Nekünk is sikerült egy valóban értelmes párt találni.
Mint például? Milyen oldalak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 11. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775344)
2013. 01. 11. péntek 10:00
Nagyritkán összejön innét is...de vannak más oldalak ahol sokkal nagyobb a valószínűsége!
Nagyritkán összejön innét is...de vannak más oldalak ahol sokkal nagyobb a valószínűsége!
Jól van, ahogy látom, akkor semmi értelme belevágnom.
Miért?
Van itt ezen az oldalon valaki aki ismerkedni akar,és még szexet is?
Van itt ezen az oldalon valaki aki ismerkedni akar,és még szexet is?
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 01. 10. csütörtök 20:44
"magas szexkultúrával rendelkező srácot" És mi van akkor ha az illető történetesen SZŰZ??
Ne add fel! Én lassan két éve találkozgatok a lánnyal aki "felszedett" itt !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870811)
2013. 01. 10. csütörtök 21:05
Nem hiszem el, hogy valaki talált már itt partnert valaha! Azt sem tudják mit kamuzzanak magukról!
Lehetsz határozott v. magas szexkultúrával rendelkező, elég egy meggondolatlan szó vagy ha nem ugrassz
azonnal és már le is írtak! Tehát fontolgatom, hogy feladom itt a keresést, mert teljesen felesleges!
Lehetsz határozott v. magas szexkultúrával rendelkező, elég egy meggondolatlan szó vagy ha nem ugrassz
azonnal és már le is írtak! Tehát fontolgatom, hogy feladom itt a keresést, mert teljesen felesleges!
Nem hiszem el, hogy valaki talált már itt partnert valaha! Azt sem tudják mit kamuzzanak magukról!
Innen még nem. Más oldalakról már többet is. De nagyon ritka.
"magas szexkultúrával rendelkező srácot" És mi van akkor ha az illető történetesen SZŰZ??
Találtam!
Én már találtam innen párokat, egyedüli hölgyeket. Szóval nem reménytelen.
Én egyedülálló pasiként keresek, és már 2 párral is találkoztam innen. Se a külsőm, se az intim méretem nem kiemelkedő. Viszont magamat adtam, értelmes és intelligens módon közeledtem a párokhoz, és eddig még mindegyik nagyon jól sikerült. Szerintem a párok sem adoniszt keresnek, hanem egy értelmes és szimpatikus, magas szexkultúrával rendelkező srácot, akivel jól érezhetik magukat. Ja és persze nem kell elbátortalanodni az elején, nem feltétlenül lehetsz szimpatikus mindenkinek, ezért vagyunk különbözőek.
Én is gratulálok..nekem remélem sikerülni fog...pl. egy kellemes 40-es,avagy felette :P
Gratulálok azoknak akiknek sikerült.
Nekünk is sikerült, bár arányaiban, igen gyengének mondanám az elért eredményeket.
Nekem már sikerült!!!!
Valóban gyönyörű vagy! Neked ez nem kérdés!
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 16:42
Itt a gate`en meg nem jutottunk tovabb beszelgetesnel!!De hogy a neten nem??Az enyhe tulzas!
Mi mar voltunk 3 parral,4 szolo sraccal(egyik biszex),es egy szolo biszex csajszival!!Nem lehetetlen!!
U.I.: es meg a szabadidonk is keves!
Mi mar voltunk 3 parral,4 szolo sraccal(egyik biszex),es egy szolo biszex csajszival!!Nem lehetetlen!!
U.I.: es meg a szabadidonk is keves!
Látom neked sem utolsó reményed fekszik ebben az egészben sirály12:
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 17:24
Ez most mit akar jelenteni?
Ez így igaz! A nőknek csak válogatni kell! A férfiak meg csak reménykedhetnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 16:54
Kedves Hot blood!
Nem vedd sértésnek az írásomat, vagy himsovinisztának. Oké?
Szóval neked könnyű dolgod van, mert te egy fantasztikusan szép nő vagy. Neked csak válogatnod kell az "ajánlatok" közül, te megteheted!
Nem vedd sértésnek az írásomat, vagy himsovinisztának. Oké?
Szóval neked könnyű dolgod van, mert te egy fantasztikusan szép nő vagy. Neked csak válogatnod kell az "ajánlatok" közül, te megteheted!