Beneveznék
He he, nem rossz ötlet!
Letesztelném a tudásom, ha lenne rá jelentkező
Én is jelentkezem!
Hmm.jo otlet!Es mi alapjan pontoznak ?orgazmus szam vagy kiartas alapjan?vagy ki hanyt tud kinyalni ?
Hol van már a jelentkezési lap ??????????????
ezt a versenyt mihamar meg kell rendezni
jó ötlet....
Bemelegítettem.....! KEZDHETÜNK ???
Mikor lesz már ? Megnyerem!
ezt a versenyt mihamar meg kell rendezni
Egy ilyenben szivesen benne lennek! Adnam hozza a nyelvemet es a vagyamat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 27. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (977962)
2015. 04. 27. hétfő 17:48
Talán úgy képzelném el hogy ágyra fekszik 5 frissen borotvált és zuhanyzott kívánatos nő de bekötött szemmel!
A versenyzők ( fogmosás után) mindegyiket nyalhatják kb.5 percig és a nők 1 től 10 ig pontozzák a technikát!
Utána váltás, eggyel arrébb nyalás..és újra pontozás...(csak nyelvel lehet)
Így minden nőt nyal minden versenyző és az összpontszáma döntene!!! )) (nem csak férfiak tudnak nyalni!!!)
És mindenki élvezné ezt a versenyt!!!!
A nyeremény....mi lehet még???
A versenyzők ( fogmosás után) mindegyiket nyalhatják kb.5 percig és a nők 1 től 10 ig pontozzák a technikát!
Így minden nőt nyal minden versenyző és az összpontszáma döntene!!! )) (nem csak férfiak tudnak nyalni!!!)
Valaki letesztelhetne engem is!
A rosszul nyaló csak mint egy gép lefetyel. Aki jó akar lenni, ráhangolódik a partnerre, és annak rezdüléseiből, légzéséből, belőle felszabadulni, kirobbanni készülő erőből táplálkozva finomkodik Természetesen a saját partner a favorit. Nem véletlenül van ott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2015. 04. 26. vasárnap 18:36
Van olyan, hogy jól nyaló vagy rosszul nyaló!!? Nem evidens az, hogy a kedvesünk ajka a legjobb .... (ahh.. ha valami nem jó hát rávezetem az érzés az amit iránta érzek az táplál mindent a szexben is)már lassan marslakónak érzem magam azért, mert én nem tudom elképzelni azt, hogy egy idegen jól jobban nyalna! Még, hogy nincsenek köztünk "idegenek" jól befészkelik magukat minden kapcsolatba.. hol egy álomkép hol egy kosza numera erejéig
Remélem engem sorsolnak ki a partnerednek.... nem bánnád meg...!
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2015. 05. 19. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
benne lennék
Én, meg hogy legyen bizonyíték, meg az utókornak látnivaló, mondjuk lekameráznám az eseményt.
Nyilván diszkréten, de az esetleges bevállalós srácok akár felismerhetően is szerepelhetnének.
Tudom, hogy ez nem fog megtörténni, de hogy G. Zolit idézzem, pillanatnyilag jó ötlennek tűnt. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 27. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilván diszkréten, de az esetleges bevállalós srácok akár felismerhetően is szerepelhetnének.
Tudom, hogy ez nem fog megtörténni, de hogy G. Zolit idézzem, pillanatnyilag jó ötlennek tűnt. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 27. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (977962)
2015. 04. 27. hétfő 17:48
Talán úgy képzelném el hogy ágyra fekszik 5 frissen borotvált és zuhanyzott kívánatos nő de bekötött szemmel!
Hmm jól hangzik egy ilyen verseny,ebben szívesen benne lennék.
Azért biztos, hogy vannak különbségek... bár biometrikus azonosításra nyilván nem alkalmas, de vannak stílusok, módszerek, trükkök, amik van akinél bejönnek, van akinél meg kevésnek bizonyulnak.