Miért akartok 6 év együtt élés után új lukat kipróbálni , főleg úgy hogy váltig azt állítjátok , hogy nálunk jobbat nem kaphattok? Vajon mi is adja a féltékenységet ? Az önbizalmunk,egónk,önbecsülésünk pedig a sárba van tiporva.Egy pár női fele
Az arc a lényeg!!!! Ha közben egy szép nő néz rám jobban izgat, mint ha egy bombázó testű, de csúnyácska fejű lány nézne az arcomba. Én sex közben is szeretem nézni a partnerem arcát.
Arca, szeme, tekintete, hangja, ajkai, aztán a termete, alakja - s aztán a többi: melle, lába, feneke, keze, ujjai, lábfeje, valahogy így. Jó, a hangját nem nézni, hanem hallani kell. És az értelme, azt meg talán észlelni.
Eszerint kétfajta pasi van, mellfüggő és fenék függő.
Én legelőször talán a lábát nézem meg együtt a fenekével. A kettő együtt számít. Lehet bármilyen jó a feneke, ha jó nagy X lába van, vagy csámpás, vagy bármi másért nem szép a lába. De fontos az összhatás is, hogy arányos legyen az egész alkata. A mell nálam csak ezek után jön. Ne legyen túl nagy, vagy túl kicsi. Ha kisebb az nem baj, de a nagyon nagy nekem nem tetszik. Arcra pedig a nem szokványos szépségeket szeretem. C Shiffer pl nekem nem tetszik, mert túl sablonos szépség.
Én legelőször talán a lábát nézem meg együtt a fenekével. A kettő együtt számít. Lehet bármilyen jó a feneke, ha jó nagy X lába van, vagy csámpás, vagy bármi másért nem szép a lába. De fontos az összhatás is, hogy arányos legyen az egész alkata. A mell nálam csak ezek után jön. Ne legyen túl nagy, vagy túl kicsi. Ha kisebb az nem baj, de a nagyon nagy nekem nem tetszik. Arcra pedig a nem szokványos szépségeket szeretem. C Shiffer pl nekem nem tetszik, mert túl sablonos szépség.
Én először magamat szeretem megnézni egy nőn, mert akkor már tutti.
Én személyesen a nő alakját,haját,szemét nézem meg először.Számomra nagyon izgató ha a nőnek szép bársonyos,jó illatú a bőre.Legyen a ruházata csinos,szexi....
Kedves Zsuzsa! Öregem. Szégyeld magad ! Nagyon rossz vagy. Ezt gondolod a férfiakról? Akkor te nem szereted őket. Remélem ez csak vicc volt Egyébként nem igazán találó ez a szólás-féle,mert én sajnos sokszor egybegyúrom a két gondolatot valahogy így: "micsoda segge van ennek a h..e picsának.."
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 16. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 16. kedd 19:46
Mit gondola férfi,ha meglát egy nőt?Micsoda segg!!És mit mit gondol a nő,ha meglátja a férfit?Ugyenezt..Micsoda segg..:/
Mit gondola férfi,ha meglát egy nőt?Micsoda segg!!És mit mit gondol a nő,ha meglátja a férfit?Ugyenezt..Micsoda segg..:/
Lábait, lábfejét (persze télen, hideg időben erre nincs mindig lehetőség). Ha a lábacskáit ápoltan tartja, akkor a csajszi biztos nem hanyagolja el magát! A lábacskák után a popsit!!
A szemét utána az alakját,
ha szemből jön a mellét, ha hátulról látom, a seggét!
mivel nem párt keresek, csak a szememet legeltetem, a kisugárzás másodlagos.
mivel nem párt keresek, csak a szememet legeltetem, a kisugárzás másodlagos.
Arc,kisugárzás,fenék ebbe a sorrendbe a többi mellékes
Ha csak szimplán sexelnék vele,akkor a testét nézném,de hosszabb távon mindig az arca,ami megfog elsőnek és utána térképezem fel.Hiszen az arcát fogom látni közös időnk körülbelül 90%-ban és nem a meztelen testét.
Nekem az első dolog mindig az kéz lecsekkolása, aztán arc-alak,
popsi, lábak, mellek, nyak...
popsi, lábak, mellek, nyak...
összbenyomás?? hát biztos nő vagy... mert ha egy férfi szemszögéből nézzük,akkor MELL, FENÉk, Arc!!!
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 22:57
összbenyomás a fontos!
de szerintem a férfiak sokszor a mell és a fenék részt veszik szemügyre
Elölről: fej (haj - arc- nyak összhangja), mell, has, derék, comb.
(ha ronda a feje akkor onnan tovább nem is megyek)
Hátulról:
segg, derék, comb, egész test, nyak, haj, (és ha még mindig minden rendben: segg segg segg segg...)
(ha ronda a feje akkor onnan tovább nem is megyek)
Hátulról:
segg, derék, comb, egész test, nyak, haj, (és ha még mindig minden rendben: segg segg segg segg...)
Ha elölről látom, akkor arc, aztán az egész teste, hátulról fenék,
aztán egész test.
Meg szoktam még nézni a punciját, már ha látszik belőle valami a
ruhában, és ha látszik, a bugyiját is.
aztán egész test.
Meg szoktam még nézni a punciját, már ha látszik belőle valami a
ruhában, és ha látszik, a bugyiját is.
A mellét és a fenekét.Szeretem ha szép kerek mind a kettö!
összbenyomás a fontos!
A kezeit.Pontosabban szólva a körmeit.Mert ha az ápolatlan,ránött a bör...Na az pfujj gusztustalan!