Az első két tételt rá lehet húzni a keresők kb 70%-ra...
A többinél meg jön amit lipi6001 írt... megbízhatatlanok, szájhősök, impotensek garmadája.Azon se csodálkoznánk ha kevesebb mint egy tucat pasi forogna körbe a pároknál. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 09. 06. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
A többinél meg jön amit lipi6001 írt... megbízhatatlanok, szájhősök, impotensek garmadája.Azon se csodálkoznánk ha kevesebb mint egy tucat pasi forogna körbe a pároknál. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 09. 06. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 17:57
Te kérdezted.Így hirtelen:
-Átlagos vagy.Nulla kommunikációval nem tűnsz ki semmivel.
-Keresési üzijeid semmitmondóak.De,legalább tele van hibával.
-Rögtön az első képen úgy néz ki,hogy gombás az ágyékod.
-Fent van egy csomó képed.Senkit nem fog érdekelni,legyen pár,de az normális ,aktuális.Farokverős videón semmi izgató nincs.Legfeljebb a melegeknek.
-Félrekefél az asszony...és?Menjetek el párterápiára,vagy költözzetek külön.Sajnálatszex nincs még a filmekben sem.
-Napközben kevesen érnek rá,főleg akik tartalmat akarnak.
Biztos van még pár,de ezek is sztenderdek..
-Fent van egy csomó képed.Senkit nem fog érdekelni,legyen pár,de az normális ,aktuális.Farokverős videón semmi izgató nincs.Legfeljebb a melegeknek.
-Félrekefél az asszony...és?Menjetek el párterápiára,vagy költözzetek külön.Sajnálatszex nincs még a filmekben sem.
Jah,a félénkség se jó erény,ha valakik férfit keresnek.Legyen határozottság,senki nem akar egy 5x körüli pasit kézenfogva vezetgetni.
(Ez egy válasz Turbojancsi üzenetére (2023. 09. 06. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 18:08
Köszi hogy őszintén megmontad amit gondolsz. Hála az égnek azért még nem vólt semmi féle gondom az ágyékommal csak álltalába kipattog a borotfáltam azt ennyi. De azért köszi.!
Semmi bántás...tárgyilagosan le lettek írva a benyomások,amit ő kért...adatlapja, képei,üzenetei alapján.
Attól,hogy azt írom,kitartást,meg hasonló semmitmondó támogatónak tűnő üzit,semmi nem fog változni.
Önmagát kell menedzselnie,ehhez megtett egy jó lépést:kérdezett. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 06. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól,hogy azt írom,kitartást,meg hasonló semmitmondó támogatónak tűnő üzit,semmi nem fog változni.
Önmagát kell menedzselnie,ehhez megtett egy jó lépést:kérdezett. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 06. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712614)
2023. 09. 06. szerda 19:29
Miért kell bántani egymást? A forumban?
Miért kell bántani egymást? A forumban?
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 09. 06. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nagyon régen talaltam, igy nagyon ki vagyok éhezve.....
Köszi hogy őszintén megmontad amit gondolsz. Hála az égnek azért még nem vólt semmi féle gondom az ágyékommal csak álltalába kipattog a borotfáltam azt ennyi. De azért köszi.!
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 09. 06. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a tanácsot,csak az a helyet hogy ő meg rájött hogy tudom a dolgait és mindent bevallott. Aztán ígért minden fűt fát. Egy darabig szerintem nem is volt semmi de mostanában megint vannak hasonló dolgok. Amúgy meg nem sajnáltatni akarom magam vagy mindenki ez jön le???! Csak így lassan 50 felé még szeretnék kicsit élni és kipróbálni dolgokat.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 09. 06. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 17:37
Jót mosolyogtam az adatlapodon. Ha rájöttél , hogy félrekefél, mond meg neki tudod, és most rajtad a sor. Nincs titok, nincs hazudozás. Ha meg nem tetszik neki így járt........... Sajnálatból senki nem fog veled kefélni.
Jót mosolyogtam az adatlapodon. Ha rájöttél , hogy félrekefél, mond meg neki tudod, és most rajtad a sor. Nincs titok, nincs hazudozás. Ha meg nem tetszik neki így járt........... Sajnálatból senki nem fog veled kefélni.
(Ez egy válasz Turbojancsi üzenetére (2023. 09. 06. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 16:44
Sziasztok. Hát sajnos még nekem sem sikerűlt itt randizni senkivel, se nővel sem párral. Nem tudom mi lehet az oka, pár éve már itt vagyok. Sokan mėg vissza sem írnak mėg azt sem hogy köszi nem. Nem értem miért olyan nehéz még német is mondani! Esetleg valaki rám nézne, és elmondása egy rōvid vélemėnyt rólam hátha velem van a hiba! Jöhet pozitív és negatív vėlemėny is, meghalgatok bármit szívesen. Űdv. Jani baranyából.
Sziasztok. Hát sajnos még nekem sem sikerűlt itt randizni senkivel, se nővel sem párral. Nem tudom mi lehet az oka, pár éve már itt vagyok. Sokan mėg vissza sem írnak mėg azt sem hogy köszi nem. Nem értem miért olyan nehéz még német is mondani! Esetleg valaki rám nézne, és elmondása egy rōvid vélemėnyt rólam hátha velem van a hiba! Jöhet pozitív és negatív vėlemėny is, meghalgatok bármit szívesen. Űdv. Jani baranyából.
További Szép napot..Jó okoskodást,okfejtést..Kedves megmondóember

Nem szeretnék okoskodni, de javaslom olvasd át az adatlapodat!
30-as éveiben járó és 41 éves --> kb 7 éve nem frissítettél adatlapot
hölgyet, párt keresünk harmadiknak? Párt harmadiknak???
A két kép, amin női tagotok van, feltehetőleg nem ugyanarról a hölgyről készült
Ha így is keresel és úgy is, akkor lehet 2 profilt csinálni vagy jelezni az adatlapodon. (nekünk is kettő van)
Szóval nem kell csodálkozni, ha nem találsz senkit! (Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2023. 09. 06. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
30-as éveiben járó és 41 éves --> kb 7 éve nem frissítettél adatlapot
hölgyet, párt keresünk harmadiknak? Párt harmadiknak???
A két kép, amin női tagotok van, feltehetőleg nem ugyanarról a hölgyről készült
Ha így is keresel és úgy is, akkor lehet 2 profilt csinálni vagy jelezni az adatlapodon. (nekünk is kettő van)
Szóval nem kell csodálkozni, ha nem találsz senkit! (Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2023. 09. 06. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 09:32
Mivel nyitott kapcsolatban vagyok egyedül is meg párban is keresek.Köszönöm az okoskodásod..

Ma két levél érkezett!
Bocs, hogy ideteszem:
"kezdésnek sexcam kűldcim pusz"
Másik: "Jó reggelt! A kozelbol írok, szívesen ismerkednek, találkoznék. Fiatal férfi vagyok. Kemenyen szeretem"
Kzelből... Budapest, az nekünk nem az
Bocs, hogy ideteszem:
"kezdésnek sexcam kűldcim pusz"
Másik: "Jó reggelt! A kozelbol írok, szívesen ismerkednek, találkoznék. Fiatal férfi vagyok. Kemenyen szeretem"
Kzelből... Budapest, az nekünk nem az

Sajnos azt kell mondjam, hogy teljesen igazad van! Akárhány párral tartottam eddig a kapcsolatot, az összes kivétel nélkül pontosan ugyanezt mondta! Komolyan! Szóról szóra! Eleinte (kezdő koromban) még én is azt hittem, hogy csak a párok nagyképűek, válogatósak, finnyásak, de nem! Mutattak beszélgetéseket, történeteket is és tényleg szégyen, amit a szóló "férfiak" tolnak. Igen, én is az vagyok és évek óta többünkkel igyekszünk ezt a színvonalat feljebb tornázni, de lehetetlen! A béka segge alatt is legalább még 2 emelettel van. Szóval tényleg sajnálom, de azt gondolom, ahogy eddig sem változott nagy százalékban, úgy ezután sem fog a morál. Pár vagy nő legyen a talpán, aki ki tudja szűrni a ténylegesen normális pasikat. Az idő előre haladtával én is teljesen máshogy ismerkedek és egy idő után eljutsz egy olyan pontra, amikor már nagyon könnyen megy és másoknak meg sem fordul a fejében, hogy esetleg kamus lennél. A pároknak, hölgyeknek RESPECT, a normális férfiaknak meg kitartást és türelmet!

Szerinted a fogalmazása az adatlapján, egy rendezett gondolatmenettel megáldott emberre vall?
Ez csak fikció............................................

Ez csak fikció............................................
Mivel nyitott kapcsolatban vagyok egyedül is meg párban is keresek.Köszönöm az okoskodásod..
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 06. szerda 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Elhiszem hogy sok az elmeroggyant. De elvből nem regisztrálok párként , minek utána meg mehet a magyarázkodás ,és nem hiányzik hogy az a pár % esély is elszálljon. Kiírják hogy nincs is női partnerem, eddig sem írtak azután meg pláne.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 20:35
Fordítva is meg tudod tenni, regisztrálj párként és meglátod milyen magas röptű levelek érkeznek,mennyi a valós, és milyen adatlapokkal, képekkel, mennyire tartják be a keresési feltételeket. Hidd el nem tudsz annyira válogatni. XD
Talán szolo pasiként nem párként kellene keresned!
(Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2023. 09. 06. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 07:28
Nem.Szinte teljesen kizárt egy soló heteró férfinak..Sok sok éve itt megkeresesek hirdetések között vagyok és semmi sajno
Nem.Szinte teljesen kizárt egy soló heteró férfinak..Sok sok éve itt megkeresesek hirdetések között vagyok és semmi sajno
Nem. Sajnos még nem. A jó fiúk hoppon maradnak.