Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 12. szombat 18:04  #10294
imetec69 imetec69
Èn azt hiszem,hogy sok az álmodozó!
2024. 10. 12. szombat 08:22  #10293
Milfina06 Milfina06 VIP
Sziasztok!
Akkor én unikornis vagyok. A legelején itt megtalált és külön-külön bevált két férfi partneremet pár hónap után egy 3ashoz összeengedtem. Aztán egy szóló partnert a haverjával is letesuteltem. Mivel kíváncsi voltam lányos felállásra is, így becsatlakoztam egy párhoz, majd levontam a tanulságot....Azóta ezeket a kíváncsiskodó köröket letudtam, mostanra más játékszabállyal játszom. Azért képzeljétek, még engem is kétszer felültettek pasik, akik nem jelentek meg találkozón. Tehát van itt is minden verzió...
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 18:19
Nem véletlenül hívják unikornisnak őket...
2024. 10. 12. szombat 07:53  #10292
A férfi A férfi
Nagyon igazad van.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 22:05
Szerintem bármilyen partnert, nagyon nehéz, és nem csak azért mert sok a kamus.
Amikor sokadik alkalommal jutok el valakivel odáig, hogy ok, ismerkedjünk, és már láttuk is egymást, a pasik 99%-a néhány általános kérdés, választ követően leblokkol, és tőlem várja, hogy udvaroljak. Ezekkel nem tudok mit kezdeni! Ez néha nagyon lehangoló tud lenni. Hol vannak azok a pasik, akik még tudják, hogyan kell csábítani??
2024. 10. 12. szombat 07:42  #10291
joey42 joey42
Pff...
2024. 10. 12. szombat 07:31  #10290
Törölt felhasználó (4751737)
Ez ugyanúgy érvényes a másik nemre is, mármint a kommunikáció hiánya. A passzivitás egy beszélgetésben lehangoló.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 22:05
Amikor sokadik alkalommal jutok el valakivel odáig, hogy ok, ismerkedjünk, és már láttuk is egymást, a pasik 99%-a néhány általános kérdés, választ követően leblokkol, és tőlem várja, hogy udvaroljak. Ezekkel nem tudok mit kezdeni! Ez néha nagyon lehangoló tud lenni. Hol vannak azok a pasik, akik még tudják, hogyan kell csábítani??
2024. 10. 11. péntek 22:05  #10289
Anna900 Anna900
2024. 10. 09. szerda 14:07  #10288
Manna Ventura Manna Ventura
Mi sem találtunk még. Párt is nehéz.
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 22:51
Női beszállót talált már valaki erről az oldalról? Mi lassan fél éve keresünk, de eddig semmi. Van más oldal ahol érdemes nézelődni?
2024. 10. 04. péntek 17:29  #10287
GéZsu GéZsu
Igen. De nem egyszerű!! A sok kamus miatt!!
Kicsit nehéz az időpont egyeztetés ha végre találunk párt. De nem lehetetlen.
2024. 09. 30. hétfő 18:19  #10286
twostrokeguy twostrokeguy
Nem véletlenül hívják unikornisnak őket...
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 22:51
Női beszállót talált már valaki erről az oldalról? Mi lassan fél éve keresünk, de eddig semmi. Van más oldal ahol érdemes nézelődni?
2024. 09. 30. hétfő 12:29  #10285
SinKing SinKing
igen
2024. 09. 29. vasárnap 22:51  #10284
junejames junejames
2024. 09. 22. vasárnap 21:26  #10283
masszazskeszthely masszazskeszthely
Igen, már több párral sikerült kontaktálnom innen és néhány szóló személlyel. Nálam az arány kb 4-6 megkeresésből 1 gondolja komolyan megélni a vágyát s azzal megfelelő türelemmel el lehet jutni találkozásig.

Azt vettem észre, hogy mióta nem ctrl C ctrv V üzeneteket írok kezdeményezésként, hanem törekszem személyre szabni, több a pozitív visszajelzés . S figyelek arra, hogy legyen a "tárgy mező" kitöltve valami kreatívval.

Egy találkozást leszámítva (nagyon rágörcsöltem és nem voltam jelen benne) mindegyik kellemes élmény volt. smile

Tehát van remény! smile
2024. 09. 22. vasárnap 12:40  #10282
rozsoma78 rozsoma78
Nem nagyon, de talán egyszer sikerül.
2024. 09. 21. szombat 20:38  #10281
jani27 jani27
Lehet találni, nekünk megvalósult többes csak az oldalról volt. Az érdekes az volt amikor barát nem nem sejtette, hogy ki van a nick mögött... mikor beszéltem vele jót mosolyogtunk, többet ért a barátság, nem basztuk el.
2024. 09. 21. szombat 11:26  #10280
Anna900 Anna900
Igen, és szinte minden találat szuper volt és felejthetetlen, ami erőt ad, az ittléthez, mert igazából nagyon nehéz találni. Annyira, hogy igazi felüdülés amikor egy olyanra akadok. Olyan sok ember van itt, és mégis néha elgondolkodom azon, hogy mennyire kevés az esélye annak, hogy pont azt találja meg az ember, akit keres.
Nem hiszem, hogy olyan magas volna az a léc... Aki nagyon közel van, azok között kevés az őszinte, aki jó volna, az pedig messze van. Talán úgy lehet a legkönnyebben találni, ha nem agyal az ember túl sokat rajta.
2024. 09. 16. hétfő 14:34  #10279
Törölt felhasználó (4737789)
Találtam partnert. Az egyik legjobb partnert életemben. smile
2024. 09. 14. szombat 09:30  #10278
Törölt felhasználó (4755948)
Sziasztok! Lehet én vagyok a kakukktojás nem független pasiként, de nekem az első héten sikerült innen személyes "jóféle" kalandba bonyolódnom. Jó tanács, légy őszinte, add önmagad és menni fog.
2024. 09. 13. péntek 11:11  #10277
Felhőék Felhőék
Az hogy ha egy pár pasit keres és a pasi kapcsolatban él elsőre nem tűnik gondnak
Ezzel mi is így vagyunk, egyet viszont nem akarunk, más családi drámájába bele keveredni, a diszkréció ebben az esetben nagyon fontos. Sajnos sok pasi azt gondolja hogy olyan a munkája hogy ő napközben bármit megtehet mert az asszony dolgozik… de ne gondolja azt hogy adott pár a napközbeni időt jónak találja. A legtöbb ember napközben dolgozik, és este lenne jó, de sz úrnak akkor már otthon van “élete szerelme”… tehát a párkapcsolatban lévő pasikkal nem egyszerű az időpont egyeztetés.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 09. 04. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 15:34
Persze, ez teljesen ertheto, hogyha valakinek kizaro ok az, ha valaki parkapcsolatban. Ez is nyilvan megbeszeles kerdese, hogy kinek mi fer bele.
Mondjuk az autos vagy szabadban valo szexeles elsore elegge taho, de vannak “elszant” emberek… nyes
2024. 09. 13. péntek 11:05  #10276
Felhőék Felhőék
Mindenki más és más. Vannak akiket annyira beszippant ez partnerkeresés, hogy szinte lényegtelen és első találkozás alkalmával már bele a közepébe. Mi lehet konzervatívak vagyunk, megnézzük mit és hogyan ír az adott pár vagy pasi, netán hölgy. Ha az rendben akkor fényképcsere (arcos), he ez is pozitív akkor videohívás, az már a legtöbb kérdésre megadja a választ, hogy ki is rejlik egy jól megfogalmazott levél mögött. És a ha mindez pozitív mi még egy személyes találkozást is szoktunk kérni. Nos igen ez egyeseknek vontatott és lassúnak tűnik, de eddig célravezető volt.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 19:47
A legnagyobb személyiségtorzulásoktól szenvedő emberek tömegéből, nehezen talál egymásra az a komolyan gondolkodó kisebbség. A felsőbbrendűség érzése, küldj képet és válaszolok vagy pár esetén válaszolunk hozzáállás,
a 21. század jelenében már elfogadhatatlan. A sok hárítás, ami ezt kíséri az pedig vicces. Nem akarom kiadni a számom, nincs skype vagy egyéb alkalmazásom, hol videóhívást lehet bonyolítani, két dolgot bizonyít, vagy kamu az egész karakter, vagy gyáva önmagát felvállalni. Én ebben hiszek, nyilván vannak nagy történetek fergeteges levelezésből született találkozásokról, vagy ép a parkolóban kefélt egy pár és bevettek sztorik, de a való világ nagy valószínűséggel nem ez. Az a pár eset, ami velem megesett, mind egyenes, nyílt kommunikációból indult,
2024. 09. 13. péntek 10:16  #10275
Törölt felhasználó (4650775)
MI a telefon beszélgetésbe hiszünk
/ 536