Nem beszéltünk telefonon , a kapott levelekből leszűrtük hogy faszi de azért kíváncsiak voltunk hogy mi lesz a vége a dolognak. Ahogy sejthető volt már az elején , el is tűnt.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Telefonon nem is beszéltetek?
Lehet annyira nő mint én... (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet annyira nő mint én... (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 06:33
Mi péntek délutánra beszéltünk le találkát egy " nővel " , még jó hogy csütörtökön eltűnt
Legalább nem pazaroltunk felesleges időt az utazással. Ez miért jó embereknek hogy itt szivatnak másokat ? Ilyen és hasonló szarjankókkal van tele ez az oldal.

Régebben igen, nem is egyszer.
Mostanában nem itt kerestünk, de tegnap feltűnt egy srác, talán jövőhéten tudunk találkozni vele. Kíváncsi vagyok eljön-e. Sokkal fiatalabb mint mi.
Mostanában nem itt kerestünk, de tegnap feltűnt egy srác, talán jövőhéten tudunk találkozni vele. Kíváncsi vagyok eljön-e. Sokkal fiatalabb mint mi.
Mi péntek délutánra beszéltünk le találkát egy " nővel " , még jó hogy csütörtökön eltűnt
Legalább nem pazaroltunk felesleges időt az utazással. Ez miért jó embereknek hogy itt szivatnak másokat ? Ilyen és hasonló szarjankókkal van tele ez az oldal.

Magukat nőnek vagy párnak kiadó férfiakra is gyanakszom
Erre élveznek hogy fantáiálnak, képet, videot csalnak ki. Nekem volt hogy egy képet küldtem. Elkezdett követelőzni hogy küldjek videot. Mondtam hogy nincs. Tényleg nincs, de képeket sem tárolok. Erre bekattant, fenyegetőzött hogy kamu vagyok, az az egy kép megy fel a világhálóra. Ez meg kinek kell? Betegek az emberek. Szerintem lányt kettes vagy harmadiknak hamarabb lehet találni az életben akár egy boltban, mint itt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 16. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre élveznek hogy fantáiálnak, képet, videot csalnak ki. Nekem volt hogy egy képet küldtem. Elkezdett követelőzni hogy küldjek videot. Mondtam hogy nincs. Tényleg nincs, de képeket sem tárolok. Erre bekattant, fenyegetőzött hogy kamu vagyok, az az egy kép megy fel a világhálóra. Ez meg kinek kell? Betegek az emberek. Szerintem lányt kettes vagy harmadiknak hamarabb lehet találni az életben akár egy boltban, mint itt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 16. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4709833)
2023. 08. 16. szerda 21:22
Itt ezen a nyomorúságos oldalon!? Itt nincsenek nők,csak jenők. kivétel nélkül mind lúzer,nyomorult. Azt sem tudja mit keres.
Visszaolvasva a kommenteket ahogy elnézem másoknak is van negatív tapasztalata. Én úgy vélem, hogy sokakat izgat a mással való szex lehetősége amíg ez csak elméleti síkon marad. Többször belefutottam már, hogy heteken vagy hónapokon át tartó beszélgetések után hirtelen eltünnik az illető. Olvastam itt olyan kommentet, hogy nem itt élik az életüket meg a család, meg minden más fontosabb. Nos a család a magánélet nekem is fontos, de mint ahogy egy előttem szóló írta, manapság amikor mindenki a telefonján lóg amikor csak teheti, nehéz elképzelni, hogy ha akarna nem tudná válaszolni akár csak egy szót. Van aki arra hivatkozik, hogy tőkéletes a szexuális élete és ez csak amolyan időnként amolyan plussz. Lehet én bennem van a hiba sőt biztos, de ez olyan mintha valaki milliómosként jelentkezne egy állásra, megkapja aztán teljes lazasággal bejelenti pár nap múlva ő majd akkor megy dolgozni, ha kedve van. Kérdezem akkor minnek ez a cirkusz. Itt úgy veszem észre kezd kihalni az emberekből az empátia. Nem kellene végig gyalogolni másokon, nem kellene lenézni. Lehet te naponta szexelsz 2-3-szor, de akik itt keresnek azoknak nem nagyon adatik ez még és nekik fontos az itteni keresés. Nem kell magas lovon ülni könnyen lecsökkenhet nullára a szex annál is aki ma még duskál benne. Nálam is így történt mihelyt özvegy lettem. Mindenkinek kívánok azért kitartást, mert én még bízok benne a sorozatos kudarcok ellenére, hogy bennem van a hiba és másoknak sikerülni fog itt találni
Talán aki hármas fotókat is csinál, az gyakrabban megéli ezt az élményt, mint te és belefér ez is. Rengeteg 3-as, 4-es képünk van, mert jó visszanézni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4711855)
2023. 08. 17. csütörtök 09:55
Egész goldengates szexpartnerkeresésben számomra a legérdekesebb az az,hogy egy 3-asról 4-esről készülnek fotók.
Ha én találkozok egy új nővel,párral és egy hatalmasat szexelünk eszembe sem jut,hogy leálljunk beállított fotókat készíteni.
Ha én találkozok egy új nővel,párral és egy hatalmasat szexelünk eszembe sem jut,hogy leálljunk beállított fotókat készíteni.
Hát mi a kettesben lévő együtt létünket is szeretjük megörökíteni. Igazából nem vagyunk annyira mi sem rá feszülve,de viszont nekünk ez is ad egyfajta pluszt,izgalmat. Annyira mi sem beállított képeket videókat készítünk. Van egy állvány itthon az be van állítva és az egészet vesszük. Ebből pedig vágunk ki részleteket. Nyilván amatőrök vagyunk és nem profik. De ettől még lehet élvezetes egy többes együttlét. Mi is élveztük a hármast ennek ellenére is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4711855)
2023. 08. 17. csütörtök 09:55
Egész goldengates szexpartnerkeresésben számomra a legérdekesebb az az,hogy egy 3-asról 4-esről készülnek fotók.
Szóló nő nem is fog regisztralni ilyen oldalakra. Egyedülálló nős profilok mind kamuk. Igaz, hogy nem sok de van egy-ket pár itt az oldalon is akik tényleg mernek találkozni és nem csak levelezgetni akarnak Több állandó párunk van innen akikkel az első levelváltás után még azon a héten össze is hoztuk a "randit,,. Ha valaki/kik tényleg ismerkedni akar az így működik. Próbálj ilyen párokat keresni. A többi csak fantáziál de élesben soha nem fog találkozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715017)
2023. 08. 17. csütörtök 05:35
Sajnos nem találtam/ találok pedig hetero alapon tág határokon mozgok.
Se egy perverz szóló csajszi se egy kölcsön feleség.
Kecskemét nehéz terep.

Komárom Esztergom is nehéz terep...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715017)
2023. 08. 17. csütörtök 05:35
Kecskemét nehéz terep.

Kecskemét nehéz terep.

Itt ezen a nyomorúságos oldalon!? Itt nincsenek nők,csak jenők. kivétel nélkül mind lúzer,nyomorult. Azt sem tudja mit keres.
Mindenki más, én személy szerint élvezem a vakrandi adta izgalmakat is. A lehetőség mindig megvan, hogy az elején megmondjuk egymásnak, ha nincs meg a szimpátia, ilyen is volt már pályafutásom során, semmi baj nincs vele. Ebben a konkrét esetben egyébként felajánlottam, hogy ha élőben nincs kémia, iszunk egy kávét, vagy valamit az én kontómra, és elválnak útjaink. Itt a vicc az volt, hogy nem voltak nyitott kérdések, mindenben megegyeztünk, és így nem jelent meg az illető.
Az "utazni tudok" és a "kedvelem az autós kalandokat" jelentéséről meg azt gondolom, hogy akinek inge, magára veszi és jól érezzük magunkat, akinek meg nem, vagy meg sem keres, vagy valamilyen alternatívát kitalálunk
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 08. 16. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Az "utazni tudok" és a "kedvelem az autós kalandokat" jelentéséről meg azt gondolom, hogy akinek inge, magára veszi és jól érezzük magunkat, akinek meg nem, vagy meg sem keres, vagy valamilyen alternatívát kitalálunk

2023. 08. 16. szerda 16:26
Lehet nem ezen múlik, de számomra ez egyik alapfeltétele, hogy elinduljak egy randira. Másik része, egy nő szereti ha áldoznak rá kis figyelmességet. Egy ebéd egy vacsora vagy egy bonbon stb. És persze legyen biztos alternatíva arra, ha légyott lesz ,azt tudja a férfi biztosítani hellyel. Az utazni tudok és a szeretem az autós kalandot szlogenekre igen kis százalék gerjed

Mondjuk mi azt észre vettük hogy amíg partnert kerestünk addig elég nehézkes volt az ismerkedés,most hogy van fent hármas tartalom az oldalon hirtelen mindenki csatlakozni szeretne. Akkor ők eddig hol voltak? Érdekes hozzá állás a dolgokhoz ez is.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 08. 16. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 16:26
Lehet nem ezen múlik, de számomra ez egyik alapfeltétele, hogy elinduljak egy randira. Másik része, egy nő szereti ha áldoznak rá kis figyelmességet. Egy ebéd egy vacsora vagy egy bonbon stb. És persze legyen biztos alternatíva arra, ha légyott lesz ,azt tudja a férfi biztosítani hellyel. Az utazni tudok és a szeretem az autós kalandot szlogenekre igen kis százalék gerjed

Hát igen ez nem egyedi eset nekünk sem. Az még a jobbik eset mikor a találkozó szervezése előtt tűnik el az illető, ha lehet így fogalmazni. Aztán mi nem egyszer jártunk így. Persze ezek az emberek azért egy két hét vagy egy hónap múltán be-be próbálkoznak ismét. Persze nem értjük ezek után mit várnak. Másik eset amikor már fixalva van a hely és időpont és legalább van annyi benne hogy egy órával előtte lemondja, így nem indulsz el feleslegesen. De mi jártunk úgy is egy kedves győri úriemberrel hogy nem volt hajlandó megjelenni a megbeszélt találkozón, utazás oda ,vissza, következő vonat stb. Két óra ment el a semmire. Persze annyi nem volt benne hogy bocs vagy valami. Ami pedig számunkra is felfoghatatlan,hogy ezek már nem fiatal tizenéves emberek,hogy még fiatalok lennének ehhez vagy nincsenek fel nőve. 30-40- es korosztály akiről azt gondolná az ember hogy elég érettek. Többek közt ezért is lenne jó egy visszajelzés kiépítése az oldalon vagy pont rendszer ami alapján lehetne szűrni,vagy véleményt írni és így ha nem is mindenkit de a nagy részét az ilyen embereknek ki lehetne szűrni. Persze az oldal mindig mindenben csak a hibát keresi,mert mi van ha ez meg mi van ha az.
(Ez egy válasz HajnaliVándor89 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 08. 16. szerda 16:09
Volt más sikeres randim enélkül is másik felületen, szerintem nem ezen múlik.
Mi sem videó chatelünk. De persze képcsere az van/volt. Igazából aki olyan típus teljesen mindegy hogy képcsere, videó vagy hang hívás van. Nem fog megjelenni úgy sem. Nyilván mindenki másképp keres, persze nekünk van fent már pár tartalom ami alapján úgy is el tudja dönteni az illető hogy mennyire vagyunk testileg szimpatikusak a számára. A baj és a probléma még mindig ott van hogy rögtön azonnal instant akar mindenki mindent . Nehogy már el kelljen csak úgy menni egy kávéra vagy fagyira vagy ki tudja mire. Még ha már elmegyek elvárás hogy legyen is valami,mert mi az hogy ő eljön és nem kap semmit nincs szex.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 08. 16. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 15:58
Úgy elmenni egy randira, hogy nem hívtad videóbeszélgetésre
. Kisujjamat nem mozdítom ,ha nem látom és hallom a partnerjelöltet.

Találtam egy 25 éves egyedülálló anyukát. Mivel a swingeres életvitelt gyatrának találtam , ezen összegeket inkább ráfordítom. Hálás, odaadó. Heti szinten kétszer jót szexelünk. Tart amíg tart.
Nekem is, pedig egy hasonló, csak tematikus oldal volt (BDSM-es). Szerintem egy-két képet cseréltünk, de sokat chateltünk előtte. Sokkal fontosabb az összhang, közös érdeklődés, mint egy-két ránc vagy bármi ilyen apróság.
(Ez egy válasz HajnaliVándor89 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 16:09
Volt más sikeres randim enélkül is másik felületen, szerintem nem ezen múlik.