Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2013. 03. 06. szerda 11:27  #261
Törölt felhasználó (857830)
Kutatások bizonyítják, és a nők is bevallják, hogy nekik bizony egy rosszfiúra, alfahímre van szükségük.
Miért?
A nőkben ott rejlő "anyai ösztön" miatt.

Szerintem téves, ahogyan a két dolgot összekapcsolod és az elmélet sem feltétlen helyes ebben az értelmezésben. Az alfahím pl. mitől egyenlő a rossz fiúval? (A több nőt birtokolni vágyás mitől rossz?)
Másrészt nem hiszem, hogy egy 'igaz' 'rosszfiút' nagyon lehetne szelidítgetni. Ráadásul ettől még a 'jó fiú' miért lenne hulladék?
Fura (kissé önmentegető) magyarázat, hogy én azért nem kellek senkinek, mert mások 'rosszabbak' nálam.
A harcot már annak megkezdése előtt feladni biztos, hogy nem túl nyerő stratégia, úgy nekiindulni, hogy 'Á, itt nekem úgysem terem babér!' és legyintve elsompolyogni... hát nem olyan személyiséget, karaktert sugall a másik nem számára, akit érdemes számításba venni.
Meg még valami... (nem pont rád értem) találkoztam már olyannal is, aki fanyalgot, hogy a nők csak a társadalmi státuszt, a megjelenést veszik számításba a pertnerválasztás során, közben pont ő volt az, aki finoman szólva igen magasra tette a lécet az elfogadható nőt illetően... és nem csak a külsőt tekintve. lehet, kissé sarkosnak fog tűnni, de szerintem nem biztos, hogy nem árt, ha mindenki nagyjából a saját kvalitásaival összemérhetően, a saját 'kasztjából' igyekszik választani. Már, ha picit hosszabb távon is tervez...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 03. 06. szerda 11:03
Nyúlmedve!

Miért lenne sarkos állítás a "rosszfiú elmélet" vagy "alfahím elmélet"??? Kutatások bizonyítják, és a nők is bevallják, hogy nekik bizony egy rosszfiúra, alfahímre van szükségük.

Miért?

A nők egyik kedvence, hogy egy rosszfiút megszelíditsenek, mintapolgárt csináljanak belőle, hogy "én miattam változott meg", mert engem szeret blablabla.... Egy jófiún nincs mit megnevelni, ergó "hulladék kategória".

Ravenna!

Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy felmérjem az esélyeket a GG-n, és az a véleményem, hogy teljesen fölösleges lenne itt irogatnom másoknak.
Az, hogy ki mit gondol rólam, a topicjaim, hozzászólásaim alapján nem érdekel.
Én még nem írtam rá senkire, és nem tervezem, hogy próbálkozzak itt.
2013. 03. 06. szerda 11:16  #260
ravenna ravenna VIP Admin
... nézz már meg kérlek...hogy amit írtam, kinek írtam. Nem úgy vettem észre, hogy neked címeztem volna soraim!

Hihetetlen ennyi viráglelkű, mimóza pasi van itt vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 11:03
Nyúlmedve!

Miért lenne sarkos állítás a "rosszfiú elmélet" vagy "alfahím elmélet"??? Kutatások bizonyítják, és a nők is bevallják, hogy nekik bizony egy rosszfiúra, alfahímre van szükségük.

Miért?

A nők egyik kedvence, hogy egy rosszfiút megszelíditsenek, mintapolgárt csináljanak belőle, hogy "én miattam változott meg", mert engem szeret blablabla.... Egy jófiún nincs mit megnevelni, ergó "hulladék kategória".

Ravenna!

Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy felmérjem az esélyeket a GG-n, és az a véleményem, hogy teljesen fölösleges lenne itt irogatnom másoknak.
2013. 03. 06. szerda 11:03  #259
Nyúlmedve!

Miért?

Ravenna!

2013. 03. 06. szerda 09:18  #258
Szerintem nem kéne nagybetűket használni. Ez egy etikett, szabály. Persze jogod van kiabálni csak az, aki csak kiabál egy idő után nem érdekes senkinek. Nem vesznek róla tudomást ( és eltűnik…. )
De ha már itt logikusan próbálsz valamit közölni velünk, nézzük. Fordítsuk meg azt amit írsz.
Valóban egyenlő lehetősége van mindenkinek a partnerkeresésben, de nincs egyik félnek sem joga. Te azt mondod hogy egy nő ne válogasson, mert az jár neki amit kap? Mert ha így lenne akkor a nő „felsőbbrendű” lenne? De ha a férfinek válogatni szabad? Azaz ismerjék el a nők azt hogy a férfinek ebben előjoga lenne? Mutass már nekem egy erre mutató passzust, törvényt. Ha már így fogalmaztál: Nincs jogod elvárni a másik féltől, hogy ne válogasson.
A fórum címe: Találtál már szexpartnert a GG-n? – Én megválaszolom ezt neked: nem. És nem is nagyon fogsz, mert aki itt partnert keres, az utána olvas a másik félnek. De merem állítani ( persze jogom nincs hozzá ) hogy a GG-n kívül se nagyon találtál és fogsz partnert találni.
Ugyanis a partnerkapcsolat az kölcsönösségen és nem definíciókon alapul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857722)
2013. 03. 06. szerda 07:55
Hol állna jogába egyenlö jog van a nö nem felsöbbrendü és egy férfi sem szolga !! De nem arrol szol hogy tecik
vagy nem tecik MIHEZ VAN JOGOM? és mihez nincs jogom tehát fizetésnélkül a boltbol távozhat nem szexpartnert sem válogathat senki sem.HA JOGOM NINCS akor törvénytelenséget teszek nem de? AZ FÉRFI aki elismeri
aNÖ válogatásjogát az elismeri hogy a NÖ FELSÖBRENDÜ Ö MEG SZOLGA PEDIG EGYENLÖ JOG VAV.
2013. 03. 06. szerda 08:05  #257
madman71 madman71
Igen!
2013. 03. 06. szerda 07:55  #256
Hol állna jogába egyenlö jog van a nö nem felsöbbrendü és egy férfi sem szolga !! De nem arrol szol hogy tecik
vagy nem tecik MIHEZ VAN JOGOM? és mihez nincs jogom tehát fizetésnélkül a boltbol távozhat nem szexpartnert sem válogathat senki sem.HA JOGOM NINCS akor törvénytelenséget teszek nem de? AZ FÉRFI aki elismeri
aNÖ válogatásjogát az elismeri hogy a NÖ FELSÖBRENDÜ Ö MEG SZOLGA PEDIG EGYENLÖ JOG VAV.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778974)
2013. 03. 04. hétfő 15:33
A tévedés jogát fenttartva azt kell hogy írjam,hogy amiről te írtál öreg az nem más,mint egyszerű zsarolás.Miért kellene egy nőnek vagy épp egy férfinak alapvetően igent mondani egy szexpartner jelöltnek az első találkozáskor?Ha nem szimpatikus neki az illető vagy illetők,akkor jogában áll nemet mondania,amit egy értelmes ember megért és elfogad.Persze jogában áll meggyőzni a másik felet arról,hogy mégis legyen köztük "valami".De ha egy nő vagy férfi azt mondja hogy nem,az azt jelenti,hogy NEM.Akkor jelenthetné fel az egyik felet a másik csalásért,ha van közöttük egy írásbeli megállapodás arról,hogy valamiféle ellentételezés fejében szexuális gyönyörben lesz része a befizetőnek/de ez ugyebár prostitúció/,amit a "szolgáltató" a befizetés ellenére nem teljesít.Szerintem te olyan személy vagy/másokkal egyetemben/,aki már nagyon szexelni akar,de a túlzott önszeretetből fakadó akaratossága miatt unszimpatikussá vált sok nő szemében,ami miatt erősen frusztráltá váltál.Egyenesen elvárod/szintén a túlzott önszeretetből fakadóan/,hogy amikor azt mondod,hogy dugni akarsz,akkor a kiszemelt "alany" önként és dalolva "tárt kapukkal" fogadjon téged.Persze az ő vágyai a szemedben semmit sem jelentenek.
2013. 03. 05. kedd 21:20  #255
Birág Birág
mi már találtunk, és több éve tart a kapcsolat, bár évente csak pár alkalommal jövünk össze, de az jól sikerül mindíg. Nem könnyű, de nem is lehetetlen! Hajrá mindenkinek! smile
2013. 03. 05. kedd 20:26  #254
Off: "Huszárvágás volt"
2013. 03. 04. hétfő 19:03  #253
Szóval.Hát úgy volt a dolog,hogy még anno adtam fel itt hirdetést egy korábbi nicknév alatt.A hirdetés lényege az volt,hogy harmadikként csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.Kaptam belső e-mailt egy pártól akik kb 30 km-re leknek tőlem.Felvettük egymással a kapcsolatot msn-en is.A pár hölgytagjával "beszélgettem".Az első találka részleteit "beszéltük" meg ami a lakásukon történt volna meg,amikor a saját butaságom miatt megtörtént a baj.Arra voltam kiváncsi,hogy mit lehet és mit nem,de emellett arra voltam még kiváncsi,hogy a szexuális "szeánszaik" hármasban/már rutinosak voltak ebben/mennyi ideig szoktak tartani.2-3 óra,vagy ahogy esik úgy puffan?Lehet hogy butaságnak hangzik,de ismerek olyanokat,akik a szexre egy fix időt szoktak szánni.Erre a kérdésre szerettem volna választ kapni,mert mivel nincs autóm,így mindenképp az autóbusz pályaudvaron kellene várnom a legelső buszig.Tehát hogy nyugodtan mehetek majd a buszra a kollektív kéjelgés után,vagy egy bárban kötök ki.Tehát többszőr feltettem a kérdést,amit a hölgy
erőszakos tolakodásnak,sőt kihallgatásnak tartott,és közölte velem,hogy sovány minden,tehát nem lesz szex,és ne is reménykedjek.Tehát akaratlanul is,de nyomultam,amit nem nézet a hölgy jó szemmel.Pedig finom punci lett volna.Hát hoppon maradtam.Ha tisztelettudóabban viselkedtem volna virtuálisan,akkor már hármas szex terén profi lennék.Ez van!Viszont amióta meg van a párocskám,azóta nem is akarok mással lenni!Ő megad nekem mindent.Ráadásul már több mindenre rátudtam már venni,és még fel fogunk egy-két dolgot fedezni kettesben. finom

Ui:Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2013. 03. 04. hétfő 18:34
Tetszett a levezetésed és reagálnék is, de sajnos az utóiratod igencsak kellemetlenül érint nyes

Ma kaptam egy W. V. féle alterEGOtól egy levelet, melyben nagyon sok fontos dolgot leírt (jaj, dehogyis vigyor , viszont annál viccesebb volt) mert ecseteli, h buta vagyok, dagadt és fent hordom az orrom (és ez term. a téma utolsó oldalának elolvasása után derült ki számára)
Erre leírod ide, h mit gondolsz a fotóimról... na majd meg leszek azzal is vádolva, h fizettem Neked azért, h ezt írd ide nyes nyes - és tényleg! nyes
Ja és hogy szerencsés-e, azt nem tudom, nem vagyok benne biztos, de Ő vett el... wink

Egyébként meg leírhatnád, h hogy sült el fordítva a nyomulás miatt és mitől változtál meg.... kor? Hátha tanulságos lehet egyeseknek...
2013. 03. 04. hétfő 18:54  #252
ezzel a stílussal még arra sem lesz lehetősége...
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 10:12
Elképzelem, amint wiliem valast elkapja egy hatvanéves, 150 magas, és 120kilós hölgy, kis bajusszal, és magáévá teszi, minden reklamációt elhárítva azzal, hogy barátunk szexpartnert keres, és ugye nem lehet válogatni. Megérdemelné.
2013. 03. 04. hétfő 18:42  #251
Mi az,hogy nem lehet megválogatni a szexpartnert?A feleség is visszautasíthatja a férjét ha az vele durva az ágyban!De ezt egy szexpartnert kereső személy is megteheti,aki számára a találkán unszimpatikussá válik a "pályázó"/például cinikusan viselkedik,vagy épp lerészegedik és erőszakossá válik/.Vagy dikatatórikus személyiség vagy aki a maga erőszakos vágyait vetíti ki,és aki elvárja egy nőtől hogy dobja szét a lábát előtted ha te úgy gondolod/ez lényegében a nemi erőszaknak felel meg/,vagy provokálsz ahogy g0d1v4 is már leírta.
2013. 03. 04. hétfő 18:34  #250
Tetszett a levezetésed és reagálnék is, de sajnos az utóiratod igencsak kellemetlenül érint nyes

Ma kaptam egy W. V. féle alterEGOtól egy levelet, melyben nagyon sok fontos dolgot leírt (jaj, dehogyis vigyor , viszont annál viccesebb volt) mert ecseteli, h buta vagyok, dagadt és fent hordom az orrom (és ez term. a téma utolsó oldalának elolvasása után derült ki számára)
Erre leírod ide, h mit gondolsz a fotóimról... na majd meg leszek azzal is vádolva, h fizettem Neked azért, h ezt írd ide nyes nyes - és tényleg! nyes
Ja és hogy szerencsés-e, azt nem tudom, nem vagyok benne biztos, de Ő vett el... wink

Egyébként meg leírhatnád, h hogy sült el fordítva a nyomulás miatt és mitől változtál meg.... kor? Hátha tanulságos lehet egyeseknek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 16:08
Hogyha a zsigereidben érzed azt,hogy a levél írója egy fursztrált erőszakos "bohócfényező" pali akinek már szétrobban a "dinnyéje" a "kolbásza" alatt a szexmentességtől,és akinek a kedvenc dala a Sing-sing együttes általi előadott "Majomcsapda" című nóta,akkor rá se hederíts!Mondhat rád bármit,ne törődj vele és kész.Nem érdemli meg!Valamikor én is egy nyomúlós hapsi voltam,ami miatt visszafele sült el a dolog.Egy jónak igérgező hármast rontottam el ezzel.Na azóta tudom,hogy tisztelet nélkül egyetlen nő sem fogja kinyítni a "kéjtemplom" kapuját.Hiába no!Az emberi viselkedés nagy része érzelmi megnyilvánulás.Hogyha egy szemernyi szimpátiát sem tud az ember elérni a másiknál a viselkedésével/ebbe beletartozik az elektromos levélírás is/,akkor marad a fentebb említett dalocska eszmeisége. vigyor2 További erotikában gazdag szép napot kívánok!

Ui:Utólagos engedelmeddel megtekintettem a képgalériádat.Igazán izgató és esztétikus látványbéli
élményben volt részem.Tetszetősek a képeid!Igazán szerencsés a férjurad,hogy te vagy a párja!
2013. 03. 04. hétfő 16:18  #249
A szó elszáll,az írás megmarad.Mindenki azt mond,amit akar.Bár tisztességes emberek nem hazudnak senkinek.Gondoltam már rá hogy provokáció lehet az egész,mert valaki nagyon unatkozik,de hidd el,hogy vannak ennyire hülyék és rosszindulatúak is a világon,hogy így fogalmazzanak.Vagy-vagy.Azért köszi a jótanácsot! vigyor4 Erotikus élményekben gazdag szép napot kívánok! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 16:03
Bár a szerződés létrejöhet szóbeli kinyilvánításával a közös akaratnak és akár ráutaló magatartással is, (írásban is persze, de ez csak náhány, inkább ingatlanokhoz kapcsolódó esetben követelmény)

Amúgy meg nehogy már felülj a provokációnak smile
2013. 03. 04. hétfő 16:08  #248
Hogyha a zsigereidben érzed azt,hogy a levél írója egy fursztrált erőszakos "bohócfényező" pali akinek már szétrobban a "dinnyéje" a "kolbásza" alatt a szexmentességtől,és akinek a kedvenc dala a Sing-sing együttes általi előadott "Majomcsapda" című nóta,akkor rá se hederíts!Mondhat rád bármit,ne törődj vele és kész.Nem érdemli meg!Valamikor én is egy nyomúlós hapsi voltam,ami miatt visszafele sült el a dolog.Egy jónak igérgező hármast rontottam el ezzel.Na azóta tudom,hogy tisztelet nélkül egyetlen nő sem fogja kinyítni a "kéjtemplom" kapuját.Hiába no!Az emberi viselkedés nagy része érzelmi megnyilvánulás.Hogyha egy szemernyi szimpátiát sem tud az ember elérni a másiknál a viselkedésével/ebbe beletartozik az elektromos levélírás is/,akkor marad a fentebb említett dalocska eszmeisége. vigyor2 További erotikában gazdag szép napot kívánok!

Ui:Utólagos engedelmeddel megtekintettem a képgalériádat.Igazán izgató és esztétikus látványbéli
élményben volt részem.Tetszetősek a képeid!Igazán szerencsés a férjurad,hogy te vagy a párja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 03. vasárnap 20:19
az a baj, h sajnos ezt egy idő után az ember megérzi és már válaszolni sincs kedve.... és akkor jönnek a szövegek, h mekkora gyökér vagyok, mert nem válaszolok.... mf1
na mindegy, ahogy látom, ez a kérdés sem lesz bezárva soha, hisz egy "wiliam valas" (Istenem, ez a helyesírás) - féle sosem fogja megérteni.... csak ül a gépe előtt, névtelenségbe burkolózva és várja a sült galambot... wink
2013. 03. 04. hétfő 16:03  #247
Bár a szerződés létrejöhet szóbeli kinyilvánításával a közös akaratnak és akár ráutaló magatartással is, (írásban is persze, de ez csak náhány, inkább ingatlanokhoz kapcsolódó esetben követelmény)

Amúgy meg nehogy már felülj a provokációnak smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 15:33
A tévedés jogát fenttartva azt kell hogy írjam,hogy amiről te írtál öreg az nem más,mint egyszerű zsarolás.Miért kellene egy nőnek vagy épp egy férfinak alapvetően igent mondani egy szexpartner jelöltnek az első találkozáskor?Ha nem szimpatikus neki az illető vagy illetők,akkor jogában áll nemet mondania,amit egy értelmes ember megért és elfogad.Persze jogában áll meggyőzni a másik felet arról,hogy mégis legyen köztük "valami".De ha egy nő vagy férfi azt mondja hogy nem,az azt jelenti,hogy NEM.Akkor jelenthetné fel az egyik felet a másik csalásért,ha van közöttük egy írásbeli megállapodás arról,hogy valamiféle ellentételezés fejében szexuális gyönyörben lesz része a befizetőnek/de ez ugyebár prostitúció/,amit a "szolgáltató" a befizetés ellenére nem teljesít.Szerintem te olyan személy vagy/másokkal egyetemben/,aki már nagyon szexelni akar,de a túlzott önszeretetből fakadó akaratossága miatt unszimpatikussá vált sok nő szemében,ami miatt erősen frusztráltá váltál.Egyenesen elvárod/szintén a túlzott önszeretetből fakadóan/,hogy amikor azt mondod,hogy dugni akarsz,akkor a kiszemelt "alany" önként és dalolva "tárt kapukkal" fogadjon téged.Persze az ő vágyai a szemedben semmit sem jelentenek.
2013. 03. 04. hétfő 15:33  #246
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 08:43
A boltba a Nök mért tudják hogy fizetni kell az áruért amit elvisz ? azt tudni kell hogy szexpartnert nem válogahat!
MI van akkor ha kép jo találkoznak személyesen és a valoság nem egyezik? fogja a pasi kiderit hol lakik stb
és feljeleniti a NÖT a biroságon becsapás átverés cimen . kinek adnak igazat biztosan nem a nönek .Hiába
nem lehetválogatni férjet keres vagy szexpartnert? a törvény mindenkire vonatkozik
2013. 03. 04. hétfő 10:48  #245
Azt gondolom, h többségük még ma is reménykedik, h egyszer igent mondok,
vigyor0
Hogy is szól Charlie dala??

...
Titkos szerelem, soha nem ér véget!
Titkos szerelem, mást meg nem éget!...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 10:36
Nem rossz az ötlet, bár azért azt elárulom, h az a néhány ember, akivel hosszabb távon levelezem (mondom, van akivel több éve!!!), ők is úgy kezdték, h ismerkedni akartak.... csak valahogy mégis értelmes beszélgetések lett belőlük.
Azt gondolom, h többségük még ma is reménykedik, h egyszer igent mondok, ám valahogy mégsem arról beszélünk leginkább, h mikor, hol és hányszor....
Valójában ennek a pasinak is megírtam az elutasítást....
És az meg, h "reményt keltek benne", csak mert normális levelet írok, no az meg az ő baja. volt gyerekszobám, neveltek is és ha vki megdicsér, illik megköszönni.... azt hiszem, h a férfi abban IS különbözik a kisfiútól, h ért a szóból....
2013. 03. 04. hétfő 10:39  #244
kezdek egyetérteni és néha az is megfordul a fejemben, h valójában azt sem tudja, h miről beszél... legalábbis az összefüggéstelensége erre (is) ad okot következtetni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 10:27
Maradjunk annyiban, hogy Mr. Valas vagy unalmában provokál, vagy viccelődik. Hozzászólásait nézve egyértelmű.
2013. 03. 04. hétfő 10:36  #243
Nem rossz az ötlet, bár azért azt elárulom, h az a néhány ember, akivel hosszabb távon levelezem (mondom, van akivel több éve!!!), ők is úgy kezdték, h ismerkedni akartak.... csak valahogy mégis értelmes beszélgetések lett belőlük.
Azt gondolom, h többségük még ma is reménykedik, h egyszer igent mondok, ám valahogy mégsem arról beszélünk leginkább, h mikor, hol és hányszor....
Valójában ennek a pasinak is megírtam az elutasítást....
És az meg, h "reményt keltek benne", csak mert normális levelet írok, no az meg az ő baja. volt gyerekszobám, neveltek is és ha vki megdicsér, illik megköszönni.... azt hiszem, h a férfi abban IS különbözik a kisfiútól, h ért a szóból....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 03. vasárnap 23:54
Írj meg egy nem bántó, de lényegre törő két-három mondatos elutasító sablonszöveget.

„Szia! Köszönjük jelentkezésedet, de most nem keresünk senkit. További sok sikert! WXY”
v
„Szia! Köszi, de nem Téged keresünk. További sok sikert! WXY”

Ilyesmit küldj el válaszként. Ebből érteni kell. Ha többet írsz válaszként, akkor már reménykedhet a kiéhezett egyed, hogy lám, szóba állt, sőt kedves valaki vele. Nem szabad reményt ébreszteni senkiben sem. Ha az elutasító leveledre válasz érkezik, azzal már nincs értelme foglalkozni. Kuka egyből. Az alapudvariassági kört megfutottad, tisztességes voltál, válaszoltál. A normális ember ért a szép szóból.
2013. 03. 04. hétfő 10:27  #242
Maradjunk annyiban, hogy Mr. Valas vagy unalmában provokál, vagy viccelődik. Hozzászólásait nézve egyértelmű.
/ 536