Egyszer ha sok időnk lesz lehet, hogy csokorba gyűjtjük azokat az irritáló üzeneteket amiket újra és újra megkapunk, mint például: "e-mailben küldök fotókat" (ne küldj, tegyél a profilodra), "szívesen szétdugnám a hölgyet" (melyik nő ne gerjedne be egy ilyen lovagias ajánlattól) vagy éppen a klasszikus "ismerkedünk?" (ennyi, se előzmény, se folytatás, csak a lényegre törő kérdés) Ehhez jönnek a már említett írástudatlanok, akik ugyan akarnak hosszan értekezni, de sajnos nem rendelkeznek a megfelelő nyelvi eszközökkel, illetve azok, akik nem olvasnak profilt, vagy csak úgy gondolják, hogy éppen ők lesznek a kivételek akik erősítik a szabályt.
Fentieken túl sajnos még számtalan más elkeserítő körülmény vezet ahhoz, hogy az ember rövid úton kiég és vagy feladja a dolgot, vagy átmegy félig alvó profilba, már nem is válaszol, csak vár, hátha befut a lófarkú herceg fehér lovon, aki egyszerre tud olvasni és fogalmazni is, ráadásul az elképzelései is hasonlóak a hogyan továbbról...
(Komolyan: képzeljétek el azt, hogy vannak, akiktől kb havonta egyszer megkapjuk ugyanazt a blőd, semmitmondó, nyelvtanilag siralmas üzenetet. Nem egy, hanem sok... akik szemmel láthatóan abban élik ki többes iránti vágyaikat, hogy teleszórják az étert a szemetükkel. Hát hogy ne unjon bele az ember ebbe?)
Szóval kedves szóló pasik és szimpatikus párok: mindig vannak kivételek, de amikor 100-ból egy levél olyan, hogy egyáltalán érdemes rá válaszolni, akkor sajnos egy idő után már előfordul, hogy az az egy sem kap választ. Ez van.
Fentieken túl sajnos még számtalan más elkeserítő körülmény vezet ahhoz, hogy az ember rövid úton kiég és vagy feladja a dolgot, vagy átmegy félig alvó profilba, már nem is válaszol, csak vár, hátha befut a lófarkú herceg fehér lovon, aki egyszerre tud olvasni és fogalmazni is, ráadásul az elképzelései is hasonlóak a hogyan továbbról...
(Komolyan: képzeljétek el azt, hogy vannak, akiktől kb havonta egyszer megkapjuk ugyanazt a blőd, semmitmondó, nyelvtanilag siralmas üzenetet. Nem egy, hanem sok... akik szemmel láthatóan abban élik ki többes iránti vágyaikat, hogy teleszórják az étert a szemetükkel. Hát hogy ne unjon bele az ember ebbe?)
Szóval kedves szóló pasik és szimpatikus párok: mindig vannak kivételek, de amikor 100-ból egy levél olyan, hogy egyáltalán érdemes rá válaszolni, akkor sajnos egy idő után már előfordul, hogy az az egy sem kap választ. Ez van.
Fordítva is meg tudod tenni, regisztrálj párként és meglátod milyen magas röptű levelek érkeznek,mennyi a valós, és milyen adatlapokkal, képekkel, mennyire tartják be a keresési feltételeket. Hidd el nem tudsz annyira válogatni. XD
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 14:20
Az hogy mindenki talál könnyedén ebbe nem adok igazat, párként könnyű még válogathattok is. D e próbáld ki regisztrálj szóló pasiként és úgy keress kiváncsi leszek azután a véleményedre.
Ez a statisztika honnan van? Érdekes módon, nekem más arányok jönnek ki itt az oldalon!
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (2023. 09. 05. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 15:19
A magyar férfiak közel 40%-a egyedülálló, szóval elég meglepő lenne ha pont itt az oldalon nem lenne egyetlen egy se (rajtam kívül).
Ez így van párként sem egyszerű, már több alkalommal feladtuk. Úgy mint a szóló pasik… egy rakás levél sokra semmi válást de mikor már vagy 50 pár után is csak az volt a válasz hogy nem minket keresnek ott az ember besokall és leáll… nem is tudom hogy innen találtunk-e párt.. talán 2-3 amikből nem lett tartós dolog. Nyitott szemmel kell járni a világban és nem ettől az oldaltól várni a csodákat. Sok információ viszont szerezhető.
Nem kell rágörcsölni semmire… ha így tesz az ember akkor még az is előfordulhat hogy hírtelen többen is vannak akikből választani kell. (Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 05. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell rágörcsölni semmire… ha így tesz az ember akkor még az is előfordulhat hogy hírtelen többen is vannak akikből választani kell. (Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 05. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 14:39
Hidd el nem sokkal könnyebb párként se!!!!
A szóló pasi az szinte sose szóló, csak a párja nélkül keres! Csak hétköznap, csak reggel, csak este, csak itt, csak úgy, csak, csak....
A szóló pasi az szinte sose szóló, csak a párja nélkül keres! Csak hétköznap, csak reggel, csak este, csak itt, csak úgy, csak, csak....
A magyar férfiak közel 40%-a egyedülálló, szóval elég meglepő lenne ha pont itt az oldalon nem lenne egyetlen egy se (rajtam kívül).
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 05. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 14:39
A szóló pasi az szinte sose szóló, csak a párja nélkül keres! Csak hétköznap, csak reggel, csak este, csak itt, csak úgy, csak, csak.... (Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A szóló pasi az szinte sose szóló, csak a párja nélkül keres! Csak hétköznap, csak reggel, csak este, csak itt, csak úgy, csak, csak.... (Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 14:20
Az hogy mindenki talál könnyedén ebbe nem adok igazat, párként könnyű még válogathattok is. D e próbáld ki regisztrálj szóló pasiként és úgy keress kiváncsi leszek azután a véleményedre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4662330)
2023. 09. 04. hétfő 17:25
Ha valaki szeretne partnert találni fog tudni találni itt.Mi már több pasival voltunk az oldalról pl.Ha valaki szeretne találni több kèpet is kirakhat magárol amiröl már el lehet dönteni,hogy megfelelő-e vagy nem.Mindenki mást keres valakinek tetszik a szőr valakinek nem.Valaki spoprtos pasit keres valaki nem.Ha hölgy tagunknak tetszik amit lát nyilván egyszerüb a helyzet.Arcos kèpet pl mi nem is szoktunk kèrni senkitől mivel mi se küldünk,de eddig ezzel egy pasinak se volt problèmája

megnyugtatlak nem vagy egyedül. Nekem sem válaszolnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4718590)
2023. 09. 04. hétfő 14:03
soktapasztalatom nincsen, ámde, feltettem magamról egy őszinte fotót - arctalant, mert a szexpartner keresés, az nem társkeresés! ráírtam féltucat párra, csak olyanokra, akik pasit kerestek. senki, leírom mégegyszer: SENKI pár nem válaszolt, ugyanakkor jó pár homoszexuális rám írt. lehet, ez itt teljesen kamu oldal?
Találtunk de nem könyü
A 15-ből 0 az itt semmi… lehet ki kell küldeni 2-3 szorosát. Az hogy nem ír vissza senki… sajnos van ez így. Ebből kár ezért kamusnak gondolni.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 08:52
Az elmúlt 1 hétben csak kb 15 levelet küldtem ki, személyre szólóan annak a szóló (???) lánynak, párnak, akinek írtam az adatlap átnézése után... és tudjátok hány válasz jött? 0. De pont ezek az itteni nagyképű emberek és kamuk nagy nullák!
Az elmúlt 1 hétben csak kb 15 levelet küldtem ki, személyre szólóan annak a szóló (???) lánynak, párnak, akinek írtam az adatlap átnézése után... és tudjátok hány válasz jött? 0. De pont ezek az itteni nagyképű emberek és kamuk nagy nullák!
Szia. Egye fene legyen a lapja semmitmondö. ( a miénk se egy nagy szám,nehéz ütös szöveget kitalálni) de van mod és lehetöség a bemutatkozó üzenetbe nagyot villantani. Ha csunyán akarok fogalmazni akkor ez itt egy piac,testiséget,vágyakat,álmokat adunk-veszünk. Arra kéne rájönni a solo embereknek,hogy nem ök gyakorolnak kegyet avval,hogy beszálnak egy párhoz 3.nak (döntö hányadnak ez egy nagy álma 35-55-ös korosztály mert ilyenben még nem volt részük) Nem azt mondjuk hogy szonetett irjon,de a tetcö ge.i kö kola . sem a helyes megközelités.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 19:36
Igazad van, a jelentkezők többsége nem felel meg a keresési feltételeknek. De ok, tételezzük fel, hogy csekkolta, belefér a keresésbe (térben, paraméterekben stb).
Párként nézve az adatlap semmitmondó. kb mint egy autó technikai adatlapja, semmi több. Ha a levél is hasonlóan szűkszavú, vagy elsorolja kb ugyanazokat az infokat ami ki van téve, akkor szinte biztos, hogy elveszik a tömegben (min 10levél érkezik egy hetero pasit kereső pár postaládájába naponta)
Párként nézve az adatlap semmitmondó. kb mint egy autó technikai adatlapja, semmi több. Ha a levél is hasonlóan szűkszavú, vagy elsorolja kb ugyanazokat az infokat ami ki van téve, akkor szinte biztos, hogy elveszik a tömegben (min 10levél érkezik egy hetero pasit kereső pár postaládájába naponta)
Igazad van, a jelentkezők többsége nem felel meg a keresési feltételeknek. De ok, tételezzük fel, hogy csekkolta, belefér a keresésbe (térben, paraméterekben stb).
Na ezt én nem tudom. Az is lehet hogy csak pontatlanul fogalmazott. Nekem úgy is elfogadható volt, ahogy saját maga fogalmazott. Sokan gondolkoznak így ahogy ő, ha jól próbálok gondolkozni a fejével. Nagyobb merítésből több esély van találni. Ebben viszont lehet igaza. Sok embernek meg van határozva centire pontosan kit keres, de annál nehezebb természetesen. Az csak jó ha nincsenek ezek a kritériumok kőbe vésve. És miért ne lehetnének ilyen partnerek, vagy akik kompromisszumkészek.
Sziasztok!
Én már találkoztam innen az oldalról párral! Volt olyan is aki párt keresett de szimpatikus voltam nekik és találkoztunk.
Viszont az elmúlt időszakban csak 1 párral volt pozitív élményem. Többen nem is írtak vissza.
Szerintem türelem és kitartás kell. Nincs tuti recept!
Ugyan itt partnert keresek hölgy vagy pár személyében
Én már találkoztam innen az oldalról párral! Volt olyan is aki párt keresett de szimpatikus voltam nekik és találkoztunk.
Viszont az elmúlt időszakban csak 1 párral volt pozitív élményem. Többen nem is írtak vissza.
Szerintem türelem és kitartás kell. Nincs tuti recept!
Ugyan itt partnert keresek hölgy vagy pár személyében

Ha valaki szeretne partnert találni fog tudni találni itt.Mi már több pasival voltunk az oldalról pl.Ha valaki szeretne találni több kèpet is kirakhat magárol amiröl már el lehet dönteni,hogy megfelelő-e vagy nem.Mindenki mást keres valakinek tetszik a szőr valakinek nem.Valaki spoprtos pasit keres valaki nem.Ha hölgy tagunknak tetszik amit lát nyilván egyszerüb a helyzet.Arcos kèpet pl mi nem is szoktunk kèrni senkitől mivel mi se küldünk,de eddig ezzel egy pasinak se volt problèmája

És olyat is, aki kapcsolatra jelöl, miközben nincs sok közös. Azért írok egy korrekt levelet, hogy izé, hát ez nem lesz oké, erre pedig semmi reakció. Ismerős?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4662330)
2023. 09. 03. vasárnap 21:53
Nekünk mèg szerencsènk volt akkor,mert sikerült már pár pasit találnunk innen az oldalról.Igaz mi hosszas levelezès után (2hèt)találkozunk.A legrosszabb mikor kèp nélkül irnak ránk.Nem is tudom kinek van ideje ilyennel szórakozni.Nem egyszerű,de lehet azért találni "normálisat is".
Egyetlen kép alapján szerintem kár komolytalannak nyilvánítani valakit. Sokan például viccesnek tartják vagy nem értik azt, ha valaki szőrösebb férfi az átlagnál és megkérdezi azt, hogy milyen lehet intim helyen, helyeken. Ez csak szőr....le lehet vágni. Ebben az értelemben a fazonírozott szó teljesen elfogadható az adatlapon. Éppen ilyen képet választott, de ez nem egyenesen arányos azzal, hogy valótlant állít. (Nem mindenki szőrtelenít egy bizonyos centi után, ez is mindenkinél más).
Hát nyilván nem profil képnek kell kintenni arcképes fotót. De mondjuk ne egy meredező farok legyen a kép, esetleg egy egész alakos kép. Ez mellett pedig ha valaki nem akar arcképet küldeni akár csak privátban akkor hogyan tudja valaki is eldönteni mennyire szimpatikus a másik. Vakrandira meg valljuk be elég kevesen vállalkoznak.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 13:17
Nagy lelkesedéssel olvasgatom a bölcs hozzászólásokat. Olyan jó hogy itt mindenki szép és okos , a hülyélye meg nem küld az első alkalommal arcképes fotót. Kérdezem én aki ez thiányolja az miért nem meri magát magukat válalni? A profilra arcképes fotót kitenni?
Megmondom a választ, mert mindenkinek van vali vaj a füle mögött. A pároknak csak a szomszéd vagy az ismerősök meg ne ismerjenek. A legtöbb szólóban kereső pasiknak meg otthon megne tudják. Lehet szépíteni , kritizálni a másikat, tény vannak olyanok akik ebben lelik örömüket hogy kamuznak szédítenek. Vagy egyszerűen csak addig bátrak amíg randizni nem kell. Őszinte leszek én sem küldök az első alkalommal arc képet, én sem tudhatom hogy kiben mi lakozik és hol látom magam viszont. De sajnos a partnerkeresésbe vetett hitem kezd lanyhulni már kezdek kételkedni ezen oldalak komolyságába.
Megmondom a választ, mert mindenkinek van vali vaj a füle mögött. A pároknak csak a szomszéd vagy az ismerősök meg ne ismerjenek. A legtöbb szólóban kereső pasiknak meg otthon megne tudják. Lehet szépíteni , kritizálni a másikat, tény vannak olyanok akik ebben lelik örömüket hogy kamuznak szédítenek. Vagy egyszerűen csak addig bátrak amíg randizni nem kell. Őszinte leszek én sem küldök az első alkalommal arc képet, én sem tudhatom hogy kiben mi lakozik és hol látom magam viszont. De sajnos a partnerkeresésbe vetett hitem kezd lanyhulni már kezdek kételkedni ezen oldalak komolyságába.
soktapasztalatom nincsen, ámde, feltettem magamról egy őszinte fotót - arctalant, mert a szexpartner keresés, az nem társkeresés! ráírtam féltucat párra, csak olyanokra, akik pasit kerestek. senki, leírom mégegyszer: SENKI pár nem válaszolt, ugyanakkor jó pár homoszexuális rám írt. lehet, ez itt teljesen kamu oldal?