Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2013. 02. 16. szombat 19:57  #149
Törölt felhasználó (846377)
Igyekszem majd nem gondolni a szexre, meg a csajokra életem hátralevő 50 évében!
Mellesleg hagyományos társekeresőn nem egy csajnál olvastam az ideális jelölt résznél lakása van, és autója (volt olyan is, h megnevezte a márkát is Audi. EZ KOMOLYAN ÍGY VOLT).

Jó, hogy egy olyan országban fogalmazzák meg ezeket az elvárásokat, ahol csőd, és társadalmi összeomlás lehet a vége.
Na jól van most már tényleg befejeztem. Van hobbim majd abba ölöm, az energiám, meg a pénzem, nem csajba. wave
2013. 02. 15. péntek 22:02  #148
tom1019 tom1019 VIP Admin
ebben teljesen egyetértek, és óvok is mindenkit a gyors internetes szexkapcsolattól...
de az élet sajnos egyre inkább ez a lehetőség felé tolódik, mert elmúltak már azok az idők, amikor "normális élő kapcsolat" volt az ismerkedés egyetlen lehetősége...
szelektálni itt is lehet, akár egy írás (hsz) alapján is, szerintem kell is, de...biztosan érted mire gondolok, mert nem szeretnék főleg itt senkinek a lelkébe gázolni... hehe

viszont az is tény (nálam), hogy szavaiddal élve, a megfelelő szelektálás után, több komoly kapcsolatom is volt a Gg-s lányoknál, és most is egy volt Gg-s hölggyel kötöttem össze életem egy bizonyos részét... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 15. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 02. 15. péntek 09:08
Válogatni lehet, de: a túlkínálat inkább mennyiségi és nem feltétlen minőségi. A való élet már azért előszelektált...
2013. 02. 15. péntek 09:08  #147
Törölt felhasználó (857830)
Válogatni lehet, de: a túlkínálat inkább mennyiségi és nem feltétlen minőségi. A való élet már azért előszelektált...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 15. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (786534)
2013. 02. 15. péntek 07:41
Ahol harmincszor annyi a férfi, mint a nő, ott nem meglepő, hogy a nők válogatnak, hiszen van miből. Az is lehet, hogy magasabbra teszi a mércét, mint ahova a való életben tehetné, mert itt megteheti, akkora a túlkínálat.
Tehát mindig lesz 29 fanyalgó férfi. Viszont vannak befutók, ezt bizton állíthatom.

Sokaknak sikerült már, olvashattunk beszámolókat róla. Nekem is sikerültek már kapcsolatok, pedig szinte nem is keresek. Legalábbis tucatleveleket nem írkálok százszámra.
2013. 02. 15. péntek 07:41  #146
Törölt felhasználó (786534)
Ahol harmincszor annyi a férfi, mint a nő, ott nem meglepő, hogy a nők válogatnak, hiszen van miből. Az is lehet, hogy magasabbra teszi a mércét, mint ahova a való életben tehetné, mert itt megteheti, akkora a túlkínálat.
Tehát mindig lesz 29 fanyalgó férfi. Viszont vannak befutók, ezt bizton állíthatom.

Sokaknak sikerült már, olvashattunk beszámolókat róla. Nekem is sikerültek már kapcsolatok, pedig szinte nem is keresek. Legalábbis tucatleveleket nem írkálok százszámra.
2013. 02. 14. csütörtök 22:40  #145
ravenna ravenna VIP Admin
Lehet ilyen a helyzet, én nem fogom ezt vitatni...de ha ennyire gáz, akkor miért vagy itt? Miért vannak itt mások? Mazoizmus? Remény? De most tényleg...ha valami nem tetszik én továbbálllok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 02. 14. csütörtök 21:57
Mindig azzal jönnek a nők, hogy nem kapnak normális levelet. Ez hülyeség! Írhatsz nekik normális bemutatkozást is akkor sem válaszolnak. Csak panaszkodnak, hogy nincs normális pasi.... Azt sem hiszem el , hogy az ezer levélből senki sem felel meg. A mércét fel lehet tenni magasra csak akkor nekik is nyújtani kéne valamit cserébe amit viszont nem tudnak.. Megtehetsz bármit, úgysem lesz elég. Mindig azt mondják ők tudják mit akarnak, de ez a legnagyobb hülyeség, fogalmuk sincs mit akarnak. smile
2013. 02. 14. csütörtök 21:57  #144
Törölt felhasználó (295546)
Mindig azzal jönnek a nők, hogy nem kapnak normális levelet. Ez hülyeség! Írhatsz nekik normális bemutatkozást is akkor sem válaszolnak. Csak panaszkodnak, hogy nincs normális pasi.... Azt sem hiszem el , hogy az ezer levélből senki sem felel meg. A mércét fel lehet tenni magasra csak akkor nekik is nyújtani kéne valamit cserébe amit viszont nem tudnak.. Megtehetsz bármit, úgysem lesz elég. Mindig azt mondják ők tudják mit akarnak, de ez a legnagyobb hülyeség, fogalmuk sincs mit akarnak. smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 14. csütörtök 15:38
Volt egy okos férfi, aki azt állította hogy "minden relatív". Lehet hogy Te úgy érzed hogy vannak nők akik védekezésül használják a túl magas mércét, de a dolog megfordítható hogy lehet nem a mérce magas, hanem akik át akarnak jutni felette, azok meg sem közelítik azt.
Ezzel arra szeretnék csak óvatosan rámutatni, hogy a sikertelenség oka nem feltétlen a másik oldal. És azt sem kéne elfelejteni hogy mekkora a kínálat, és ahhoz a kereslet.
2013. 02. 14. csütörtök 16:28  #143
...Ugyan már fiúk!
Egy nő sokkal inkább észreveszi azt a férfit aki szemtől-szembe jár, létezik, a másik szemébe tud nézni mint aki a felhők közül közelít, mert istenségnek tartja magát. Az ilyen szokott magasról a mélybe hullani.
Amúgy nem arról szól a fórum hogy miért nem talál valaki magának partnert, legyen férfi, nő, pár...hanem hogy találtál-e?
2013. 02. 14. csütörtök 15:38  #142
Volt egy okos férfi, aki azt állította hogy "minden relatív". Lehet hogy Te úgy érzed hogy vannak nők akik védekezésül használják a túl magas mércét, de a dolog megfordítható hogy lehet nem a mérce magas, hanem akik át akarnak jutni felette, azok meg sem közelítik azt.
Ezzel arra szeretnék csak óvatosan rámutatni, hogy a sikertelenség oka nem feltétlen a másik oldal. És azt sem kéne elfelejteni hogy mekkora a kínálat, és ahhoz a kereslet.
(Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 14. csütörtök 15:29
Igen! A nők túl magasra állítják a mércét a keresésbe! Mindig ezek a feltételek vannak előtérbe! Nem is próbálnak kicsit lejjebb adni! Csak keresgéljenek tovább!
2013. 02. 14. csütörtök 15:29  #141
hubi72 hubi72
Igen! A nők túl magasra állítják a mércét a keresésbe! Mindig ezek a feltételek vannak előtérbe! Nem is próbálnak kicsit lejjebb adni! Csak keresgéljenek tovább!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 14. csütörtök 13:56
"Érdekes" alatt mit értünk? Ki van gyúrva? 25 cm farok? Jóképű? Magas státuszú? Pénzes? Menő fiúcska?
Csak, azért soroltam fel ezeket, mert ebben az országban leginkább ezt értékelik.
2013. 02. 14. csütörtök 14:28  #140
Törölt felhasználó (764681)
Nos érdekes alatt olyasmit értünk, ami felkelti egy nő figyelmét. Olvasd el figyelmesen a nevezett lapot és te magad döntsd el, hogyha nő lennél és partnert keresnél találnál-e benne számodra izgalmasat.
Oly sokan leírták már itt, hogy mik a tipikus negatívumok, amik egy reglapon előfordulhatnak. Ne ismételgessem már ezeket én is.
2013. 02. 14. csütörtök 13:56  #139
"Érdekes" alatt mit értünk? Ki van gyúrva? 25 cm farok? Jóképű? Magas státuszú? Pénzes? Menő fiúcska?
Csak, azért soroltam fel ezeket, mert ebben az országban leginkább ezt értékelik.
2013. 02. 14. csütörtök 10:26  #138
Törölt felhasználó (764681)
Talán nincs benned semmi érdekes. Vagy ha van, az a lapodból nem derül ki.
(Ez egy válasz thebadboym1 üzenetére (2013. 02. 13. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 13. szerda 15:39
Én nagyon sok levelet irtam , már de eddig a két hónap alatt tán kettő méltatot arra hogy válaszoljon, hogy bocsi de nem..... Nemtudom mi a baj velem. Nem vagyok kamus, ápolt, igényes 30 éves pasi vagyok aki mindenre kapható és mégse nem találok senkit ezen az oldalon..... Szerintetek mi lehet a gond?
2013. 02. 13. szerda 15:39  #137
thebadboym1 thebadboym1
Én nagyon sok levelet irtam , már de eddig a két hónap alatt tán kettő méltatot arra hogy válaszoljon, hogy bocsi de nem..... Nemtudom mi a baj velem. Nem vagyok kamus, ápolt, igényes 30 éves pasi vagyok aki mindenre kapható és mégse nem találok senkit ezen az oldalon..... Szerintetek mi lehet a gond?
2013. 02. 12. kedd 08:33  #136
Törölt felhasználó (853039)
Az igaz, turelem kerdese, kicsit szerencsesnek is kell lenni,mert iszonyatosan sok aki csak beszelget es nem meri megvalositani vagyait,a kamusok meg vannak elegen.....kicsit bosszanto mert akik komolyan gondoljak es szeretnek miattuk hatranyba kerulnek,a kamusok rossz hatasa vegett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2013. 02. 11. hétfő 09:39
Találtunk, párt is, bisex pasit is. Az egész türelem kérdése, rengeteg az idióta kamus bolond, lehet hogy csak szerencsénk volt?
2013. 02. 11. hétfő 09:39  #135
Törölt felhasználó (388655)
Találtunk, párt is, bisex pasit is. Az egész türelem kérdése, rengeteg az idióta kamus bolond, lehet hogy csak szerencsénk volt?
2013. 02. 11. hétfő 07:51  #134
Törölt felhasználó (874675)
Elég nehéz! :S
2013. 02. 10. vasárnap 22:56  #133
Zsuzsa Zsuzsa
Ne légy benne olyan biztos.
2013. 02. 10. vasárnap 11:52  #132
maarimar maarimar
tipikus magyar dolog rengeteg szájhős
tisztelet a kevés kivételnek és azoknak akiket 1-2 itt ismertünk meg
2013. 02. 09. szombat 13:26  #131
jatagán jatagán
még nem.eddig csak kamuk és a téma iránt érdeklödökkel volt dolgom
2013. 02. 09. szombat 13:20  #130
hubi72 hubi72
Igen! Szerintem is ez a probléma fő oka! A nők többsége nem keres! Én sem találtam még de nem is hiszem hogy itt fogok találni az interneten! Hiába vagyok fent több társkeresőn nincs válasz! Miért van ez? Hol lehet találni egy olyan nőt aki ismerkedni is akar nem csak a neten!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2013. 02. 08. péntek 19:28
sztem az az alapvető probléma, h jóval több szóló pasi keresne, mint amennyi nő v pár.... így a pasik esélyei jóval kisebbek.
de nekem nem esik nehezemre válaszlevelet írni... még akkor sem, ha nemet írok.
bár azt tegyük hozzá, h egy partnerbejelölés vagy egy "dugnálak!" vagy egy skype cím nem túl sok intelligenciára vall, így valójában megértem azt, aki már nem is válaszol az ilyenekre, mert nagyjából ez jön a legtöbb pasitól...
a friss feltöltésem miatt eddig legalább 30 levelet kaptam, de igen kevés (talán 2-3) az értelmes levél...
/ 532