rám meg heterók és bi férfak is írnak. Melegek nem. Többségben vannak a heterók. Viszont olyan férfi is írt rám, aki kizárólag házaspárt keres. Meg se nézte az adatlapomat, hogy én meleg férfi vagyok. Szóval a heterók se tudnak igazán értelmezni egy adatlapot, nemcsak a melegek.
Igen ahogy mondod ez a tapasztalatom nekem is
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 19:03
A legfrissebb élmények - más oldalról :
-1 éve keres, de nagyon nehéz; majd a találka előtt eltűnik (ja úgy tényleg nehéz
)
-hiányos adatlapú srác, de nem túl régi regisztráció (egyetlen paraméter Bp) - pár üzenetváltás után, írj magadról pár alap infot... majd köddé vált.
De párok közt is rengeteg tűnik el találka előtt, pedig köztük arcképpel hírdetők is...
-1 éve keres, de nagyon nehéz; majd a találka előtt eltűnik (ja úgy tényleg nehéz
)-hiányos adatlapú srác, de nem túl régi regisztráció (egyetlen paraméter Bp) - pár üzenetváltás után, írj magadról pár alap infot... majd köddé vált.
De párok közt is rengeteg tűnik el találka előtt, pedig köztük arcképpel hírdetők is...
A legfrissebb élmények - más oldalról :
)
-hiányos adatlapú srác, de nem túl régi regisztráció (egyetlen paraméter Bp) - pár üzenetváltás után, írj magadról pár alap infot... majd köddé vált.
)-hiányos adatlapú srác, de nem túl régi regisztráció (egyetlen paraméter Bp) - pár üzenetváltás után, írj magadról pár alap infot... majd köddé vált.
Ne értsd félre csak a tapasztalatokat írom le ft próbáltam ismerkedni egyszer telefonáltunk is majd nem tetszett a hangom és letették szóval néha nem tudom megérteni ezeket a dolgokat persze van amikor igen vajuk be elég sok meleg és srác van fent az oldalon sajnos nagyon sok üzenetet kapok tőlük annak ellenére hogy ki van írva nagy betűvel hogy hetero de ebben igazat adok nektek csak ha az ember él egy üzenetet a másik félben legalább lehetne annyi hogy annyit ír hogy bocs nem téged keresünk az emberek nagy része megérti aki meg nem az így járt engem csak az zavar benne hogy keresnek partnert fiút lányt és ha kapnak egy üzenetet hellóvassák válasz nélkül hagyják persze nem válasz is egy válasz de emberek vagyunk
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 18:35
A "telefonálgatás" azért kell, hogy mindkét fél tudja, hogy nincs "kukijuk" a feleségeknek. (mi mint pár, párt keresünk, és arról írok)
Ha ez nem történik meg, egyszerűen felesleges addig energiát beletenni az ismerkedésbe. (Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ez nem történik meg, egyszerűen felesleges addig energiát beletenni az ismerkedésbe. (Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 18:17
Mondjuk nálam a fölöttem lakó miatt két kisgyerekkel egy párt nem igazán tudnék vállalni ide még ha telefonhívásban benne is lennék legtöbbször ugye hely kell amit így nem tudok biztosítani esetleg ha egy lány főlhoznék abból nem lenne nagy gond valószínűleg legtöbbször elég nehéz a ismerkedés kommunikáció bár én inkább a személyes találkozó híve vagyok akár üzenetben is megbeszélünk valamit legtöbbször egy válasz se jön olvasott üzenet es kész ez zavar a legjobban de már túlthettem magam rajta igazából inkább kimegyek valahova szabadtéri játékra legtöbbször jobb eredménnyel záró mint itt ismerkedni meg telefonálgatni meg üzengetni
Mondjuk nálam a fölöttem lakó miatt két kisgyerekkel egy párt nem igazán tudnék vállalni ide még ha telefonhívásban benne is lennék legtöbbször ugye hely kell amit így nem tudok biztosítani esetleg ha egy lány főlhoznék abból nem lenne nagy gond valószínűleg legtöbbször elég nehéz a ismerkedés kommunikáció bár én inkább a személyes találkozó híve vagyok akár üzenetben is megbeszélünk valamit legtöbbször egy válasz se jön olvasott üzenet es kész ez zavar a legjobban de már túlthettem magam rajta igazából inkább kimegyek valahova szabadtéri játékra legtöbbször jobb eredménnyel záró mint itt ismerkedni meg telefonálgatni meg üzengetni
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 17:04
Nagyon kevés vállalja a telefont. Viszont sajna nem teljesen támpont az a kommunikációhoz. Köztük is fogtam ki kamusokat. Viszont meglepődtem, hogy aki ragaszkodott az e-mail-hez, én nem nagyon, a rossz tapasztalat miatt, de kellemes csalódás ért. Összejött a találka, és még több is.
szexrandi.hu-n egyszer összejött, magam sem értem hogyan. Sehol máshol nem sikerült, bár valószínűleg volt olyan lehetőség is amit csak én szúrtam el. Férfiként elég nehéz találni, mert durva férfitöbblet van az ilyen oldalakon.
Hát nem igazán...mit csinálok rosszul?
Nagyon kevés vállalja a telefont. Viszont sajna nem teljesen támpont az a kommunikációhoz. Köztük is fogtam ki kamusokat. Viszont meglepődtem, hogy aki ragaszkodott az e-mail-hez, én nem nagyon, a rossz tapasztalat miatt, de kellemes csalódás ért. Összejött a találka, és még több is.
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 08:29
Lehet, igen. Bár akadnak kommunikációs problémák, mi fogadni nem tudunk, erre ránk ír, hogy pont erre jár, meg ő eljönne stb. Ezen kívül még mindig vannak képkéregetők, de egy telefonbeszélgetést már nem vállal. Lassan egy novellás kötet megtelne az ilyen élményeinkből.
Sajnos nem csak kamusokat.Találkozóra nem ért oda.
igen pont a telefon a lényeg ha ott meri válalni magát akor van esély
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 08:29
Lehet, igen. Bár akadnak kommunikációs problémák, mi fogadni nem tudunk, erre ránk ír, hogy pont erre jár, meg ő eljönne stb. Ezen kívül még mindig vannak képkéregetők, de egy telefonbeszélgetést már nem vállal. Lassan egy novellás kötet megtelne az ilyen élményeinkből.
Másik társkeresőn belefutottam olyan adatlapba, ahol a hölgy írta, hogy 24 óra alatt 380(!) levelet kapott, kért elnézést, hogy nem tud mindenkinek válaszolni. Alapvetően ez az egyensúlytalanság áll a "férfiak nem találnak nőt" jelenség mögött. A "férfi férfit keres" természetesen teljesen más dinamika, ahogy a "pár párt" is.
Sziasztok! Múlt héten kétszer is voltam egy-egy férfival, igaz nem ezen az oldalon ismerkedtem meg velük. Azon az oldalon is sokáig nem jött össze semmi, akárcsak ezen az oldalon, aztán múlt héten megtört a jég.
Igaz, de két héttel ezelőtt voltam egy férfival innen, meg tegnap egy másik társkereső oldalról is voltam egy férfival. Utóbbi érdekes volt, mert kábé egy hónappal ezelőtt írt rám, hogy találkozna velem, de csak tegnap tudtam vele találkozni véletlenül, mert jelezte, hogy pont a közelemben jár.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2026. 03. 07. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Rengeteg a kamu ember van ezen a oldalon.