Nem is értem hogy aki első alkalommal gumi nélkül akarja az nem fél? Egy bajáratott házibarátnál még aztmondom hogy oké. De így alkalmiba?
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 06. 04. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 07:58
Nálunk is voltak ilyenek.
Ki volt írva a korhatár például (nem egy két évről van szó)
Erre 15-20 évvel idősebbek is simán írtak.
Aztán a másik ördögtől való ,amit szintén jeleztünk az adatlapon a leírásban ,hogy nálunk gumi alap. Erre azzal kezdi a bemutatkozást és az első levelet ,hogy ő gumi nélkül szeretné.
Mi sem értjük igazából ezt az egészet,de már nem is akarjuk megérteni. Felesleges ezen rugózni.
Aztán a másik ördögtől való ,amit szintén jeleztünk az adatlapon a leírásban ,hogy nálunk gumi alap. Erre azzal kezdi a bemutatkozást és az első levelet ,hogy ő gumi nélkül szeretné.
Mi sem értjük igazából ezt az egészet,de már nem is akarjuk megérteni. Felesleges ezen rugózni.
Nálunk is voltak ilyenek.
Mi sem értjük igazából ezt az egészet,de már nem is akarjuk megérteni. Felesleges ezen rugózni. (Ez egy válasz Bisex pár üzenetére (2024. 06. 04. kedd 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi sem értjük igazából ezt az egészet,de már nem is akarjuk megérteni. Felesleges ezen rugózni. (Ez egy válasz Bisex pár üzenetére (2024. 06. 04. kedd 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 05:19
Ma is elkezdődött egy ígéretes beszélgetés.
Emberünk vágyott a popsinyalásra közben szopják a farkát.
Írom neki hogy azt nem preferáljuk.
Első válasz: Nem baj.
Rá pár másodpercre: Hagyjuk inkább mégis.
Fene se érti ezt.
Lassan tényleg feladjuk ezt ahogy van s maradunk társalogni másokkal.
Hihetetlen tényleg hogy egy olvasni s szöveget értelmezni tudó,korrekt embert nem lehet találni itt
Fene se érti ezt.
Hihetetlen tényleg hogy egy olvasni s szöveget értelmezni tudó,korrekt embert nem lehet találni itt

Ki tartással lehet találni.

Sziasztok! Igen !
Ma is elkezdődött egy ígéretes beszélgetés.
Fene se érti ezt.
Fene se érti ezt.

Privatban megkaphatnam a másik oldal nevét?
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 20:47
Nem véletlenül hívják unikornisnak őket
Máshol találtunk ilyen nőt két éve, de ugyanazon az oldalon idén regisztrált összesen vagy hat ilyen nő (akik korban meg helyben is illenek hozzánk). Egyik sem kíváncsi ránk :-(

Nem véletlenül hívják unikornisnak őket
Máshol találtunk ilyen nőt két éve, de ugyanazon az oldalon idén regisztrált összesen vagy hat ilyen nő (akik korban meg helyben is illenek hozzánk). Egyik sem kíváncsi ránk :-(
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 06. 03. hétfő 19:37
Sziasztok!
Hogy lehet a legnagyobb eséllyel női biszex partnert találni? Valakinek már sikerült vagy ez esélytelen és engedjük el?
Hogy lehet a legnagyobb eséllyel női biszex partnert találni? Valakinek már sikerült vagy ez esélytelen és engedjük el?
Kitartás, rengeteg levelezés, megfelelő szűrés, szerencse. De lehet. Innen is volt nekünk máshonnan is, kb 7-8 szólo lannyal kalandunk.
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 19:37
Sziasztok!
Sziasztok!
Amikor be regisztraltam , azt hittem , pillanatok alatt változik az életem . Hát ennél nagyobbat nem is tevedhettem. Bár van , hogy feladtam az elképzeléseim , csak , hogy végre ,fenn akadjak . Sok beszélgetésen vagyok túl és már előre tudom , mik lesznek a buktatok, korlátok. Nem adom fel , keresek tovább , ez sem egyszerűbb, mint bármi más, sőt. De nem lehetetlen.
oh mi is sok sok furcsa eseményen vagyunk túl...
ez a mai üdítő kivétel volt, így gondoltuk megosztjuk
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 05. 29. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a mai üdítő kivétel volt, így gondoltuk megosztjuk

2024. 05. 29. szerda 15:56
Nekünk is volt már hasonló tapasztalatunk itt.
Persze ez a ritkább,de ezért nem szabad feladni a keresést: idővel érkezik valaki, aki tud kommunikálni
Viszont volt olyan, aki nagyon szépen indított, majd egyik pillanatról a másikra elpárolgott....
Persze ez a ritkább,de ezért nem szabad feladni a keresést: idővel érkezik valaki, aki tud kommunikálni

Viszont volt olyan, aki nagyon szépen indított, majd egyik pillanatról a másikra elpárolgott....
Nekünk is volt már hasonló tapasztalatunk itt.

Sziasztok,
Ma egy váratlan esemény történt.
Az ittlétünk alatt először fordult elő, hogy egy levelezésben annyira korrekt, és figyelmes választ kaptunk, amire magunk sem számítottunk az eddigiek alapján.
Sajnos nem egymást keressük, így a happy finish rész elmarad, de a párbeszéd minden tekintetben korrekt, figyelmes, és partneri volt. (egyéb okból derült ki mindenki számára, hogy végül nem folytatjuk) A zárás tekintetében is azon ritka gyöngyszemek közé tudjuk sorolni a levelezést, ami azt mutatja, hogy vannak még értelmes, figyelmes, és korrekt társkeresők az oldalon.
Lehet, hogy más már találkozott ilyennel, de nekünk egy üdítő kivétel volt, és úgy gondoltuk érdemes megosztani az infót erről!
Ma egy váratlan esemény történt.
Az ittlétünk alatt először fordult elő, hogy egy levelezésben annyira korrekt, és figyelmes választ kaptunk, amire magunk sem számítottunk az eddigiek alapján.
Sajnos nem egymást keressük, így a happy finish rész elmarad, de a párbeszéd minden tekintetben korrekt, figyelmes, és partneri volt. (egyéb okból derült ki mindenki számára, hogy végül nem folytatjuk) A zárás tekintetében is azon ritka gyöngyszemek közé tudjuk sorolni a levelezést, ami azt mutatja, hogy vannak még értelmes, figyelmes, és korrekt társkeresők az oldalon.
Lehet, hogy más már találkozott ilyennel, de nekünk egy üdítő kivétel volt, és úgy gondoltuk érdemes megosztani az infót erről!
Sokszor az írásbó,l fogalmalmazásból, hozzászólásokból kiderül hogy pasi van a női profil mögött....
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 23. csütörtök 08:28
És vajon hányszor fordul elő, hogy két kamus szédíti egymást
? -Kit keresel? -Nőt. - Nő vagyok. -Párt is keresek. -Pár is vagyok...

Szinte lehetetlen... pedig kulturált levelet írok, de válaszra se méltatnak..
Továbbá, beállítom a szűrést, hogy nőt keresek, erre minden 2. profil férfi...vicc
Továbbá, beállítom a szűrést, hogy nőt keresek, erre minden 2. profil férfi...vicc
Szerencsére megtaláltuk azt s párt akit kerestünk. Sok kis véletlenen múlnak a dolgok, legjobb ha minél gyorsabban egy kamerás beszélgetést összehoz az ember, ha nem vállalja akkor biztos kamus, és gyorsan le kell rázni. Ha kamerán szimpatikus akkor jöhet egy szdmyrs találkozó. Nekünk évek mentek rá hogy megtaláljuk az igazi barátokat természetesen exrákkal.
Sziasztok ! Én találtam már többször is . Egyet sem bántam meg . Persze voltak csalódások is , de szerintem ktartónak és pozitívnak kell lenni minden fórumon . Sok sikert kívánok mindenkinek !
Még nem találtam! De jolenne egy igazi milfet kényeztetni!
Az nem baj.. Jól szórakoznak.. Úgyis csak az a cél..
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 05. 23. csütörtök 08:28

(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 22. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4733581)
2024. 05. 22. szerda 08:24
A legrosszabb kombináció, ha egy kamus embernek rossz a memóriája