Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2023. 09. 04. hétfő 13:22  #9243
Törölt felhasználó (4662330)
Mi nem arckèpről beszèltünk pl.Nagyon sok ember se a farkat se a testét nem meri megmutatni,de írni tud nekünk,hogy ő szívesen talalkozna velünk.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 13:17
Nagy lelkesedéssel olvasgatom a bölcs hozzászólásokat. Olyan jó hogy itt mindenki szép és okos , a hülyélye meg nem küld az első alkalommal arcképes fotót. Kérdezem én aki ez thiányolja az miért nem meri magát magukat válalni? A profilra arcképes fotót kitenni?
Megmondom a választ, mert mindenkinek van vali vaj a füle mögött. A pároknak csak a szomszéd vagy az ismerősök meg ne ismerjenek. A legtöbb szólóban kereső pasiknak meg otthon megne tudják. Lehet szépíteni , kritizálni a másikat, tény vannak olyanok akik ebben lelik örömüket hogy kamuznak szédítenek. Vagy egyszerűen csak addig bátrak amíg randizni nem kell. Őszinte leszek én sem küldök az első alkalommal arc képet, én sem tudhatom hogy kiben mi lakozik és hol látom magam viszont. De sajnos a partnerkeresésbe vetett hitem kezd lanyhulni már kezdek kételkedni ezen oldalak komolyságába.
2023. 09. 04. hétfő 13:17  #9242
fefe41 fefe41
Nagy lelkesedéssel olvasgatom a bölcs hozzászólásokat. Olyan jó hogy itt mindenki szép és okos , a hülyélye meg nem küld az első alkalommal arcképes fotót. Kérdezem én aki ez thiányolja az miért nem meri magát magukat válalni? A profilra arcképes fotót kitenni?
Megmondom a választ, mert mindenkinek van vali vaj a füle mögött. A pároknak csak a szomszéd vagy az ismerősök meg ne ismerjenek. A legtöbb szólóban kereső pasiknak meg otthon megne tudják. Lehet szépíteni , kritizálni a másikat, tény vannak olyanok akik ebben lelik örömüket hogy kamuznak szédítenek. Vagy egyszerűen csak addig bátrak amíg randizni nem kell. Őszinte leszek én sem küldök az első alkalommal arc képet, én sem tudhatom hogy kiben mi lakozik és hol látom magam viszont. De sajnos a partnerkeresésbe vetett hitem kezd lanyhulni már kezdek kételkedni ezen oldalak komolyságába.
2023. 09. 03. vasárnap 21:53  #9241
Törölt felhasználó (4662330)
Nekünk mèg szerencsènk volt akkor,mert sikerült már pár pasit találnunk innen az oldalról.Igaz mi hosszas levelezès után (2hèt)találkozunk.A legrosszabb mikor kèp nélkül irnak ránk.Nem is tudom kinek van ideje ilyennel szórakozni.Nem egyszerű,de lehet azért találni "normálisat is".
2023. 09. 03. vasárnap 21:51  #9240
Nudistapár Nudistapár
Száz levelet,ezeret..
Kb 2-3hetente ír vki új,persze legtöbbször pasi,100%-os nem megfelelőséggel.Az utolsó pár szóban megfogalmazta mondanivalóját:Szia(pár vagyunk..)én is nudizok.
Alkatra se felel meg,nincs mondanivalója,nem tisztel minket meg azzal,h párnak tekint bennünket..utána csodálkoznak,hogy nincs válasz.
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 18:04
Mi napi 25 levelet kapunk, de ha kiírjuk, hogy keresünk, akkor legalább óránként 25....
Ugyanmár! Nem kell minden elhinni.
Mi is azt gondolnánk, hogy párként könnyebb, de ne higyje senki, sőt..
Ahogy előttem leírták, minden okés, de most az a divat, hogy okés, akkor találkozzunk, erre jön a duma, hogy jó, de Sári/Piri/Klári, azaz a női fél éppen nem ér rá, de szívesen fogd bennünket a házába, wellness és akármi.
Vagy van egy profil és megsértődik, mert ír s elutasítjuk, holott, ha elolvassa, egyértelmű, hogy nem keresünk.

Pl közelből keresünk. Nem érdekel, hogy tud-e utazni, mert úgyse tud, vagy nem akkr, amikor mi akarjuk és nem, nem fog itt aludni!

Szóval szívesen beszélgetnék azzal a párral, aki napi ennyi levelet kap és válogat.

(Szerintem a korunkhoz képest egyáltalán nem nézünk ki rosszul, sportolunk, figyelünk magunkraés bevállalósak is vagyunk mindketten)

Van egy másik profil is, ott más céllal keresünk, jelzem ott sem jobb a helyzet. Legutóbb nem volt egy potens pasi, akivel végigértünk volna a nem túl hosszú ismerkedési procedúránkon. (Pár levélváltás, egy személyes találka és ha van igen, akkor legközelebb szex)
2023. 09. 03. vasárnap 21:42  #9239
fansauna1 fansauna1
Így igaz, mindennek megvan a menete,én is úgy gondolom…
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 18:41
"(Pár levélváltás, egy személyes találka és ha van igen, akkor legközelebb szex)" így ahogy írtátok sokan még ennyire sem képesek, gyorsan azonnal mindent. Pedig mi is így kerestünk.
2023. 09. 03. vasárnap 21:40  #9238
fansauna1 fansauna1
…pfuu azokat meg ne is mond… nekem sincsenek nagy elvárasaim,és én sem vagyok egy agyérsebész… de ez egy nagyon alap dolog,hogy értelmes összetett mondatokban írja le a gondolatait…
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 20:04
... és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a levélírók fele képtelen három nyelvtanikag helyes mondatot egymás után fűzni. A tartalom meg...
2023. 09. 03. vasárnap 21:33  #9237
fansauna1 fansauna1
Ha nem gond nem szeretném megnevezni azt a párt… ha hazudtam akkor,csak ő utánuk… Nyílvan ez egy nagyon komplex és összetett dolog,én sem gondolom,hogy párként annyival egyszerűbb… Az a baj az egésszel,hogy tényleg nagyon sok a kamus ember,szoló pasiban és párban is.Sok az álmodozó,sok a párnak álcázott bI csávó… amikor pl.mindent megbeszélünk 30 levélváltás után leegyeztetjük a közös wellnest. Aztán a napján rád ír a pár,hogy nem baj a csak a párosuk fiú tagja jön el a találkozóra… ki vagyok az ilyentől… Szóval nem egyszerű tényleg itt szerintem se párnak,se szoló pasinak… szoló hölgyet nem írok mert itt olyan nincs smile
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi napi 25 levelet kapunk, de ha kiírjuk, hogy keresünk, akkor legalább óránként 25....
Ahogy előttem leírták, minden okés, de most az a divat, hogy okés, akkor találkozzunk, erre jön a duma, hogy jó, de Sári/Piri/Klári, azaz a női fél éppen nem ér rá, de szívesen fogd bennünket a házába, wellness és akármi.
Vagy van egy profil és megsértődik, mert ír s elutasítjuk, holott, ha elolvassa, egyértelmű, hogy nem keresünk.

Pl közelből keresünk. Nem érdekel, hogy tud-e utazni, mert úgyse tud, vagy nem akkr, amikor mi akarjuk és nem, nem fog itt aludni!

Szóval szívesen beszélgetnék azzal a párral, aki napi ennyi levelet kap és válogat.

(Szerintem a korunkhoz képest egyáltalán nem nézünk ki rosszul, sportolunk, figyelünk magunkraés bevállalósak is vagyunk mindketten)

Van egy másik profil is, ott más céllal keresünk, jelzem ott sem jobb a helyzet. Legutóbb nem volt egy potens pasi, akivel végigértünk volna a nem túl hosszú ismerkedési procedúránkon. (Pár levélváltás, egy személyes találka és ha van igen, akkor legközelebb szex)
2023. 09. 03. vasárnap 20:04  #9236
fun4couple102 fun4couple102
... és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a levélírók fele képtelen három nyelvtanikag helyes mondatot egymás után fűzni. A tartalom meg...

2023. 09. 03. vasárnap 18:41  #9235
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
"(Pár levélváltás, egy személyes találka és ha van igen, akkor legközelebb szex)" így ahogy írtátok sokan még ennyire sem képesek, gyorsan azonnal mindent. Pedig mi is így kerestünk.

2023. 09. 03. vasárnap 18:04  #9234
lasthopecv lasthopecv

(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 14:14
Lehet találni,de ritka mint a fehér holló… egyszer erről az oldalról megismert párral találkoztam, ők mesélték… teljesen felesleges nekik keresni mert napi több 10-20 levelet kapnak,egyszerűen elég ha aznap kírják a fórumba,hogy találkozni szeretnének és még úgy is kapni fognak aznap 5-10 levelet,abból pedig már lehet válogatni… a pároknál zömében így működik(persze akik tényleg keresnek…)
Aztán vannak az álmodozók… akik csak csevegnek… zömében bi pasik…
Vannak akikkel csomó levelet váltasz úgy érzed képcserék után is működne a kémia,és máról-holnapra se kép se hang… eltűnnek mint ág arany Rolex…
Szóló nő itt nincs és nem is lesz…
Egyszóval résen kell lenned ha párt keresel… akkor van esélyed…
Én mondjuk javarészt párokat keresek közös wellneszésre,szaunázásra elsőkörben és ha megvan a kémia utána szintet léphet a kapcsolatunk… de gondolhatjátok,hogy hány ilyen párral találkoztam… elég a számoláshoz az egyik kezem…
Egyszóval mindenkinek sikeres keresgélést kívánok!
2023. 09. 03. vasárnap 15:58  #9233
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
A másik oldalról sem sokkal jobb a helyzet párként mikor harmadik beszállót keresel.vannak az álmodozók akik csak csevegnek és elképzelik a dolgot,de mikor tettre késznek kell lenni eltűnnek. Van akikkel egy csomó üzenetet váltasz aztán képcsere után mikor szimpatikus akkor se kép se hang eltűnik. Persze vannak az ország másik feléből jelentkezők. Vannak kik a párjuk mellett keresnek titkos légyottot titokban. Ezekkel szinte lehetetlen időpontot egyeztetni ugye, főleg hogy ők nehezen tudnak otthonról el szabadulni. Aztán még jöhetnek sorban az akik rögtön képcsere után szexet akarnak, vagy ha már eljönnek egy találkozóra akkor elvárják hogy legyen valami. Velük sincs konkrét bajunk csak akkor ezt ki kellene írni az adatlapra úgy lenne korrekt. Vannak gondok minden oldalról. Eddig nekünk 50-60 jelentkezőből 2 jött el találkozóra abból egy maradt aki fix partner. Elég lehangoló statisztikailag valljuk. Igazából mint a többi pár mi is csak ismételni tudjuk magunkat. Párként sem egyszerűbb találni beszállót . Ötletekkel pedig teli a padlás az oldal részére, nyilván ebből kérdés mi az ami megvalósul,ha megvalósul egyáltalán.
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 14:14
Lehet találni,de ritka mint a fehér holló… egyszer erről az oldalról megismert párral találkoztam, ők mesélték… teljesen felesleges nekik keresni mert napi több 10-20 levelet kapnak,egyszerűen elég ha aznap kírják a fórumba,hogy találkozni szeretnének és még úgy is kapni fognak aznap 5-10 levelet,abból pedig már lehet válogatni… a pároknál zömében így működik(persze akik tényleg keresnek…)
Vannak akikkel csomó levelet váltasz úgy érzed képcserék után is működne a kémia,és máról-holnapra se kép se hang… eltűnnek mint ág arany Rolex…
Én mondjuk javarészt párokat keresek közös wellneszésre,szaunázásra elsőkörben és ha megvan a kémia utána szintet léphet a kapcsolatunk… de gondolhatjátok,hogy hány ilyen párral találkoztam… elég a számoláshoz az egyik kezem…
2023. 09. 03. vasárnap 14:14  #9232
fansauna1 fansauna1
2023. 09. 03. vasárnap 13:53  #9231
10Huncutka 10Huncutka
Egyenlőre nagyon rosszak a tapasztalataim, szex partnert találtam netes oldalakon de nem itt.
Időnként eljutokk hogy az illető válaszra méltatt, de a legtöbb még arra sem. Most csak beszélgető partnert keresek.
De inkább csak kamu profilos pasikba futok belle!
2023. 09. 01. péntek 10:01  #9230
nimbusz nimbusz
Még nem találtam aki bi passzívat keres Fehérváron és kedves, gyengéd.
2023. 09. 01. péntek 09:11  #9229
demi. demi.
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot. Ez a topic is nagyon érdekes.

Adatlapot töltünk,igyekszünk a lehető legjobban. Sokszor feleslegesen mert nem olvasnak adatlapot. Pasik írnak,sokszor a cseten azzal kezdik "szép a puncid" nem számít h én a férj kezelem az oldalt többnyire és én csetelek. Ennek ellenére normálsan valaszolok.
Levelet küldünk pároknak, levelekre valaszolunk akárki írja. Párokat jelölünk így láthatják a képeinket meg azt is hogy érdeklődünk ,persze megy mellé a levél is.
Sokszor valasz sem jön, vagy ha jön akkor elkopnak egy pár levél után.
Értem én hogy nem ugyan azt keressük,de ennyire.

A sors fintora. Keresés nelkül kaptunk egy levelet egy férfitől hogy ugyan azt szeretnék mint mi és a közelben is vannak.
Mentünk,találkoztunk ,beszélgettünk és 4igen után maradtunk. Jó volt,izgalmas volt előtte ,közben és utána is.

Ennyit a keresgélésről.
A fusztrált,modortalan szingli pasikról meg inkább ne beszéljünk.
Szóval vegyes érzelmeket élményeket szereztünk eddig.
2023. 08. 20. vasárnap 13:00  #9228
30as párocska 30as párocska
Az már az első levélből kiderült hogy pasi , meg küldözgetett képeket de arcos képen kívül semmit nem kapott így lelépett nyes Szánalmasak az ilyen figurák.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 12:56
Persze így is meg vannak valós nők párok akik ugyanúgy szórakoznak vagy csak beszélgetni akarnak de ha pasi akkor így hamarabb kiderül.
2023. 08. 20. vasárnap 12:56  #9227
gáborgábor79 gáborgábor79
Persze így is meg vannak valós nők párok akik ugyanúgy szórakoznak vagy csak beszélgetni akarnak de ha pasi akkor így hamarabb kiderül.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 12:34
Vállalja vagy sem , ugyanúgy meg tud szivatni ha beszéltek telefonon. Már ilyen is történt nem egyszer.
2023. 08. 20. vasárnap 12:34  #9226
Vállalja vagy sem , ugyanúgy meg tud szivatni ha beszéltek telefonon. Már ilyen is történt nem egyszer.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 08:22
Szerintem aki nem meri vállalni a telefonos beszélgetést olyannal nem szabad foglalkozni.
2023. 08. 20. vasárnap 08:22  #9225
gáborgábor79 gáborgábor79
Szerintem aki nem meri vállalni a telefonos beszélgetést olyannal nem szabad foglalkozni.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 08:06
Nem beszéltünk telefonon , a kapott levelekből leszűrtük hogy faszi de azért kíváncsiak voltunk hogy mi lesz a vége a dolognak. Ahogy sejthető volt már az elején , el is tűnt.
2023. 08. 20. vasárnap 08:06  #9224
Nem beszéltünk telefonon , a kapott levelekből leszűrtük hogy faszi de azért kíváncsiak voltunk hogy mi lesz a vége a dolognak. Ahogy sejthető volt már az elején , el is tűnt.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 07:58
Telefonon nem is beszéltetek?
Lehet annyira nő mint én...
/ 538