És vajon hányszor fordul elő, hogy két kamus szédíti egymást
? -Kit keresel? -Nőt. - Nő vagyok. -Párt is keresek. -Pár is vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 22. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4733581)
2024. 05. 22. szerda 08:24
A legrosszabb kombináció, ha egy kamus embernek rossz a memóriája

Hogy a kérdésre egyenesen válaszoljak: nem, még nem találtam itt partnert. Még új vagyok itt, noha már jóideje követem a fórumokat, és mazsolázgatok a képek között.
A partnereim egy része chaten, más része Facebook ismerősként jött össze. Anonim fórumokon és chatoldalakon nehezebb, mivel ott sok a magát nőnek kiadó kíváncsiskodó. Viszont a közösségi oldalakon, ott névvel arccal vagyok fent, így a nők nem kapnak zsákbamacskát. Sőt, mielőtt szexről lenne szó, szeretem megjobban megismerni a partnerjelöltemet.
Azt gondolom manapság nagyon nagy lutri lett az internetes ismerkedés. Nehéz kiszűrni a komolytalanokat. Igaz, a nők könnyebben találnak még a valódi életben is szexpartnert. Ex, barát, szomszéd, kolléga... nem kell hozzá messzire menniük. Mikor olvasom egy másik fórumon hogy ki kivel meg hol estek egymásnak elgondolkodok azon hogy vajon mennyire lehetnek ezek a történetek kiszínezve? Ezekre nem fogok válaszokat találni egész biztosan. Viszont az már előny ha valakinek jó genetikája van, a nők ezt még alkalmi esetén is figyelembe veszik. Szóval szerintem sok a vadász, és kevés a fóka.
A partnereim egy része chaten, más része Facebook ismerősként jött össze. Anonim fórumokon és chatoldalakon nehezebb, mivel ott sok a magát nőnek kiadó kíváncsiskodó. Viszont a közösségi oldalakon, ott névvel arccal vagyok fent, így a nők nem kapnak zsákbamacskát. Sőt, mielőtt szexről lenne szó, szeretem megjobban megismerni a partnerjelöltemet.
Azt gondolom manapság nagyon nagy lutri lett az internetes ismerkedés. Nehéz kiszűrni a komolytalanokat. Igaz, a nők könnyebben találnak még a valódi életben is szexpartnert. Ex, barát, szomszéd, kolléga... nem kell hozzá messzire menniük. Mikor olvasom egy másik fórumon hogy ki kivel meg hol estek egymásnak elgondolkodok azon hogy vajon mennyire lehetnek ezek a történetek kiszínezve? Ezekre nem fogok válaszokat találni egész biztosan. Viszont az már előny ha valakinek jó genetikája van, a nők ezt még alkalmi esetén is figyelembe veszik. Szóval szerintem sok a vadász, és kevés a fóka.
találtunk de nagyon sok a kamus sajnos
Igen sikerült
és hozzáteszem, hogy nagyon nagyon kellemes csalódás volt a részemről.
Vannak még itt normális ,értelmes férfiak is.

Vannak még itt normális ,értelmes férfiak is.
Igen igen katasztrofális.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 22. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733581)
2024. 05. 22. szerda 08:24

(Ez egy válasz Bisex pár üzenetére (2024. 05. 22. szerda 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 05. 22. szerda 03:37
Az benne a poén hogy tegnap délután megint írt privát üzit,ugyanazt a szabvány levelet elküldve amit legelsőnek küldött. Azért furcsáljuk nem kicsit hogy relative rövid idő alatt simán ránk ír holott már beszéltünk.
De akkor a jelek szerint tényleg nem vagyunk ezzel az egésszel egyedül.
De akkor a jelek szerint tényleg nem vagyunk ezzel az egésszel egyedül.
Nekem már többször is sikerült partnert, párt találni az oldalon. Igaz sok időbe telt a kamu profilok miatt, de nem adtam fel és sikerrel járt a keresés.
Van az úgy hogy eljátszanak a gondolattal aztán mégsem .....
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2024. 05. 22. szerda 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 00:05
Azért az idegesítő mikor egymás után 2 randi (párral) úgy ér véget, hogy a megbeszélt helyen vagyok, és nem veszik fel a telefont, tiltanak stb… ez mire jó???? És ezek keresnek megbízható pasit..
Itt mindig azt látom, hogy nem lehet találni pasit, mert eltűnnek, nem mernek találkozni… hát akkor hogy van ez? Párok se különbek.. (tisztelet a kivételnek)
Vagy ez csak velem történik?
Itt mindig azt látom, hogy nem lehet találni pasit, mert eltűnnek, nem mernek találkozni… hát akkor hogy van ez? Párok se különbek.. (tisztelet a kivételnek)
Nem csak veled de ne ad fel ....
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2024. 05. 22. szerda 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 00:05
Azért az idegesítő mikor egymás után 2 randi (párral) úgy ér véget, hogy a megbeszélt helyen vagyok, és nem veszik fel a telefont, tiltanak stb… ez mire jó???? És ezek keresnek megbízható pasit..
Az benne a poén hogy tegnap délután megint írt privát üzit,ugyanazt a szabvány levelet elküldve amit legelsőnek küldött. Azért furcsáljuk nem kicsit hogy relative rövid idő alatt simán ránk ír holott már beszéltünk.
De akkor a jelek szerint tényleg nem vagyunk ezzel az egésszel egyedül. (Ez egy válasz openaircouple üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
De akkor a jelek szerint tényleg nem vagyunk ezzel az egésszel egyedül. (Ez egy válasz openaircouple üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van a szövegben speciális karakter, vagy pl smiley, illetve a küldeni kívánt szövegek több levél esetében egyformák, a rendszer spam üzenetnek érzékeli és ez okozhatja a gondot
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 20. hétfő 16:43
Nem tudok sajnos részleteket csak annyit hogy hármat küldtek és 1 jött át.
Azt biztosra tudom ha teszek egy darab smile-t amit utána írok az nem jelenik meg.
Azt biztosra tudom ha teszek egy darab smile-t amit utána írok az nem jelenik meg.
Nem tudok sajnos részleteket csak annyit hogy hármat küldtek és 1 jött át.
Azt biztosra tudom ha teszek egy darab smile-t amit utána írok az nem jelenik meg. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt biztosra tudom ha teszek egy darab smile-t amit utána írok az nem jelenik meg. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 20. hétfő 16:27
Kérjük küldd el a pontos részleteket ügyfélszolgálatunknak, hogy kivizsgálhassuk a hibát, mivel más felhasználó nem jelzett felénk hasonló problémát.
Kérjük küldd el a pontos részleteket ügyfélszolgálatunknak, hogy kivizsgálhassuk a hibát, mivel más felhasználó nem jelzett felénk hasonló problémát.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 19. vasárnap 20:21
Pont ma kaptam választ egy pártól akik 4 levelet küldtek nekem mivel az első 3 nem érkezett meg.
Baj van a levelezőrendszerrel.
Már éppen akartam írni nekik hogy faszért nem tudnak válaszolni.
Már éppen akartam írni nekik hogy faszért nem tudnak válaszolni.
Rakj fel értékelhető képeket magadról, és egy kicsit részletesebb bemutatkozást, és akkor menni fog
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2024. 05. 18. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 05. 18. szombat 10:09
Nekem 9év elteltével nulla eredmény.Szerintem lehetetlen férfinak párt (F-L)találni.
Igen, de nem kell tucatszámra gondolni. Intelligencia, megjelenés és közös hullámhossz szükséges, no meg némi szerencse.
Pont ma kaptam választ egy pártól akik 4 levelet küldtek nekem mivel az első 3 nem érkezett meg.
Már éppen akartam írni nekik hogy faszért nem tudnak válaszolni. (Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2024. 05. 18. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Már éppen akartam írni nekik hogy faszért nem tudnak válaszolni. (Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2024. 05. 18. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 05:59
Teljes mértékben osztom az itt leírtakat. Sok pár a fáradtságot sem veszi,hogy írjon,csak annyit ,hogy nem téged keresünk. Na mindegy, lehet azt mondani savanyú a szöllő!
Bocs házas vagy úgy nehéz
Házadan nehéz is lesz nem lehetetlen de nem egyszerű
(Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem próbálkozom olyan règen,de itt is 0 a siker.
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2024. 05. 18. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 10:09
Nekem 9év elteltével nulla eredmény.Szerintem lehetetlen férfinak párt (F-L)találni.