Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 25. vasárnap 15:43  #293
WildHorse WildHorse
Ok de azért leírtam, hogy tisztességesek a szándékaim akár egy lovagnak a kerekasztaltól! worship wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 25. vasárnap 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 25. vasárnap 10:06
Szerintem Willy nem rád értette, hogy milyen dolog az, ha képet kérnek, mert mi már beszélgetünk egy ideje, tehát a képcsere jogos is lenne. Ő arra gondolt, amikor valaki csak annyit ír: akarsz képet cserélni? Semmi dumcsizás, semmi haverkodás.
2006. 06. 25. vasárnap 14:33  #292
Törölt felhasználó (24620)
Fasza... MSN felugrik a tálcáról, hogy levelet kaptam a startrandin belül...
"ju-ju-juj, nézzük meg!"
Beszarok...
Egy (anyám lehetne) néni, névnapom alkalmából küldött nekem néhány elcsépelt, hazug, optimista, nyomorék aforizmát (gyűlölöm az ilyen csudaszép idézeteket), és kérte, hogy esetleg néháyn pontot adjak neki...
Fasza...
2006. 06. 25. vasárnap 14:11  #291
Ja, kösz... bár sosem tudtam, hogy júniusban, vagy júliusban van..
De legutóbb a szülinapomat is elfelejtettem...
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2006. 06. 25. vasárnap 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 25. vasárnap 02:28
ja télleg, bódog Névnapot willy
2006. 06. 25. vasárnap 14:08  #290
és igen, nekem lényegében több nőbarátom (haveromnak magyaráztam a szót: -Tudod, lány akivel sokat vagy együtt, de nem dugtok... -Akkor csak ujjazás? -Hagyjuk...) van, mint barátom...
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 24. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 23:52
szerintem is letezik him es nösteny között baratsag...csak ritka
meg van olyan is, hogy lefexenek egymassal...de csak mert baratok...semmi több crazya

2006. 06. 25. vasárnap 14:07  #289
Szóval a képes dolgot nem neked szántam, mert gondolom, te már beszélgetsz egy jó ideje Ch-tal, és ez egy olyan dolog, hogy az embert érdekli, hogy hogy néz ki a bartája/vitapartnere/stb...
Gondolom, hogy te is hasonló okokból kérted a képét, és nem azért, hogy racsnizzál a monitorra...
Ellenben csomó más itt tévelgyő emberrel... Ugyanis ezt a idegrángásos faszverősdit negyon nem csípem. Egy lány véletlen megemlíti az "e-mail" "kép" "fotó" vagy hasonló kulcsszavakat, a sok farkaveri állat (ilyenkor nem konkrétan a maszturbálásra gondolok (én is csinálom (hogyne csinálnám)), hanem egy bizonyos szemléletre, mentalitásra, beállítottságra), már rögtön mint a kiéhezett, veszett, agysérült hiénák, körbenyáladzák.
Az ilyeneknek legszívesebben egy goatsee stílusú képet küldenék, vagy rögtön egy alattomos vírust.

A "nézelődésről"
Legelső kapcsolatomból van egy szép emlékem (több is, de most koncentráljunk erre). Nem néztem meg más nőket... észre sem vetetm... nem voltak fenekek arcok, mellek, csak járókelők az utcán, és volt a barátnőm...
Ezért is gyötört néha a bűntudat (vagy a kétely), hoyg talán nem szeretem eléggé az aktuális barátnőmet (már amikor volt)...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 23:48
Tudod van a vizuális élvezet és más eljátszani a gondolattal, hogy valakivel valamit tennél, de nem teszed meg mert tudod, hogy párod és kötelességeid vannak! rolleyes
Viszont pont ettől izgalams az egész, hogy ott lóg a levegőben, hogy bármikor megtehetnéd, de nem teszed és ezt saját akaratodból nem teszed.
eljen
Az is természetes, hogy az ember vkivel a neten szimpatizál és kiváncsi a másikra az arcára is.
Lehet, hogy egszer találkozni fogok Charlottal ,de ez nem azt jelenti, hogy bármi is lehetne köztünk.
Lehet, hogy Ő nem akraná ha szimpik lennénk egymásnak és lehet, hogy én nem akarnám vagy egyikünk sem és inkább barátok lennénk, mert soxor sokkal többet ér 1 barát mint 10 szerető. wink
És bizony létezik fiú és lány között is barátság, nekem régen is voltak barátnőim akik "csak" barátok voltak.
Ezeket a dolgokat talán Charlotte is így gondolja talán nem... confused rolleyes smile
Egyszer Wilimas Röné, Neked is sok dolog ami itt elhangzott "húsba" vágó valósággá válik és ezeket akkor fogod majd megérteni, mkior megtapasztalod őket..... circling wave
2006. 06. 25. vasárnap 10:06  #288
Szerintem Willy nem rád értette, hogy milyen dolog az, ha képet kérnek, mert mi már beszélgetünk egy ideje, tehát a képcsere jogos is lenne. Ő arra gondolt, amikor valaki csak annyit ír: akarsz képet cserélni? Semmi dumcsizás, semmi haverkodás.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 23:48
Tudod van a vizuális élvezet és más eljátszani a gondolattal, hogy valakivel valamit tennél, de nem teszed meg mert tudod, hogy párod és kötelességeid vannak! rolleyes
Viszont pont ettől izgalams az egész, hogy ott lóg a levegőben, hogy bármikor megtehetnéd, de nem teszed és ezt saját akaratodból nem teszed.
eljen
Az is természetes, hogy az ember vkivel a neten szimpatizál és kiváncsi a másikra az arcára is.
Lehet, hogy egszer találkozni fogok Charlottal ,de ez nem azt jelenti, hogy bármi is lehetne köztünk.
Lehet, hogy Ő nem akraná ha szimpik lennénk egymásnak és lehet, hogy én nem akarnám vagy egyikünk sem és inkább barátok lennénk, mert soxor sokkal többet ér 1 barát mint 10 szerető. wink
És bizony létezik fiú és lány között is barátság, nekem régen is voltak barátnőim akik "csak" barátok voltak.
Ezeket a dolgokat talán Charlotte is így gondolja talán nem... confused rolleyes smile
Egyszer Wilimas Röné, Neked is sok dolog ami itt elhangzott "húsba" vágó valósággá válik és ezeket akkor fogod majd megérteni, mkior megtapasztalod őket..... circling wave
2006. 06. 25. vasárnap 02:28  #287
Tweek Tweek
ja télleg, bódog Névnapot willy
2006. 06. 25. vasárnap 02:24  #286
Tweek Tweek
willy (#196): akkor én mentem a ZP-be bebaszni :D (vagy ez csak rád igaz?)
Ja willy van abban valami, hogy ne ítéljen az ember túl korán, persze mindenki ezt teszi, én is csak egy példa ami most jött:
kanyad-ról, a neve alapján ne volt túl jó véleményem, mivel félreértelmeztem a nevét(lehet azért van ebben a félreérthetőségben szándékosság nemtom, de asztem a K anyád-at jelent egybeirt ékezetnélküli verzióban(miféle bunkó választ ilyen loginnevet???)) erre kiderül, hogy Kánya D. és a 173-as hozzászólásból ítélve totál normális fazon. (Bocs kanyad.)
charlotte (#277): worship tökélete és helyes meglátás.
Azért halad ez a topik, tegnap nem neteztem, és lemaradtam vagy 200hozzászólással, de behoztam :D
Hasznosnak és jónak találom a tanácsaitokat, olvasom, próbálok okulni belőlle, de azért ahoz kell hogy legyen az embernek egy megjelenése, meg határozott felépése, jó szövege hogy nőket tudjon felszedni, és asszem én nem is nőket akarok felszedni, hanem csak 1-et aki képes szeretni, 1 barátnővel nagyon beérném persze jó lenne már bármi, de én képtelen vagyok bármilyen szövegelésre, ha előre nem tervezem meg minden szavát, aztán persze, ha használnám hiába van kigondolva úgyse úgy zajlik, nem tudok spontán lenni, gyáva vagyok az ismerkedéshez, és fogalmam sincs mit írjak egy levélben a társkeresőkön hogy választ is kapjak rá... és rohadt öregnek érzem magam...
De jön a nyár, no suli, egy rakat buli, talán rámlel valahogy a szerelem (ez mekkora szar szöveg)..
2006. 06. 24. szombat 23:55  #285
WildHorse WildHorse
Nekem is volt akivel a barátságunk úgy ért véget 2 év után, hogy lefeküdtünk egymással és jó sem volt, tehát több ilyen hibát nem követek el... confused shakehead
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 24. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 23:52
meg van olyan is, hogy lefexenek egymassal...de csak mert baratok...semmi több crazya

2006. 06. 24. szombat 23:52  #284
ghorrag ghorrag

2006. 06. 24. szombat 23:48  #283
WildHorse WildHorse
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:52
Nna, pl. ilyet se kérdeznék, csak úgy egy lánytól...
"Cserélünk képeket?"
Minek b+? Mire megy ez az egész? Ilyenkor csak halásznak a zavarosban nem? Különben is te nayuka vagy tudtommal, mita karhat tőled?
Ehh, kezdek nagyon szúrós lenni mi?

Téynleg Charlotte, van már MSN-ed? Van webcamerám! idiota
És ha már a szúrósságról és a webcamről beszélünk:

Ne vegyél komolyan... :)
2006. 06. 24. szombat 22:48  #282
Jó gyorsan lemondtál a gyilkolászás élvezetéről.

Na, akkor én most elbotorkálok az ágyig. Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:59
Rendben...
Az anyukák meg szexeljenek csak, de házasságon belül! :D
Az msn meg csak telepüjjön :P
én meg várok türelemmel..
bár lehet, hogy most nem szabadna, de asszem belemerülök most egy játékba...
Igen, ott nincsenek nők, és még ismerettséget sem lehet kötni...
De vannak lények, akikkel brutálisan lehet végezni eplus2
2006. 06. 24. szombat 22:06  #281
Na jó, játék lemondva, van most más dolgom is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:59
Rendben...
2006. 06. 24. szombat 21:59  #280
Rendben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:55
Miért, az anyukák nem szexelnek?
Ne vegyél komolyan! :-))
Nem sikerült időt szakítani a telepítésre, mert takarítottam, főztem, kirándultunk, és most meg itt fórumozok és már nincs kedvem beleszaladni egy "jaaaaaj, most ez ezért meg ezért nem fogom telepíteni, regisztrálni, végrehajtani" vindózos szarakodásba.
De eljön mindennek az ideje!
2006. 06. 24. szombat 21:55  #279
Miért, az anyukák nem szexelnek?
Ne vegyél komolyan! :-))
Nem sikerült időt szakítani a telepítésre, mert takarítottam, főztem, kirándultunk, és most meg itt fórumozok és már nincs kedvem beleszaladni egy "jaaaaaj, most ez ezért meg ezért nem fogom telepíteni, regisztrálni, végrehajtani" vindózos szarakodásba.
De eljön mindennek az ideje!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:52
"Cserélünk képeket?"
Minek b+? Mire megy ez az egész? Ilyenkor csak halásznak a zavarosban nem? Különben is te nayuka vagy tudtommal, mita karhat tőled?

2006. 06. 24. szombat 21:52  #278
"Cserélünk képeket?"

2006. 06. 24. szombat 21:51  #277
Jaj, hosszú történet. Én nem ismerkedni járok ide, de WildHorse-nak egyszer azt mondtam, hogy küldjön képet magáról, mert kíváncsi voltam, hogy hogy néz ki. Azt mondta, nem küld képet. Erre én azt válaszoltam poénból, hogy akkor csak a farkáról küldjön. Szó szót követett, és azt mondta, hogy kapok képet, ha küldök én is. Na, és ezzel szórakozunk most, de nem sikerül átküldeni.
(Ez egy válasz tibcsi8 üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:49
És mért nem szeretnél cserélni? Valami gond volt?
2006. 06. 24. szombat 21:49  #276
tibcsi8 tibcsi8
És mért nem szeretnél cserélni? Valami gond volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:47
Szia! Nem cserélek többször képet. Ez egy egyszeri alkalom volt. És még mindig nem történt meg, mert a technika ördöge, ugyebár...
De az is lehet, hogy ez csak egy figyelmeztetés odafentről, hogy ne küldjem el mégsem Vadlovacskának se. Na, majd meglátjuk.
2006. 06. 24. szombat 21:47  #275
Szia! Nem cserélek többször képet. Ez egy egyszeri alkalom volt. És még mindig nem történt meg, mert a technika ördöge, ugyebár...
De az is lehet, hogy ez csak egy figyelmeztetés odafentről, hogy ne küldjem el mégsem Vadlovacskának se. Na, majd meglátjuk.
(Ez egy válasz tibcsi8 üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:45
Szia! Képcserében bennelennél?
2006. 06. 24. szombat 21:45  #274
tibcsi8 tibcsi8
Szia! Képcserében bennelennél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:41
Oké, megkaptam. Válaszoltam.
/ 24