Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 13. vasárnap 20:56  #10314
dr.szumedli dr.szumedli
Természetesen itt - érkezne 346 válasz évekkel ezelőtt.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 22:05
Szerintem bármilyen partnert, nagyon nehéz, és nem csak azért mert sok a kamus.
Amikor sokadik alkalommal jutok el valakivel odáig, hogy ok, ismerkedjünk, és már láttuk is egymást, a pasik 99%-a néhány általános kérdés, választ követően leblokkol, és tőlem várja, hogy udvaroljak. Ezekkel nem tudok mit kezdeni! Ez néha nagyon lehangoló tud lenni. Hol vannak azok a pasik, akik még tudják, hogyan kell csábítani??
2024. 10. 13. vasárnap 20:43  #10313
Törölt felhasználó (4744630)
Sajnos továbbra sem. Néha néha levelezek ugyan, szívesen ismerkedek egyébként. Mert írni azt tudok rengeteget. nyes
2024. 10. 13. vasárnap 18:06  #10312
Janitdi Janitdi
Negyvenesnek is
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 13:37
60-as pasinak lehetetlen hogy találjon partnert.
2024. 10. 13. vasárnap 18:06  #10311
Janitdi Janitdi
Nekem ez a tapasztalatom sok-sok év után
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 11:47
Én ezt megcáfolnám.
2024. 10. 13. vasárnap 14:31  #10310
Anna900 Anna900
Nem vagyunk egyformák és hidd el, hogy van akinek ez a kor sem kizáró ok. Nem a kor a legfontosabb, ami számít
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 13:37
2024. 10. 13. vasárnap 13:37  #10309
rozsoma78 rozsoma78
2024. 10. 13. vasárnap 12:48  #10308
twostrokeguy twostrokeguy
Rengeteg idióta van, nemtől függetlenül, főleg egy ingyenes oldalon. Amikor mi párként kerestünk évekkel ezelőtt (egy fizetős oldalon), természetesen csak férfiak írtak, de ilyen "Szia! Megkefélnélek!" szintű üzenetből nagyon kevés volt. Olyan persze volt, hogy az ország másik végéből keresett, de alapvetően az volt a tapasztalatunk, hogy normális megkeresésből is több volt, mint amit kezelni tudtunk volna, ezért egy csomó potenciálisan normális fickó is kosarat kapott. Ezt nyilván férfioldalról is nehéz feldolgozni, hogy normális megkeresésből sem lesz semmi.

Az év elején próbáltunk kifejezetten nőt keresni, na az katasztrófa volt. Az egyik oldalon (ami azzal hirdeti magát, hogy többszázezer előfizetője van) minden harmadik nő képe egy nudista oldalról származott és a többiek esetében is erős kétségeim vannak afelől, hogy igazi nő van mögöttük.. Egy másik oldalon azt láttam, hogy havonta kb. két olyan nő regisztrál, aki érdekes lehet nekünk (ők gondolom 20-asával kapják a leveleket). Érdekes módon egy "Szia!" megkeresést kaptunk, de azt is egy dohányos nőtől (mi csak nemdohányzót keresünk). Az adatlap olvasásának képtelensége sem nemfüggő.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 12:20
Talán igazad van, de tudnék vitatkozni smile Nagyon sok pasinak el kellene gondolkodni azon, hogy miért is várja el, hogy sikerüljön valami, ha nem tesz érte semmit! Természetesen a másik félnél is lehet probléma, ezt én is tudom. Bocsánat, de szerintem a párok nagy többsége sem áll tisztességesen azok felé, akik normálisan állnak hozzá.
De az én esetemben, mondja el valaki, hogy mit kezdjek azzal, aki 1 mondatot ír, és azt is számtalan helyesírási hibával? Azokkal, akiknek csak arra terjed ki az ismerkedés, hogy Szia! Megkefélnélek. Tényleg baj, ha ezeknek nem válaszol az ember? Én elvárom, hogy a pasi legalább az alap szintet üsse meg. Kitöltött adatlap, normális levél. Nem baj ha nem ír sokat, de az értelmes és olvasható legyen. Ez lehet egy ismerkedés első lépcsőfoka.
Sok pasi, hogy várja el, hogy szóba álljon vele valaki, ha még ezekre sem képes? Az adott lehetőségről nem is beszélve. Ezen az oldalon biztosan állíthatom, hogy akivel eddig valóban az ismerkedésig jutottam, a többsége nem tud csajozni! Ott a lehetőség, és semmi!! És ha oda írom, hogy jól van, akkor hagyjuk, az a válasz, hogy ok! Az ember esze megáll!!!
A randira amit ti pasik annyira erőltettek, és szeretnétek, nem jöttök el? Amióta itt vagyok kereken 20 randiba egyeztem bele. 20 olyan randi, amire mindig elmentem és csak 6 pasi volt ott! Úgy, hogy előtte napokig beszéltünk, láttuk egymást! Sajnálom, erre nincs magyarázat, sem mentség! Tisztelet a kivétel, akik viszont mind jó fejek voltak!
2024. 10. 13. vasárnap 12:36  #10307
twostrokeguy twostrokeguy
Ritka kincs is vagy smile
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 08:22
Sziasztok!
Akkor én unikornis vagyok. A legelején itt megtalált és külön-külön bevált két férfi partneremet pár hónap után egy 3ashoz összeengedtem. Aztán egy szóló partnert a haverjával is letesuteltem. Mivel kíváncsi voltam lányos felállásra is, így becsatlakoztam egy párhoz, majd levontam a tanulságot....Azóta ezeket a kíváncsiskodó köröket letudtam, mostanra más játékszabállyal játszom. Azért képzeljétek, még engem is kétszer felültettek pasik, akik nem jelentek meg találkozón. Tehát van itt is minden verzió...
2024. 10. 13. vasárnap 12:20  #10306
Anna900 Anna900
Talán igazad van, de tudnék vitatkozni smile Nagyon sok pasinak el kellene gondolkodni azon, hogy miért is várja el, hogy sikerüljön valami, ha nem tesz érte semmit! Természetesen a másik félnél is lehet probléma, ezt én is tudom. Bocsánat, de szerintem a párok nagy többsége sem áll tisztességesen azok felé, akik normálisan állnak hozzá.
De az én esetemben, mondja el valaki, hogy mit kezdjek azzal, aki 1 mondatot ír, és azt is számtalan helyesírási hibával? Azokkal, akiknek csak arra terjed ki az ismerkedés, hogy Szia! Megkefélnélek. Tényleg baj, ha ezeknek nem válaszol az ember? Én elvárom, hogy a pasi legalább az alap szintet üsse meg. Kitöltött adatlap, normális levél. Nem baj ha nem ír sokat, de az értelmes és olvasható legyen. Ez lehet egy ismerkedés első lépcsőfoka.
Sok pasi, hogy várja el, hogy szóba álljon vele valaki, ha még ezekre sem képes? Az adott lehetőségről nem is beszélve. Ezen az oldalon biztosan állíthatom, hogy akivel eddig valóban az ismerkedésig jutottam, a többsége nem tud csajozni! Ott a lehetőség, és semmi!! És ha oda írom, hogy jól van, akkor hagyjuk, az a válasz, hogy ok! Az ember esze megáll!!!
A randira amit ti pasik annyira erőltettek, és szeretnétek, nem jöttök el? Amióta itt vagyok kereken 20 randiba egyeztem bele. 20 olyan randi, amire mindig elmentem és csak 6 pasi volt ott! Úgy, hogy előtte napokig beszéltünk, láttuk egymást! Sajnálom, erre nincs magyarázat, sem mentség! Tisztelet a kivétel, akik viszont mind jó fejek voltak!
(Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 06:37
Hol vannak azok a pasik akik tudnak udvarolni? Sajnos sokszor kapunk elutasítást, vagy még azt sem,mert válaszra sem méltatnak,sem a női nem ,sem a párok. Ha röviden tömören fogalmazol az a baj, ha hosszabban levélben próbálkozok akkor is ugyan az a válasz,tehát semmi! Így nagyon nehéz rálelni a megfelelő partnerre. Lehet savanyú a szőlő effektusnak mondani, de szerintem sokan vagyunk ilyen élményekkel teli.
2024. 10. 13. vasárnap 11:47  #10305
Fotózáspárban Fotózáspárban
Én ezt megcáfolnám.
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 11:13
Saját tapasztalataim alapján heteró férfinak párt találni szinte elképzelhetetlen..sajnos
2024. 10. 13. vasárnap 11:13  #10304
Janitdi Janitdi
Saját tapasztalataim alapján heteró férfinak párt találni szinte elképzelhetetlen..sajnos
2024. 10. 13. vasárnap 11:10  #10303
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nyilván mi is kompromisszum képesek vagyunk a kort illetően, illetve megnéztük ki az aki szóba jöhet képek alapján. Ugyanúgy ahogy a beszálló is megnézte mi megfelelünk e neki. Semmi nincs kőbe vésve ez igaz. De valahogy Bonnie részére a 15-25 év korkülönbség azért már soknak számít. Persze nála is kialakulhat a megfelelő szimpátia, de nem biztos hogy azonnal.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 07:04
Azért párként sem egyszerű megfelelő partnert találni. A válaszok elmaradása sok esetben meg azért van mert az ember besokall. Mert a férfi társakat sem kell félteni.
Lentebb sok pár leírta, és tapasztaltuk mi is, hogy az adatlapon szereplő dolgokat vagy nem tudja vagy nem akarja az illető elfogadni illetve értelmezni.
Mikor beszállót kerestünk a felső korhatár 40 év volt. Sorra jöttek az üzenetek 50 - 55 - 60 éves tagoktól. Hiába volt kiírva. Természetesen nincs semmi baj nekünk ezzel a korosztályal de nálunk ez már nem fért bele ennyi.
Aztán az hogy fixen kerestünk valakit aki a közelben van, de írtak az ország másik feléből, azért tegyük a szívünkre a kezünket ha sikerül is a találkozó az nem lesz valami hosszú életű ilyen távolság esetében, mert nem fog két hetente vagy havonta ennyit utazni az illető. Sokszor még Pestről sem sikerül idáig eljutni.
Nálunk alap volt a gumi használat de rendszerint mindenki anélkül akart együtt lenni, ez is hiába volt kiírva. De a lista szinte végtelen.
Jelenleg nem keresünk partnert de folyamatosan jönnek a levelek hogy szívesen beszallnának harmadiknak. Persze megköszönjük a dolgot és elutasítjuk normálisan, de érdekes a többség egy köszi választ sem ad hiába olvasta a levelet. De kérdés ezt meddig lehet így csinálni, hogy mindenkinek válaszolsz, mert egy idő után nálunk is elég lesz és egyszerűen nem reagálunk. Minden fél esetén van probléma, ezt is tudjuk. A mi nézőpontunk alapján ha legközelebb partnert keresünk nem itt fogjuk tenni nagy valószínűséggel már. De ha vissza lapozol azért elég korrekt módon le van írva más párok és nők hozzászolása a témában.
2024. 10. 13. vasárnap 09:44  #10302
55ősPasi 55ősPasi
Igazad,igazgatók van. Egy időben másik Nick nèven mi is párban kerestünk,így van fogalmam a dolgokról. Sok fèle emberkèvel leveleztük,egyik-másikkal volt is találka. Arról nem is beszélve, hogy füt fát megigèrtek csak,hogy meglegyen az akció. Sajnos a párom a sok linkoci ürge miatt visszavonulót fújt,mint ahogy ti is! Szűrés ide vagy oda belefutunk ilyen olyan emberekbe. Ezzel csak az a baj,hogy azoknak az esèlyeit rontják akik komolyan gondolják,ès szeretnék újra és újra át-megèlni a vágyaikat. A kör meghatározása pedig egy eseti infó,mert tètelezzük fel,hogy egy szuper,tiptop 50 és jön veletek szembe, akiről nem mondod meg mennyi idös,de ugyanakkor jöhet egy leharcolt 40 és is. Ott is a kör számit?!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 07:04
Azért párként sem egyszerű megfelelő partnert találni. A válaszok elmaradása sok esetben meg azért van mert az ember besokall. Mert a férfi társakat sem kell félteni.
Lentebb sok pár leírta, és tapasztaltuk mi is, hogy az adatlapon szereplő dolgokat vagy nem tudja vagy nem akarja az illető elfogadni illetve értelmezni.
Mikor beszállót kerestünk a felső korhatár 40 év volt. Sorra jöttek az üzenetek 50 - 55 - 60 éves tagoktól. Hiába volt kiírva. Természetesen nincs semmi baj nekünk ezzel a korosztályal de nálunk ez már nem fért bele ennyi.
Aztán az hogy fixen kerestünk valakit aki a közelben van, de írtak az ország másik feléből, azért tegyük a szívünkre a kezünket ha sikerül is a találkozó az nem lesz valami hosszú életű ilyen távolság esetében, mert nem fog két hetente vagy havonta ennyit utazni az illető. Sokszor még Pestről sem sikerül idáig eljutni.
Nálunk alap volt a gumi használat de rendszerint mindenki anélkül akart együtt lenni, ez is hiába volt kiírva. De a lista szinte végtelen.
Jelenleg nem keresünk partnert de folyamatosan jönnek a levelek hogy szívesen beszallnának harmadiknak. Persze megköszönjük a dolgot és elutasítjuk normálisan, de érdekes a többség egy köszi választ sem ad hiába olvasta a levelet. De kérdés ezt meddig lehet így csinálni, hogy mindenkinek válaszolsz, mert egy idő után nálunk is elég lesz és egyszerűen nem reagálunk. Minden fél esetén van probléma, ezt is tudjuk. A mi nézőpontunk alapján ha legközelebb partnert keresünk nem itt fogjuk tenni nagy valószínűséggel már. De ha vissza lapozol azért elég korrekt módon le van írva más párok és nők hozzászolása a témában.
2024. 10. 13. vasárnap 07:04  #10301
bonnie.clide175 bonnie.clide175
(Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 06:37
Hol vannak azok a pasik akik tudnak udvarolni? Sajnos sokszor kapunk elutasítást, vagy még azt sem,mert válaszra sem méltatnak,sem a női nem ,sem a párok. Ha röviden tömören fogalmazol az a baj, ha hosszabban levélben próbálkozok akkor is ugyan az a válasz,tehát semmi! Így nagyon nehéz rálelni a megfelelő partnerre. Lehet savanyú a szőlő effektusnak mondani, de szerintem sokan vagyunk ilyen élményekkel teli.
2024. 10. 13. vasárnap 06:37  #10300
55ősPasi 55ősPasi
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor sokadik alkalommal jutok el valakivel odáig, hogy ok, ismerkedjünk, és már láttuk is egymást, a pasik 99%-a néhány általános kérdés, választ követően leblokkol, és tőlem várja, hogy udvaroljak. Ezekkel nem tudok mit kezdeni! Ez néha nagyon lehangoló tud lenni. Hol vannak azok a pasik, akik még tudják, hogyan kell csábítani??
2024. 10. 12. szombat 18:28  #10299
Anna900 Anna900
Sziasztok! Had áruljam el, hogy én is az voltam. A regisztrálásom után volt egy pár akikkel találkoztam, és mondjuk úgy, hogy jól rászedtek. Azóta már nem vagyok ilyen merész. Ebben elveszítettem a hitem.
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 22:51
Női beszállót talált már valaki erről az oldalról? Mi lassan fél éve keresünk, de eddig semmi. Van más oldal ahol érdemes nézelődni?
2024. 10. 12. szombat 18:15  #10298
Idősebbet Idősebbet
Egyszer egy szeretői pár férfi tagjával beszéltem a férfi 50 a hölgy 63. A pasival találkoztam aztán a hölggyel is. A pasi meggondoltak magát de a hölgy megkeresett itt az oldalon. Ő volt az egyetlen. Sajnos akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak ott nagy a távolság
2024. 10. 12. szombat 18:04  #10297
imetec69 imetec69
Èn azt hiszem,hogy sok az álmodozó!
2024. 10. 12. szombat 08:22  #10296
Milfina06 Milfina06 VIP
Sziasztok!
Akkor én unikornis vagyok. A legelején itt megtalált és külön-külön bevált két férfi partneremet pár hónap után egy 3ashoz összeengedtem. Aztán egy szóló partnert a haverjával is letesuteltem. Mivel kíváncsi voltam lányos felállásra is, így becsatlakoztam egy párhoz, majd levontam a tanulságot....Azóta ezeket a kíváncsiskodó köröket letudtam, mostanra más játékszabállyal játszom. Azért képzeljétek, még engem is kétszer felültettek pasik, akik nem jelentek meg találkozón. Tehát van itt is minden verzió...
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 18:19
Nem véletlenül hívják unikornisnak őket...
2024. 10. 12. szombat 07:53  #10295
A férfi A férfi
Nagyon igazad van.
/ 536