Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2023. 09. 23. szombat 11:41  #9362
futurismo2023 futurismo2023
De nincsen aljasabb annál, mint aki a saját fajtáját becsmérli. Nem muszáj itt élni, vannak biztos jobb helyek a magad fajtának.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 10:25
Itt nincs tisztelet a magyar egy iszonyatos egy aljanép sajnos.
2023. 09. 23. szombat 08:52  #9361
Dzsentri Dzsentri
Helyesen mondtad, bár jelen esteben falra hányt borsó.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 18:37
Kerestem és találtam itt szóló pasiként,és egy itt megismert havercsajszimmal párosban is,igaz korábban,és nem rengeteg alkalommal.
Mindkét esetben sokat nyomott latba a humor,pozitív gondolkodás,jókedv,és magyar! partnereket sikerült találni.
Ezzel magad alatt vágod a fát,hogy itt állandóan köpködsz az országodra,és begyöpösödött,korcs aljanépnek minősíted honfitársaidat,mert nem kaptál puncit az oldalon keresztül...ezután ennyi esélyed sem lesz.Visszaolvasva találhatsz itt bejegyzéseket nőktől,pároktól,miszerint a folyamat siránkozókkal nem foglalkoznak.Tehát,első kanyarban,próbálj meg pozitívabban kommunikálni,kevesebb depivel.
Magyarország több mint ezer éve létezik,érdekes és izgalmas történelemmel es kultúrával,gyönyörű tájakkal és szép városokkal,és meg sorolhatnám,legfőképpen hogy a magyar lányok világszerte a legszebbek,mások szerint is.Nem egyenlő a mindenkori politikusokkal,strómanokkal,minimálbérrel és társaival,ezek miatt utálni saját hazánkat ostobaság...az utóbbiak miatt utálni az előbbieket.
Ismeretlenül másokat korcsnak,aljanépnek titulálni és utána tőlük tiszteletet várni viszont?
Elméleted szerint csak itt rossz minden,akkor miért itt keresel,miért nem külföldi oldalakon,ahol nem korcs alja nép van és minden happy?Hm?
2023. 09. 22. péntek 11:01  #9360
Törölt felhasználó (4650775)
mi is találtunk de nagyon sok a kamus.sajnos
2023. 09. 22. péntek 07:20  #9359
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Ment válasz is. De ne legyen off igen mi találtunk nagy nehezen.
2023. 09. 21. csütörtök 18:37  #9358
CrazyBear CrazyBear
Kerestem és találtam itt szóló pasiként,és egy itt megismert havercsajszimmal párosban is,igaz korábban,és nem rengeteg alkalommal.
Mindkét esetben sokat nyomott latba a humor,pozitív gondolkodás,jókedv,és magyar! partnereket sikerült találni.
Ezzel magad alatt vágod a fát,hogy itt állandóan köpködsz az országodra,és begyöpösödött,korcs aljanépnek minősíted honfitársaidat,mert nem kaptál puncit az oldalon keresztül...ezután ennyi esélyed sem lesz.Visszaolvasva találhatsz itt bejegyzéseket nőktől,pároktól,miszerint a folyamat siránkozókkal nem foglalkoznak.Tehát,első kanyarban,próbálj meg pozitívabban kommunikálni,kevesebb depivel.
Magyarország több mint ezer éve létezik,érdekes és izgalmas történelemmel es kultúrával,gyönyörű tájakkal és szép városokkal,és meg sorolhatnám,legfőképpen hogy a magyar lányok világszerte a legszebbek,mások szerint is.Nem egyenlő a mindenkori politikusokkal,strómanokkal,minimálbérrel és társaival,ezek miatt utálni saját hazánkat ostobaság...az utóbbiak miatt utálni az előbbieket.
Ismeretlenül másokat korcsnak,aljanépnek titulálni és utána tőlük tiszteletet várni viszont?
Elméleted szerint csak itt rossz minden,akkor miért itt keresel,miért nem külföldi oldalakon,ahol nem korcs alja nép van és minden happy?Hm?
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 10:25
2023. 09. 21. csütörtök 11:16  #9357
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Ha van róla képernyőmentés, és több felhasználótól is érkezik hasonló bejelentés ugyanarra a profilra, nincs akadálya az intézkedésnek.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 11:00
Sajnos azok az esetek többségében privát beszélgetés során térnek erre ki. Mivel privát beszélgetést nem lehet csatolni így elég nehéz tetten érni őket.
2023. 09. 21. csütörtök 11:00  #9356
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Sajnos azok az esetek többségében privát beszélgetés során térnek erre ki. Mivel privát beszélgetést nem lehet csatolni így elég nehéz tetten érni őket.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 10:43
A pénzért szexuális szolgáltatást hirdetők bejelentésére van egy hivatalos lehetőség: Ha bárkinek tudomása van róla, hogy valaki pénzért szexuális szolgáltatást hirdet a GG-n, a "Jelentem, hogy profi hirdető" gombbal tudja ezt a tudomásunkra hozni.
2023. 09. 21. csütörtök 10:43  #9355
A pénzért szexuális szolgáltatást hirdetők bejelentésére van egy hivatalos lehetőség: Ha bárkinek tudomása van róla, hogy valaki pénzért szexuális szolgáltatást hirdet a GG-n, a "Jelentem, hogy profi hirdető" gombbal tudja ezt a tudomásunkra hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 20. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (790922)
2023. 09. 20. szerda 19:58
Érdekes azokat akik pénzt kérnek a szexuális más oldalakon ezt"szolgáltatásnak"hivják!Azok miért nem kapnak tiltottást?Pedig nagyon sok van itt is!
2023. 09. 21. csütörtök 10:30  #9354
Jhon_Hunt Jhon_Hunt
Mert valószínűleg privátban teszik. Tekintve a kereslet kínálat valós arányát simán megtehetik. Itt 90% nem jut hozzá semmihez.
Nekem is felkínálták már privát csatornán. És akkor most itt a világvége. Vicc ez a cicaharc ami itt van.

Igen találtam partnert, hogy tolok e neki zsét. Szoktam. Jól baszik. Nagyon is. Egy nő soha nincs igyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 20. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 19:58
Érdekes azokat akik pénzt kérnek a szexuális más oldalakon ezt"szolgáltatásnak"hivják!Azok miért nem kapnak tiltottást?Pedig nagyon sok van itt is!
2023. 09. 21. csütörtök 10:25  #9353
gonda3 gonda3
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:44
Megosztom veletek az elmult hetek, honapok tapasztalatait. Mindegyik esetben parokrol beszelunk:

1. Par
Rajuk irtam, mert az adatlapjuk alapjan kozel voltak. Mint kiderult (miutan egy normalis, bemutatkozo szovegre annyi volt a valasz, hogy “jo nagy faszod van”)baromira nincsenek kozel, sot, meg csak nem is egy orszagban vagyunk. Erre felajanlottam, hogy mi lenne, ha a tribute dolgok fele vennenk az iranyt. Erre raokeztak, mire megirtam nekik, hogy szivesen keszitek felveteleket, de szeretnem, hogyha a kuldenenek egy kepet, ami valahogyan nekem szol, hiszen a kep, amit en is kuldeni fogok, szinten a holgyrol fog szolni, es az ugy fair, hogyha a tribute-ot kero fel is olyan kepet oszt meg, ami egyedi, ha mar a patronom az o kepen csattan. Azota is varom a kepet…

2. Par
Ok kifejezetten kepcseret kertek, holgy is nagyon csinos volt, irtam nekik normalis bemutatkozo szoveget, valaszoltak is. Egy tribute kepet kuldtem nekik, miutan emailt csereltunk. Viszont a problema ugyanaz volt, mint a fenti parnal, amikor nekem szolo kepet kertem. Jo lett volna egy olyan kep, amirol tudom, hogy nekem keszult, arra szivesen csinalok barmit (meg mielott ebbe barki belekot, szerintem ez igy fair, de ha valakinek nem tetszik ez, azt is meg lehet irni). Azota csend, feltetelezem egy kepgyujtogeto, aki egy par profilja moge bujik. Hat, hasznald egeszseggel a kepet, legalabb latsz valami szepet nyes

3. Par
Ok irtak ram, szimpatikusak voltak, nagyjabol ugyanazt kerestuk, es ugy tunt, tudunk egyutt kompromisszumokat kotni. A bibi ott volt, hogy masnapra kerestek valakit, ami nekem akkor mar foglalt volt, viszont felajanlottam egy masik idopontot. A valasz azota is erkezik, gondolom az nehezen ment at, hogy nem fogok rogton ugrani, amikor egy par csettint, ugyanis ahogy az adatlapomon van, nem mindenkivel es nem mindenaron (ha meg rogton akarnak valakit, vannak weboldalak, biztos talalt volna rosszlanyt vagy rosszfiut maganak…)

4. Par
Szinten ok irtak ram, reszletesen elmondva, hogy mit szeretnek. En ezt viszonoztam egy normalis bemutatkozo levellel, valamint leirtam azt is, hogy miben egyezik az izlesunk, es en miket szeretek. Valasz arra nem erkezett, meg akkor sem, amikor egy szinten normalis levelben megkerdeztem, hogy mi a hallgatas oka. A valasz azota is erkezik…

Ezekkel a sztorikkal csak annyit szeretnek jelezni, hogy itt az emberi minoseg, illetve az egymassal valo kommunikacio, es egymassal valo banas minosege nagyon alacsonyan van - tisztelet a kivetelnek, es tudom, hogy a parok is hasonlo szinvonalu emberekkel szenvednek.
Szoval a GG max arra jo, hogy valakire rairsz poenbol es esetleg bejon, de ennel (csak) sokkal jobb opciok vannak arra, hogy megtalalja azt, amitol beindul.
2023. 09. 20. szerda 19:58  #9352
2023. 09. 20. szerda 19:44  #9351
Joker007 Joker007
Ezzel a kommentel én is egyetértek! Engedik,hogy naponta ugyanaz a személy 3 szor írjon bejegyzést. Van hová fejlődni az oldalnak...... egyenlőre egy nagy 0 ami a supervisort illeti.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 20. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 19:05
Azért az fontos, hogy ne trollkodja senki szét a topicot, de azért pl azt is unalmas látni, hogy napont 2x beírja valaki, hogy ma itt és itt szopnék. Az persze nem baj.
2023. 09. 20. szerda 19:05  #9350
BiPasit BiPasit
Azért az fontos, hogy ne trollkodja senki szét a topicot, de azért pl azt is unalmas látni, hogy napont 2x beírja valaki, hogy ma itt és itt szopnék. Az persze nem baj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 20. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712614)
2023. 09. 20. szerda 18:16
Kedves Anna! Felejtsd el az igazmondást. Az értelmes polémiát. Itt csak a kőkemény szexről lehet véleményt formálni. Egyébként én sem értem ha valaki megfogalmaz értelmes dolgokat és azt tisztelettudóan is teszi, akkor minek a tiltogatósdi. Azt meg végépp nem értem mik ezek a topicos szabályok. Szerintem teljesen felesleges. Megmondják miről írhatsz vigyor2 meg hova írhatod. És hogy hol keresd a partnered.

Na de hogy maradjak a szex témánál ami a könyökömön jön ki. Úgy találsz partnert, hogy keresel....
2023. 09. 20. szerda 18:16  #9349
Törölt felhasználó (4712614)
Kedves Anna! Felejtsd el az igazmondást. Az értelmes polémiát. Itt csak a kőkemény szexről lehet véleményt formálni. Egyébként én sem értem ha valaki megfogalmaz értelmes dolgokat és azt tisztelettudóan is teszi, akkor minek a tiltogatósdi. Azt meg végépp nem értem mik ezek a topicos szabályok. Szerintem teljesen felesleges. Megmondják miről írhatsz vigyor2 meg hova írhatod. És hogy hol keresd a partnered.

Na de hogy maradjak a szex témánál ami a könyökömön jön ki. Úgy találsz partnert, hogy keresel....
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 14:48
Értem. Megköszönném, ha el küldenéd nekem, az erre vonatkozó felhasználási szabályt. Konkrétan azt, amivel az én bejegyzésem megsértette. Köszönöm!
Továbbá, azt írod, a bejegyzésem további arrogáns, személyeskedő reakciókat generált. Nem ez volt a szándékom, és nem gondolom, hogy ilyet tettem volna. Ha mégis, akkor töröljetek minden bejegyzést, Ez ugyanis szinte mindenre igaz lehet! Egyéni, hogy egy bejegyzés kiből milyen arogáns, személyeskedést vált ki. Baj volna a stílusommal? Nézz már végig a hozzászólásokban! Én, semmi sem vagyok azokhoz képest akiket velem ellentétben Ti nem szankcionáltatotk! Ocsmány, faragatlan vélemények. Azt szabad? Én semmi ilyet nem írtam, és nem veszekedtem senkivel!
2023. 09. 20. szerda 15:26  #9348
BiPasit BiPasit
Ó, mi is rendszeresen kapunk. Volt azért, mert azt írtam, hogy segítünk indulni a sw felé és ezt pont egy olyan topicba írtam, ai (nem társkereső) jelzéssel volt ellátva.
Vagy uriember hisztizett, hogy milyenek a párok, hogy nem írnak vissza és 100 kérdés.. Javasoltam, hogy akkor esetleg az alapján át kellene gondolni az adatlapot. Máris törlés, tiltás.
Szóval nem egyszerű, mert részben szubjektív.

És Nudistapárhoz kapcsolódva, igen, mi is találtunk, de nem könnyű smile
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem. Megköszönném, ha el küldenéd nekem, az erre vonatkozó felhasználási szabályt. Konkrétan azt, amivel az én bejegyzésem megsértette. Köszönöm!
Továbbá, azt írod, a bejegyzésem további arrogáns, személyeskedő reakciókat generált. Nem ez volt a szándékom, és nem gondolom, hogy ilyet tettem volna. Ha mégis, akkor töröljetek minden bejegyzést, Ez ugyanis szinte mindenre igaz lehet! Egyéni, hogy egy bejegyzés kiből milyen arogáns, személyeskedést vált ki. Baj volna a stílusommal? Nézz már végig a hozzászólásokban! Én, semmi sem vagyok azokhoz képest akiket velem ellentétben Ti nem szankcionáltatotk! Ocsmány, faragatlan vélemények. Azt szabad? Én semmi ilyet nem írtam, és nem veszekedtem senkivel!
2023. 09. 20. szerda 15:01  #9347
Nudistapár Nudistapár
Ne aggódj,közös bünti volt.. nyes
De,legalább rájöttünk,hogy még kevesebb időt kell itt tölteni,kommenteléssel foglalkozni.
Köszönjük.Tényleg.
..hogy ne legyen off ez a bejegyzés:igen.
szépnapot'
2023. 09. 20. szerda 14:48  #9346
Anna900 Anna900
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 09. 20. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 13:43
Kedves Anna900! A bejegyzésed azért került törlésre, mert egyes tartalmi elemei sértették az oldal Felhasználási szabályait. A bejegyzés további arrogáns, személyeskedő reakciókat generált. A moderátorok feladata az ilyen bejegyzések mielőbbi megszüntetése.
Természetesen lehetőség van negatív vélemények megfogalmazására, de nem abban a stílusban ahogyan azt tetted.
Az oldal látogatói nem arra kíváncsiak, hogy a felhasználók egymással veszekszenek, persze azon a 3-4 emberen kívül aki ilyenkor a saját sérelmét is előhozza és belekeveri.
Amennyiben részletesebb indoklást szeretnél a tiltásodra vonatkozóan, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont)
2023. 09. 20. szerda 14:27  #9345
Törölt felhasználó (4711710)
Egyet értek veled kedves Anna
Én a multhéten azért kapttam tiltást mert létrehozttam egy uj témát a társkereső rovatban ami elméletileg már létezett 3nap tiltáson volttam
Szerinttem elég lett volna törölni és esetleg küldeni egy üzit hogy ilyen már van és legközelebb figyeljek jobban
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 13:12
Kedves admin! Csak őszinte voltam és nem sértettem meg senkit. Az igazat irtam! Törölted a bejegyzést, és tiltottál!
Ez tökéletesen mutatja milyen az oldal. Ezért azt írom amit hallani szeretnétek.. Itt minden tökéletes. A pasik is csodálatosak! Szuper minden! Itt mindent lehet, amit szabad!!! Legyél büszke magadra! ... Nyugottan tilts le megint.
Ha tehetném, én is tiltanálak téged egy időre! Azért azt ne felejtsd el, hogy a hozzám hasonlók miatt van életben az ilyen oldal, és koránt sem kötelező itt maradnom!
2023. 09. 20. szerda 13:43  #9344
Kedves Anna900! A bejegyzésed azért került törlésre, mert egyes tartalmi elemei sértették az oldal Felhasználási szabályait. A bejegyzés további arrogáns, személyeskedő reakciókat generált. A moderátorok feladata az ilyen bejegyzések mielőbbi megszüntetése.
Természetesen lehetőség van negatív vélemények megfogalmazására, de nem abban a stílusban ahogyan azt tetted.
Az oldal látogatói nem arra kíváncsiak, hogy a felhasználók egymással veszekszenek, persze azon a 3-4 emberen kívül aki ilyenkor a saját sérelmét is előhozza és belekeveri.
Amennyiben részletesebb indoklást szeretnél a tiltásodra vonatkozóan, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont)
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 13:12
Kedves admin! Csak őszinte voltam és nem sértettem meg senkit. Az igazat irtam! Törölted a bejegyzést, és tiltottál!
Ez tökéletesen mutatja milyen az oldal. Ezért azt írom amit hallani szeretnétek.. Itt minden tökéletes. A pasik is csodálatosak! Szuper minden! Itt mindent lehet, amit szabad!!! Legyél büszke magadra! ... Nyugottan tilts le megint.
Ha tehetném, én is tiltanálak téged egy időre! Azért azt ne felejtsd el, hogy a hozzám hasonlók miatt van életben az ilyen oldal, és koránt sem kötelező itt maradnom!
2023. 09. 20. szerda 13:12  #9343
Anna900 Anna900
/ 538