Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 13. hétfő 20:31  #10529
Laszló76 Laszló76
Rengeteg kamu ember van itt…..
2025. 01. 13. hétfő 20:30  #10528
Zsuzsika-0000001 Zsuzsika-0000001
Hello! Belebotlottam egy két jelentkezőbe viszont pont a méret miatt jöttem erre az oldalra. Méhkivétel után egyharmaddal rövidebb az ideál. Hol lehetne nyiltan társkeresőben a méretre rákérdezni, ha nem itt?
2025. 01. 13. hétfő 13:26  #10527
sexmasszázskanizsa sexmasszázskanizsa
Dehogy találtam. Női nemből zalában hiány van. Párokból úgyszintén.
2025. 01. 13. hétfő 12:59  #10526
Chaba5X Chaba5X
Hölgyeim! (ha van itt egyáltalán)
Kérlek benneteket, hogy jelezzétek, hogy vagytok e?
Akár egy privát üziben, ha esetleg valaki részéről ez nem publikus, vagy nem szeretné, hogy rákattanjon az összes aberált kan.
Tényleg csak a kíváncsiság miatt kérem, mindenféle hátsó szándék nélkül! Igérem, hogy diszkrét leszek és csak egy köszönömmel fogok válaszolni. (ha csak másképp nem szeretnéd)

Előre is köszönöm!
2025. 01. 13. hétfő 12:48  #10525
Chaba5X Chaba5X
Teljesen egyetértek veled! Tényleg rengeteg kamu profil és ember van itt.
És sajnos 80-90 %-ban pasi, akiknek jelentős része csak kíváncsiskodik, és vagy egyszeri alkalommal üríteni akar.
Nem is csodálom, hogy a valós szexet (szeretkezést) kedvelő embereknek, olyanoknak mint ti is elmegy a kedve.
Szóval egy diszkrét és kulturált partnert, párt, harmadikat, itt olyan nehéz találni, mint az égen fehér hollót.
(Ez egy válasz xforer994 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 18:51
Sziasztok ! én is csak azt tudom mondani hogy rengeteg a kamus ha megnézitek az adatlapunkat erre külön fel is hívjuk a figyelmet! hogy már ELÉG a sok kamusból!! tipikus példa,keresünk valakit aki párként van fent és párt keres első üzenet oké szuper minden, második üzenet,küldesz még képet a párodról?? Harmadik levél ja bocs a páromnak nincs kedve, de szívesen csatlakoznék megdugni az asszonyt! ismerős ? kedves marcali pár? mert Klaunak nincs kedve stb.... de ugyan ez mondható el a Zalai pasi40 ről is meg még sorolhatnám nap estig. szóval mi is van hogy hónapokig nem is jövünk fel mert annyira felesleges ezek miatt a nulla hazug emberek miatt hogy hihetetlen. szerintem ha lehetne ilyenért tiltani az ilyen kamus felhasználókat talán de csak talán maradna 100-150 ember az egész országban! akik tényleg nem hazudoznak magukról ezen az oldalon... de javítsatok ki ha tévedek!
2025. 01. 13. hétfő 11:17  #10524
rozsoma78 rozsoma78
Nem igen találni.
2025. 01. 13. hétfő 09:11  #10523
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Szia! Amikor kitöltötted a társkereső adatlapodat, azt jelölted be, hogy pár vagytok, ezért a női részt is megjeleníti. Így korrigáld az adatlapod megjelenését: Állítsd magad "pár"-ra, majd így vedd ki a női részről az összes paramétert, akkor nem enged rámenteni, és akkor állítsd vissza férfira a kategóriát
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 07:33
Miért van az, hogy a férfakat is nőnek hozza fel, az előnézetben?? Engem is.
2025. 01. 13. hétfő 07:33  #10522
30asvasmegyei 30asvasmegyei
Miért van az, hogy a férfakat is nőnek hozza fel, az előnézetben?? Engem is.
2025. 01. 05. vasárnap 08:35  #10521
uboot uboot
Másik topic-ban írtam már, hogy kb 16 éve vagyok itt, de csak a forum miatt már, mivelvesélytelen itt találni. Eddig 4 kapcsolatom volt, de egy sem innen. Elösyör mindig leírom, a körülményeimet, pl lakhely. Mik az igények és az elvárások kölcsönösen. A jelentkezők nagy rásze képtelen értelmesen leirni egy modatot, vagy nem akarja/ tudja értelmezni a leirtakat.
2025. 01. 04. szombat 18:03  #10520
rozsoma78 rozsoma78
Semmi próblema,ami a adatlapomon van,az igaz.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 16:51
Javítás : Rozsoma (bocsánat amiért elírtam)
2025. 01. 04. szombat 16:51  #10519
jani27 jani27
Javítás : Rozsoma (bocsánat amiért elírtam)
2025. 01. 04. szombat 11:52  #10518
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Egyetértek. Sok a fars, de lehet találni. Mindenképpen hozzáállás kérdése
2025. 01. 04. szombat 07:55  #10517
jani27 jani27
Szépet
Mi fogadó pár voltunk, amíg kerestünk. Ha írtak válaszoltam, volt pár sikeres találjozónk. Lehet itt találni. Már ha mindkét fél komolyan gondolja és tesz is érte. Mi is futottunk lukra, volt hogy eltünt illető, volt hogy nekünk jött közbe vmi. Volt aki eltünt, a találkozó helyett. Jelenleg is van közeli barát (szó szerint) aki része életünknek. Nem csak az ágyban. Kedves Rozsima, az hogy ugyanazt írod be, nem visz előbbre. Mutasd inkább a pozitív tulajdonságaidat.
2025. 01. 03. péntek 18:51  #10516
xforer994 xforer994
Sziasztok ! én is csak azt tudom mondani hogy rengeteg a kamus ha megnézitek az adatlapunkat erre külön fel is hívjuk a figyelmet! hogy már ELÉG a sok kamusból!! tipikus példa,keresünk valakit aki párként van fent és párt keres első üzenet oké szuper minden, második üzenet,küldesz még képet a párodról?? Harmadik levél ja bocs a páromnak nincs kedve, de szívesen csatlakoznék megdugni az asszonyt! ismerős ? kedves marcali pár? mert Klaunak nincs kedve stb.... de ugyan ez mondható el a Zalai pasi40 ről is meg még sorolhatnám nap estig. szóval mi is van hogy hónapokig nem is jövünk fel mert annyira felesleges ezek miatt a nulla hazug emberek miatt hogy hihetetlen. szerintem ha lehetne ilyenért tiltani az ilyen kamus felhasználókat talán de csak talán maradna 100-150 ember az egész országban! akik tényleg nem hazudoznak magukról ezen az oldalon... de javítsatok ki ha tévedek!
2025. 01. 03. péntek 15:05  #10515
Nudistapár8 Nudistapár8
Sajnos itt rengeteg kamus ember van! Mi párként vagyunk itt és csak párt keresünk ami lehetetlen mivel itt sok csak pasi hiába adja ki magát párnak mikor találkozni akarnánk velük 90% többet nem is ír többi 5% ék kifogásokat keres hogy most ezért nem később azért nem stb..... És a fentmaradó 5% ékot meg még nem volt alkalmunk megismerni a 95% katyfasztól! Köszönjük hogy elolvastad További szép napot
2025. 01. 03. péntek 14:55  #10514
diszkréció01 diszkréció01
Nem konnyu igaz de nem lehetelen sem. Mi a felesegemmel sikerult egy hosszu ismerkedes utan egy idosebb ferfival megismerkedni a parom reszere. Turelmes volt nem ugy akik mar masnap talalkozni akarnak es azt hiszik ok az igaziak.
Es az idosebbek tobbszor udvariasabbak intelligensebbek mint sok fiatal. Jobban ertekelik ha kapnak lehetoseget egy jo dugasra.
2025. 01. 02. csütörtök 16:29  #10513
Csöpi Csöpi
Sziasztok!
Itt sajnos 98% kamus, 1% nem is válaszol vissza, a maradék 1% meg esetleg vissza ír de esélyt sem ad.
Sajnos
2025. 01. 02. csütörtök 14:34  #10512
imetec69 imetec69
58 éves,egyedülálló,egyedül élőként sincs esély.
2025. 01. 01. szerda 12:34  #10511
K-BOY K-BOY
Egyedülálló középkorú pasinak is nehéz itt találni vagy inkább lehetetlen szerintem!
2025. 01. 01. szerda 09:56  #10510
rozsoma78 rozsoma78
Sehol semmi.
/ 529