Ha lehet látni,akkor a lábfejét először.Ha az bütykös,görbe,akkor lehet akármilyen bombázó,elmegy a kedvem tőle.Amúgy a fenék a favorit.
Ha lehetséges én is mindenképpen a fenekét , mert nagyon popópárti vagyok . Szerintem egy nőnek ha jó feneke van , még a kisugárzása is más .
Szigorúan a fenekét...nézem meg először!!!!!
HA megfigyelitek akkor ha 1 lánynak jó a feneke,,akkor ált.a testén minden jó!!!
HA megfigyelitek akkor ha 1 lánynak jó a feneke,,akkor ált.a testén minden jó!!!
Én a fenekét, aztán milyen domború a puncija, milyen a melle, és végül az arcát...no, néha akkor megy el a kedvem tőle...érdekes milyen jó testű nők vannak roppant unszinpatikus fejjel.
Bár, Fábry aranyköpése: Ronda nő alatt terem a jó pina...
Bár, Fábry aranyköpése: Ronda nő alatt terem a jó pina...
Mindenképp a melleit.
Az arcát,a lábait és a fenekét nézem meg először.
mellét!
Én elöször az arcát nézem meg, utána meg a többit.
A kezét! A keze mindent elárul, higyjétel el! Az ápoltságát, a gyakorlatiasságát, szóval szerintem a kéz nagyon tud árulkodni!
kisugárzását
Én a cickóit nézem meg először, ha elég méretes, akkor jön a további mustra...
én általában az arcát és lábait majd ezek után jön a z első és átső lökhárítója
a szemét nézem meg már ha nem kapja el a fejét ha tetszik a nö hátulrol mindenkép megnézem popoját
Én a nőn először is az arcát az mindent elmond egy olyan rutinos férfinak mint és és utána jöhett nyaktól lefele minden
először a "shape"-et, az alakját általában. Ruhától, öltözködéstől függ, min akad meg a szemem először - lábon, dekoltázson, haján, szemén. Aztán megnézem a fejet, mert ha ez ronda, nem jöhet szóba. Aztán elidőzök alulról felfelé az egyes porcikákon. Aztán beszélgetés...
Elöször is,hogy van e 18-éves.Azután besaccolom ne legyen 50 évesnél idösebb.NO osztán jöhett a szakértői mustra!Szemmel levetköztetem,majd ha minden igényemnek megfelel:"felállhat" a diagnózisom!Egyébb iránt a fejnél kezdek, mert ha ronda nincs értelme a további elemzésnek.
Én megzézem a lábát. Ha a cipő ,láb, lábujjak,zokni,harisnya rendben van akkor tuti ápolt a NŐ. ha már itt gondok vannak ....
Én elöször a szemét, utána az arcát aztán a melle utána az egész alakját és újra a szeme.
Én, az arcát, ha szimpatikus, rögtön utána a fenekét, alaposan feltűnően. Azután újra az arcát, hogyan reagál?
Egy összegészében vett pillantás után a cipőjét, sokat elárul.