Én személy szerint az életkorát!Aztán mehet tovább a tételes csámcsogás.Előny ha nem ért magyarul.
Szemek
Fenék (nagyon-nagyon fontos)
Cici nem olyan lényeges nekem
Amitől nagyon kivagyok:nagy segg,ici-pici mell
Fenék (nagyon-nagyon fontos)
Cici nem olyan lényeges nekem
Amitől nagyon kivagyok:nagy segg,ici-pici mell
Az attól függ,hogy mi a leginkább szembeötlő. Egy gyönyörű szempár ugyanúgy fogvatarhatja a férfi tekintetét, akár két formás cici.
Én először arcot majd utánna ugy mindent Végül az utolsó a hang
Igazad van Puncikirálynő: a hangja is fontos és az illata vagy szaga. Vannak nők, akik messziről tetszenek, de közelről... Olyan testszaguk van, nem ápolatlanság miatt, hanem "alanyi jogon", hogy taszít.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 21:29
Tök igazad van
A hang azért még fontos momentum szerintem, illetve a párom szerint számít az illat is.
A hang azért még fontos momentum szerintem, illetve a párom szerint számít az illat is.
Sajnos vagy sem,én is a tipikus pasik közé tartozom.Miért?Először a fenekét nézem meg,ha nagyon bejön képes vagyok kicsit követni,figyelni bugyi kivillan e,majd az arcát,és végül,hogy arányaiban az egész hölgy úgy rendben van e,cici,poci stb.
attól függ honnan nézzük! Hátulról egyértelmű hogy popsi, előlről meg az egész úgy ahogy van!
Szerintem a szem a legfontosabb abból minden érzelmet ki lehet olvasni.
Igaz ami igaz attól függ honnan látjuk az illetőt.
Természetes ha egy jó fenék megy előttem megnézem, de az arca és a szeme a legfontosabb. Aztán majd jöhet az összhatás
Igaz ami igaz attól függ honnan látjuk az illetőt.
Természetes ha egy jó fenék megy előttem megnézem, de az arca és a szeme a legfontosabb. Aztán majd jöhet az összhatás
Én személyszerint arcot nézek, aztán jöhet láb , mell, és egyebk:P
1. az egészét
2.arca
3.melle
4.feneke
5.....
2.arca
3.melle
4.feneke
5.....
Egy gyönyörü szép láb engem teljesen megvadít!Ti hogy vagytok ezzel?
Tök igazad van
A hang azért még fontos momentum szerintem, illetve a párom szerint számít az illat is. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A hang azért még fontos momentum szerintem, illetve a párom szerint számít az illat is. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 00:28
ezt meg én mondtam mindig:
"nézz a nőnek a szemébe, sasold meg a kezeit, és az/ok mindent elárul/nak a tulajdonosáról!" (ez a fordítva, a pasikra is igaz!)
"nézz a nőnek a szemébe, sasold meg a kezeit, és az/ok mindent elárul/nak a tulajdonosáról!" (ez a fordítva, a pasikra is igaz!)
az arcát!
ha kirakja a melleit, azt nézem meg
ha szoknyában van, a lábai az első
ha szűk nadrág van rajta, akkor a fenekét
ha csak leül velem szemben kajálni, akkor az arcát
ha be vagyok rúgva, akkor meg mindegy
ha szoknyában van, a lábai az első
ha szűk nadrág van rajta, akkor a fenekét
ha csak leül velem szemben kajálni, akkor az arcát
ha be vagyok rúgva, akkor meg mindegy
Ami a legfeltűnőbb, illetve a legszebb rajta. Arca mindenféleképpen, aztán alakja, melle, feneke. Attól is függ előlről látom vagy hátulról, vagy profilból. Meg a hangja is fontos, de azt nem nézni kell.
ezt meg én mondtam mindig:
"nézz a nőnek a szemébe, sasold meg a kezeit, és az/ok mindent elárul/nak a tulajdonosáról!" (ez a fordítva, a pasikra is igaz!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
"nézz a nőnek a szemébe, sasold meg a kezeit, és az/ok mindent elárul/nak a tulajdonosáról!" (ez a fordítva, a pasikra is igaz!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 20. vasárnap 00:21
én többnyire a kezében találom meg... bár ezt már biztosan kifejtettem
Azt nézem ami először szembeötlik. Utána meg, hogy mit takargat festékkel meg műanyaggal.
Ha lehet látni, akkor azt, hogy festi e a lábkörmét, mert ha igen akkor gyorsan keresek más vizuális élvezetet.
Ha lehet látni, akkor azt, hogy festi e a lábkörmét, mert ha igen akkor gyorsan keresek más vizuális élvezetet.
én többnyire a kezében találom meg... bár ezt már biztosan kifejtettem
(Ez egy válasz Recontra üzenetére (2007. 05. 19. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a szemét nézem meg... abban benne van az egész csaj...
Szerintem ez atol is füg hogy hosszu távu v alkalmi kapcsolathoz keresünk alanyt .Lehet akármijen bombázo hatul érdekes az arca én nemtudnák vele szexelni.DE azért van egy mondás miszerint csúnya nő alatt hervad el a jo pina.