Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2013. 03. 07. csütörtök 09:48  #281
tottim tottim
Rosszfiú vs. Jófiú
Round 1

Tizenéves koromban belecsöppentem egy jónak semmiképpen nem mondható társaságba. Éltem is azt a fajta életet.... bulik, ital, éjszaka, Nők.
Aztán elhatároztam, hogy nekem ez már nem életcél mert sok jó nem néz ki ebből. Ki akartam lépni belőle.
Megismertem a mostani párom és szerelemmel éljük életünk. És bármennyire hihetetlen, jut szex is!
Tehát rossz-, és jófiúként is lehet részed szexben, a különbség az, hogy TE mit szeretnél mi legyen a dolog mögött. Csak a dugás élménye, vagy egy érzékekkel teli kielégítő együttlét szerelemmel......
Kiegészítés, hogy mind eközben nem váltottam állást.... Tehát a pénznek vajmi kevés köze van hozzá, max annyi, hogy mindenki arra költ ami fontos neki....
2013. 03. 06. szerda 23:14  #280
Törölt felhasználó (33028)
Tejóég!
Most komolyan eljutottunk oda, h azért nem lehet találni vkit a GG-en, mert nincs pénz?????
Na ne viccoljunk már! merges2
Ha ide lyukadtunk ki, akkor tartok tőle, h Vadászkutya nagyon nem jó helyen kopogtatsz. És azt gondolom, h a nő fogalma is nagyon rossz nálad.
Ugyanis akikhez valóban pénz kell, azok a plázaciccek. Na már most nekem (és szerencsére nagyon sok pasinak) nem ők az igazi nők!

De hogy visszakanyarodjak:
ha Te plázaciccet akarsz megdugni (mert ugye ez a téma), akkor enyhén szólva is rossz mércét használsz saját bevallásod szerint is.
tehát, ha dugni akarsz, akkor talán úgy kéne választani, h a saját felfogásodnak, pénztárcádnak és szintednek megfelelőt válassz!

egyébként sztem rettentő szánalmas, h minden pasi ezzel jön, h azért nem kellek, mert nincs pénzem!
nem unjátok még, h ezt mantrázzátok????
és ismét megkérdezem, h miért is nem azt a nőt választjátok, aki nem a pénz körül mozog?

a dugáshoz nem kell pénz.... vagy, ha úgy érzed, h pénz kell, akkor tegyél érte, h legyen pénz!
sokkal nagyobb problémák vannak az életben, de irigylem azt, akinek ez a legnagyobb gondja, h sajnáltatja magát és beleburkolózik az önsajnálatba!

aki ezt teszi, nem is érdemli meg, h akár egy dugásra is találjon vkit.... bocsánat, de ezt gondolom!

csöndben megjegyzem, h röpke 10 éve cseréltem le a rosszfiút, a jóra... smile
2013. 03. 06. szerda 16:07  #279
Nyúlmedve Nyúlmedve
A pénzhez állás kell. Tény. Az álláshoz meg szakértelem, szaktudás, rámenőség, szorgalom, kitartás kell. Vagy valamiféle kapcsolatrendszer és ismeretség. Ez utóbbiak nem ellentétesek az előbbiekkel.
De ha nincs meg az utóbbi, akkor keményebben neki kell feküdni az előbbieknek! És ez igaz a csajozásra is.

Más. Én jófiúnak tartom magam, mégis járok konditerembe hogy formában tartsam magam, nem seftelek, a médiához csak kevés közöm van a hobbim révén, a munkaidőmet magamnak osztom be. És mindezen közben aggódni kell az egzisztenciát fenyegető „válság pénzhiánya” miatt… :(
Most az országban az emberek többsége bizonytalanságban él. Ez egy ilyen időszak. Túl kell élni!
Hidd el, a többség nem úgy születik, hogy minden a segge alatt van. Akiket példaként szokás előcincálni, azok többnyire a lakosság 10 százalékát jelentik. A többi 90 százaléknak keccsölni, hajtani kell szorgalmasan.
És ahogy In-finity írta, méghozzá nagyon jól, EGY szál virágot bárki meg tud venni! Ez így van!
Annyival egészíteném ki, hogy egy kedves szó, mondat még annyiba sem kerül.
Vagy nézd meg, hogy mily optimizmussal látja a világot Zolta1979! Így kell hozzáállni az élethez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 03. 06. szerda 14:22
Sok rosszfiú nem dolgozik, hanem inkább seftel, de végülis a médiában is jól megtelepszenek. Majka, éjjel-nappal budapestes csávók, némelyikük éden hoteles, való világos lesz.

Mért nem pénz kell a konditeremhez, a fodrászhoz nem kell pénz, az új ruhákhoz nem kell pénz, ahhoz, hogy randizhass valakivel nem szükséges pénz, ahhoz, hogy találkozgass rendszeresen valakivel nem kell pénz??? Most úgy őszíntén??

De úgy látom te is elismered, hogy egy jófiú túl sokra nem számíthat. Te sem hiszed, hogy egy 7-es lány (ha már ezt említed meg) lefeküdne egy pasival csak, azért mert intellingens, megbízható, rendes!
2013. 03. 06. szerda 15:35  #278
Törölt felhasználó (778974)
Jól mondod cimbora!Én sem vagyok anyagilag eleresztve,mégis találtam partnert.Sőt!Egy elbaltázott hármas lehetősége után is volt sanszom egy másik párhoz csatlakozni,de akkora már összejöttem a kedvesemmel.Így lemondtam azt.Egy relatíve szegény pali,vagy nő is találhat magának partnert/partnereket.Több mindentől függhet.Az önsajnálat csak zsákutcába vezet.Igenis mindenkinek van esélye arra,hogy megismerkedjen,majd bujákodjon valaki mással a GG segítségével!Szexre fel! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876631)
2013. 03. 06. szerda 14:50
Régebben voltam ide regelve. Nem vagyok az a kifejezett pénzes pali. Egy virágot azért tudtam vinni a randira. Szimpi is lehettem, mert igen, én találtam partnert. A topik pedig erről szól.
2013. 03. 06. szerda 14:50  #277
Törölt felhasználó (876631)
Régebben voltam ide regelve. Nem vagyok az a kifejezett pénzes pali. Egy virágot azért tudtam vinni a randira. Szimpi is lehettem, mert igen, én találtam partnert. A topik pedig erről szól.
2013. 03. 06. szerda 14:50  #276
Törölt felhasználó (857830)
Én egy pillanatig sem állítottam, hogy normális (átlagos, vagy ki minek nevezi) férfi ne találhatna magának párt, társat. Ezt te próbálod axiómaként használni, a saját kudarcaid magyarázataként.
Persze, nyilván pusztán az életbenmaradáshoz is szükség van pénzre, de innen kiindulva is csak oda lehet kilyukadni, hogy ehhez sajnos neked kell erőfeszítéseket tenni és muszáj elfogadni, hogy a lehetőségeid szabta korlátokon belül kell az igényeid is tartani. A társadalom körülvesz, a szolidaritás is működik, de csak egy határig (ami egyébként meg szűkül) Először el kellene dönteni, hogy mi mennyit ér meg neked és aztán megpróbálni tenni is valamit, hogy elérd a céljaid. A síránkozás nem tartozik ezek közé. Nem lesz senki, aki szánalombol bepucsít, ezt azért gondolom te is felfogtad. Mantrázhatod napestig, hogy 'Ejj, mekkora lúzer vagyok! '', de így az is maradsz. Nézheted a magad építette elefántcsont-toronyból, erkölcsi fennsőbbrendűséged teljes tudatában a kinti, 'rossz' világot, csak akkor ne vágyj ezen világ kincseire. Vagy elfogadod a játékszabályokat és beszállsz, vagy nyűglődsz tovább. Ahogy érzed...de kötve hiszem, hogy a szabályok hiretelen megváltoznának...és te sem leszel újra 16...
Addig is,tudod, szegény ember kézzel nőz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 14:22
Sok rosszfiú nem dolgozik, hanem inkább seftel, de végülis a médiában is jól megtelepszenek. Majka, éjjel-nappal budapestes csávók, némelyikük éden hoteles, való világos lesz.

Mért nem pénz kell a konditeremhez, a fodrászhoz nem kell pénz, az új ruhákhoz nem kell pénz, ahhoz, hogy randizhass valakivel nem szükséges pénz, ahhoz, hogy találkozgass rendszeresen valakivel nem kell pénz??? Most úgy őszíntén??

De úgy látom te is elismered, hogy egy jófiú túl sokra nem számíthat. Te sem hiszed, hogy egy 7-es lány (ha már ezt említed meg) lefeküdne egy pasival csak, azért mert intellingens, megbízható, rendes!
2013. 03. 06. szerda 14:22  #275

2013. 03. 06. szerda 14:13  #274
Ha most azzal jössz, hogy a jó állásokat is a rosszfiúk szerzik meg, hát a Dunának megyek...
Mégis, most konkrétan, mire számítasz? Hogy rendeletileg szabályozott módon, a jófiúknak is fog járni (alanyi jogon) egy tetszőlegesen választott , minimum 7-es lány? Vagy mégis ezt így hogy? Megint oda likadunk ki, hogy az egész világ hibás, csk én vagyok helikopter. Nagyon rá vagy kattanva a pénzre, mintha pusztán azon múlna bármi.
Mivel te nem említettél magadról semmi pozitívumot, így én is csak szaporítanám a negatívumokat... tohonya, tehetetlen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 14:00
Ez mind igaz Nyúlvmedve, és el is fogadom, de tudod, mindenhez pénz kell. Ahhoz pénzed legyen állás kell.
2013. 03. 06. szerda 14:00  #273
Ez mind igaz Nyúlvmedve, és el is fogadom, de tudod, mindenhez pénz kell. Ahhoz pénzed legyen állás kell.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 03. 06. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 13:39
A „jó” kinézetedért tehetsz, hogy ne nagy kék sofőrős járgányod legyen, azért is tehetsz, a bátorságodért és önbizalmadért dettó.
A tett és a siker halála az önsajnálat és a kétség.
Hogy igaz-e reád az, amit felvetettél, avagy sem, lényegtelen. Sokaknak illő lenne rájönniük arra, hogy egy jó nő felszedéséhez avagy egy jó állás megszerzéséhez kevés a félénk vágyakozás.
2013. 03. 06. szerda 13:39  #272
Nyúlmedve Nyúlmedve
A „jó” kinézetedért tehetsz, hogy ne nagy kék sofőrős járgányod legyen, azért is tehetsz, a bátorságodért és önbizalmadért dettó.
A tett és a siker halála az önsajnálat és a kétség.
Hogy igaz-e reád az, amit felvetettél, avagy sem, lényegtelen. Sokaknak illő lenne rájönniük arra, hogy egy jó nő felszedéséhez avagy egy jó állás megszerzéséhez kevés a félénk vágyakozás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 13:26
"Ha nem tudod, mi a piacképes, akkor honnan az alapvetés, hogy értéktelen vagy és punktum?"

Az elmúlt 12 év tapasztalata. Ha nem érzed azt, hogy kellesz a másik nemnek, akkor csak is ez lehet a magyarázat.
Mindig csak a legyünk barátok.
2013. 03. 06. szerda 13:26  #271
"Ha nem tudod, mi a piacképes, akkor honnan az alapvetés, hogy értéktelen vagy és punktum?"

Az elmúlt 12 év tapasztalata. Ha nem érzed azt, hogy kellesz a másik nemnek, akkor csak is ez lehet a magyarázat.
Mindig csak a legyünk barátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 13:09
Aha! Ha nem tudod, mi a piacképes, akkor honnan az alapvetés, hogy értéktelen vagy és punktum?
(én nem akarom semerre terelni a témát, de fura, hogy a másik oldalról meg olyan hangokat hallani, hogy a férfiak egy relatíve szűk szegmensből óhalytanak választani, pedig...és itt jön be a szubjektivitás, hogy az a bizonyos skála mennyire lineáris. Érzésem szerint inkább exponenciális...
Amúgy a választás (normális esetben) szempontjai között szerintem csak az egyik szabadna legyen a külső, hiszen egyrészt nagyon könnyen lehet egy jó fodrásszal és sminkkel 'szintugrást' végrehajtani, másrészt a szépség változik (múlandó..) harmadrészt meg meg a jó külső sem képes kompenzálni a személyiségben fellelhető esetleges hiányosságokat. Az tény, hogy ettől függetlenül a férfiak (gondolom mi nők is) sokat adunk az első benyomásra, de egy idő után talán ez tudati kontrollal is kiegészülhet...
2013. 03. 06. szerda 13:09  #270
Aha! Ha nem tudod, mi a piacképes, akkor honnan az alapvetés, hogy értéktelen vagy és punktum?
(én nem akarom semerre terelni a témát, de fura, hogy a másik oldalról meg olyan hangokat hallani, hogy a férfiak egy relatíve szűk szegmensből óhalytanak választani, pedig...és itt jön be a szubjektivitás, hogy az a bizonyos skála mennyire lineáris. Érzésem szerint inkább exponenciális...
Amúgy a választás (normális esetben) szempontjai között szerintem csak az egyik szabadna legyen a külső, hiszen egyrészt nagyon könnyen lehet egy jó fodrásszal és sminkkel 'szintugrást' végrehajtani, másrészt a szépség változik (múlandó..) harmadrészt meg meg a jó külső sem képes kompenzálni a személyiségben fellelhető esetleges hiányosságokat. Az tény, hogy ettől függetlenül a férfiak (gondolom mi nők is) sokat adunk az első benyomásra, de egy idő után talán ez tudati kontrollal is kiegészülhet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 12:56
Ha arra akarod terelni a témát, hogy én biztos platina szőke, agyon szolizott, agyon sminkelt lányokra hegyezem a cerkát tévedsz. Átlagostól 1-2 fokkal szebb lányoknál próbálkoztam/álmodozom, ha 10-es skálán osztályoznom kellene akkor 7-es, 8-as lányokról beszélek, bár ez elég szubjektív, hogy ki hányas, kinek.

Piacképes tulajdonság??? Hát fogalmam sincsen mi számít piacképesnek.
2013. 03. 06. szerda 12:56  #269
Ha arra akarod terelni a témát, hogy én biztos platina szőke, agyon szolizott, agyon sminkelt lányokra hegyezem a cerkát tévedsz. Átlagostól 1-2 fokkal szebb lányoknál próbálkoztam/álmodozom, ha 10-es skálán osztályoznom kellene akkor 7-es, 8-as lányokról beszélek, bár ez elég szubjektív, hogy ki hányas, kinek.

Piacképes tulajdonság??? Hát fogalmam sincsen mi számít piacképesnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 12:25
Azért tettem aposztrófok közé, mert átvitt értelemben használtam, de nem is ez a lényeg.

Hmmm... mi lenne, ha nem álmodozna mindenki azon nőkről, akiket a 'rosszfiúk' szereznek meg és birtokolnak? Egyszerű: ha nem vagyok 'alfahím' nem ülök a csúcson, akkor vagy olyanná formálom magam, felkapaszkodom a trónusra vagy lemondok azon típusú nőkről, akik az 'alfahím' típusra buknak. (Nyugodt lehetsz, 'amolyanok' is vannak igen nagy számmal...) Arra megint nem térnék ki, hogy az alfahím (local hero, HMCS) státusznak nagyon komoly költségei is vannak ám, de mindenki csak a fiss, ropogós puncikat látja és irígyli.
És még valami, bár tudom, ezzel megint sokak ellenszenvét fogom kivívni, szóval azok a nők, akik az általad 'alfahím'-ként definiált típusokra tapadnak, hát őszintén szólva nem biztos, hogy egy könnycseppet is érdemelnek... de izlések és pofonok.
Rád visszatérve... oké, tudjuk milyen nem vagy, milyen tulajdonságaid hiányoznak, no de mik azok amiket magad is értékesnek (piacképesnek) gondolsz magaddal kapcsolatban? A nyafogás pl. biztos nem ilyen wink
A lehetőségeimet szinkronba hozom a vágyaimmal.
2013. 03. 06. szerda 12:25  #268
Azért tettem aposztrófok közé, mert átvitt értelemben használtam, de nem is ez a lényeg.

Hmmm... mi lenne, ha nem álmodozna mindenki azon nőkről, akiket a 'rosszfiúk' szereznek meg és birtokolnak? Egyszerű: ha nem vagyok 'alfahím' nem ülök a csúcson, akkor vagy olyanná formálom magam, felkapaszkodom a trónusra vagy lemondok azon típusú nőkről, akik az 'alfahím' típusra buknak. (Nyugodt lehetsz, 'amolyanok' is vannak igen nagy számmal...) Arra megint nem térnék ki, hogy az alfahím (local hero, HMCS) státusznak nagyon komoly költségei is vannak ám, de mindenki csak a fiss, ropogós puncikat látja és irígyli.
És még valami, bár tudom, ezzel megint sokak ellenszenvét fogom kivívni, szóval azok a nők, akik az általad 'alfahím'-ként definiált típusokra tapadnak, hát őszintén szólva nem biztos, hogy egy könnycseppet is érdemelnek... de izlések és pofonok.
Rád visszatérve... oké, tudjuk milyen nem vagy, milyen tulajdonságaid hiányoznak, no de mik azok amiket magad is értékesnek (piacképesnek) gondolsz magaddal kapcsolatban? A nyafogás pl. biztos nem ilyen wink
A lehetőségeimet szinkronba hozom a vágyaimmal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 11:49
Alfahím alatt, én nem azt értem, hogy több nőt birtokol egyszerre. Hanem, hogy VEZÉR a hímek között, a szociális hierarchia tetején áll, a tápláléklánc tetején, rangsorban az első. A rosszfiúk is ebbe a kategóriába tartoznak, meg sikeres vállalkozók, a két pasi típus rendekelzik a vezetői képességekkel, plusz az általad említett társadalmi státusz, és megjelenés.

"én azért nem kellek senkinek, mert mások 'rosszabbak' nálam"

Rossz kifejezetést szószerint értelmezed, így nem hiszem, hogy érted mire gondolod.

Azért nem kellenek senkinek, mert én vagyok rosszabb másoknál belőlem hiányoznak azok a tulajdonságok, amikkel rendelkeznek a fent említettek.
2013. 03. 06. szerda 12:17  #267
Nem akartam reakció nélkül hagyni, amit írtál nekem. Sok idő lehetett legépelni a hozzászólásodat. Értekeltem a belém fektetett idődet. nyes

Jól látom, hogy szeretsz piszkálodni? vigyor0
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna ravenna VIP Admin
2013. 03. 06. szerda 12:14
És akkor most én is idézlek: "Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy felmérjem az esélyeket a GG-n, és az a véleményem, hogy teljesen fölösleges lenne itt irogatnom másoknak.
Az, hogy ki mit gondol rólam, a topicjaim, hozzászólásaim alapján nem érdekel.
Én még nem írtam rá senkire, és nem tervezem, hogy próbálkozzak itt. "

Ha ennyire nem érdekel mit is gondolnak Rólad, miért írsz azoknak akik reagáltak rád? nyes
2013. 03. 06. szerda 12:14  #266
És akkor most én is idézlek: "Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy felmérjem az esélyeket a GG-n, és az a véleményem, hogy teljesen fölösleges lenne itt irogatnom másoknak.
Az, hogy ki mit gondol rólam, a topicjaim, hozzászólásaim alapján nem érdekel.
Én még nem írtam rá senkire, és nem tervezem, hogy próbálkozzak itt. "

Ha ennyire nem érdekel mit is gondolnak Rólad, miért írsz azoknak akik reagáltak rád? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 11:49
Alfahím alatt, én nem azt értem, hogy több nőt birtokol egyszerre. Hanem, hogy VEZÉR a hímek között, a szociális hierarchia tetején áll, a tápláléklánc tetején, rangsorban az első. A rosszfiúk is ebbe a kategóriába tartoznak, meg sikeres vállalkozók, a két pasi típus rendekelzik a vezetői képességekkel, plusz az általad említett társadalmi státusz, és megjelenés.

Rossz kifejezetést szószerint értelmezed, így nem hiszem, hogy érted mire gondolod.

Azért nem kellenek senkinek, mert én vagyok rosszabb másoknál belőlem hiányoznak azok a tulajdonságok, amikkel rendelkeznek a fent említettek.
2013. 03. 06. szerda 12:12  #265
Kösz "Szivi" ! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 11:30
"Nos drága Vadászkutya....neked stílszerűen "kár ugatni" De viccet félretéve....

Igen is kell az intelligencia, hogy a másikra odafigyelj, tudd mit akar, mire vágyik, nem csak saját vágyaid teríteni és hátradőlve várni hogy az meg is valósuljon.
Kell a tisztelettudás is, itt és máshol is. Aki nem képes felvenni egy kommunikáció fonalát ( pl..levélben illő egy megszólítás, ilyen-olyan tartalom és a végén valamiféle aláírás ) ...szóval aki a másik félnek nem adja meg azt a tiszteletet és figyelmet, akkor mire fel várja el hogy majd hasra esnek tőle?
Az hogy ki romantikus ki nem, azt nem hiszem hogy egy társkeresővel megáldott fórum eldöntheti. Van aki romantikát is keres, más csak egyfajta bujaságot, élményt.
Nem tartom magam se fogatlannak, sem alkoholistának, sem szőrösnek se...és a korom is még bőven fele az átalad említett korcsoportnak, a fenék méretem se közelít a frigód méretéhez de hidd el ezzel a mondathalmazoddal azokat is elriasztottad magadtól, akik talán majd érdeklődtek volna irántad! ( Mert a legtöbb itt nézelődő-ismerkedő szerintem megnézni hogy az aki neki írt privátban a közösségi fórumrészen mit írt. Nos a Te bemutatkozásod megtörtént!

A férfiak és fiúk meg valóban dugják a csajokat, és neked meg saját hibádból is marad a jobbkezed legjobb barátodnak. "

Ezt te írtad Ravenna néhány napja. Erre reagáltam kedvesem. wink
2013. 03. 06. szerda 11:49  #264

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 11:27
Kutatások bizonyítják, és a nők is bevallják, hogy nekik bizony egy rosszfiúra, alfahímre van szükségük.
Miért?
A nőkben ott rejlő "anyai ösztön" miatt.

Szerintem téves, ahogyan a két dolgot összekapcsolod és az elmélet sem feltétlen helyes ebben az értelmezésben. Az alfahím pl. mitől egyenlő a rossz fiúval? (A több nőt birtokolni vágyás mitől rossz?)
Másrészt nem hiszem, hogy egy 'igaz' 'rosszfiút' nagyon lehetne szelidítgetni. Ráadásul ettől még a 'jó fiú' miért lenne hulladék?
Fura (kissé önmentegető) magyarázat, hogy én azért nem kellek senkinek, mert mások 'rosszabbak' nálam.
A harcot már annak megkezdése előtt feladni biztos, hogy nem túl nyerő stratégia, úgy nekiindulni, hogy 'Á, itt nekem úgysem terem babér!' és legyintve elsompolyogni... hát nem olyan személyiséget, karaktert sugall a másik nem számára, akit érdemes számításba venni.
Meg még valami... (nem pont rád értem) találkoztam már olyannal is, aki fanyalgot, hogy a nők csak a társadalmi státuszt, a megjelenést veszik számításba a pertnerválasztás során, közben pont ő volt az, aki finoman szólva igen magasra tette a lécet az elfogadható nőt illetően... és nem csak a külsőt tekintve. lehet, kissé sarkosnak fog tűnni, de szerintem nem biztos, hogy nem árt, ha mindenki nagyjából a saját kvalitásaival összemérhetően, a saját 'kasztjából' igyekszik választani. Már, ha picit hosszabb távon is tervez...
2013. 03. 06. szerda 11:36  #263
Törölt felhasználó (875515)
Lassan minden topik egyforma lesz,egy falu egy nóta ,egyik jobban erősködik mint a másik,és ez jobban fokozódik ,mert itt a tavaszi zsongás smile
2013. 03. 06. szerda 11:30  #262
"Nos drága Vadászkutya....neked stílszerűen "kár ugatni" De viccet félretéve....

Igen is kell az intelligencia, hogy a másikra odafigyelj, tudd mit akar, mire vágyik, nem csak saját vágyaid teríteni és hátradőlve várni hogy az meg is valósuljon.
Kell a tisztelettudás is, itt és máshol is. Aki nem képes felvenni egy kommunikáció fonalát ( pl..levélben illő egy megszólítás, ilyen-olyan tartalom és a végén valamiféle aláírás ) ...szóval aki a másik félnek nem adja meg azt a tiszteletet és figyelmet, akkor mire fel várja el hogy majd hasra esnek tőle?
Az hogy ki romantikus ki nem, azt nem hiszem hogy egy társkeresővel megáldott fórum eldöntheti. Van aki romantikát is keres, más csak egyfajta bujaságot, élményt.
Nem tartom magam se fogatlannak, sem alkoholistának, sem szőrösnek se...és a korom is még bőven fele az átalad említett korcsoportnak, a fenék méretem se közelít a frigód méretéhez de hidd el ezzel a mondathalmazoddal azokat is elriasztottad magadtól, akik talán majd érdeklődtek volna irántad! ( Mert a legtöbb itt nézelődő-ismerkedő szerintem megnézni hogy az aki neki írt privátban a közösségi fórumrészen mit írt. Nos a Te bemutatkozásod megtörtént!

A férfiak és fiúk meg valóban dugják a csajokat, és neked meg saját hibádból is marad a jobbkezed legjobb barátodnak. "

Ezt te írtad Ravenna néhány napja. Erre reagáltam kedvesem. wink
/ 536