Igen találtunk itt a gg-én és nagyon jó volt.Kitartás mindenkinek.Türelem kérdése az egész.
Ez most mit akar jelenteni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870811)
2013. 01. 10. csütörtök 17:20
BDSMgold!
Értem szóval, nagyon nehézen jön meg a siker itt is.
Akkor inkább elmegyek egy prostihoz.
Értem szóval, nagyon nehézen jön meg a siker itt is.
Akkor inkább elmegyek egy prostihoz.
Itt a GG-n nem.
De nem is azért vagyunk itt!
De a neten korábban, még Lana előtt, többször is találtam partnert, pedig erős túlzással sem vagyok az az Adonisz.
Sőt Lanát is egy chaten ismertem meg, és mi lett belőle...
Kitartás, céltudatosság és nem szabad rágörcsölni! Ezek kellenek hozzá hogy sikeres legyen valaki.
Add önmagad, de ne add ki magad mindenkinek. Így csőbe sem húzhatnak és te sem ejtesz át senkit.
Egyébként utóbbi MINDIG és nagyon hamar kiderülnek és máris egy negatív vélemény rólad no és persze egy elszalasztott lehetőség.
Szóval semmi sem lehetetlen.
De nem is azért vagyunk itt!
De a neten korábban, még Lana előtt, többször is találtam partnert, pedig erős túlzással sem vagyok az az Adonisz.
Sőt Lanát is egy chaten ismertem meg, és mi lett belőle...
Kitartás, céltudatosság és nem szabad rágörcsölni! Ezek kellenek hozzá hogy sikeres legyen valaki.
Add önmagad, de ne add ki magad mindenkinek. Így csőbe sem húzhatnak és te sem ejtesz át senkit.
Egyébként utóbbi MINDIG és nagyon hamar kiderülnek és máris egy negatív vélemény rólad no és persze egy elszalasztott lehetőség.
Szóval semmi sem lehetetlen.
Kedves Hot blood!
Nem vedd sértésnek az írásomat, vagy himsovinisztának. Oké?
Szóval neked könnyű dolgod van, mert te egy fantasztikusan szép nő vagy. Neked csak válogatnod kell az "ajánlatok" közül, te megteheted!
Nem vedd sértésnek az írásomat, vagy himsovinisztának. Oké?
Szóval neked könnyű dolgod van, mert te egy fantasztikusan szép nő vagy. Neked csak válogatnod kell az "ajánlatok" közül, te megteheted!
Itt a gate`en meg nem jutottunk tovabb beszelgetesnel!!De hogy a neten nem??Az enyhe tulzas!
Mi mar voltunk 3 parral,4 szolo sraccal(egyik biszex),es egy szolo biszex csajszival!!Nem lehetetlen!!
U.I.: es meg a szabadidonk is keves! (Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi mar voltunk 3 parral,4 szolo sraccal(egyik biszex),es egy szolo biszex csajszival!!Nem lehetetlen!!
U.I.: es meg a szabadidonk is keves! (Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 16:23
Nem hogy itt a gaten de az egész neten sem lehet találni senkit! Se szexre se semmire! Miért van ez? Ki tudja!?
Nem hogy itt a gaten de az egész neten sem lehet találni senkit! Se szexre se semmire! Miért van ez? Ki tudja!?
Fontolgatom, hogy én is beszálljak ebbe a "versenybe", de ahogy elnézem nem lenne értelme.