Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2013. 03. 04. hétfő 10:12  #241
tango56 tango56 VIP
Elképzelem, amint wiliem valast elkapja egy hatvanéves, 150 magas, és 120kilós hölgy, kis bajusszal, és magáévá teszi, minden reklamációt elhárítva azzal, hogy barátunk szexpartnert keres, és ugye nem lehet válogatni. Megérdemelné.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857722)
2013. 03. 04. hétfő 08:43
A boltba a Nök mért tudják hogy fizetni kell az áruért amit elvisz ? azt tudni kell hogy szexpartnert nem válogahat!
MI van akkor ha kép jo találkoznak személyesen és a valoság nem egyezik? fogja a pasi kiderit hol lakik stb
és feljeleniti a NÖT a biroságon becsapás átverés cimen . kinek adnak igazat biztosan nem a nönek .Hiába
nem lehetválogatni férjet keres vagy szexpartnert? a törvény mindenkire vonatkozik
2013. 03. 04. hétfő 08:43  #240
A boltba a Nök mért tudják hogy fizetni kell az áruért amit elvisz ? azt tudni kell hogy szexpartnert nem válogahat!
MI van akkor ha kép jo találkoznak személyesen és a valoság nem egyezik? fogja a pasi kiderit hol lakik stb
és feljeleniti a NÖT a biroságon becsapás átverés cimen . kinek adnak igazat biztosan nem a nönek .Hiába
nem lehetválogatni férjet keres vagy szexpartnert? a törvény mindenkire vonatkozik
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona Demona VIP Admin
2013. 03. 03. vasárnap 18:38
Ezek szerint kétféle Nő létezik a Feleség és a szexpartner, S ha valaki szexpartnert keresel itt, azt úgy tegye mint néhányan a boltban a reggeli vásárlást? Felkap egy kosarat, bevágja az első pár zsemlét, a legolcsóbb párizsit, abból is az előrecsomagoltat, fizet, behuppan a kocsiba be is burkolja sity suty, böfög egyet és mehet a nap tovább vigyor5 Ezzel nincs is semmi baj csak nem mindenki így szokott reggelizni, no meg partnert keresni és szexelni sem crazya
2013. 03. 04. hétfő 08:42  #239
Törölt felhasználó (764681)
Ebből a "wiliem valas" levélből legalább tudjuk, hogy miért nem sikerül olyan sok pasinak partnert találni. Gondolom, hogy ő is köztük van.
2013. 03. 04. hétfő 06:40  #238
karpat57 karpat57
Én az elutasító levélre is szoktam reagálni, amiben megköszönöm, hogy válaszoltak, további sikeres ismerkedést kívánva egyúttal!
2013. 03. 03. vasárnap 23:54  #237
Nyúlmedve Nyúlmedve
Írj meg egy nem bántó, de lényegre törő két-három mondatos elutasító sablonszöveget.

„Szia! Köszönjük jelentkezésedet, de most nem keresünk senkit. További sok sikert! WXY”
v
„Szia! Köszi, de nem Téged keresünk. További sok sikert! WXY”

Ilyesmit küldj el válaszként. Ebből érteni kell. Ha többet írsz válaszként, akkor már reménykedhet a kiéhezett egyed, hogy lám, szóba állt, sőt kedves valaki vele. Nem szabad reményt ébreszteni senkiben sem. Ha az elutasító leveledre válasz érkezik, azzal már nincs értelme foglalkozni. Kuka egyből. Az alapudvariassági kört megfutottad, tisztességes voltál, válaszoltál. A normális ember ért a szép szóból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2013. 03. 03. vasárnap 20:19
az a baj, h sajnos ezt egy idő után az ember megérzi és már válaszolni sincs kedve.... és akkor jönnek a szövegek, h mekkora gyökér vagyok, mert nem válaszolok.... mf1
na mindegy, ahogy látom, ez a kérdés sem lesz bezárva soha, hisz egy "wiliam valas" (Istenem, ez a helyesírás) - féle sosem fogja megérteni.... csak ül a gépe előtt, névtelenségbe burkolózva és várja a sült galambot... wink
2013. 03. 03. vasárnap 20:45  #236
Demona Demona VIP Admin
Valószínű van akinek ez a valóság, bár én iróniának szántam,de az igényesség is a valóság része az viszont általában egy frusztráló tényező szokott leni a türelmetleneknek. vigyor2
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 03. vasárnap 20:28
Viccelödünk,de ez a valoság..:/)
2013. 03. 03. vasárnap 20:41  #235
Demona Demona VIP Admin
Talán inkább gyorsétteremnek, bár szerintem ott is megnézi az ember mit fogyaszt nyes
El nem tudnám képzelni, hogy válogatás nélkül amit elém vet a sors, bekebelezem mert ép ez jutott vagy mert ép most kell. szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 03. vasárnap 20:20
talán ezt hívják igényességnek?? smile nyes wink
2013. 03. 03. vasárnap 20:28  #234
Zsuzsa Zsuzsa
Viccelödünk,de ez a valoság..:/)
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona Demona VIP Admin
Ezek szerint kétféle Nő létezik a Feleség és a szexpartner, S ha valaki szexpartnert keresel itt, azt úgy tegye mint néhányan a boltban a reggeli vásárlást? Felkap egy kosarat, bevágja az első pár zsemlét, a legolcsóbb párizsit, abból is az előrecsomagoltat, fizet, behuppan a kocsiba be is burkolja sity suty, böfög egyet és mehet a nap tovább vigyor5 Ezzel nincs is semmi baj csak nem mindenki így szokott reggelizni, no meg partnert keresni és szexelni sem crazya
2013. 03. 03. vasárnap 20:20  #233
talán ezt hívják igényességnek?? smile nyes wink
Demona Demona VIP Admin
2013. 03. 03. vasárnap 20:19  #232
az a baj, h sajnos ezt egy idő után az ember megérzi és már válaszolni sincs kedve.... és akkor jönnek a szövegek, h mekkora gyökér vagyok, mert nem válaszolok.... mf1
na mindegy, ahogy látom, ez a kérdés sem lesz bezárva soha, hisz egy "wiliam valas" (Istenem, ez a helyesírás) - féle sosem fogja megérteni.... csak ül a gépe előtt, névtelenségbe burkolózva és várja a sült galambot... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778974)
2013. 03. 03. vasárnap 15:25
Általában ilyenek az erőszakos farokverők.
2013. 03. 03. vasárnap 18:38  #231
Demona Demona VIP Admin
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 03. vasárnap 09:58
Azt kellene eldönteni a NÖKNEK hogy szexpartnert keres vagy férjet??? ha szexpartnert akkor adja
meg a telefonszámát és hol mikor kész enyi és nem több se kép semmi baszniakar vagysem?
2013. 03. 03. vasárnap 15:25  #230
Törölt felhasználó (778974)
Általában ilyenek az erőszakos farokverők.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 02. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 02. szombat 21:37
Kérdezitek, h miért nem válaszolnak sokan... megmutatom!
Pontosan azért, mert már bele lehet fáradni...
Az adatlapomon ugye egyértelmű, h pasit nem keresek.
Azért napi több levél jön.... és az egyik legnagyobb kedvencem, az vmi vicc..

Az utóbbi 2 napban történt ez a levelezés köztem és vki között:
Jön a levél: "Szia , nagyon szép vagy maximális hódolatom"
ez így elsőre abszolút korrekt. ezzel még semmi bajom, persze, h válaszoltam. hisz jólesik, ha vki leírja, h bejövök neki.
"Szia! Nagyon kedves vagy, köszönöm!"
Majd ír újra: "Szia , ismerkedsz is ? Felvenném veled a kapcsolatot ha van kedved hozzá."
Naná, h már jött is a kapcsolatjelölés... ilyenkor már elővigyázatosságból lerövidítem a beszélgetést, mert tudom, h nem lesz könnyű...
"Szia! Köszönöm, de pasit nem keresek...."
nem szoktam kertelni, nagyjából ezt írom mindig, bár újra elmondom, h a lapomon egyértelmű, h pasi nem kell!!!!
erre jön a válasz:
"Szia. Ezt sajnálattal hallom. Ismerkedni sem szeretnél semmilyen szinten?"
mi az hogy semmilyen szinten????? nem keresek pasit.... nem ismerkedem... beszélgetés lehet, de ahhoz meg nem kell az ismerkedős szöveg.... lehet, h ma én vagyok túl agyhalott, de azt nem értem, h akikkel évek óta beszélgetek anélkül, h egyszer is találkoztunk volna, azok miért nem érezték jelentőségét az ilyen szövegeknek, h "milyen szinten" akarok ismerkedni.... ?! semmilyen szinten.... (de még mindig nem tudom, h hány szint van) vagy beszélgetünk, mert van közös téma v nem.... ennyi....
rákérdeztem a szintre, remélem, h megírja, h ezt hogy értette....
és nem megbántás volt a célom azzal, ha rájön, h az ő levelét raktam ki, csak egyszerűen nem értem....
és ilyenkor gondolom végig, h mi a fenének is válaszolok... az adatlapon ott van kiírva... akkor...

közben megjött a válasz:
"Mondjuk beszélgetni > szemléletet váltani > képeket cserélni > videókat > webcamerán beszélgetni > találkozni"
na látjátok, ezért nem válaszolnak sokan... mert témánál vagyunk. tök normálisan leírtam, h nem ismerkedem. de azért feszítjük a húrt. és lássátok milyen marhára normális vagyok, még mindig normális választ írtam:
"nézd!
mivel pasit nem keresek, így azt gondolom, h a listád nagy része nem opció.
a beszélgetéssel nincs gondom, amíg nem ismerkedés.... elbeszélgetek veled az élet nagy dolgairól, eszmét cserélek, de ha arra megy ki a dolog, h a listád további opcióit elérjük, akkor sajnos most mondom, h nem."

vajon megérti???!!!
és ti nagyon okos mindent tudó pasik megértitek, h mennyire gáz, amikor ennyire nyomatjátok az ismerkedést?!
sajnos egy ilyen beszélgetéssel már teljesen elvesztitek a "varázst", ami valaha akár lehetne.... és itt jön elő az intelligencia kérdése.....

u.i.: a lapomon az is egyértelmű, h webcam és társai szintén nem opciók.....
2013. 03. 03. vasárnap 10:56  #229
Franciacsók Franciacsók
hehe A lófaszt!
El is menjen hozzá, sört is vigyen, meg is dugatja magát, wow1 szval érted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
2013. 03. 03. vasárnap 10:18
És széttárt combokkal várjon!
Hol élsz te??? boxer
2013. 03. 03. vasárnap 10:53  #228
Franciacsók Franciacsók
smile ))
Amiről Te beszélsz az a partikurva, nem a Nő.
Tudod mi a különbség??? szomoru1 hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 03. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt kellene eldönteni a NÖKNEK hogy szexpartnert keres vagy férjet??? ha szexpartnert akkor adja
meg a telefonszámát és hol mikor kész enyi és nem több se kép semmi baszniakar vagysem?
2013. 03. 03. vasárnap 10:18  #227
Törölt felhasználó (134651)
És széttárt combokkal várjon!
Hol élsz te??? boxer
2013. 03. 03. vasárnap 10:04  #226
Törölt felhasználó (857830)
Te most viccelsz, ugye?
2013. 03. 03. vasárnap 09:58  #225
2013. 03. 02. szombat 21:37  #224
Kérdezitek, h miért nem válaszolnak sokan... megmutatom!
Pontosan azért, mert már bele lehet fáradni...
Az adatlapomon ugye egyértelmű, h pasit nem keresek.
Azért napi több levél jön.... és az egyik legnagyobb kedvencem, az vmi vicc..

Az utóbbi 2 napban történt ez a levelezés köztem és vki között:
Jön a levél: "Szia , nagyon szép vagy maximális hódolatom"
ez így elsőre abszolút korrekt. ezzel még semmi bajom, persze, h válaszoltam. hisz jólesik, ha vki leírja, h bejövök neki.
"Szia! Nagyon kedves vagy, köszönöm!"
Majd ír újra: "Szia , ismerkedsz is ? Felvenném veled a kapcsolatot ha van kedved hozzá."
Naná, h már jött is a kapcsolatjelölés... ilyenkor már elővigyázatosságból lerövidítem a beszélgetést, mert tudom, h nem lesz könnyű...
"Szia! Köszönöm, de pasit nem keresek...."
nem szoktam kertelni, nagyjából ezt írom mindig, bár újra elmondom, h a lapomon egyértelmű, h pasi nem kell!!!!
erre jön a válasz:
"Szia. Ezt sajnálattal hallom. Ismerkedni sem szeretnél semmilyen szinten?"
mi az hogy semmilyen szinten????? nem keresek pasit.... nem ismerkedem... beszélgetés lehet, de ahhoz meg nem kell az ismerkedős szöveg.... lehet, h ma én vagyok túl agyhalott, de azt nem értem, h akikkel évek óta beszélgetek anélkül, h egyszer is találkoztunk volna, azok miért nem érezték jelentőségét az ilyen szövegeknek, h "milyen szinten" akarok ismerkedni.... ?! semmilyen szinten.... (de még mindig nem tudom, h hány szint van) vagy beszélgetünk, mert van közös téma v nem.... ennyi....
rákérdeztem a szintre, remélem, h megírja, h ezt hogy értette....
és nem megbántás volt a célom azzal, ha rájön, h az ő levelét raktam ki, csak egyszerűen nem értem....
és ilyenkor gondolom végig, h mi a fenének is válaszolok... az adatlapon ott van kiírva... akkor...

közben megjött a válasz:
"Mondjuk beszélgetni > szemléletet váltani > képeket cserélni > videókat > webcamerán beszélgetni > találkozni"
na látjátok, ezért nem válaszolnak sokan... mert témánál vagyunk. tök normálisan leírtam, h nem ismerkedem. de azért feszítjük a húrt. és lássátok milyen marhára normális vagyok, még mindig normális választ írtam:
"nézd!
mivel pasit nem keresek, így azt gondolom, h a listád nagy része nem opció.
a beszélgetéssel nincs gondom, amíg nem ismerkedés.... elbeszélgetek veled az élet nagy dolgairól, eszmét cserélek, de ha arra megy ki a dolog, h a listád további opcióit elérjük, akkor sajnos most mondom, h nem."

vajon megérti???!!!
és ti nagyon okos mindent tudó pasik megértitek, h mennyire gáz, amikor ennyire nyomatjátok az ismerkedést?!
sajnos egy ilyen beszélgetéssel már teljesen elvesztitek a "varázst", ami valaha akár lehetne.... és itt jön elő az intelligencia kérdése.....

u.i.: a lapomon az is egyértelmű, h webcam és társai szintén nem opciók.....
2013. 03. 02. szombat 18:34  #223
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ha valaki van annyira tapló, hogy még egy nemleges válasszal sem tisztel meg, az az Ő szegénységi bizonyítványa. Ám ha Te ezt elfogadod alaphelyzetnek, akkor nem kell azon meglepődni, hogy a minimális tisztelet nélküli levelet a normális emberek egyből kukázzák, mert komolytalannak látják a mögötte lévő „embert”.
Szerintem mindig mindenkihez olyan szintű tisztelettel érdemes fordulni, amit visszafelé is elvár az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 02. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870748)
2013. 03. 02. szombat 16:06
Drága Ravenna! Tisztelet itt?????????????? Mi a tisztelet? Az ha valakinek irsz normálisan és nem vállaszol vissza semit? Az akinek irsz az miért nem tisztel meg azzal hogy legaláb vissza irjon?
2013. 03. 02. szombat 18:29  #222
Nyúlmedve Nyúlmedve
„ROSSZFIÚK DUGJÁK A JOBBNÁL JOBB CSAJOKAT (külsőleg-belsőleg), ÉN MEG REJSZOLHATOK ÉLETEM VÉGÉIG!!!!!!”

Hááááát ha ezt az igen sarkos állításodat VALÓBAN elfogadod alapigazságnak, akkor egész biztosan ennek megfelelően fogod leélni az életedet! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 02. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 03. 02. szombat 15:05
Intelligencia, romantika, tisztelettudás, blablabla, Jézusmária, hol éltek ti a 19. században???!!!!
Ilyen baromságokkal csak a 70-80 éves néniket, vagy a fogatlan, szörös, alkoholista, beszélni nem tud, félc. kölyökkel megáldott, fridzsider seggű nőket lehet meghódítani.....

ROSSZFIÚK DUGJÁK A JOBBNÁL JOBB CSAJOKAT (külsőleg-belsőleg), ÉN MEG REJSZOLHATOK ÉLETEM VÉGÉIG!!!!!!
/ 536