Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 24. szombat 21:41  #273
Törölt felhasználó (21812)
Oké, megkaptam. Válaszoltam.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:29
Megpróbálok írni Neked a mailomról a tiedre . kép nélkül próbálj meg visszaírni nekem. ok?! wink
2006. 06. 24. szombat 21:29  #272
WildHorse WildHorse
Megpróbálok írni Neked a mailomról a tiedre . kép nélkül próbálj meg visszaírni nekem. ok?! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:24
Ja, és nem volt visszaigazolást kérő üzenet. Ez is furcsa. Lehet, hogy az a baja, hogy rar-ba tömörítettem a képeket (hogy jelszót tudjak rá rakni)? Ez nem lehet a baja.
2006. 06. 24. szombat 21:24  #271
Ja, és nem volt visszaigazolást kérő üzenet. Ez is furcsa. Lehet, hogy az a baja, hogy rar-ba tömörítettem a képeket (hogy jelszót tudjak rá rakni)? Ez nem lehet a baja.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:15
Ezt frankón én sem értem! Nekem sem azt nem jelezte ki, hogy olvastad/ bekattintottam a visszigazolást kér gombot/ ,se válasz nem jött...
Inkább küld el a telcsiszámodat priviben és azt hogy mikor hívhatlak amikor nem zavarlak és szóban hátha okaosabban megtudjuk fejteni a technika ördögét.. wink
2006. 06. 24. szombat 21:15  #270
WildHorse WildHorse
Ezt frankón én sem értem! Nekem sem azt nem jelezte ki, hogy olvastad/ bekattintottam a visszigazolást kér gombot/ ,se válasz nem jött...
Inkább küld el a telcsiszámodat priviben és azt hogy mikor hívhatlak amikor nem zavarlak és szóban hátha okaosabban megtudjuk fejteni a technika ördögét.. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:08
Most már kezdek beleőrülni ebbe! Négyszer küldtem el a képeimet. Kétszer freemailről, kétszer t-online-ról. Lehet, hogy valami ismeretlen fickó a világban most nagyon vigyorog, hogy milyen képeket kapott. Nem értem az egészet.
A priviben írt mélcímemre küldött leveledet megkaptam. Arra válaszoltam. Nem értem. Nem értem.
2006. 06. 24. szombat 21:12  #269
WildHorse WildHorse
Ok Wilimas, akkor átölelem a nyakad van nálam egy kancsó amiben a következők vannak: bátorság, sárm, nyitottság, vidámság, kezdeményezőkészség, humor, ösztön / az az igazi állatias amikor megérzed egy nő illatát és loholsz utána és megakarod harapni a nyakát, persze csak finoman , hogy élvezze, utána megis csókolod a nyakát,majd a száját a többit a fantáziádra bízom! eplus2 finom /.
Tehát segíteni próbálok, de ehhez neked is akarnod kell és tehát ha 100 nőből 10 tetszik nem menj oda mind a 10-hez,de 1-hez leglább igen és ha ő nem jön össze jól akkor menj a többi 9-hez ! hehe wink eljen eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 06. 24. szombat 21:06
Amikor alolvastam addig, hogy "mikor mosolyogva átöleli a nyakát" hirtelen valami jó érzés fogott el...
De aztán... rolleyes
2006. 06. 24. szombat 21:12  #268
Willyke!
Tartsd ez a jó érzést a szívedben, ne legyen "de aztán"!
Amúgy a férjemnek meséltem rólad, hogy mennyire emlékeztetsz rá, és azt mondja, hogy rohadt szemét mázlista vagy, mert ő 19 éves korában még csak álmodozott arról, hogy milyen lehet megfogni egy lány kezét, neked meg már 3 barátnőd volt (most tekintsünk el attól, hogy nem voltak felhőtlen kapcsolatok). Úgyhogy: csak nézőpont kérdése ez is. Látod, ő nálad sokkal "vertebb" helyzetből indult. És most boldog családapa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:06
Amikor alolvastam addig, hogy "mikor mosolyogva átöleli a nyakát" hirtelen valami jó érzés fogott el...
De aztán... rolleyes
2006. 06. 24. szombat 21:08  #267
Most már kezdek beleőrülni ebbe! Négyszer küldtem el a képeimet. Kétszer freemailről, kétszer t-online-ról. Lehet, hogy valami ismeretlen fickó a világban most nagyon vigyorog, hogy milyen képeket kapott. Nem értem az egészet.
A priviben írt mélcímemre küldött leveledet megkaptam. Arra válaszoltam. Nem értem. Nem értem.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:07
Charlotte drágám! Semmit nem kaptam pedig még írtam is Neked arra a t-s címedre amit küldtél a GG priváton keresztül és a válasz üzio sem jött, hogy elolvastad volna a levelemet! Hüpp.. sniffles confused
2006. 06. 24. szombat 21:08  #266
ghorrag ghorrag
off:te meg megvaltoztattad az avatarod?...vagy en vagyok a vaksi
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:07
Charlotte drágám! Semmit nem kaptam pedig még írtam is Neked arra a t-s címedre amit küldtél a GG priváton keresztül és a válasz üzio sem jött, hogy elolvastad volna a levelemet! Hüpp.. sniffles confused
2006. 06. 24. szombat 21:07  #265
WildHorse WildHorse
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:01
Kicsi csődöröm!
(apropó, megkaptad a képeket?)
Ez nem olyan gyomorgörcs, amit mi fogunk feloldani az írogatással. Ezt egy lány fogja feloldani, amikor mosolyogva átöleli a nyakát. Ez az egyetlen gyógyír. Én már csak tudom. Egyszer feloldottam egy gyomorgörcsöt. És ennek már 10 éve :-)
2006. 06. 24. szombat 21:06  #264
De aztán... rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:01
Kicsi csődöröm!
Ez nem olyan gyomorgörcs, amit mi fogunk feloldani az írogatással. Ezt egy lány fogja feloldani, amikor mosolyogva átöleli a nyakát. Ez az egyetlen gyógyír. Én már csak tudom. Egyszer feloldottam egy gyomorgörcsöt. És ennek már 10 éve :-)
2006. 06. 24. szombat 21:01  #263
Ja, persze.. álmaimban... de most csak a procim hűtése zúg a fülembe...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:00
Wilimas : nem bántalak, hanem erőt és lelkesedést próbálok önteni beléd!
"Éljen Wilimas, éljen Wilimas!"
Hallod , hogy zúgja a gyönyörű nők kórusa?!
Csak szólnod kell hozzájuk.... wink eljen circling wave
2006. 06. 24. szombat 21:01  #262
Kicsi csődöröm!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:59
Én ezt a gyomorgörcsöt szeretném feloldani! wave wink
Volt már pár srác életemben akinek segítettem és azóta booldog kapcsolatban vagy x-ik boldog kapcsolatban vannak... wink eljen
2006. 06. 24. szombat 21:00  #261
WildHorse WildHorse
Wilimas : nem bántalak, hanem erőt és lelkesedést próbálok önteni beléd!
"Éljen Wilimas, éljen Wilimas!"
Hallod , hogy zúgja a gyönyörű nők kórusa?!
Csak szólnod kell hozzájuk.... wink eljen circling wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:56
*magas hangon*:
"Igen-igen, úgyhogy ne bánts minket" *belekapaszkodik Charlotte szoknyájába*
2006. 06. 24. szombat 20:59  #260
Hát, az ilyen tapló barmokat é inkább kiherélném, mint hogy példát vegyek róluk...
Azt hitték, ott, hogy ők ott az istenek, aztán meg ők lettek sokkal menőbbek, hogy "azok a semmi kis csajok" kiröhögték őket...
Nááh
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:56
Látod megmondtaDS A FRANKÓT A JÓT wILIMAS BARÁTOM:
"a barmok, persze meg még csak kínosan sem érezték magukat..." inkább legyél Te is "barom" mert ő legalább próbálkozik és nekji megvan az esély arra , hogy sikerül. Ezt az egészet fogd fel úgy , hogy egy autópályán kell átrohannod, hogy elérd álmaid nőjét.
Az út rohadtul viszontagságos , gyorsan kell cselekedned különben nem vár meg a másik oldalon lévő hölgy.
Az út veszélyekkel teli eluthet egy autó vizsont belehalni nem tudsz/képletesen értve a kapcsolatra amit egy nővel létesítesz ha csak föl nem idegesít úgy hogy infarktust kapsz vagy megmérgez, stb de ált ugye nem ez a jellemző! smile /, sebeid lesznek de sikerülhet vagy üldögélsz az autobahn szélén az idő elmegy feletted rágicsálod a fűszálakat és nézed azokat irigykedve akiknek sikerült átjutnia. wave

A szakállad már térdig ér és lassan már felállnio is képtelen leszel a törökülésből nemhogy átfutni az autópályán.... crazya
Arra fogsz gondolni, hogy milyen jó lett volna ha annak idején amikor alkalmad volt rá megtetted volna,de a vonat elment és te integetsz utána.
Képzelj el egy teljes 10 vagonos szerelvényt ami tele van jobbnál jobb nőkkel és integetnek Neked, de Te ezt a vonatot a büdös életben nem éred már utól.... duma beka3
Nos akarod, hogy az életed során egy csomó ilyen vonat menjen el?!???? confused worship heureka felkialtas
2006. 06. 24. szombat 20:59  #259
WildHorse WildHorse
Én ezt a gyomorgörcsöt szeretném feloldani! wave wink
Volt már pár srác életemben akinek segítettem és azóta booldog kapcsolatban vagy x-ik boldog kapcsolatban vannak... wink eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:55
Vadlovacska!
Ahhoz, hogy a srácok megcsinálják az általad leírt csajozást, olyan alkatnak kell lenni. Azt írod, hogy te is félénk voltál azelőtt. De vannak itt olyan fiúk, akik nem simán félénkek, hanem egyszerűen nem stílusuk az ilyen fajta kapcsolatteremtés.
Nekik hiába mondod, hogy hajrá, ezzel csak újabb gyomorgörcsöt okozol nekik, mert azon fognak parázni, hogy ők miért nem tudnak ilyenek lenni.
shakehead
2006. 06. 24. szombat 20:56  #258
WildHorse WildHorse
Látod megmondtaDS A FRANKÓT A JÓT wILIMAS BARÁTOM:
"a barmok, persze meg még csak kínosan sem érezték magukat..." inkább legyél Te is "barom" mert ő legalább próbálkozik és nekji megvan az esély arra , hogy sikerül. Ezt az egészet fogd fel úgy , hogy egy autópályán kell átrohannod, hogy elérd álmaid nőjét.
Az út rohadtul viszontagságos , gyorsan kell cselekedned különben nem vár meg a másik oldalon lévő hölgy.
Az út veszélyekkel teli eluthet egy autó vizsont belehalni nem tudsz/képletesen értve a kapcsolatra amit egy nővel létesítesz ha csak föl nem idegesít úgy hogy infarktust kapsz vagy megmérgez, stb de ált ugye nem ez a jellemző! smile /, sebeid lesznek de sikerülhet vagy üldögélsz az autobahn szélén az idő elmegy feletted rágicsálod a fűszálakat és nézed azokat irigykedve akiknek sikerült átjutnia. wave

A szakállad már térdig ér és lassan már felállnio is képtelen leszel a törökülésből nemhogy átfutni az autópályán.... crazya
Arra fogsz gondolni, hogy milyen jó lett volna ha annak idején amikor alkalmad volt rá megtetted volna,de a vonat elment és te integetsz utána.
Képzelj el egy teljes 10 vagonos szerelvényt ami tele van jobbnál jobb nőkkel és integetnek Neked, de Te ezt a vonatot a büdös életben nem éred már utól.... duma beka3
Nos akarod, hogy az életed során egy csomó ilyen vonat menjen el?!???? confused worship heureka felkialtas
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:42
Ahha...
Jaja, "bocsi eltörtem a bokád... sebaj izéé (cetli elő) majd leápollak jól..."
Neeh, akárkit csak úgy leszólítani.. ezt nem hiszem el.. soha...
Láttam már ilyet élőben. A csajok úgy kiröhögték (szimpatikusak voltak, értelmesen is néztek ki) a két fazont... öröm votl nézni... a barmok, persze meg még csak kínosan sem érezték magukat...
2006. 06. 24. szombat 20:56  #257
*magas hangon*:
"Igen-igen, úgyhogy ne bánts minket" *belekapaszkodik Charlotte szoknyájába*
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:55
Vadlovacska!
Ahhoz, hogy a srácok megcsinálják az általad leírt csajozást, olyan alkatnak kell lenni. Azt írod, hogy te is félénk voltál azelőtt. De vannak itt olyan fiúk, akik nem simán félénkek, hanem egyszerűen nem stílusuk az ilyen fajta kapcsolatteremtés.
Nekik hiába mondod, hogy hajrá, ezzel csak újabb gyomorgörcsöt okozol nekik, mert azon fognak parázni, hogy ők miért nem tudnak ilyenek lenni.
shakehead
2006. 06. 24. szombat 20:55  #256
Megaztán, ha véletlen szóváltásba keveredek valakivel (a hírekben az ilyesmi többnyire gyilkossággal végződik, igaz-e?), akkor után a mi van? Ugyan már!
Mittomén, pl. egyszer mikor vásároltam, a paradicsomok rossz minősége kapcsán véletlenül csakugyan szóváltásba keveredtem egy lánnyal (ha jól rémlik idősebb volt, tehát tárgytalan, de csak a példa kedvéért felhozom).. szóval rossz a paradicsom...
Na b+.. és után mi van, mindenki lemérte a zőccségét és ment a dolgára...
2006. 06. 24. szombat 20:55  #255
Vadlovacska!
shakehead
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:46
Amúgy minden fiatalnak írom :én pár évvel túl vagyok a 30-on és elmondanám ha mondjuk 25-6 évesen kezdtek bele a nagy csajozásba sokkal könyebb lesz.
Nekem volt egy hosszú 5-10 év közötti kapcsoltaom/ azért nem írok konkrét számokat , mert nem akarom, hogy rámismerejen vki! smile /és a 20-as éveim közepén csaptam a lecsóba de úgy igazán néha napi 3-5 randi is a ákár kb 2 éven kereztül, minden buliba benne, minden péntek-szombat buli nyáron hétköznapokon is buli, Balcsi ,stb.
Szóval nekem sokkal jobb volt mert egzisztenciálisan is több voltam, tehát külön lakás, autó ami a legfontosabb ,mert ha összejött a csaj akkor rögtön mehettem szobára akár éjjel 2-kor és nem kérdezte senki, " hogy tudsz majd holnap dolgozni menni ha ilyen későn fekszel le,stb. Ezenkívül az autó ha a lány telcsizett, hogy tovább kell dolgoznia és ezért nem tudunk talizni pl: akkor semmi gond megyek érted vagy megyek hozzád nálad alszom, tehát ha nem vagy kötve senkihez-semmihez akkor nagyon szabadon élhestz, viszont néha be kellett vállalni nem topos csajokat is, hogy pl :közel kerülj a topos csajokhoz.Tehát rögös az út ahogy azt már írtam egyszer,de akarni kell és nem nyavajogni, beszélni a dolgokról, hogy nekem ez úgysem sikerül, stb.
Egyet soha ne felejtsetek el: Ha nem próbálod meg akkor nem is fog sikerülni...... mf1 violent worship wave boxer rolleyes wink eljen
2006. 06. 24. szombat 20:50  #254
Ez viszont most (bocsáss meg nekem) de nagyon nem tetszett...
Hogy most más csajokkal érdekből, csak azért, hogy "még jobb" csajt...
Te átvertél lányokat? :'(
Meg mondom, én nem akarom "falni" a nőket... attól, hogy úgy mondjam... szóval lányeg, hogy negyon nem tetszik...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 20:46
Amúgy minden fiatalnak írom :én pár évvel túl vagyok a 30-on és elmondanám ha mondjuk 25-6 évesen kezdtek bele a nagy csajozásba sokkal könyebb lesz.
Nekem volt egy hosszú 5-10 év közötti kapcsoltaom/ azért nem írok konkrét számokat , mert nem akarom, hogy rámismerejen vki! smile /és a 20-as éveim közepén csaptam a lecsóba de úgy igazán néha napi 3-5 randi is a ákár kb 2 éven kereztül, minden buliba benne, minden péntek-szombat buli nyáron hétköznapokon is buli, Balcsi ,stb.
Szóval nekem sokkal jobb volt mert egzisztenciálisan is több voltam, tehát külön lakás, autó ami a legfontosabb ,mert ha összejött a csaj akkor rögtön mehettem szobára akár éjjel 2-kor és nem kérdezte senki, " hogy tudsz majd holnap dolgozni menni ha ilyen későn fekszel le,stb. Ezenkívül az autó ha a lány telcsizett, hogy tovább kell dolgoznia és ezért nem tudunk talizni pl: akkor semmi gond megyek érted vagy megyek hozzád nálad alszom, tehát ha nem vagy kötve senkihez-semmihez akkor nagyon szabadon élhestz, viszont néha be kellett vállalni nem topos csajokat is, hogy pl :közel kerülj a topos csajokhoz.Tehát rögös az út ahogy azt már írtam egyszer,de akarni kell és nem nyavajogni, beszélni a dolgokról, hogy nekem ez úgysem sikerül, stb.
Egyet soha ne felejtsetek el: Ha nem próbálod meg akkor nem is fog sikerülni...... mf1 violent worship wave boxer rolleyes wink eljen
/ 24