A férfi amikor ránéz egy nő hátsójára azt gondolja magában: Húúú micsoda segg......... a nő is ugyanezt gondolja, de ő a pasi arcába néz.
Az öszhatás után jönnek a részletek.
Mit néznék meg legszívesebben egy nőn? Magamat a tükörben, ahogy rajta vagyok.
Részleteket tekintve, a látómezőbe való bekerülés után a csöcseit. Utána a seggét, combjait, aztán jöhet a feje.
az én tekintetem először a keblek halmaira irányul...
elsöbb az összhatás, és a fenék
Tényeg így járunk a világban? Na nézzük a szemét, most a popóját, most azt mellben elég erős-e........Nem. Az összhatás a lényeg. Ebbe beletartozik a kinézete, a kisugárzása, egyénisége. S tudják ők nagyon jól mivel hathatnak ránk. És hatnak is. Lehet testrészeket rangsorolni, de a lényeg úgyis abban a mosolyban van, amely csak két egymáshoz vonzódó ember közt a legszélesebb. Hát amondó vagyok arra kell hajtani, hogy egy ilyen mosolyt eresszenek meg felénk, azt kell nézni, hogy ilyen mosolyt eresztenek-e meg felénk.
először a szemét és a melleit, majd jöhet a fenék stb.
Ápolt köröm,rendezett haj, szép fogak. Ha ezek stimmelnek ,negatív meglepetésnek kicsi az esélye.
Messziről:haj,alak(más nem igazán látszik ),közelről szem(nagyon fontos,ha tetszik,már "nagy baj" nem lehet ),száj(esetleg nyelv ),kéz,láb(ha megfordul:fenék)és persze az összes többi "néznivaló",ill.ezek harmonizálása ,tehát összefoglalva mindent,amit érdemes!
arcát,szemét és utána cicijét!!(persze ha van neki és nem hagyta otthon)
Az arcát ,a haja szinét,a melleit és ugy egészeben a testét.
hogy mit?.......őőőőőőő..talán a fülét?..
Teljesen igazad van! Magam részéről lehet bármily szép is egy nő, de agyilag sekély akkor nem kell e kéj. Én úgy vagyok vele, hogy nem csak dugásra kell egy nő, lehessen vele beszélgetni is. Főleg hosszabb távú kapcsolatban. Nincs annál rosszabb mint megy az ember a "kedvessel" és köztünk nincs más, csak sűrű csend. Ennél már csak az rosszabb mikor össze-vissza csacsog, te minden szava tömény unalom, vagy mégrosszabb. Tömény hülyeség.
(Ez egy válasz oliver20y üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 05:31
Tekintet és a kéz. Rengeteg dolgot elárul. Az is mindegy, miről beszéltek, mert aq mozdulatokba öntudatlanul elárul magáról mindent.
a fenekét...
Tekintet és a kéz. Rengeteg dolgot elárul. Az is mindegy, miről beszéltek, mert aq mozdulatokba öntudatlanul elárul magáról mindent.
Öszintén? Én először az arcát és úgy egészében. Ha van benn egy kis harmónia, valami ami megfog. Vagyis az összképet. Ha hátulról látom akkor a popsit és a haját.
Látom férfiak írnak javában,de én,mint nő:
egy másik nőn először a melleit,a fenekét nézem meg...felmérem a konkurenciát
egy másik nőn először a melleit,a fenekét nézem meg...felmérem a konkurenciát
Főleg a fenekét!!
Attól függ menyire vagyok szexre kiéhezve
normál esetben maga az egészet nézem a nőbben,de ha .....akkor a segge de jó gondolattal kezdődik
normál esetben maga az egészet nézem a nőbben,de ha .....akkor a segge de jó gondolattal kezdődik