Kedves admin! Csak őszinte voltam és nem sértettem meg senkit. Az igazat irtam! Törölted a bejegyzést, és tiltottál!
Ez tökéletesen mutatja milyen az oldal. Ezért azt írom amit hallani szeretnétek.. Itt minden tökéletes. A pasik is csodálatosak! Szuper minden! Itt mindent lehet, amit szabad!!! Legyél büszke magadra! ... Nyugottan tilts le megint.
Ha tehetném, én is tiltanálak téged egy időre! Azért azt ne felejtsd el, hogy a hozzám hasonlók miatt van életben az ilyen oldal, és koránt sem kötelező itt maradnom!
Ez tökéletesen mutatja milyen az oldal. Ezért azt írom amit hallani szeretnétek.. Itt minden tökéletes. A pasik is csodálatosak! Szuper minden! Itt mindent lehet, amit szabad!!! Legyél büszke magadra! ... Nyugottan tilts le megint.
Ha tehetném, én is tiltanálak téged egy időre! Azért azt ne felejtsd el, hogy a hozzám hasonlók miatt van életben az ilyen oldal, és koránt sem kötelező itt maradnom!
A mai nap folyamán találkoztunk egy partnerrel, kivel meg is történt ami kell. Az előzmények arról szóltak mai délelőttre keresünk bi férfit vagy férfiakat. Volt 5 jelentkező , abból egy még mindig a vibert tölti a telefonjára
, egy fiatalember ki nem volt még ilyen helyzetbe és azóta sem jelentkezett, egy kiről kiderült nagyon enyhén biszex (talán nem is). Ráadásul zavarná a többes. Szintén fiatalabb korosztály ki felvállalta a videóbeszélgetést, de jelezte mégsem jön előtte időben. És végére csak egy maradt ki eljött. Emellett sok levélszemét, ki nem fogta fel mikor és hol. A férfiak sok esetben akkor sem képesek bemenni egy ajtón ha az nyitva áll.

Nem vitatom, hogy normális életet élni akaró cigányként göröngyös az élet útja. Megvannak ennek az okai, amit ha elkezdenénk boncolgatni akkor szociológiai szakkörbe mennénk át. De ezen az oldalon nem az esélyegyenlőség elvei dominálnak, hanem a biológia. Ki kivel akar ágyba bújni, ilyen egyszerű. Ki mozgatja meg a fantáziáját, kitől nedvesedi vagy merevedik. Ilyen alapon belázadhatnék én is, hogy magas vagyok és nem sunnyogtam el a tornaórát meg a vacsorát sem. Mert nem vagyok átlag méret és el tudom fogadni, hogy a lányok, párok többsége a közép standardra indul.
Hát külföldön se sokkal jobb a helyzet. Azt se értik hogy nőt keresünk.
Elutasítás esetén ugye jön a negatív vélemény.
Nők meg beszélnek akár telefonon is aztán eltünek.
Elutasítás esetén ugye jön a negatív vélemény.
Nők meg beszélnek akár telefonon is aztán eltünek.
Abszolut nem szeretnem ervenyteleniteni a te tapasztalataidat, viszont en is szeretnem megosztani az enyem, ami az, hogy sokkal konnyebb ismerkedni, kommunikalni. Felig kulfoldon elek, sokat mozgok mindenfele nemzet tagjai kozott, es nagyreszuket nyitott, baratsagos embernek gondolom, eleg egy mosoly vagy par jo szo, es rogton beszelgetesbe tudsz elegyedni. Ugyanez igaz a kulfoldi lanyokra - jelentos reszukkel konnyu kapcsolatot teremteni, baratsagosak es kommunikativak, hajlandok valaszolni es oszinten elmondani, ha valami nem okes, eleg ritka jelenseg a ghosting is, es konnyebben merik megelni a vagyaikat. Illetve nincsenek lehetetlen, nevetseges elvarasaik (legyel szoke herceg feher lovon, mikozben ugy nez ki, mint egy zsak krumpli, meg ez a meret mania sem divik annyira - ezt a “minimum 20 centis fasz kell” dolgot meg mindig nem ertem, az enyem az atlagnal valamivel nagyobb es vastagabb, es pl az azsiai lanyoknal ezzel mar komoly “pusztitast” lehet vegezni, de nem akarok nagyon off lenni
).
Abban egyetertunk, hogy hulyek mindenhol vannak, a kerdes mindig az, hogy mennyi es tapasztalatom szerint a kulfoldiek kozott kevesebb van. Szoval biztos lehet itt is talalni, de minek szenvedjen az ember, ha mas kozegben ertekelik a normalis hozzaallasst, ha mas nem, egy valaszlevellel, hogy bocsi, de nem te vagy az emberem (a kerdes koltoi
)

Abban egyetertunk, hogy hulyek mindenhol vannak, a kerdes mindig az, hogy mennyi es tapasztalatom szerint a kulfoldiek kozott kevesebb van. Szoval biztos lehet itt is talalni, de minek szenvedjen az ember, ha mas kozegben ertekelik a normalis hozzaallasst, ha mas nem, egy valaszlevellel, hogy bocsi, de nem te vagy az emberem (a kerdes koltoi

találtunk sok kamust
Ha csak a fele paraszt, azok mellett egyszerűen el kell menni. A suttyó itt arctalanul még megészebb és gátlástalan, de félre kell tenni. Foglalkozz a másik, normális felével és ne idegesítsd magad az idiótákkal. Szebbek lesznek a napjaid.
Kitartás kell hozzá, jó fotók az adatlapra, kreatív bemutatkozó levél, nem sablon szöveg, mert azt végig sem olvassák.
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 15:45
Sziasztok! Szerintem nem lehet találni itt senkit , duma van aztén semmi, :(
Hát nálam is! De nekik így is kell maradni
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 09. 08. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 09. 08. péntek 08:20
Mi is tiltjuk az ilyeneket , de nálunk tiltva is maradnak .
Szia! Nyilvan nem erre az esetre ertem, hogy miert nem lehet valaszolni. Teljesen megertem, ha valami erre legyint egy “Ujabb hulye” sohaj mellett, mert ez komolytalan.
Szamomra az nem tiszta, hogyha megkeres (tehat akar valamit), akkor ket uzenet utan miert hagyja abba? Miert nem irja meg, hogy megsem oke? Nyilvan ez is ugyanaz a szitu, komolytalan, gyerekes emberek, akik az oviban erzik magukat. Es megegyszer: ez nem par vs szolo ferfi problema, hanem az altalanos alacsony emberi minoseg. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szamomra az nem tiszta, hogyha megkeres (tehat akar valamit), akkor ket uzenet utan miert hagyja abba? Miert nem irja meg, hogy megsem oke? Nyilvan ez is ugyanaz a szitu, komolytalan, gyerekes emberek, akik az oviban erzik magukat. Es megegyszer: ez nem par vs szolo ferfi problema, hanem az altalanos alacsony emberi minoseg. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:02
De mi is leírjuk a heti tapasztalatot. Megkeresett többszöri alkalomra egy srác minket. Mondtuk jól van ám legyen. Telefonszám csere, Viber. Egész héten másfél hete beszélgetés. Képcsere volt, szimpátia is megvolt 3 részről.A találkozó a mai napra leszervezve. Utazunk haza hogy időben el készüljünk. Tegnap este már fura válasz érkezett. Aztán ma pedig jön az üzenet az ilyen árak mellett ez neki elég húzós lenne ez a házi barát dolog. Igazából erre nincs mit írni vagy reagálni érdemben.
Szia. Nem bántás, de olvasgatom, hogy legyen valaki kreatív. De nálatok nem lehet mibe belefűzni a szöveget...
Pedig jók vagytok.... Még én se tudnék mit írni, pedig lenne írói véna. De sok sikert nektek.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 09. 04. hétfő 20:46
Szia. Egye fene legyen a lapja semmitmondö. ( a miénk se egy nagy szám,nehéz ütös szöveget kitalálni) de van mod és lehetöség a bemutatkozó üzenetbe nagyot villantani. Ha csunyán akarok fogalmazni akkor ez itt egy piac,testiséget,vágyakat,álmokat adunk-veszünk. Arra kéne rájönni a solo embereknek,hogy nem ök gyakorolnak kegyet avval,hogy beszálnak egy párhoz 3.nak (döntö hányadnak ez egy nagy álma 35-55-ös korosztály mert ilyenben még nem volt részük) Nem azt mondjuk hogy szonetett irjon,de a tetcö ge.i kö kola . sem a helyes megközelités.
Sziasztok! Szerintem nem lehet találni itt senkit , duma van aztén semmi, :(
Szia. Ne haragudj, de ez kritika lesz. De ez csak az én véleményem. Nekem az jött le a lapod olvasván, hogy te bárkit, de tényleg bárkit megcsinálnál.... Sajnálom, de ezt érzem. Lehet, ez vet vissza sok mindenkit. De ettől kívánok neked sok sikert.
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 09. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 22:56
Helló. Maximálisan egyetértek veled.
Itt kb 30 pár írt rám, azokból 20 -- De jó farkad van szinten....Többi viszonylag normálisan írtak.
De a 30 párból találkoztam 2-vel.
Nem is hinné az ember hogy mennyire nehéz itt társaságot találni, mindig van valami amin megtudnak sértődni, vagy igérgetik a találkozást, és mikor megvan beszélve érdekes, mindig közbe jön nekik valami ami miatt nem tudnak találkozni,.
Néha úgy érzem ez elég szánalmas.
Itt kb 30 pár írt rám, azokból 20 -- De jó farkad van szinten....Többi viszonylag normálisan írtak.
Nem is hinné az ember hogy mennyire nehéz itt társaságot találni, mindig van valami amin megtudnak sértődni, vagy igérgetik a találkozást, és mikor megvan beszélve érdekes, mindig közbe jön nekik valami ami miatt nem tudnak találkozni,.
Tehát utána érkezett a furcsa üzenet. Oké, így már teljesen érhető!
Mondjuk tényleg nagyon fúrja az oldalakat, hogy vajon mi lehetett az a bizonyos furcsa üzenet, de ez nyilván nem publikus. Az biztos, hogy szerintem nagyon sajnál(hat)ja az illető, de hát erről már lecsúszott.. Azért köszönöm a választ és remélem, hogy jól érzitek magatokat az aktuális házibarát társaságában! (Kissé irigykedem rá, de hát ez az én bajom...)
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 09. 10. vasárnap 12:59
Tegnap este értünk haza, utána érkezett a furcsa üzenet. Nem írtam oda bocsánat. Nem keresünk ez igaz így van. Bár már sokadszorra próbálkozott kitartóan. Gondoltuk nyilván éljük az életünket, ismerkedünk akkor új emberekkel arcokkal.
Tegnap este értünk haza, utána érkezett a furcsa üzenet. Nem írtam oda bocsánat. Nem keresünk ez igaz így van. Bár már sokadszorra próbálkozott kitartóan. Gondoltuk nyilván éljük az életünket, ismerkedünk akkor új emberekkel arcokkal.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 11:42
Valamit nem értek: azt írtad, hogy a találkozó a mai napra leszervezve. De ha már tegnap este fura válasz érkezett, akkor egyáltalán miért siettetek haza? Mondjuk kíváncsi lennék, hogy vajon mi lehetett ez a fura válasz...
Habár, a társkeresős adatlapotok szerint - elvileg - nem is kerestek partnert, mivel már megtaláltátok, azért dicséretes, hogy mégis megadtátok neki az esélyt és szerintem sajnálhatja, hogy nem élt vele...
Habár, a társkeresős adatlapotok szerint - elvileg - nem is kerestek partnert, mivel már megtaláltátok, azért dicséretes, hogy mégis megadtátok neki az esélyt és szerintem sajnálhatja, hogy nem élt vele...
Valamit nem értek: azt írtad, hogy a találkozó a mai napra leszervezve. De ha már tegnap este fura válasz érkezett, akkor egyáltalán miért siettetek haza? Mondjuk kíváncsi lennék, hogy vajon mi lehetett ez a fura válasz...
Habár, a társkeresős adatlapotok szerint - elvileg - nem is kerestek partnert, mivel már megtaláltátok, azért dicséretes, hogy mégis megadtátok neki az esélyt és szerintem sajnálhatja, hogy nem élt vele... (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Habár, a társkeresős adatlapotok szerint - elvileg - nem is kerestek partnert, mivel már megtaláltátok, azért dicséretes, hogy mégis megadtátok neki az esélyt és szerintem sajnálhatja, hogy nem élt vele... (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:02
De mi is leírjuk a heti tapasztalatot. Megkeresett többszöri alkalomra egy srác minket. Mondtuk jól van ám legyen. Telefonszám csere, Viber. Egész héten másfél hete beszélgetés. Képcsere volt, szimpátia is megvolt 3 részről.A találkozó a mai napra leszervezve. Utazunk haza hogy időben el készüljünk. Tegnap este már fura válasz érkezett. Aztán ma pedig jön az üzenet az ilyen árak mellett ez neki elég húzós lenne ez a házi barát dolog. Igazából erre nincs mit írni vagy reagálni érdemben.
Akkor is bátorítanék mindenkit, akinek van rá hajlandósága, mert igen is működik. Egy gyors rövid beszámoló:
Egy bejegyzést követően kaptunk is vagy közel tucat jelentkezőt. Nyilván a diszkréció miatt a közelieket félre is tettük. Kb. 3 jelentkezővel volt képcsere, és ezek közül egy kb. 50 km-es maradt a kosárban elsőre. Pár rövidke mail váltás után le is szerveztük 1 héten belül a talit, és nagyon is sikeres lett, pedig az első talitól több bénázást vártam mindegyikünk részéről. De aránylag profin lezajlott és a lényeg, hogy mindegyikünk megelégedésére.
A képcsere is kimondottan csak alkatra szólt, nyilván a hölgyről ment kicsit sexibb kép is. És nem volt előtte sem kávézós találkozás, sem telefonos beszélgetés. A pár mailból és a képből na meg a fórumon tett hozzászólásokból rengeteg mindent le lehet szűrni. A hölgy nem is tudott semmi konkrétat a talikor, meglepetés szerűen alakítottuk fiúk, és be is jött nagyon. És mindegyikünk részéről van hajlandóság a továbbiakra is.
Nem igazán kell túlbonyolítani, mert szerintem ilyen körben senki nem párt keres, hanem egy sima kis erotikus fokozódást, a szürke hétköznapokra, egy korrekt partnerrel-párral, de nyilván itt nem is a tökéletességre törekszik egyik fél sem, az esetleg a HÁZIBARÁT esetén elvárás.
Egy bejegyzést követően kaptunk is vagy közel tucat jelentkezőt. Nyilván a diszkréció miatt a közelieket félre is tettük. Kb. 3 jelentkezővel volt képcsere, és ezek közül egy kb. 50 km-es maradt a kosárban elsőre. Pár rövidke mail váltás után le is szerveztük 1 héten belül a talit, és nagyon is sikeres lett, pedig az első talitól több bénázást vártam mindegyikünk részéről. De aránylag profin lezajlott és a lényeg, hogy mindegyikünk megelégedésére.
A képcsere is kimondottan csak alkatra szólt, nyilván a hölgyről ment kicsit sexibb kép is. És nem volt előtte sem kávézós találkozás, sem telefonos beszélgetés. A pár mailból és a képből na meg a fórumon tett hozzászólásokból rengeteg mindent le lehet szűrni. A hölgy nem is tudott semmi konkrétat a talikor, meglepetés szerűen alakítottuk fiúk, és be is jött nagyon. És mindegyikünk részéről van hajlandóság a továbbiakra is.
Nem igazán kell túlbonyolítani, mert szerintem ilyen körben senki nem párt keres, hanem egy sima kis erotikus fokozódást, a szürke hétköznapokra, egy korrekt partnerrel-párral, de nyilván itt nem is a tökéletességre törekszik egyik fél sem, az esetleg a HÁZIBARÁT esetén elvárás.

(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 08:35
Azert erzed szanalmasnak, mert az. Ovi szint. Az, hogy valamin besertodnek, szinten okes. Csak nem ertem, hogy miert nem irjak meg, hogy xy ok miatt nem akarjak folytatni a beszelgetest - pontosabban tudom, csak nem akarok senkit sem megserteni
Csakhogy legyen jo sztori is, erdekes modon volt egy par, akikkel kevesebb, mint egy nap alatt lezongoraztunk mindent (nem lett belole vegul semmi, ez lett a vegkifejlet), de nem volt 100 kerdeses kerdoiv, amire tokeletesen kell valaszolni, mert kulonben besertodnek es eltunnek. Talan azt kene megerteniuk, hogy banjanak ugy masokkal, ahogy azt szeretnek, hogy masok banjanak veluk.

Csakhogy legyen jo sztori is, erdekes modon volt egy par, akikkel kevesebb, mint egy nap alatt lezongoraztunk mindent (nem lett belole vegul semmi, ez lett a vegkifejlet), de nem volt 100 kerdeses kerdoiv, amire tokeletesen kell valaszolni, mert kulonben besertodnek es eltunnek. Talan azt kene megerteniuk, hogy banjanak ugy masokkal, ahogy azt szeretnek, hogy masok banjanak veluk.
Az a baj ez egy örök ördögi kör lesz, és soha nem lehet állást foglalni egyik oldal mellett sem. Szívesen megmutatnánk neked a levelezéseket és a chatet hogy milyen " komolyan gondolja". Férfival hozott minket össze a sors és ezek mellett szó sem esett mennyire értelmes leveleket kapunk. Persze tisztelet a kevés kivételnek.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 08:35
Azert erzed szanalmasnak, mert az. Ovi szint. Az, hogy valamin besertodnek, szinten okes. Csak nem ertem, hogy miert nem irjak meg, hogy xy ok miatt nem akarjak folytatni a beszelgetest - pontosabban tudom, csak nem akarok senkit sem megserteni

Csakhogy legyen jo sztori is, erdekes modon volt egy par, akikkel kevesebb, mint egy nap alatt lezongoraztunk mindent (nem lett belole vegul semmi, ez lett a vegkifejlet), de nem volt 100 kerdeses kerdoiv, amire tokeletesen kell valaszolni, mert kulonben besertodnek es eltunnek. Talan azt kene megerteniuk, hogy banjanak ugy masokkal, ahogy azt szeretnek, hogy masok banjanak veluk. (Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 09. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Csakhogy legyen jo sztori is, erdekes modon volt egy par, akikkel kevesebb, mint egy nap alatt lezongoraztunk mindent (nem lett belole vegul semmi, ez lett a vegkifejlet), de nem volt 100 kerdeses kerdoiv, amire tokeletesen kell valaszolni, mert kulonben besertodnek es eltunnek. Talan azt kene megerteniuk, hogy banjanak ugy masokkal, ahogy azt szeretnek, hogy masok banjanak veluk. (Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 09. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 22:56
Helló. Maximálisan egyetértek veled.